Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor megérett egy frissítésre
A 2.2.1 sokkal de sokkal többet tud, mint az antik firmware-ek. Sajnos a fizetős frissítés miatt egy kicsit trükközni kell. Keress meg privátban.
A titkosított hálózat amúgy azt jelenti, hogy minden átküldött jel titkosítva van, így: 1) csak az tud csatlakozni, aki tudja a kulcsot 2) nem lehet lehallgatni. A két leggyakoribb módszer a WEP és a WPA titkosítás. (És csak ez utóbbit illik használni, mert a másik könnyen törhető.)
-
naattila
tag
sziasztok
az lenne a kérdésem hogyan tudok
feliratot hozzárendelnia filmekhez?
2g taccson -
Nézd meg jobban, a DHCP/BOOTP/Static fölött (vagy legalul, nem emlékszem
) van egy fehér gomb. Legalábbis a 2.2.1-es firmware-en biztos, nem tudom hol tart a géped, de biztos ott van, mivel már használtam párszor
A lakat azt jelenti, hogy titkosított hálózatról van szó, természetesen az nem probléma, sőt.
-
Sareth
senior tag
Sziasztok!
Olyan (kezdő) kérdésem lenne hogy a Ipod Touch - Settings-be - a WI-Fi-s résznél a Choose a Network alatt lévő kapcsolatokat hogyan tudom kitörölni? Előre is köszi a választ.
-
unyadavid
senior tag
válasz
Stanley-B. #2989 üzenetére
Na jó, hát akkor már csak a forintnak kéne erősödnie!! ( hajrá, hajrá
)
-
-
-
unyadavid
senior tag
Kérdések:
1. A játékok amiket lehet 2g-n játszani azt lehet 1g-n is?
2. Mennyivel rosszabb az 1g képernyője, és mennyivel lassabb?
(már nem tudtam szerkeszteni)
-
unyadavid
senior tag
Helló!
Szerintetek most megéri egy 16gb-os 1g touch 67000-ért, vagy inkább 2g 90000-ért?? -
Sareth
senior tag
Sziasztok!
Nekem van egy iPod Touch 16GB (1 genes) készülékem. Jó pár hónapig nem használtam és most hogy újra kéne sajnos elfelejtettem a jelszavam. Bekapcsolás után az iPod Touch Disable felirat után nem jutok tovább. Van valami lehetőség hogy megváltoztassam a jelszót vagy vigyem szervízbe?
Előre is köszönöm a választ. -
Mimura
csendes tag
Sziatok! Állítólag lehet rárakni gps programot is,ez mennyire igaz?
-
naattila
tag
az itunes-nek nincsen még magyarositása?
valaki tudna ajánlani egy jo fodito progit ami
tud magyarrol is. köszi -
Wywern
csendes tag
válasz
naattila #2969 üzenetére
Hali, ezzel én rengeteget szenvedtem - itt is kérdezősködtem - de nem volt megnyugtató válasz a hálózati töltőről (2nd gen elég válogatós). Végül az apple uk oldalán találtam a javasolt töltők közt ezt: Kensington Travel Plug Adapter USB töltő. Megvettem, bevált, király. Árban meg fele annyi, mint a gyári.
-
naattila
tag
tudtok ajánlani egy jo hálozati
töltőt ipod touch-hoz? -
jolti05
őstag
válasz
AloeVera #2964 üzenetére
Nekem pont ma volt gondom, leszedtem valami témát, és rebootol (volna) a készülék, de helyette meghalt. Most, hogy itthon vagyok, szerencsére gyorsan sikerült életet lehelni bele, de azért megállt bennem a vér, amikor semmire sem reagált.
Hogy is van ez a "távol ér a bootolás"? Érdekelne
A másik, hogy amiket innen-onnan (net) szerzek játékok, hogyan tudom őket rákényszeríteni a touch-ra?
-
AloeVera
tag
Időközben született egy ún. semi-tethered jailbreak megoldás is. Annyi az újdonsága, hogy ha számítógéptől távol ér a bootolás, egy nem jailbreakelt touchod lesz, nem egy használhatatlan.
-
jolti05
őstag
Ennek segítségével sikerül jailbreakelni. Nem volt annyira egyszerű, mint gondoltam, de fenn van a Cydia. Majd jövök még hülye kérdésekkel szerintem
-
naattila
tag
Létezik már olyan fülhallgato ipod touch-hoz
ami mikrofonos? Ha van kb mennyi? -
válasz
jolti05 #2957 üzenetére
A backup minden szinkronizáláskor magától készíti az iTunes, azt szerintem külön nem tudod kérni. A firmware-nek pedig egy ipsw fájlnak kellene lennie, valahol a felhasználód Application Data könyvtárán belül. Frissítéskor/restore-kor tölti le az iTunes. Azt kellene megtalálnod.
-
jolti05
őstag
válasz
rolixyz #2950 üzenetére
Semmi nem akarok elkapkodni, inkább kérdezek. Itt [link] azt írja a törőcucc, hogy "find the firmware file of whatever firmware you are running, rename it to OriginalFW.ipsw". A 2.2.-es softra gondol? A videó számomra a hangot tekintve túl érthetetlen.
Biztonsági mentés vagy valami lehet szükséges? És ha igen, olyan hogy készítek?
-
naattila
tag
Sziasztok
Ma kaptam egy ipod touch 8gb.
Szeretnék segitséget kérni hogyan
lehet vele msn-ezni? Sajna nem értek
hozzá egyáltalán semmit ez az első
ipodom.Olvastam a jailbreak-ről is
de nem sikerült megcsinálni.Tudna valaki
segiteni ebben?Vagy valami részletes
leirást küldeni?köszi -
rolixyz
tag
válasz
NyxNyxNyx #2940 üzenetére
Értem, akkor megnyugodtam, nem romlik az akksim
fs-zsoci: Ezzel Jailbreakeld, ez egy viszonylag egyszerű módszer, van hozzá videó is, nekem ezzel elsőre sikerült. http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=138081
Ja, és lehet hogy sikerült azzal a módszerrel feltörni annak a valakinek az ipodját, de az sztem biztos nem 2. generációs volt mert arra csak ez a redsnow van, még ez sem végleges, mert minden teljes kikapcsolás után gépre kell kötni és 1-2 parancsot lefuttatni, hogy beinduljon.
-
Ja, jól mondod. Pontosan úgy kell, hogy 10 másodpercig nyomod a kettőt együtt (nem törődve, mit ír a képernyőre a 'Pod), felengeded a Power-t, a Home-ot meg még 7 másodpercig nyomod. Ezután DFU módban kellene lennie, ha minden jól megy.
OSX-en a HardwareGrowler segítségével ezt könnyen látom, nem tudom Windows-on van-e hasonló okosság. -
Krasz7
csendes tag
Üdv.
Hosszas gondolkodás után arra jutottam h eladom az iPodom
A kérdésem az lenne, h h tudok iTunes-ban mindent törölni, h zsír új legyen az iPod? (Tehát, hogy aki rádugja a gépére az újra regelje az egész kütyüt stb..) Köszönöm.
-
válasz
jolti05 #2942 üzenetére
Erről is volt már szó, második generációs iPodokat nem lehet az iPhone-os, 1G Touch-os eszközökkel jailbreakelni az új hardver miatt.
Ami van, az a manuális, újraindításonként megismétlős, parancssoros, ún. untethered módszer, amiről pl. az itouch.hu-n olvashatsz magyar leírást. Mondjuk egy kis visszaolvasással mindjárt okosabb lettél volna. -
jolti05
őstag
Igazából semmivel sem lettem okosabb eddig.
Mod: Csapi007: Haver iPhonet tört fel vele. Azt mondod nem fog menni?
-
kriSii
csendes tag
hi! most mondta egy imserősöm h. mi van h. ipod touch-al beszopok egy vírust?! ilyen van...vagy mit lehet ilyenkor csinálni?:S
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Pár nappal ezelőtt vásároltam egy 16 gigás, második generációs iPot Touch-ot. Rettentő kezdő vagyok a témában, sokmindent nem vágok még. Az itt [link] leírtak alapján valószínűleg jailbreakelni fogom, de úgy érzem, ez még várhat egy ideig.
Jelenleg egy 700 megás avi filmet konvertálok Videora Converterrel és mindaz több, mint 3 órát vesz igénybe a gépnek, hogy Mpeg4-be átkonvertálja. Ennek valóban ennyi ideig kell tartania?
Létezik olyan program (vagy beállítás), ami kikapcsolja benne a mozgásérzékelőt? Ez azért lenne fontos, mert este lefekvéskor még van, hogy netezek egy kicsit és eléggé bosszant, hogy lefekszem az oldalamra, magam elé teszem, és elforgatja a kijelzőt.
Ingyenes programok közül mit érdemes használni?
-
Csapi007
veterán
válasz
rolixyz #2931 üzenetére
Hy
Én úgy vettem észre hogy 20%-ig hamar lemerül de onnan már nem olyan gyorsan... Legalábbis a mutató szerint.kriSii: Attól függ mennyi zenét akarsz magaddal vinne, mennyi zenéd van otthon. Nekem 8GB-os van és nekem elég. 5-6GB zene van általában rajta ez a gyűjteményem negyede/harmada talán.
Nekem kb. 10 app van rajta nagyrésze játék és 150MB-ot foglalnak. De pl. van játék ami magába 60MB.
Filmre pontosan nem emléxem de egy 175MB-os videót 70-80-ra szokott nekem átkonvertálni.De azt vedd figyelembe hogy 8GB-ból durván 7-et használhatsz.
-
kriSii
csendes tag
Sziasztok!
Tervezgetem, hogy veszek egy touch-ot...a 8GB-sre gondoltam!
És az lenne a kérdésem h. mennyire elegendő ez a hely? App.-ok mennyit foglalnak kb? Jah és kb.-ra egy film (másfél órás)?
Előre is köszi!
krisi -
Davey7
senior tag
kihasználtam az 5 authorize computer-t,de nem tudom visszacsinálni mivel mindegyik után újratettem a gépet és nem lett visszavonva....most csak azt tehetem,hogy csinálok egy új iTunes acc.-ot,igaz?
-
rolixyz
tag
Normális az, hogy vagy 2,5-3 óra játszástól meg egy kis wifitől már 20%on van? Mióta JB-elve van eléggé merül
bár lehet csak sokat 'nyomkodom'...
-
válasz
SweetBrother #2929 üzenetére
Dehogy nincs, úgy hívják, hogy iTunes és Music
Kösd fel USB-re az iPodot, és jelöld be a szinkronizálás beállításai között a Music fülön a Top 25 Most Played (vagy amelyik tetszik) playlist-et. A következő szinkronizáláskor az a lista felkerül az iPod-ra is, a Playlists opció alá. -
SweetBrother
csendes tag
Érdekelne a Top 25 most played song.
Amikor a telefonon hallgattam zenét,mindig volt egy ilyen lista a leggyakrabban hallgatott számokról.Itunes-ban láttam hogy van,ez működik a Touch-on is?Vagy nincs valami alkalmazás ami készít egy toplistát? -
Béló
aktív tag
válasz
SweetBrother #2926 üzenetére
akkor ott a kütyükkel van baj: nekem a laptopomnál erősebben veszi a jelet, az N80am meg eltörpül mind2 melett, ahol az n80 már nem lát jelet ott ez lazán szörfözik
Vagy lehet maccymszűrés van, menjetek el vmi plázába ott tuti ingyenes és szűrésmentes net van.
-
SweetBrother
csendes tag
Wifinder-t használok,ha nincs jelszó tudok is csatlakozni,de amikor kiakarom próbálni(google,appstore etc.) sose tölt be semmit.Az a gáz,hogy N95-el meg simán fut
Haveromnak ugyanígy nem működik,neki IPhone-ja van.
Azért próbálgatom majd más helyen is,valahol csak fog már működni. -
Béló
aktív tag
válasz
SweetBrother #2924 üzenetére
stanza ahhoz kell hogy pár perc alatt a netről letölsd a neked tetsző könyveket, nézd meg a beálitásokban hogy megy-e a wifi ha nem akkor azért nincs neted,
esetleg egy ingyenes wifikereső alkalazást ránts le
és lehetőleg a legfrisseebb szoftvert használd!! -
SweetBrother
csendes tag
Kiszeretném próbálni az olvasást Touchon.Hogy lehet rátenni könyvet?
A Stanzával sehogy se működik,nincs Wifi kapcsolatom.Magyar nyelvű könyveket szeretnék rátenni,már töltöttem is le párat.Az Ereader-rel lehetséges?Ha nem,akkor tudnátok valami mást ajánlani?
köszi előre is.3 hete lassan,hogy meg van és még nem tudtam netezni vele egyszer sem
Már vagy 5 helyen próbáltam,de nem működött sehol sem.Majd szerdán megyek Pestre, remélem valahol végre kipróbálhatom. -
rolixyz
tag
Játszik innen valaki az iMob online-al? Mert lenne pár kérdésem a game-el kapcsolatban
-
Béló
aktív tag
-
Davey7
senior tag
Nekem egy kis iTunes segítség kellene.
Van több albumom is (pl. soundtrack-ek) amelyiknél ugye azonos az album,de különböző az előadó.
Az iTunes ezt 4 külön albumként rakja be(albumnézetet használok),hogy tudnám megcsinálni,hogy megmaradjanak az előadók nevei? Mert ha kijelölöm a "4" albumot ami ugye egy -> get info->és ott az artist-hoz beírom,hogy VA akkor egy albumba szervezi,de az előadók neve eltűnik. Régebben valahogy meg tudtam csinálni,de most az istenért sem akarok rájönni... -
válasz
aseptikus #2911 üzenetére
Három dolog:
1) Bakker. Az E51-gyel kapcsolatos kérdést ne az iPod Touch topikban tedd fel, ott az E51-é.
2) Nem ártana nézned, hogy mit is csinálsz. Amikor indul a Fring, azt szokta megkérdezni, hogy automatikusan elinduljon-e, nem azt, hogy keressen. Ettől függetlenül jön be a hozzáférési pont választás.
3) Milyen hálózatra akarnál egyáltalán kimenni? 3G vagy WLAN? Saját vagy lopott? -
aseptikus
csendes tag
Sziasztok!Lenne egy kérdésem vagyis problémám a FRING nevű programmal!
Szóval fel van telepítve egy Nokia E51 telcsire el is indul,aztán kiírja hogy kapcsolatot tudott indítani és indítson-e el automatikus keresést persze angolul nyomok egy yest,aztán tesztelő kapcsolatot csinál,elkezd tölteni valamit,de utána kiírja hogy nem tudott kapcsolatot létrehozni és kilép!!!Miért van ez? Lécci segítsetek!!kösszi
-
Nem úgy értette. Hanem mondjuk a Westendben lehet, hogy a hálózat nem használható másra, mint a saját oldaluk böngészésére
Sose próbáltam még, majd ha egyszer arra járok, megnézem. Végülis úgyse árt egy kis írható DVD
Más nyitva hagyott hálózatokon is lehet például MAC-cím szűrés, azt nem tudod megkerülni. Vagy egyszerűen gyenge a jel.
Egyébként mennie kellene csonk nélkül, mágia nélkül.
-
rékuc
csendes tag
de akkor én ezt nem értem.... (lehet, mer csaj v.ok
)
hm, a wifi hálózat van így beállítva. hogy? és akkor ti mit és hogy állítottatok be, h nektek jó?
thx előre is -
rékuc
csendes tag
hello!
lécci segítsetek! nagyon primitívnek fog tűnni a kérdésem: vmit ve kell állítani ahhoz, h tudjon az ember wifizni az ipod touch-on? azt vágom, h beállítások---- wifi----- itt nyilván be kell kapcsolni, és ekkor keresi magától a hálózatokat és ha épp nem biztonságos, akkor rá is lehet csatlakozni. én ezt meg is teszem, de ennek ellenére semmi olyat nem tudok elérni, amihez kellene a net (youtube, mail, térkép, stb...). Az is érdekes, ha bemegyek pl. a Westendbe és bekapcsolom a wifit, a westend saját netes oldala bejön, de onnan már sehova nem tudok elnavigálni. Vkinek vmi ötlete, h mit rontok el, vagy mit kéne beállítanom???
előre is nagyon köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest