Hirdetés
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- RAM topik
- ASRock lapok általában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Még mindig hanyagolja a High-NA EUV berendezéseket a TSMC
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Hát igen!
Nekem is tegnap érkezett meg a reneka szűrő, és győzött meg minden kétséget kizáróan arról, hogy eladásra kell kínálom a szeretett ims-eimet, mert innentől tutira nem veszem elő a duplát (legalább is minimum évekig ).
Nagyon meg is lepett ez az elhatározás, mert azt hittem, hogy hoszabb idő kell majd a véleményem kialakulására, és azt aztán végképp nem gondoltam, hogy az jön majd ki, hogy el akarom majd adni a "régieket".
De annyira egyértelmű volt a különbség, hogy a döntés pik-pakk megérett bennem (jópár próba után, amit lehet nem ártott volna koffeinmentessel csapolni, de persze azért még próbaként húztam ma reggel egyet-egyet, hogy nehogy koffeintől túlfűtött állapotban meghozott döntésként megbánjam majd később).Az egyesre még szükségem lesz de annyira kevés fér az ims-be (a kis zákos részbe szűken 7g, hogy emiatt néznem kell majd egy olyat amelyiknek nagyobb a számomra hasznos raktere.
(amúgy mennyiért adják expolygonban?)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Parfüm topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Filmvilág
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xbox Series X|S
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- RAM topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest