-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Hát igen!
Nekem is tegnap érkezett meg a reneka szűrő, és győzött meg minden kétséget kizáróan arról, hogy eladásra kell kínálom a szeretett ims-eimet, mert innentől tutira nem veszem elő a duplát (legalább is minimum évekig ).
Nagyon meg is lepett ez az elhatározás, mert azt hittem, hogy hoszabb idő kell majd a véleményem kialakulására, és azt aztán végképp nem gondoltam, hogy az jön majd ki, hogy el akarom majd adni a "régieket".
De annyira egyértelmű volt a különbség, hogy a döntés pik-pakk megérett bennem (jópár próba után, amit lehet nem ártott volna koffeinmentessel csapolni, de persze azért még próbaként húztam ma reggel egyet-egyet, hogy nehogy koffeintől túlfűtött állapotban meghozott döntésként megbánjam majd később).Az egyesre még szükségem lesz de annyira kevés fér az ims-be (a kis zákos részbe szűken 7g, hogy emiatt néznem kell majd egy olyat amelyiknek nagyobb a számomra hasznos raktere.
(amúgy mennyiért adják expolygonban?)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest