- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- BIOS topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
Bling95 #13472 üzenetére
Én tőle vettem kemény tokot, lassan 5 hónapja védi a touchomat és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Az eladótól már többször vásároltam, megbízható és gyorsan postáz.
Most nézem az adatlapját és pöttyet meglepődtem, hogy tiltották, de jobban megnéztem, csak városhoz illesztette be a szöveget. Vicces!
-
zsigo
csendes tag
válasz
Bling95 #8065 üzenetére
Igen bocs a S csak odacsúszott...
Szóval ez a BRANDO nem füles, csak egy ilyen pici kapszula... de úgy tűnik leválasztja a hangszórót?????pedig csak ezért vettem, hogy pici fiam megtaníthassa a Talking Tom-t beszélni. Egyébként a macsek hallja is a hangot, válaszol is, csak nem hallatszik...
-
Marcibucsek
csendes tag
válasz
Bling95 #7898 üzenetére
De én töröltem mmindent library ból.
Vagy most én nem vagyok képbe:S Tehát megnyitom a 9.2 es itunest és a baloldalán legfelül ottvan h library és alatta kisebb csoportokba hogy music movies tv shows meg apps
Na én innen mindent kitöröltem.Valahonnan máshonnan is kell még? -
trobi28
addikt
válasz
Bling95 #7894 üzenetére
Érdekes mert én is használtam a 4-est egy hétig és direkt megfigyeltem hogy teljesen mindegy mennyi ideig volt készenlétbe a Touch amikor rányomtam akkor ott figyelt a Wifi azonnal,míg most visszaraktam a 3.1.2-őt és ha rányomok 5 perc készenlét után akkor kell neki 2-3 másodperc amig ott a Wifi jel.És most majdnem 2x annyit bír az aksija
-
Kube88
csendes tag
válasz
Bling95 #7786 üzenetére
Szóval ha veszek egy 3. generációs 32 GB-os touchot akkor azon gyárilag még a 3-as szoftver lesz amit JB-vel kitudok nyitni. Viszont ha ráfrissítem a 4.0 akkor már nem adatik meg nekem ez a lehetőség.
Köszi az infókat amúgy így már érthetőek a dolgok. Ezt a JB-t amúgy komplikált megcsinálni?
-
boogie84
veterán
válasz
Bling95 #7663 üzenetére
Haverhoz átvittem a masinát. Műkösdik! Köszönöm a tippeket!
Nálam win7 64bit van, lehetséges h azzal volt a gáz. Még abban kérné ksegítséget h az avi filmjeimet hogy tudom rámásolni a kütyüre, ill ha app-ot akarok rá tölteni, free appot, akkor is be kell e jelentkezni? Amennyiben regisztrálok, valódi adatokat kell megadni, valódi számlaszámmal? Ettől félek picit. Nehogy visszaéljen vki az adatokkal. -
ko9
addikt
válasz
Bling95 #7673 üzenetére
Üdv!
Énis ezen örlődök, hogy 1G-t vegyek, vagy 2G-t...
Az első HSZ szerint ugyanolyan a belső hardver (erősségre) csak más... Akkor most mivan? Csak erősebb a 2G?
Bluetooth fáljküldésre 2G-n semmilyen megoldás nincs?
Az 1G-re hivatalosan nem jelenik meg a iOS4, ezek szerint "nem hivatalosan" megjelenik?
A multitask úgysem működik, hogy elindítom a zenét, és közbe neteznék?
Köszönettel a válaszokért
Üdv: Ex -
Csirkejozsi
tag
válasz
Bling95 #7423 üzenetére
Köszi! Szerintem ez azért hülyeség, mert ha most várok 3 hónapot az új Touch-ra, akkor utána fél évvel meg azért verhetem a fejem a falba, hogy nem vártam még 6 hónapot az annál is újabb készülékre. Ezek a készülékek most fénysebességgel frissülnek és újulnak. A szolgáltatók viszont mindig ki fognak valami újabbat találni.
Én pl a multitaskban sem tudom, hogy mi olyan nagyszerű. Egyszerre úgysem fogok netezni meg játszani, és képeket nézegetni. Mondjuk egyedül a zene az,amit a többi közben csinálnék.
De azért megkérdezem: a 3. generációs 32 Gb-os verzión van MultiTasking?
Köszönöm! -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Bling95 #7409 üzenetére
Értem, de ez a touchban nem működik csak, a laptopban tökéletes és hangos is, az ipodban, meg csak ciripel...
Most valami hálózati töltés megoldást akarom megoldani, mert megyek nyaralni..
De sehol sem találok normális árban, jót. 1000-1500-ért kellene. Ti megvettétek az eredetit?
ÜDv -
Gordiann
őstag
válasz
Bling95 #7268 üzenetére
Képet nem tudok, mert nem annyira látható (megörökíteni elég nehéz lenne), tehát nem zavaró különösebben. De a legszembetűnőbb a készenléti állapotból beindításkor a "slide to unlock" húzásakor, ahogy csúsztatom, a gomb vízszintesen "bevonalkázódik", ha gyorsan húzom....
restore volt már sok, az nem segít.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Bling95 #7215 üzenetére
Hi
Közben megtaláltam a szoftvert, meg zenét tudtam rá rakni, viszont képet csak külön mappából tud betenni magának? Nem tudom egyenként törölni, mint a zenét? Ill. az ipodból tudom törölni?Mert csak share, meg copy-t találtam. Játékokat honnan tudok letölteni hozzá? Mivel konvertáljam a filmet, és milyen felbontást/típust szeret?
8gigabájtos a modell szám emc-vel indul
Köszi -
chubii
senior tag
válasz
Bling95 #6904 üzenetére
Pont ez a gondom, hogy sokat kéne várni.
Szeptember még messze van. Addigra meg nem is biztos,hogy szükségem lenne rá.
Vagy veszek egy 3.gen Touchot ,és ha sokkal hiperszuperebb lesz a 4. gen, akkor lecserélem arra.(Kell tartani valami olyan újítástól,ami miatt teljesen értelmetlen lenne a 3. generációs Touchot megvenni?)Más: ma voltam "Mert hülye azért nem vagyok" üzletben,és kipróbáltam a Touchot. LEgfőképen az internetes részére voltam kíváncsi. A böngésző nagyon lassúnak bizonyult, pedig a wifi-jel nem volt gyenge. A Prohardvert meg be sem hozta nekem. Ez mitől lehet?? Csak a fórumozást meg olvasgatást akartam kipróbálni rajta. Miért volt olyan lassú a net?
Köszi -
chubii
senior tag
válasz
Bling95 #6902 üzenetére
Az már csak szeptemberben fog kiderülni, hogy kamu-e vagy mégsem..
( Kivéve,ha jön egy ellen cikk vagy egy "másik prototípus" elvesztése)
Apropó : azon gondolkozok,hogy megvárjam-e a szeptembert az új Touch miatt.
Mert ugye valószínű,hogy jobb hardvert és plusz gyári appokat fog kapni( pl Voice controll),amik nem biztos,hogy elérhetők lesznek az előző generációs Touch-okon.
Jártam már hasonlóképpen: pl a 3.gen Nanomat nyáron megvettem, mire szeptemberben kijött egy jobb kinézetű,giroszkópos,olcsóbb Nano.Szíttam utána a fogamat rendesen, de most már előre is tájékozódok,hogy nem nagyon érjen meglepetés. -
DEJVID
őstag
válasz
Bling95 #6828 üzenetére
Mikor bedugom az iPodot, mindig írja, hogy "iTunes has found purchased items on the iPod that are not present in your iTunes library." írja, hogy transfer, de hiába nyomom, minden egyes csatlakoztatásnál újra előjön. Restore-nál mondta, hogy ezeket a dolgokat újra meg kell majd vennem. Van erre valami megoldás?
-
sbazsi
veterán
válasz
Bling95 #6460 üzenetére
JBL on stage
pont ez, pont 30.nekem egy bajom van, a line out az nem rendes line out, hanem kb fülhallgató kimenet. tehát csak akkor megy ki rajta hangos zene, ha felhangosítom. viszont ekkor az saját hangszorója is szól, de minek...
ettől függetlenül jó cucc, múködik elemmel is, és nagyon jól szól.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Bling95 #6398 üzenetére
Okés, köszi. Valami ilyenről hallottam én is, hogy rá kell dugni a gépre csak azt nem tudtam, hogy ott valamit kell e állítgatni, de akkor ok ha csak ennyi.
Szeretnék venni hozzá hálózati töltő is, hogy ha nem vagyok otthon, nem vagyok gépközelbe, akkor is fel tudjam tölteni. Az ilyen pár ezer Forintos töltőkről mi a véleményetek?
Vagy milyet/melyiket érdemes venni? -
-
hcstuning
tag
válasz
Bling95 #6319 üzenetére
Lehet tudni esetleg miért nem esne a választás 3G-s 8gigásra?
Úgy ítélem most meg, hogy fontosabb a tárhely, mint az első és második genváltás közti plusz. Persze ez lehet a vásárlás előtti "user" vélemény, ami használat közben megváltozik.
Mondjuk a tárhely szűkössége áthidalható gyakoribb tartalom-frissítéssel talán..
-
-
válasz
Bling95 #6058 üzenetére
Azt írták, hogy NE tedd OFF-ba. Olvasd el még egyszer:
"Szeretném megkérni a felhasználókat, hogy a kéréseket ne tegyétek ''off''-ba és egy linket szúrjatok be a problémás topic/hozzászólás-ra."
Valószínűleg át is siklottak felette, ugyanis az OFF azt jelzi, hogy azt a kérést már teljesítették.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobilinternet
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Bestbuy játékok
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest