Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

félisten

válasz Mark. #4781 üzenetére

- Igen, nekem is színeződött a fehér NeoTouch tokom. Még nem j9ttem rá, mivel lehetne fehéríteni, úgyhogy így maradt.
    - Az a kis jack hosszabbító akkor kell, ahogy Te is írod: ha olyan fülhallgatód/fejhallgatód van, aminek nem fér be a dugója a tok nyílásán. Találkoztam már ilyennel - ha nem aktuális, tedd el későbbre :).
    - A Geniushoz annyit hozzátennék, hogy Magyarországon nem működik. (Csak ha külföldi Store-ba is be vagy lépve, ami nem igazán szabályos a jelenlegi szabályok alapján).
    - Csak ömlesztve.
    - Igen, csak bekapcsolt állapotban működik. Szerencsére álló helyzetben nem nagyon merül, és mivel nem telefon, nem hívogathatnak rajta éjszaka :)

• skiny83

aktív tag

válasz Mark. #4781 üzenetére

Szia!

Gratulálok hozzá!

Genius
    A Genius egy nagyszerű új funkció a programban. A segítségével pillanatok alatt összeválogathatunk egy hangulatunkhoz illeszkedő lejátszási listát zenegyűjteményünkből. Elegendő kiválasztani egy dalt, majd rákattintani a Genius ikonra az iTunes ablakának jobb alsó részén, és – ha az adott dalhoz rendelkezésre áll a program számára a szükséges információ – azonnal kapunk egy olyan lejátszási listát, amelyben a választott dalhoz illő további zeneszámokat helyez el a program. Alapból 25 darabot válogat ki, de készíthetünk nagyobb listát is.

Szerintem alapból nem tudsz mappában feltenni videót csak ömlesztve, illetve nekem még nem sikerült!
    Az ébresztés kérdése engem is foglalkoztatott, kipróbáltam. Nem müködik kikapcsolt állapotban. Bár ha leveszed a wifit és sleep módba rakod akkor nem hiszem hogy sokkal többet fogyasztana.. ..ha meg igen akkor megmondják az okosok.

Új hozzászólás Aktív témák