Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WarLock07222
tag
válasz
billyjoe #106626 üzenetére
Még egy kis Robot + Mini Gaggia eszmecsere. Illetve egy +1 Parcinak a fűtött gépeket illetően.
Ma reggel nekiestem a maradék Casmo Gesha kávénak. Eddig csak filterben ment itthon, de gondoltam csak nem kéne elfogynia a 200-as csomagnak legalább egy-két espresso shot nélkül. Úgyhogy húztam egy blooming shotot 15.5g kávéból (ami amúgy eléggé eltűnt a 15-ös VST-ben). Hát, azt kell, hogy mondjam ehhez a recepthez tényleg elengedhetetlen a fűtés. A Robottal egyszerűen nem sikerült ezt soha reprodukálni, mert 1:30-1:45 alatt eléggé kihül a szerkezet, bármennyire is van előre fűtve, szóval mindig volt egy kis karc a shotban. Viszont itt übertiszta ízek és nagyjából ugyanazt hozta mint filterben, csak "zippelve"
Ehhez tényleg kellett a stabil 94 fok. Zéró csatornásodás még a shot végére is. Délután bepróbálom ugyanezt a receptet a 20-as kosárban, hogy picivel hosszabbra tudjam húzni, mondjuk a BPlus-os szűrővel + AP papírral, hogy ne rögtön az AP papírra zúduljon a víz. Remélhetőleg még nem fog szétcsatornásodni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest