- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen széket vegyek?
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csapi007
veterán
válasz
skiny83 #6694 üzenetére
Megesrősítem. Én is ilyet használok most az iPhoneon. Télleg recseg, ropog, mozog a hátulja. Ebből a mozgásból adódóan repedezik és törik a széle. A por is bemegy a tok alá, de szerencsére nem a telefonra hanem csak a gumi és a műanyag közé.
Én most egy ilyet rendeltem majd meglátjuk. -
hakos1987
őstag
válasz
skiny83 #5923 üzenetére
nah, beszéltem a sráccal... 2009. július közepén voltak szülei USA-ba, akkor vették. Ezt a dátumot ő előbb mondta, mintsem említettem volna, hogy az apple oldalán regisztrációkor pont csak ha 2009 júliusi dátumot adok meg, akkor írja ki ezt: "We're sorry, but we are unable to complete your request at this time. Please try again later."
egyéb korábbi vagy későbbi dátumnál már azt írja, hogy igazoljam számlával....
Vagyis igazat mondhatott, valóban júliusi a cucc, viszont a fentebb idézett szöveg arra utal, hogy az apple oldalán van valami hiba, és nem működik a regisztráció. Googlebe gyorsan megnéztem, és másnak is volt ilyen gondja...
[link]vagyis szerintem az oldal hibája, hogy nem tudom regisztrálni, és remélhetőleg talán később jó lehet.
egyébként meg BUÉK mindenkinek!!!
-
hakos1987
őstag
válasz
skiny83 #5905 üzenetére
srác azt mondta, usába voltak szülei és onnan hozták, de számlája az nincs. pedig valamiért nem tudok továbbjutni a beregisztrálásnál, ha USA-t választom is
egyébként ez úgy működik, ha megvesznek egy bizonyos termékszámú ipodot, akkor azt ,,lejelentik", hogy megvették és csak utána lehet regelni? vagyis ha lopott lenne, nincs ,,bejelentve" és ezért nem lehet regelni, illetve ezért kér valamit, amivel tudom igazolni a vásárlás dátumát?
-
hakos1987
őstag
válasz
skiny83 #5901 üzenetére
tegnapi dátumra is azt írja, hogy mutassam be amivel igazolni tudom. de elvileg Te is beregisztráltad, az nem ugyan így működött? most írtam mailt a srácnak, majd várom, hogy jelentkezzen, én is kíváncsi vagyok. Elvileg azért nincs gari papírja, mert külföldön lett véve....
-
hakos1987
őstag
válasz
skiny83 #5889 üzenetére
néztem már, de ott be kell adni a vásrálás dátumát, amit nem ismerek, valamint még amikor cégbe próbáltam, akkor azt írta, hogy igazoljam valamivel ezt a dátumot, most pedig hogy nem tudja feldolgozni, próbáljam később
pedig pont arra lennék kíváncsi, mikor lehet, ha tudnám a vásárlás dátumát, akkor tudnám meddig lenne érvényes
-
skylinelaca
senior tag
válasz
skiny83 #4623 üzenetére
saját háttérhez nem kell jailb de minden máshoz természetesen igen...én úgy tettem rá azokat a számokat amiket akartam h létrehozol egy saját playlistet itunes ban ebbe behúzon azokat a zenéket amiket akarsz és a sync music nál kiválasztok h csak a playlistedet szinkronizálja! Törlés: rajtatartod az ujjad z alkalmazáson , elkezd remegni az app és megjelenik egy kis X a egyik sarkában az ikonnak
-
válasz
skiny83 #4457 üzenetére
A pixmaniáról nem sok jó dolgot lehet olvasni itt a fórumon. De az biztos, hogy a magyar nyelv hivatalosan egyáltalán nincs egyik i-eszközön se (jailbreak után lehet rávarázsolni, lásd szifon.com), sőt úgy emlékszem, hogy semmilyen használati útmutató nincs az iPod mellé, nem hogy magyar nyelvű.
Igazából szerintem még egy angolul nem tudónak is elég egyszerű kezelni. Ki lehet azt a minimális angolt bogarászni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged