Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TexT-BoY #4799 üzenetére
Kattints rá az iPododra az iTunes-ban, és menj rá a Music fülre. Ott választhatod ki, hogy az összes zenédet akarod-e felvinni, vagy csak egy kiválasztott playlistet (én pl. így csinálom). Egy b) alternatíva meg a Manually manage music and videos, és a drag and droppal felmásolás (persze ezt is iTunes-on belül).
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Bling95 #4798 üzenetére
nincs msn elérhetőséged? az enyém az adatoknál..
annyi a bajom hogy berántotta az össze szeném az iTunes, 50Gb, de én szeretnék szemezgetni arra az 5gb fentmarado helyre, az apple stores szépen megy, szedtem pár inygenes appot, el leszek a jövöheti kiránduláson. De azenével nem jutok dülőre, sikerült a cyda féle hangerpnövelő patc feltétele is..
-
Bling95
őstag
mármint ipodra vagy itunes-ra ??
-
TexT-BoY
addikt
ma vettem iPod Touch 1g-t de az itunes a windows7emmel sehogyse akar müködni? megoldás?
-
xxboxx
csendes tag
nekem is volt ilyen fasza kis múszer
-
Lencsilány
csendes tag
Szia!Lefagyott az iPod touchom,és nem reagál semmire.megpróbáltam a home gombbal,és egyszerre a home és a power gombot nyomva is,több,mint 10mp-ig,de így sem történt semmi.mit tegyek? köszönettel: Lelle
-
kriSii
csendes tag
sziasztok! lenne pár kérdésem! ha jailbreakelem a touchom akkor ugrik a garanciám rá?? és ha elrontok vmit jailbreak közben visszalehet állítani vhogyan?
ja és még egy, nem lehet vmit tudni h. jön-e vmikor touch 3g?
a válaszokat előre is köszi! -
skiny83
aktív tag
Ki milyen fényerővel használja? Én majdnem teljesen levettem de így is elég hamar lemerül (kb egy nap). És olyan is előfordul hogy elöször 85% os az akksi aztán felkúszik 95% ra! Ez normális?
-
Mark.
csendes tag
Köszönöm neked is.
- A videót sajnálom, mert van pár sorozat részem, amiket nem lenne rossz mappákba rendezni.
- Engedélyeztem iTunes-ban a Geniust, ki is próbáltam a Touch-on egy Evanescence számmal és egész jól működik.
(bár a sok Celine Dion, Brintey Spears és t.A.T.u. számok közé tett egy-két SOAD-ot is, ami nem teljesen az a kategória)
- Akkor az ébresztést ezentúl is a jó öreg Nokiámra bízom, mert az akksi kímélése miatt inkább kikapcsolom éjszakára. -
- Igen, nekem is színeződött a fehér NeoTouch tokom. Még nem j9ttem rá, mivel lehetne fehéríteni, úgyhogy így maradt.
- Az a kis jack hosszabbító akkor kell, ahogy Te is írod: ha olyan fülhallgatód/fejhallgatód van, aminek nem fér be a dugója a tok nyílásán. Találkoztam már ilyennel - ha nem aktuális, tedd el későbbre.
- A Geniushoz annyit hozzátennék, hogy Magyarországon nem működik. (Csak ha külföldi Store-ba is be vagy lépve, ami nem igazán szabályos a jelenlegi szabályok alapján).
- Csak ömlesztve.
- Igen, csak bekapcsolt állapotban működik. Szerencsére álló helyzetben nem nagyon merül, és mivel nem telefon, nem hívogathatnak rajta éjszaka -
skiny83
aktív tag
Szia!
Gratulálok hozzá!
Genius
A Genius egy nagyszerű új funkció a programban. A segítségével pillanatok alatt összeválogathatunk egy hangulatunkhoz illeszkedő lejátszási listát zenegyűjteményünkből. Elegendő kiválasztani egy dalt, majd rákattintani a Genius ikonra az iTunes ablakának jobb alsó részén, és – ha az adott dalhoz rendelkezésre áll a program számára a szükséges információ – azonnal kapunk egy olyan lejátszási listát, amelyben a választott dalhoz illő további zeneszámokat helyez el a program. Alapból 25 darabot válogat ki, de készíthetünk nagyobb listát is.Szerintem alapból nem tudsz mappában feltenni videót csak ömlesztve, illetve nekem még nem sikerült!
Az ébresztés kérdése engem is foglalkoztatott, kipróbáltam. Nem müködik kikapcsolt állapotban. Bár ha leveszed a wifit és sleep módba rakod akkor nem hiszem hogy sokkal többet fogyasztana.. ..ha meg igen akkor megmondják az okosok. -
Mark.
csendes tag
Sziasztok!
Nos, én is csatlakoztam három napja a klubhoz egy 2. generációs, 32gb-os modellel.
Pár kérdésem is lenne
• vettem hozzá rögtön az iStyle-ban egy fehér NeoTouch tokot, viszont a hátulja egy kicsit szürkés lett. Ez másnál is előfordult, vagy csak nekem sikerült elszíneznem?
• szintén a tokhoz kaptam egy 3,5-ös jack átalakítót, ami ugyanúgy 3,5-be alakít át.
Ennek van vmi különleges funkciója, vagy csak arra jó, hogy a fejhallgatókat, amiket nem lehet bedugni a toktól, ezzel használjam?
• iTunes-ban a Genius playlist mire jó?
• a videókat csak ömlesztve, vagy mappákban is fel lehet pakolni?
• ez ébresztő, és egyéb riasztások, csak bekapcsolt állapotban működnek?@iistvan91: én a "MediaCoder iPod Edition" programot próbáltam ki, és nekem tökéletesen működött, ajánlom.
-
iistvan91
csendes tag
Valaki tudna ajánlani valami jó konvertáló programot iTouch-hoz.
-
Shodan
őstag
valahogy kilehet kapcsolni ezt a 20% os akksi riasztást? cydiában nincs rá valami cucc?
-
Lauka
csendes tag
Ez nem lehet teljesen így, mert van egy átalakítóm, amit még Palmhoz vettem. Tehát hálózati töltő, amibe egy sima USB kábelt kell dugni. Palmot töltötte, iPodot nem! A saját USB kábelével! Tehát valami mégis van azokban a hálózati töltőkben, ami egy mezei átalakítóban nincs.
-
Bling95
őstag
mondjuk azért nem b-sznám ki az ablakon a touch-t mert forró , kikapcsolnám és hivnám az almásokat
-
-
Shodan
őstag
Szerintetek van vagy lesz olyan lehetőség a 3.0ban hogy a blutoothos gps vevőmet tudjam használni vele?
-
Abban a sztoriban nem a felrobbano iPod a plane, hanem az, hogy az Apple csak akkor karteriti, ha alairja, hogy sose hozza nyilvanossagra a tortenetet, mert kulonben beperelik. Mondjuk ezt a linkelt cikket nem olvastam, de az OSNewson ez volt a fo szempont. Es ez tenyleg gaz. Kar hogy ilyen jok a termekeik, kulonben lazadni kezdenek
-
Lauka
csendes tag
Olvastátok a felrobbanó iPod-ról szóló hírt? Nem hangzik jól!
[link] -
Davey7
senior tag
Az mitől lehet,hogy fullon volt az akksi szombat este akkor játszottam egy kicsit vele lement 84%-ra és utánna hozzá sem nyúltam és ma reggel ki volt kapcsolva és mikor bekapcsolom 2%,szóval lemerült...
Régebben talán egyszer volt ilyen. 3.0ás szoft, ssh,wifi kikacsolva. Egy új dolgot tettem fel a héten a Lock Calendart,de azt kétlem,h bezavart volna...Valaki? -
Lauka
csendes tag
válasz
Mákos7észta #4750 üzenetére
Mivel töltöd? Valahol olvastam, hogy az utángyártott hálózati töltőkre háklis. Talán itt írta valaki...
-
rOwLeY
őstag
válasz
skylinelaca #4712 üzenetére
és lett rá azóta vmi megoldás, v visszaraktad a 2.2-t?
-
Bling95
őstag
-
Csapi007
veterán
válasz
Mákos7észta #4750 üzenetére
Hy
Hát akkor lehet hogy szervizes. Ott annyit fognak csinálni hogy feltöltik és hogyha egy napon keresztül folyamatosan szól visszaadják mert hibátlan.
Ha meg 20%-on még bőven van benne akkor meg ne foglalkozz vele. -
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Csapi007 #4736 üzenetére
Régebben nekem is ilyen problémám volt, meg is csináltam, amit írtál, olyannyira, hogy játszottam-filmeztem stb. Azt vettem észre még ilyen állapotban, hogy amikor low battery- t ír ki 20%- nál, még bőven van benne kraft, 10% alatt is még sok van benne, de miután folyton kikapcsolt a végén, gondoltam lemerült vagy ilyesmi, azt hittem a probléma megoldódott. Sajnos nekem nem sikerült ez a kalibrációs dolog, mert még mindig csak 80%- ig tölt, és 10-20%- ig kb. fél óra alatt lemerül. Ezt a módszert kétszer próbáltam meg (lemeríteni teljesen, majd csak utána feltölteni), de eddig nem volt kihatással a visszajelzésre. Ezek alapján lehet, hogy ténylegesen szervizbe kéne vigyem, vagy van vmi más megoldás is?
Kicsit tanácstalan vagyok, de köszönöm a segítséget előre is
Üdv.
Marci -
slima
tag
Holnap én is veszek egy drágaszágot...máár alig várom
-
Bling95
őstag
válasz
skylinelaca #4743 üzenetére
jajj nem szóltam
-
gYaLo
őstag
Nekem amerikai változatos,és jobban szól, mint az Európai
-
Bling95
őstag
válasz
skylinelaca #4707 üzenetére
Szóval akkor csak európában ilyen halk?
-
AtisFace
csendes tag
Sziasztok, tudtok ajánlani valami megoldást arra, hogy a 2g-s touchom jelezze, ha mobilom(nokia e 1) csörög?
Mert bluetooth-on keresztül más mp3 lejátszó is tudja(pl. megállitja a zenét és egy kellemes női hang közli: You have incoming call on your cell phone)
Mindig akkor hívnak, amikor a bkv-n utazok és zenét hallgatok, a telefon rezgését pedig nem veszem észre.
-
válasz
The IT guy #4732 üzenetére
Az iTunes-od remek erre a célra
Egyébként nem hiszem, hogy az Apple engedné az iTunes Library szerkesztését kívülről. Persze ha tévednék, és van ilyen app, akkor javítsatok ki.
-
The IT guy
tag
Üdv Urak-Hölgyek! Egy kérdésem lenne... nem tudtok-e, nem ismertek-e véletlenül egy olyan alkalmazást, amivel az ipod touchomon lévő zeneszámokhoz ID3 infot + albumborítót tudok letölteni? Létezik ilyen amúgy? Előre is köszönöm a választ...
Shazam nevű appról tudok, csak az ugyebár nem ilyen....
-
skiny83
aktív tag
Jó reggelt! Tegnap sikeresen frissítettem a 3.0-ás szoftra, tök jó hogy vannak új dolgok meg lehet használni 3.0 ás programokat viszont nem müködik a wifinder (wifi-checker) nevü alkalmazás. feltelepíti és el is indul de azonnal ki is lép de semmi hibaüzenet. valami ötlet hogy miért lehet? esetleg valami hasonló program ami mutatja a közeli hálózatokat?
-
leeate
senior tag
Sziasztok!
Az új szoftverben ugye van bluetooth füles támogatás. Na már most, ez szokás szerint csak qrva drága apple fülessel működik? Vagy össze tudok hangolni vele mondjuk SE vagy akármilyen más fülest?
(Ha igen, akkor tudnátok ajánlani valami low-end cuccot / topicot, ami erről szól? A lényeg, hogy sztereó legyen, legyen hangereje, de ne bántsa túlságosan a fülem. Futáshoz kéne, meg amúgy sem vagyok egy audiofil) -
Csapi007
veterán
Hy
Nevetséges hogy még mindig ez a téma. Semmivel se merül jobban az aksi 3.0 alatt.
Formázzátok az akksitokat, topikban megtaláljátok hogy. -
Lauka
csendes tag
Annyit vettem észre, hogy eleinte jobban merül az akku, tehát 100%-ról hamar elkezd lefele menni.
Tegnap este kipróbáltam, hogy 20%-ról -mikor kiírta, hogy 20% van még- mennyi idő alatt megy le kritikusan. 1,5 óra intenzív játék után lett belőle 10%.
15%-nál kikapcsolt, de persze visszakapcsoltam.
Gondoltam teljesen lemerítem, de elaludtam. -
skiny83
aktív tag
A jobban bírja mit jelent? Mert nekem elég hamar lemerül a régebbi szoftverrel. Tehát ha fel akarom tenni a 3.0át akkor jobb ha újra teszek mindent az ipodra és akkor nem fog szarakodni? Azt láttam hogy egy két program csak a 3.0val indul el de milyen előnyökkel jár még az új verzió?
-
cronos
tag
válasz
skylinelaca #4712 üzenetére
érdekes nekem semmi problémám a 3.0val. tökjó minden rajta...
-
norbest
aktív tag
ha találsz hozzá key-t pls nekem is írd meg!!
-
rOwLeY
őstag
Tapasztalt más is olyat h 3.0-ra való frissítés után szarakodik a wifi?!Oldalakat egyált nem akar betölteni, a weather is csak lassan frissül pl...
most fogom visszarakni a 2.2.1-et hátha azzal megjavul, ha nem, akkor ugye nyilván hardware-es gond lehet.
arról még ne is beszéljek h a cydia is használhatatlan -
Lauka
csendes tag
válasz
skylinelaca #4707 üzenetére
Feltelepítettem. Azt ugyan nem értem, hogy ettől hogy lesz hangosabb az ébresztés, ha egyébként leveszem a hangerőt mondjuk zenehallgatáskor, és úgy is felejtem...
De köszi a tippet. -
-
Lauka
csendes tag
Lenne pár "hangos" kérdésem.
Az ébresztőnél be tudom állítani, hogy milyen hang szólaljon meg, de ugyan ezt nem találom a naptárnál. Valami nagyon rövid figyelmeztető szól, de az kevés. Lehet ezen változtatni?A másik kérdés a hangerőre vonatkozik, szintén az ébresztőnél, illetve a naptári bejegyzéseknél. Jó lenne, ha ezek a jelzések tényleg hangosan szólnának, de ha este leveszem a hangerőt, és reggel bekapcsol az ébresztő, az is halk.
Lehet ezeket állítani? -
Ferry89
csendes tag
Lol, már meg van...hülye voltam...meg volt nyitva media playerben, csak nem vettem észrexD
-
Bling95
őstag
nekme volt egy win ujrarakásom , de azóta se raktam hozzá képeket, nincs rá lelki erőm annyi baszakodtam az átnevezésekkel meg mindennel
de majd rászánom magam :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged