Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
féldekás
aktív tag
Sziasztok!
A napokban kezdtem el olvasgatni a topikot, nagyjából fél éve álltam neki komolyabban a kávékészítésnek manuális eszközöket használok.
Eddig CrackerJack kávékat vettem, a topikban ahogy látom inkább negatív vélemények vannak róluk.
Espressoban úgy éreztem nem annyira az én ízvilágom a savas, gyümölcsös, virágos ízjegyű kávék.
Kipróbáltam a Bányai csokis kuglóf kávéját és kifejezetten finomnak találom 1:2 arányú espressonak.
A Bányai Unicum baristát is mindenképpen kipróbálom majd.
Milyen pörkölőnél érdemes körülnéznem, ha inkább a klasszikus vonalat keresem espresso esetén?
Néztem az Impressot, Csészényit, Pall Yotz, AVX kínálatát, ezeknél találtam leginkább klasszikabb vonalat.
Filterben továbbra is maradok a gyümisebb, savasabb kategóriában, ebben szeretem. Korábban volt egy etióp fermentált feldolgozású tétel a Crackerjack kínálatában(pezsgő, kombucha ízjegyekkel), az kifejezetten jó filterkávé volt.
Előre is köszi a tippeket, tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Interactive Brokers társalgó
- Gaming notebook topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest