- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Házimozi belépő szinten
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Hát igen!
Nekem is tegnap érkezett meg a reneka szűrő, és győzött meg minden kétséget kizáróan arról, hogy eladásra kell kínálom a szeretett ims-eimet, mert innentől tutira nem veszem elő a duplát (legalább is minimum évekig ).
Nagyon meg is lepett ez az elhatározás, mert azt hittem, hogy hoszabb idő kell majd a véleményem kialakulására, és azt aztán végképp nem gondoltam, hogy az jön majd ki, hogy el akarom majd adni a "régieket".
De annyira egyértelmű volt a különbség, hogy a döntés pik-pakk megérett bennem (jópár próba után, amit lehet nem ártott volna koffeinmentessel csapolni, de persze azért még próbaként húztam ma reggel egyet-egyet, hogy nehogy koffeintől túlfűtött állapotban meghozott döntésként megbánjam majd később).Az egyesre még szükségem lesz de annyira kevés fér az ims-be (a kis zákos részbe szűken 7g, hogy emiatt néznem kell majd egy olyat amelyiknek nagyobb a számomra hasznos raktere.
(amúgy mennyiért adják expolygonban?)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Jövedelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest