Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
Na megvolt a szimpla teszt az LM klón szűrővel... Elsőre se lett semmivel se rosszabb az eredmény, mint dupplával... Persze lehet a duppla is semmi amit csinálok de az már más tészta... Így már nem értem hogy miert mindíg az a ajánlás hogy inkább dupplát csapoljunk előbb mert az egyszerűbb...
Ha meg van a normális szűrő/tamper akkor ugyanaz... Persze a gyári Gaggia szimpla tényleg használhatatlan... Mondtam is az expolygon-ba az eladó srácnak hogy azt nem lehet megtömöríteni normálisan... Erre nagyképűen mondta hogy túl van bonyolítva ez a szűrő dolog, mert hogy kellő barista hozzáállással meg lehet csinálni. Próbáltam magyarázni hogy szar a kiképzése a gyárinak de láttam hogy esélytelen... Meg hogy Gaggia-val nem is lehet normálisat húzni , na nem is erőlködtem tovább...
Olyan nagy arca volt és kb. fogalma sincs ezekről a dolgokról...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- iPhone topik
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- EAFC 26
- PLC programozás
- Google Pixel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- 58.5 mm full fém tamper
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha meg van a normális szűrő/tamper akkor ugyanaz... Persze a gyári Gaggia szimpla tényleg használhatatlan... Mondtam is az expolygon-ba az eladó srácnak hogy azt nem lehet megtömöríteni normálisan... Erre nagyképűen mondta hogy túl van bonyolítva ez a szűrő dolog, mert hogy kellő barista hozzáállással meg lehet csinálni. Próbáltam magyarázni hogy szar a kiképzése a gyárinak de láttam hogy esélytelen... Meg hogy Gaggia-val nem is lehet normálisat húzni , na nem is erőlködtem tovább...
Olyan nagy arca volt és kb. fogalma sincs ezekről a dolgokról...