Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Na arra én is befizetek, hogy mi lesz a 3.0-val...
bár a shuffle féle "érdekes" meglepetés után már mindenre számítok. Gombok a füles kábelébe integrálva, meg felolvasó funkció???
no comment... kiváncsi lennék ki az aki megvárja amíg mindent szépen lassan felolvas neki, illetve a white fülűek sem nyugodnak majd bele a csak apple füles használatába.... bocsi az OFF miatt, de ebből kiindulva bármi lehetséges szoftver kiadás szintjén is...
Jobs bácsi ide vagy oda, ott is nagy úr a pénz. -
Ugyan, egyáltalán nem triviális kérdésről van szó. Én is vadmacskát használok, és szerintem nagyon is hasonló a helyzet - a főverzióváltás fizetős (Tiger - Leo - Snow Leo), az alverziók meg ingyenesek. Szinte már az a furcsa, hogy az iPhone felhasználóknak nem kellett fizetnie a 2.0-ért
A nagy kérdés még az lesz, ki hogyan kapja meg a 3.0-áját.
-
czanga
őstag
köszi szépen.
vicces, hogy véleményem szerint otthon vagyok az apple cuccokban (pl Leopard user vagyok többek közt), de utólag jutott eszembe, hogy ennek a kérdésnek semmi értelme, mert akkor amikor az oprendszert frissitem, akkor elvileg azért is fizethetnék ennyi erővel. Köszi a választ minden esetre!nembaj, jó ez a "hogyan égessük szénné magunkat" este...
-
czanga
őstag
üdv
hülye kérdés...
feltételezem egy 2. generációs 2.1-es szoftveres touch szoftverének 2.2-re való frissítése nem kerül pénzbe?
sorry, csak a nyugodtságom érdekében kérdezek hülyeségeket, bár olvasgattam itt, de biztos ami tuti.közben elkezdte magától, a letöltést követően... remélem jól feltételeztem.
-
Shiwer
csendes tag
Na, én is JB-ztem, most honnan tudok hozzá alkalmazásokat letölteni és azokat hogyan telepítem fel a PC-ről? Mert WiFi itthon nincs, csak hétköznap jutok hozzá, szal jólenne addig is rátenni pár dolgot. Ahogy néztem az appulo.us most nem megy. Van más oldal is?
-
Davey7
senior tag
na megoldottam...tesóm gépén ment.
de az fw fájlt amit be kellett tallózni is le kellett töltenem vagy 2szer,mert az első nem volt jó neki,pedit 1G-s Touch-hoz volt.Sikerült úgy megcsinálni,hogy nem tűnt el semmi!!! Nem kellett backup-ból visszaállítani!
Először upgrade-eltem itunes-ból hivatalosan(ezután ugye nem ment egyik tört app sem),ezután quickpwn és betallóztam a fájlt,megcsinálta s JB-t és semmi sem tűnt el az iPod-ról. Minden úgy volt ahogy hagytam,csak a verziószám frissült!
-
rolixyz
tag
Nekem sikerült megcsinálni és tökéletesen működik, de én nem ezzel a quickpwn-al csináltam hanem vmi unofficialsn0w 2.0 cuccal az ipodtouchfans oldalról (fentebb linkelve volt valahol).
-
NyxNyxNyx
addikt
Áh másodjára próbálom a Jb-t ,de ugyanazt írja ki
Help létsz. -
Davey7
senior tag
-
Davey7
senior tag
köszi,aztán leesett,hogy nero-val is megtudom csinálni...csak már kb. 2-3 éve nem volt dolgom ilyesmivel és most megkértek,hogy csináljak már meg 3 albumot.
Ja amit a múltkor mondtam,hogy hogy nem tűntek el a cuccok JB esetén: innen csináltam.
A 2.2.1-eshez van ilyen külön fw amit le lehet tölteni és így megcsinálni?
-
Davey7
senior tag
az itunes-al tudok grab-belni audio CD-ket? mert be kéne olvasni egy audio cd-t és újra kiírni... én nem használok cd-t így azért kérdezem...
-
baliii
senior tag
-
kurama
csendes tag
Hi!
Értem, köszi a segítséget, remélem minél hamarabb meglesz és akkor megcsinálhatom a jailbreak-et. Amúgy honnan tudok majd leszedni fizetős app-ket az itunes majd engedi vagy majd torrent oldalak stb..?
-
baliii
senior tag
-
kurama
csendes tag
Hi!
Eltudná nekem valaki mondani, ha nem túl megterhelő, hogy miért is jó a jailbreak? A napokban jön meg a touchom és nem nagyon foglalkoztam még a dologgal és szeretnék kérni egy olyan linket ahol jól van leírva a jailbreak, mert találkoztam itt párral és nem nagyon tudom eldönteni melyik is a jó. Egyenlőre nem tudom hogy 1G-s vagy 2G-s vagy hogy milyen verziószámú szoftver van rajta, csak szeretnék kicsit előre gondolkodni.
Előre is köszi a választ!
-
Stanley-B.
őstag
Megpróbáltam másik gépen, és egyből sikerült a szoft. frissítés
Jailbreak is sikerült frankón, nem is tudom így hirtelenjében milyen gammát kezdjek el tolniKöszi mindenkinek a helpet!
-
DaniAlves
csendes tag
Hát esetleg vmi más alternatív megoldás mert az eddigiekkel is kudarc csak...
-
Csapi007
veterán
válasz
Stanley-B. #3174 üzenetére
Ez a hiba szerintem is szerveroldali lehet.
A wifi-s hiba szerintem meg a router beállításaiban keresendő, nem engedi be rendesen az ipodot.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Stanley-B. #3172 üzenetére
nekem sokat írt ilyet fw frissítésnél, én server problémaként könyveltem el,
aztán megpróbáltam másik időpontban, és sikerült. -
Stanley-B.
őstag
Kezdeném a jailbreak-et, de hogy mi a ****om ez már, fogalmam sincs, frissíteni akarom 2.2.1-re, letölti és mikor befejezte a töltést nyomja az arcomba a következő szöveget: There was a problem downloading the Ipod software. The network connection timed out.
Ez miért lehet?
-
baliii
senior tag
hali
1.gen 2.2.1 jailnreakelve a gép...
a probléma hogy nem csatlakozik a wifi hálózatokra. vagyis csatlakozni csatlakozik a wifi menüben, de a minden program és böngésző azt irja hogy nincs internet kapcsolat... ez mitől lehet? JB előtt ment minden jól
üdv -
rOwLeY
őstag
nem tudja vki mi van mostanság az itouch.hu-val?!
már több, mint egy hónapja nem frissült! -
Az nem fog menni tudtommal. A custom restore (shift+restore vagy Macen option+restore) ugyanúgy nulláz, mint bármely más módszer.
Nálam meg felment a 2G-re az untethered szoftver, pöccre indult, nagyon király
De úgy tűnik, hogy amíg nem lesz meg az új PwnageTool, a Windows felhasználóknak lesz könnyebb megcsinálni
-
Davey7
senior tag
1G-s iPod-om van és 2.2 JB-zett soft van rajta. Most néztem és van 1-2 app ami csak 2.2.1-en fut (nem értem,hogy miért...nem volt sok változtatás,de azért a ****** ,amiért úgy írták,meg,hogy csak 2.2.1-en fusson)
a kérdés hogyan tudom úgy JB-zni az új softtal,hogy ne tűnjenek el a dolgok a touch-tól? sajna régen csináltam és már nem emlékszem pontosan,hogy akkor,hogy ment... talán a shift+restore és a costum fw segítségével. nem akarom backup-ból visszaállítani,mert úgyis lesz ami eltűnik
-
baliii
senior tag
sikerült megoldani a dolgokat, sajnos egyedül sok időbe került...
akinek szüksége lenne rá:
ha elb*sztad a jailbreaket vagy akármi miatt a touchod/iphoneod a végtelenségig bootol akkor ITT van rá a megoldás, gabrielk hozzászólásában, így tudod helyreállítani az ipodot és utánna jailbreakelni
1, először kapcsold ki a touchot a HOME+bekapcsoló gombe gyüttes nyomva tartásával kb 10 mp-en keresztül
2, nyisd meg az itunes-t, ne legyen a gépre kötve a touch
3, ha tuti kikapcsolt a cuccod akkor tartsd lenyomva a HOME-ot, és dugd be a szinkron kábelt, és tartsd lenyomva amig be nem jön az itunesban az üzenet h az ipodod recovery mode-ban van, itt már nyomsz egy restore-t és minden rendben lesz, felajánlja a legutóbbi backupot is, tedd fel
4, ha még jailbreakelni akarsz akkor most fontos dolog jön: NE SYNCELJ! most indítsd el a quickpwn 2.2.5-öt! figyelj, hogy fel legyen telepítve a microsoft .NET framework fel legyen téve [link]
5, futtasd a quickpwn-t
6, ha kész és felállt a touchon a rendszer, syncelhetsz. ha nem akkor újra
KB ennyi
üdv -
baliii
senior tag
najo mostmár inkább az a kérdésem hogy hogyan tudom restoreolni? itunes nem jeleníti meg, sőt ki is fagy egy idő után... hihetetlen
-
baliii
senior tag
már vagy 6szor elment a kép utánna rögtön visszajött. de mindeig csak az alma logo... ilyenkor persze nincs itt senki h megmondja ez normális-e... 2.2.5 quickPWN-el csináltam , mindent jónak írt... nem értem
-
baliii
senior tag
na jo volt a 2.2.1, lefuttattam, azt írja h várjak amíg újra elindul a touchom és kész... csakhogy már 10-15 perce az alma logót mutatja, néha hallatszik ahogy lecsatlakozik majd újra... ez normális?
-
etooo
senior tag
válasz
Stanley-B. #3150 üzenetére
illetve most látom, hogy már itt is van magyar leírás.
-
etooo
senior tag
válasz
-
baliii
senior tag
hali
na ugy döntöttem jailbreakelem az 1. gen touchomat
2.2.1-van rajta, akkor szedjem le a quickPWN 2.2.1 for ipod touch-ot, futtassam, és pár katt és kész is? megmaradnak a cuccaim? godolok itt zenére,, és programokra, képekre! előre is köszi! -
válasz
Halálosan komoly! Akkora rést találtak, hogy még későbbi firmware update-től se kell félni, mindig jailbreakelhető marad
Este majd kipróbálom (most még laborban melózok) - mondjuk szerencsémre OSX-en egyszerűbb. Leírást még nem láttam
-
bwoay
nagyúr
-
etooo
senior tag
megjelent a végleges untethered jailbreak 2g-re
-
Davey7
senior tag
azért a füles minősége nagyon fontos! próbáld ki egy jobb fülessel. én is lecseréltem az eredetit,mert az gagyi. nem hinném,hogy gyengébb mint egy SE teló...nekem az AKG fülesem tisztán kihozza a hangokat. igaz nem vagyok vájtfülű,de azért meghallom ha nincs basszus,vagy sistereg valami a háttérben.
-
Prof01
veterán
Köszi, most már jó!
más: Ma kicsit jobban tesztelgettem a cuccot és rá kellett jönnöm, h közel se szól olyan tisztán, mit az olcsó Sony Ericsson Walkman mobilom. Erre azért nem számítottam.
Böngészni viszont vagyon jó rajta, filmet nézni is, játszani, e-mail-t küldözgetni, feljegyezni dolgokat.Jó még vmire?
-
Davey7
senior tag
jó az-az iTunes,csak tudni kell használni... én régen winamp-ot használtam,de mostmár ezt használom zenehallgatásra is.
bal oldalon nyisd meg ipod-od és ott lehet majd pipálgatni,hogy manually manage és akkor te döntöd el,hogy mit raksz rá vagy mit nem.
mert az alapbeállítás a sync.
-
Prof01
veterán
Hát ez nem igaz. Most én ne tudom kezelni az iTunes-t, vagy tényleg ekkora szar?
Kitöröltem a Library-ból a zenéket, erre amikor rákötöttem az ipodot elkezdett szinkronizálni és letörölte az összeset. Ez nem igaz. Kikészííít...
Nem tud vki vmi jó file manager programot?
Kipróbáltam a SharePod-ot, de azzal csak zenét lehet. -
-
rOwLeY
őstag
egyébk egész korrekt a WiFi lefedettség, a WiFiZone nevű szolgáltató egész gyorsan terjeszkedik, csak annyi a baj, h az ingyenes használat az 256Kbps és 15 perc!De természetesen 15 percenként újra lehet connectelni!
-
válasz
Csapi007 #3130 üzenetére
Hogy csináltad?
Én eddig úgy tudtam, hogy aktív netkapcsolat kell ahhoz, hogy lekérdezhesse a koordinátákat. A szobámban ülve megy is, a panelházon belül is igen pontosan húzza be a célkeresztet, de máshol még nem jött össze (mondjuk nem sokszor próbáltam).
Az Ml iPod modul kell a Winamphoz, és onnantól támogatni fogja az iPod Touch-ot, mint hordozható lejátszót. Legalábbis ezt olvastam, mint mondtam, nem élek ilyesmivel. A foobarra meg ezt dobta ki a Google.
-
Davey7
senior tag
Van itt aki használja az iFiteness nevű app.-ot vagy pedig nagyon jól beszél angolul? Mert az edzés leírásnál nem értek pontosan 1-2 dolgot. (van középfokú nyelvvizsgám,emelt szinten érettségiztem,de ez kifogott rajtam)
-
kurama
csendes tag
Kár...
Iphone-t szerettem volna csak kint is az a rendszer van, hogy minimum 1 éves hűségnyilatkozattal lehet csak vásárolni, így maradt a touch.,. de remélem GPS nélkül is elleszek vele. Köszi a gyors választ
-
kurama
csendes tag
Hi!
Nem sokára érkezik az USA-ból az ipod touch-om és érdeklődnék, hogy van-e benne GPS, mert volt ahol azt olvastam, hogy van a másik oldal pedig határozottan állítja hogy kihagyták belőle.
Előre is köszi a választ!
-
DaniAlves
csendes tag
hmm..sajnos a szerviz pack sem megoldás
-
bwoay
nagyúr
a winampet én is utálom, csak azért írtam, mert sokan használják (számomra rejtély, hogy miért). az iTunest valóban nem lehet megúszni, pl fw frissítés tudtommal még nem megy nélküle, mint ahogy a restore sem, de én másra nemigen használom (esetleg a képeket azzal pakolom fel). foobar meg amúgy is ott a gépem, használom rendszeresen,
a plugin mindössze 800 kbyte, és máris lehet másolni, szinkronizálni zenéket, videokat. -
Prof01
veterán
Sziaztok!
Mától én is egy Ipod Touch 1.gen 16GB boldog tulaja vagyok.
Pár kérdést szeretnék feltenni!
Hogy tudom frissíteni a firmware-t? Milyen programot kell használni a zenék, videót másolásához? Mert nem kaptam semmi lemezt mellé.Köszönöm szépen előre is a választ!
-
DaniAlves
csendes tag
válasz
Csapi007 #3117 üzenetére
A Következő, csatlakoztatom az USBt és kiirja h az eszközt nem lehet felismerni nem is tölt semmi, de akármi mást dugok usb-re az jó pendrive minden de ezt mindegyik csatlakozon eljátsaz, viszont más gépen rendesen müködik. Feltettem ujra az Itunes-t de agyanugy kiirja h nem lehet felismerni az eszközt. elöre is kösz ha tudnál segíteni
-
DaniAlves
csendes tag
Helloszia.
Crabman, azt szeretném kérdezni h megoldott-e már a problámád mert nekem is uygaez lenne és nem tudok egyenlöre vele mit kezdeni??
-
bwoay
nagyúr
hasonló Sennheisereim vannak már jóideje, úgyhogy tudom, miről beszélsz
nekem mobil zenehallgatásra egy iAudio U3 vált be leginkább, kb 3 éve gyűröm,
de egész más körülmények között, és a sok ki-be kapcsolgatás miatt
a Touch, de még a Nano is jóval körülményesebb számomra.
monduk most adta meg magát az iaudio jack aljzata, úgyhogy most a Nanot fogtam be,
de egy clickwheelt azért nem olyan egyszerű kitapogatni, mint egy joystickot.
pláne, ha előbbivel taperálás közben folyamatosan elállítgatom a hangerőt is -
Davey7
senior tag
abban igazad van,hogy nem sikerülnek mostanában valami jól az előadók albumai...
nekem azért felel meg a touch zenére mert elindulok itthonról az egyetemre, itthon benyomom és mikor odaérek kikapcsolom
ha meg jön egy telefon azt hamar lerendezem.
régen a motorola telefonomról hallgattam a zenét,de gyűlöltem mikor csörgött és a headset-en kellett beszélni. így csak kikapom az egyik vagy mindkét fülest és kész is.K324p amúgy? -az,és nagyon jó
én sokszor megbánom utólag a dolgokat amiket veszek,hogy vehettem volna jobbat is,de szerintem a touch és a füles az első amiben nem látok hibát számomra. (csak azt,hogy mindig elkérik az unalmas órákon játszani és leszívják az akksit) én tényleg zenére használom elsősorban,meg ha valamit neten gyorsan meg kell nézni,ritkán 1-2 játék (most pl a sway nagyon tetszik)
AloeVera: nincs semmi Soun Check,csak nagyon ritkán piszkálom a hangerőt...max mikor itthon hallgatom,vagy játszok,mert akkor halkabbra veszem. úgy ahogy van snyc-elek és kész. szerintem megegyezik az összes albumomnak a hangereje...ha meg nem akkor sincs gáz,mert legrosszabb esetben is végigmegy egy album mire elérem az úticélom (playlist-eket nem használok,shuffle-t is csak albumon belül)
ugye itt azt kell nézni,hogy ki milyen életstílusban él,hogy használná,mert nehéz találni két egyforma embert....
nem vagyok nagyon vájtfülű,de azért nem vettem volna meg,ha sistergett volna,vagy hasonló. semmi háttérzajt nem hallok,szerintem tiszta a hangja. (EQ-t nem használok)
-
bwoay
nagyúr
válasz
AloeVera #3100 üzenetére
tök egyetértek. és nekem is előbb volt meg a Nano (meg a sok iRiver, iAudio, stb).
azért a hangerőállítás nanon sem egyszerű, sőt, a 2.gen Touch hw-es hangerőgombjai
nálam szinte a tökéletes megoldást képviselik, de a csúcson az iRiverek meg iAudiok joystickja áll, ami simán kitapintható farmerzseben át is, és le-fel: volume, left-right: skip track. A leghatékonyabb egyben a legidejétmúltabb megoldás, imádom
(iRivereknél egy egyszerű kombóval így még albumot is lehetett ugrani előre és hátra is)
mondjuk láttam az új Apple fülhallgatót, amin már van távirányító, és a 4gen nanot meg a 2gen Touchot lehet vele irányítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged