- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
- Igen, nekem is színeződött a fehér NeoTouch tokom. Még nem j9ttem rá, mivel lehetne fehéríteni, úgyhogy így maradt.
- Az a kis jack hosszabbító akkor kell, ahogy Te is írod: ha olyan fülhallgatód/fejhallgatód van, aminek nem fér be a dugója a tok nyílásán. Találkoztam már ilyennel - ha nem aktuális, tedd el későbbre.
- A Geniushoz annyit hozzátennék, hogy Magyarországon nem működik. (Csak ha külföldi Store-ba is be vagy lépve, ami nem igazán szabályos a jelenlegi szabályok alapján).
- Csak ömlesztve.
- Igen, csak bekapcsolt állapotban működik. Szerencsére álló helyzetben nem nagyon merül, és mivel nem telefon, nem hívogathatnak rajta éjszaka -
skiny83
aktív tag
Szia!
Gratulálok hozzá!
Genius
A Genius egy nagyszerű új funkció a programban. A segítségével pillanatok alatt összeválogathatunk egy hangulatunkhoz illeszkedő lejátszási listát zenegyűjteményünkből. Elegendő kiválasztani egy dalt, majd rákattintani a Genius ikonra az iTunes ablakának jobb alsó részén, és – ha az adott dalhoz rendelkezésre áll a program számára a szükséges információ – azonnal kapunk egy olyan lejátszási listát, amelyben a választott dalhoz illő további zeneszámokat helyez el a program. Alapból 25 darabot válogat ki, de készíthetünk nagyobb listát is.Szerintem alapból nem tudsz mappában feltenni videót csak ömlesztve, illetve nekem még nem sikerült!
Az ébresztés kérdése engem is foglalkoztatott, kipróbáltam. Nem müködik kikapcsolt állapotban. Bár ha leveszed a wifit és sleep módba rakod akkor nem hiszem hogy sokkal többet fogyasztana.. ..ha meg igen akkor megmondják az okosok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest