Új hozzászólás Aktív témák
-
rolixyz
tag
Eléggé lecsendesedett amúgy a topik, mindenkinek sikerült a JB? Vagy feladtátok?
-
rolixyz
tag
Hmm, a winterboard nekem is fent van, témával, lockscreennel, billentyűzettel
Na mind1 amúgy most csinálta először a kikapcsolást, eddig párszor csak az alkalmazás záródott be amit futtattam, csak nem kéne így járnom esetleg napközben is ahol nem tudom beindítani gép nélkül
-
rolixyz
tag
Az az 'tethered' jailbreak miatt van, hogy pl az előbb játszottam, és egyszer csak kikapcsolt az egész? Vagy esetleg a játékban van vmi hiba?
-
Krasz7
csendes tag
Hi.
Letöltöttem netröl a 2.2.1 -es firmware-t, mert ugye írtam h iTunes-ból nem sikerül letölteni mert hibát ír ki. Bocsi hülye vagyok, de mit csináljak a letöltött ipsw fájlal? (Ha rákattintok behozza az iTunes-t és ennyi.) Köszi
-
Davey7
senior tag
válasz
rolixyz #2886 üzenetére
én ezt használom,meg szerintem még nagyon sokan....
először is add hozzá a szifon forrását a cydiába és onnan telepítsd a mobileinstallation crack fájlt.majd az appokat amit letöltesz a fentebbi oldalról,azokat megnyitod itunes-ban és aztán sync-elsz.
bocsi a rossz tagolásokért,de sietve írtam nagyon... amúgy a szifon.com/itouch.hu oldalakon ha böngészel egy kicsit mindent megtalálsz...
-
rolixyz
tag
Viszont a Cydiához kéne egy kis használati
Egyrészt a home-nál azt irja hogy unable to load (timed out) másrészt pedig én azt hittem, hogy majd le tudom szedni a jó kis játékokat, pl guitar rock tour, ami az appstoreban van, ezzel szemben alig van pár azok sem jók.. -
rolixyz
tag
Ezeket a parancsokat írom be így, ahogy itt vannak (bemásolom
) soronként. Illetve ezek előtt az ibss-t.
iRecovery -s
arm7_stop
mw 0x9000000 0xe59f3014
mw 0x9000004 0xe3a02a02
mw 0x9000008 0xe1c320b0
mw 0x900000c 0xe3e02000
mw 0x9000010 0xe2833c9d
mw 0x9000014 0xe58326c0
mw 0x9000018 0xeafffffe
mw 0x900001c 0x2200f300
arm7_go
arm7_stop
/exit -
Béló
aktív tag
válasz
rolixyz #2879 üzenetére
3 féle leirást próbáltam ki
1. az itouch.hu-s: a command prompt: azt irta hogy nem megfelelő utasitás, 3szor végigzongoráztam mindenen (értek a parancssorhoz/doshoz eléggé hogy menjen de itt ez nem az én hibám volt)
2. letöltöttem egy noobfriendly félautomatikus verziót: menet közben nem váltott át fehérre a touch kijelzője pedig az utasitásoknak megelelően csináltam..2odjára meguntam
3. letöltöttem egy már szinte teljesen automatikus törőprogit: majdnem tégla lett a touchbol
se a gép, se az itunes se semmi nem ismerte fel
dfu modba áttettem, semmi se történt...
ujrainditottam a gépet: dfu modba siekrült beraknom a touchot
restore eredeti firm-re: elszáll 1625 ös hibával, második restore: siekeresen végigmegy működik mindene.... ekkor döntöttem ugy hogy felhagyok a próbálkozásokkal, ha 1 hónapig kibirtam törés nélül továbbra is menni fog, csak a doom miatt nem akarom tönkretennimásrészt többeknek sikerült tényleg teljesen tönkretenniük a cuccot: se usb se ismerte fel, se a restore nem működik...
tehát várok egy hivatalalos full törésre! -
Béló
aktív tag
Nekem 1601 es hibával szált el az itunes, pedig tutira dfu módban voltam, 10 sec menü+kikapcs, majd 10 sec menü tartva és pittyegett isa gép és megjelent az itunesben h recoveryre állitott gp van, ful fekete volta kijelző...
ugyhogy most szépen restorolom vissza az eredeti firmware-t, és várok vmi noob-friendly verziót
-
válasz
rolixyz #2870 üzenetére
Meg is van a baj.
Ha kábeles kép van az iPodon, akkor nem DFU módban vagy, hanem Recovery-ben!A DFU módban fekete a képernyő. Behozni legegyszerűbben úgy lehet, hogy bekapcsolt állapotban nyomod egyszerre a Power és a Home gombokat, és amint kikapcsolt, elengeded a Power-t. A Home-ot addig kell nyomva tartani, amíg nem csatlakozik a gépedre USB eszközként (7-10 másodperc a power elengedése után).
-
Be is toszna
Éppen MSN-en keresztül magyarázom a windows-os módszert egy ismerősnek.
Az iTouch.hu-s leírás igen jó.A fehér képernyő akkor kellene, hogy bejöjjön, amikor DFU módban a 211-es IBSS-t küldöd fel a telefonnak (iRecovery.exe -f iBSS211.dfu), majd lehúzod, 10 másodpercet vársz, és visszadugod. Eztán jön a kézzel-beírni-sok-szép-hexadecimális-számot szakasz.
-
mortalus
csendes tag
aki kipróbálta az írhatna róla, hogy milyen, mert én félek belekezdeni miután látom, hogy a dev-team semmiféle supportot és felelősséget nem vállal
-
-
rolixyz
tag
Én megpróbáltam, de amikor a patchelt fw-el kéne restore-olni akkor 1604-es restore errort irt az itunes, szerencsére a gyári fw-el tudta restore-olni. Most győzködöm magam az újrapróbáláson
A videó pedig nekem nem akar bejönni.. -
Heartka
csendes tag
-
csakaloki
csendes tag
üdv!
Remélem tudtok segíteni.
Az lenne a problémám, hogy amikor a laptomom és a touch között létrejön a wifikapcsolat kb 1 perc alatt megszakad. Addig tudok netezni is meg minden, de egyszercsak annyi neki (ad-hoc módon kapcsolódok a laptopra). A touchal biztos nincs semmi baj, mert máshol tökéletesen működik.
Elöre is kösz -
válasz
letsdobizz #2855 üzenetére
Próbáld meg az Authorize Computer... parancsot a Store menüben
-
letsdobizz
csendes tag
akadt még 1 utolos kérdésem miszerint miért nem tudok a itunesaal letöltött app-okat szinkronizélni?
azt irja h you are not authorized for them on this computer...
help légyszi
-
rolixyz
tag
Na most szedem a cuccokat hozzá, vmikor kipróbálom estefelé, bár nem tudom hogy menni fog-e de a szifonon jól le van irva. Egyébként ha vmi nemsikerül akkor itunes-al vissza lehet állitani vagy végleg vége lehet?
-
Béló
aktív tag
Tényleg: valaki leirná melyek azok a fizus/tört alkalmazások amiket mindenképpen ajánlatos telepiteni jailbreak után??
-
letsdobizz
csendes tag
Kösznöm megpóbálom,
másik kérdésem pedig az lenne hogy nem tud vki egy progit touchra amivel utközbe tudok playlistet szerkeszteni?
mert igy nem jo hogy csak gépen lehet...
meg amivel a számoknak touchon tudok nevet adni...enniy lenne mégegyszer köszi
-
brumesz
aktív tag
Udv mindenkinek!
Csak kerdezem:nem erdekelne valakit
egy gyonyoru allapotu, garis 1. Generacios 16 gigas touch minden gyari tartozekaval?
50k
Ha valakinel felkeltettem ezzel a fantaziajat,az dobjon egy pu_t.Am hogy on is legyek: kijott egy pre 2g touch jb!
Szerk. Latom mar tobben is leirtak elottem
-
AloeVera
tag
Én tegnap este kipróbáltam. A mellékelt README.txt-ben leírtakat követtem, egyértelmű volt, talán csak a Cydia bundle beillesztése nem.
Eddig semmi negatív tapasztalatom nincs, néhány alkalmazást telepítettem, probléma nélkül mennek. -
AloeVera
tag
Nem tudom, ki mennyire várta, de a Dev-Team nem bírta a nyomást, és kiadta a redsn0w lite változatát. Igaz, nem támogatott, igaz minden bootnál számítógép kell az indításhoz, de legalább van.
-
letsdobizz
csendes tag
Hello!
Egy ideje , azthiszem a 2.0-s verzió ota egy idő után a programok nem indulnak...rákatt aztán megnyirja és egy sec alatt megint a főmenüben vagyok...
valaki tudna segíteni mert állandoan mehet a restore így sajna
köszi
-
Krasz7
csendes tag
Üdv.
Updatelni akartam a 2.gen touchomat 2.2.1-re, de amikor befejeződik a letöltés akkor mindig ezt írja ki (már vagy 5x próbáltam újra, de mindig kiírja)
-
kovecses
aktív tag
Nálam állandóan szakadozik a wifi.
Egy Ipod Touch 2.gen készülékem van és D-Link DI-524es routerem 2.07-es firmware-el.
A wifi beállítások most per pill alapértelmezetten
(wpa2/radius jelszóval védve)
Valaki tudna segíteni?
kovecses@gmail.com -
Csapi007
veterán
Hy
Van vmi észrevehető javulás az új fw-ben? -
33as
senior tag
válasz
manutdzoli #2831 üzenetére
Én csak a Cydia-át használom!
Itt egy oldal a Cydia-ás cuccokról: Katt ide
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!1.generációs touch-om van,fent van rajta a 2.1+jailbreakelés,szóval fel van törve,van installer.Keresgettem interneten source-okat,és találtam kétfélét:Installer féle és Cydia féle.Melyiket vegyem fel?Vagy innentől már csak Cydiával töltsek?
-
Ezzel találkozott már valaki? (Nextware Screen Protector képernyővédő fólia)
Vettem még anno egy Griffin Nu Form tokot, de elszúrtam a kijelzővédőt, amit pótolnom kéne. Ezen kívül eddig még nem láttam szólóban fóliát (náluk legalábbis), új tokot meg nem akarok venni. De ha esetleg tud valaki valami jót, ne tartsa vissza
-
rolixyz
tag
válasz
NyxNyxNyx #2826 üzenetére
Nem igazán írnak konkrét dolgokat már egy ideje, egyébként azokat a hszeket érdemes nézni amiket MuscleNerd ír, vagy amikre ő válaszol a többi az csak hülyeség többnyire.. Azon dolgoznak elvileg, hogy mindig be tudjon bootolni a touch, mert jelenleg megy a jailbreak, de minden inditáshoz szgép kell és le kell futtatni a redsn0w-ot. Szóval kikapcsolni nem érdemes szgép nélkül csak sleep módba tenni. Monjuk én ezt a változatot is elviselném de ez már egy másik dolog..
-
NyxNyxNyx
addikt
Valaki angolos meg tudná mondani,hogy miket írnak a fórumon ,hogy mikor lesz JB?
-
Béló
aktív tag
Lehetne már funday...
meg jöhetne a flashplayer -
NyxNyxNyx
addikt
Hello
Azt meglehet csinálni,hogy az albumhoz rendeljek borítót és ne kelljen külön-külön minden egyes számhoz hozzárendelni? -
rolixyz
tag
Szia, én kétféle töltőt is próbáltam már a touchhoz, az egyikkel a régi lejátszómat töltöttem (nem ipod) másikat pedig direkt Ipodhoz vettem, de egyikkel sem megy normálisan. Egy Belkin márkájút vetem "for Ipod' és azzal is csak ugy tölti fel hogy még vagy 2mm-nyit töltenie kéne, tehát fullra nem tölti csak a gép nálam.. Szóval szerintem a biztos megoldás a gyári töltő nálam legalábbis más nem működött rendesen. Viszont mintha azt olvastam volna hogy csak a 2G touchok nyűgősek a töltőre, ha 1G van neked akkor vmi for ipod töltő elvileg jó. Ja ez a Belkin kb 6ezer volt asszem.
-
Wywern
csendes tag
Sziasztok! Mondjatok nekem légyszi egy töltőt touch-hoz, amit kipróbáltatok és bevált; nem teszi tönkre a gépet és nem az eredeti méregdrága apple cucc. Köszi!
-
válasz
Besi's Touch #2812 üzenetére
Passz, mi lehet, de szerintem frissíts 2.2-re.
-
Besi's Touch
csendes tag
Sziasztok!segítséget szeretnék kérni.
az a gondom hogy szoktam msn-ezni touchon de egy idő utána progik nem indulnak pedig addig simán mennt, nem tudjátok mitől van?. eddig ez a 2 volt: BeejiveIM, Nimbuzz. 1g JBzett 2.1es FW
előre is kössz a segítséget! -
SweetBrother
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Még az szeretném megkérdezni,hogy ha az adataimat meg a címemet megadom ez teljesen biztonságos?
Mert már nagyon szeretnék beregisztrálni az Appstoreba,bankkártya nélkül. -
Béló
aktív tag
wifi: leverte a beépitett érzéklője a Dell Inspiron 1525 ös laptopomat
apám Asus business notijáthangszóró: játékra ideális, pár zenét megmutatni elég, tartósan zenét hallgatni halál: a hangszóró a készülék belesjében van, nincs külön hangszóró "nyilás": ergó a kütyü résein szól a zene
hangerőszabályzók: sokkal kezelhetőbb tőle, sokkal kényelmesebb
Nem bántam meg hogy megvettem, gyakorlatilag egy pda: ha végre fltörnék jobb is lenne azoknál -
kiszu
senior tag
Sziasztok.
Nem tudtok valami olyan magyar oldalt ahol konkrétan a 2.generációs touchot tesztelik?
Mert gondolkodom,hogy vennék egyet,mert már nemsokára törhető lesz,van rajta végre hangerőszabályzó és hangszóró.Csak azt nem tudom,hogy van e valami hátránya,mennyire hangos vagy halk a hangszórója,milyen az akksija,wifije,stb..
De ha nektek van személyes tapasztalatok,azt is szívesen olvasnám.
-
Krasz7
csendes tag
válasz
SweetBrother #2802 üzenetére
Hi.
AppStore sajnos még Magyarországról nem elérhető. Hátteret még nem lehet váltani, csak ha kijön a jailbreak. (unlock képernyő hátterét viszont tudod változtatni: Settings/General/Wallpaper)
-
laci06
senior tag
Szép estét...
Kérdésem a következő...
Egy sorozatrészt szeretnék megnézni a 2. genes touchomon felirattal...
Ezt hogyan tudnám elérni? Tehát mivel tudom ráégetni a feliratot, illetve ezt konvertálás előtt, vagy után kell megtennem? -
SweetBrother
csendes tag
Arra már rájöttem hogy kell albumot törölni
-
SweetBrother
csendes tag
Ma jött meg 2. gen touchom és lenne pár kérdésem:
Hogy lehet letörölni róla számot vagy albumot?
Amerikai címet kell megadni amikor beregisztrálok az Appstorba?Addig eljutottam amikor kiválasztom a None-t,aztán nem tudom milyen címet adjak meg.
Hátteret nem lehet változtatni?Mindig az a fekete marad?Talán ennyi lenne,sok mindenre magamtól is rájöttem szerencsére.
Köszi a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged