- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AloeVera
tag
Hangerőt meg nem állítok,mert az első héten lecseréltem a gyári fülest egy AKG-re amit jó a zajszűrése,így nem zavarnak a buszok,kocsik,villamosok...
A számok hangerejét pedig Sound Checkkel azonos szinten tartod?
Azzal együtt, hogy az eddigi legérdekesebb, legizgalmasabb iPodnak tartom a touchot, nem használom zenehallgatásra. Ezt-azt megnézni Interneten, levelek elolvasása, néhány játék, esetleg rövidebb film – ezek miatt szeretem. Mobil zenehallgatásra viszont szerintem sem praktikus, és már azelőtt is ezt gondoltam, hogy a 16 gigás nanom mellé megvettem. Az sem ideális, de jóval kisebb, és megfelelő tokban tartva zsebben is kitapintható touchwheel.
-
bwoay
nagyúr
én az olyan szituációkra gondolok, mikor valakivel beszélnél, vagy csörög a telefon,
vagy bemész egy boltba... ilyesmik. a számok átléptetése meg azért fontos számomra, mert újabban szinte csak olyan albumokkal futok össze, amiket képtelen vagyok egyben végighallgatni, annyira gyengék.... na mindegy.
a hangerő pedig azért kritikus, mert mikor vége egy lemeznek, semmi nem garantálja,
hogy a következő is ugyanolyan hangerőn fog megszólalni (pl 20 évvel ezelőtti felvétel)
K324p amúgy? -
Davey7
senior tag
nemtudom,de nekem ilyenekkel nincs gondom,pedig 1G-s Touch-om van. Én elindulok itthonról és berakom azt az albumot amit szeretnék hallgatni és mivel azt szeretném így nem léptetek számot,mert vagy az összes jó,vagy ha meg úgyis átléptetem mindig akkor nincs is értelme feltenni
Hangerőt meg nem állítok,mert az első héten lecseréltem a gyári fülest egy AKG-re amit jó a zajszűrése,így nem zavarnak a buszok,kocsik,villamosok...
-
bwoay
nagyúr
válasz
picur220 #3091 üzenetére
a 2. gen nanonak sem fényes a segge, szerintem az a legjobb mind közül,
viszont ahogy elnézem, jelenleg a 4. gen a legolcsóbb (annak nincs hallható fehérzaja, a 2-ik nagyon picit sistereg, de nem zavaró). a 3. gent mindig is utáltam, annak semmi nano jellege nincs, plusz visszahozták a fényes segget, ami már az elsőnél sem vált be.
én nem hallok különbséget az iTaco meg az iNano hangja között, igaz, nem is hasonlítgattam őket soha. Szerintem vedd nyugodtan a nanot,
az itouch amúgy is a legrosszabb iPod, ha zenehallgatásról van szó,
tipikus használati szokásokat alapul véve rendkívül körülményes a kezelése
pont a kijelző miatt. a nanot még egész jól el lehet nyomogatni zsebben is,
de touchnál max hangerő, aztán hello, számléptetéshez, leállításhoz, indításhoz elő kell halászni, hogy taperolni tudd a csodakijelzőt. minden másra jobb a többinél, meg eleve több dologra használható, de gondolom ezek pont abba a 2/3-ba esnek, amit írtál. -
picur220
veterán
Sziasztok! Szeretnék a közeljövőben mp3at venni, de nekem nem nagyon kellene a touch funkcióinak a 2/3-a. Touchot hallgattam már, a hangja nagyon jó, legalábbis az én botfülemnek nagyon bejött... Kérdésem: jobb-e mint a többi ipod (pl nano 3rd, 4th gen), ha igen, észrevehetően?? Én legszívesebben nanot vennék, aból is a 3. gent, mert az tetszik a legjobban...
(4. annyival tetszik jobban, hogy a hátulja nem abból a fényes karcos szaranyagból van)
Szóval a kérdés adott... várom a tapasztalatokat! -
válasz
rolixyz #3088 üzenetére
Olvass bele az iPhone szakmai topikba
IMEI szám alapján tiltanak ki, hogyha 1) az eredeti tulaj bejelenti a lopott telefonját 2) valaki nem fizeti a havidíjat a T-nek. Még az se igaz, hogy csak a T, mert alkalmanként elcserélik egymás között a tiltólistákat, és mindhárom szolgáltató letiltja az ilyen telefonokat.
-
CrabMan1
csendes tag
Azzal nincs baj!
Ipod shuffle-t és pendrive-ot is felismer!
-
rolixyz
tag
Én az iPhone-t választanám, ha tényleg működik a cucc és csak 5k-val kerül többe. Nekem sokszor eszembe jutott a touchnál, hogy ha tud (normális) bluetooth-t az iphone ha nem, azért szívesen telefonálgatnék vele, élmény használni is
Karma: Ez a letiltós dolog érdekes, még nem is hallottam ilyenről. Ez akkor van ha vmi lopott a cucc és jelentve van és akkor vmi szám alapján kitiltják? Csak így tom elképzelni..
-
CrabMan1
csendes tag
Hali!
Lassan 1 éves lesz a touchom, de az utóbbi időben van egy kis bibi.
Az itthoni gépem nem ismeri fel. Nem elég hogy nem tudok új zenét rátenni, még tölteni sem tudomMás géppel megy korrekten, de itthon nem.
Mi lehet a baj?
-
Simán elromolhat, az Apple név erre sem garancia.
A felsorolt indoklásodhoz (ami jogos, mondjuk a GPS egy hasznos feature az iPhone-ban) annyit tennék még hozzá, hogy ha ilyen kicsi az árrés (nameg ez a "kaptam ajánlatot" szöveg), gyanúsan lopott/nem fizetett számlás a telefon. A T-Mobile meg előszeretettel tiltja le a picsába, a Pannonnal és a Vodával karöltve.
-
AdaW
csendes tag
Kaptam egy ajánlatot egy 2genes 16 gigás táccsra, és egy 16gigás ifón 3g-re. Az ifónt 5ezereért drágábban adja. Szerintetek megéri így ifónt venni?
Én azzal érvelnék a táccs mellett, hogy eszméletlen vékony, picit gyorsabb (mondom csak picit!) és hogy nincs minden benne, én nem szeretem ha minedn cuccomat tudja egy kütyü, mert mivan ha elromlik -ok ez apple, de ellopják, leejtem, stb... akkor elveszik az összes cuccom és ott állom egy szál magamban... -
Csapi007
veterán
válasz
SweetBrother #3079 üzenetére
Nekem nem volt ilyen problémám, még formázni se akarta felismerte hogy ugyanaz a gép.
-
SweetBrother
csendes tag
Szeretném újra telepíteni a Windowst.
Az új Itunes-al nem lesznek problémák?Csak mert egy ismerősöm mikor haza jött Londonból, és az itthoni gépén akart rátenni dolgokat nem engedett neki semmit, csak a "londoni gépén".
Szóval az újra telepített Itunes nem fog problémát okozni?
Bocs,lehet hülye a kérdés, de még nem vagyok valami tapasztalt a témában. -
cronos
tag
ez a dockszerintetek működik ipod touchal? és van e rajta tv kimenet?
-
AloeVera
tag
-
TKopasz
csendes tag
Help valaki tudna nekem segíteni itouch Jailbreak ben ?:S
-
Davey7
senior tag
Én nemrég szoktam rá,hogy szinkronizálom a library-met. Van olyan borító amit én adok az albumhoz,de van amit az iTunes megtalál és semmi baj nincs vele,mert az iPod-on is ugyanúgy megjelenik.
-
kozmiviki
csendes tag
És a dockkolóval se müxik (s-video)? mert az még mindig olcsóbb lenne ha eredetibe vennék egy apple tv kábelt 12e-be.
-
baliii
senior tag
hali
kitöltettem a borítókat itunessal, egész jol megcsinlta, synceltem a touchot de egyetlen darabot sem rakott rá, csak azok vannak amiket magára a touchra raktam még régebben, ráadásul azok is össze vissza, nem tudom miért de el vannak csúszva, nem látszanak avgy össze vannak keveredve, nem s értem a dolgot...
a lényeg hogy hogyan tudnám elérni hogy feltöltse őket? -
NyxNyxNyx
addikt
Valaki?
(#3024) -
kozmiviki
csendes tag
És az S-video Eredeti Ipod dockkal ?, vagy a logitech audiostation expressel működhet?
-
kozmiviki
csendes tag
Üdv!
Nem tudjátok hogy az ipod dock vagy a logitech audiostation express kompatibilizál-e Ipod Touch(JB) 1 gennel ,mindkettőnek S-video kimenete van és TV-re szeretném kirakni az ipod képét.
Jah és még egy kérdés, jó tudom az apple a jó meg minden de után gyártott Tv kábelt hol lehet venni ? -
Davey7
senior tag
Van itt olyan aki debreceni? Mert a weather eddig jól írta,hogy Debrecen,de most Debreczin van benne...kipróbálná esetleg valaki,hogy neki is így írja?
-
EmThor
addikt
Üdv,
most nézem, hogy a 2.2.1-es FW-ért fizetni kell, mekkora lol, FW-ért pénzt kérni?!
-
válasz
Csapi007 #3048 üzenetére
Akkor használd egészséggel
Nekem instabil lett tőle az egész rendszer. Az egy dolog, hogy minden alkalmazás lassú lett, vagy ha pl. játékról van szó becsukódott, amikor egyszer a gépemtől távol lefagytam betelt a pohár. Megérte az a +1 DFU a leirtásához, azóta sincs bajom a Touch-csal
-
kriSii
csendes tag
értem szóval lehet hozzá venni adaptert!
jailbreak-elni annyira nem szeretném ...
köszi szépen a gyors választ! -
Az alapcsomagban lévő felszereléssel csak USB-ről tudod tölteni.
A hálózati töltéshez külön adapter kell.FLV videókat csak jailbreak után, az iMobileCinemával tudsz lejátszani (kivéve, ha az adott oldal támogatja az iPhone-okat), és semmi garancia nincs, hogy a docler.hu-n működik.
-
kriSii
csendes tag
sziasztok! még nem vettem meg a táccsot mert még szülnöm kéne hozzá kis zsét! de addig is kérdeznék!
az egyik az lenne h. csak USBről lehet feltölteni az aksiját v. simán lehet ugyis mint a mobilokat? a másik kérdésem meg az lenne h. le tudja játszani bőngészőbe az flv videókat mondjuk EZEN az oldalon találhatóakat?
a válaszokat előre is köszi ;) -
EmThor
addikt
Sziasztok,
még első generációs, 8 gigás Touch-om van, 1.1.3-as a Software rajta, ami törve van (syphon?) így lett hozzá mail-em, időjárás, stb.
Milyen tört verzióra frissítsek, vagy hagyjam, hogy az iTunes felrakja az eredeti 1.1.5-ös FW-t rá? akkor elvesztem ezt a mail-es időjárásos dolgot?
Kérlek segítsetek merre tovább
Köszönettel:
EmThor
-
Van egy kis kavar a fejedben.
A legelső rslite-nál az a stájsz, hogy minden teljes kikapcsolásnál vagy újraindításnál USB-re kellett kötnöd DFU módban, majd beírnod pár parancsot, különben csak egy szép fekete képernyőt kapsz. A sleep módnál nem volt semmi extra, tehát ha vigyázol, hogy ne merüljön le a Touch, valamint nem teszed fel a fos Winterboardot, akkor nagyon ritkán van csak a varázslásra szükség.
Nemrég kijött egy újabb verzió, ez meg úgy működik, hogy amennyiben kikapcsol/újraindul a Touch, és nem tudod USB-re kötni, az alap (jailbreakeletlen) rendszer indul el, ha meg DFU-zol, ismét az okosított. De ennek nem tudom, hogy van-e Windows-os verziója.
-
Yukka
csendes tag
És nem tudod, hogy még mindig úgy van hogy a jailbreakelt iPodokat minden bekapcsolásnál rebootolni kell? Vagy már kifejlesztettek egy újabb verziót?
-
baliii
senior tag
hali
nem tudjátok, hogy van-e valami mód a cover flow kikapcsolására? nem akarom berakosgatni egyenként a borítókat, és amugy is haszontalan és idegesítő, kicsit eldöntve kezelem a touch-ot és máris átvált... max arra jó hogy megvillantsd másoknak hogy ilyen is van, de arra meg nekem nem nagyon kell -
Yukka
csendes tag
Utána olvastam és cydiaval állítólag át lehet állítani a menüt magyarra, de azt nem tudom, hogy csak jailbreakelt touchra lehet e letölteni a cydiat? Vagy megy anélkül is?
-
unyadavid
senior tag
-
Yukka
csendes tag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy van egy a touch-on magyar nyelvű menü?
-
NyxNyxNyx
addikt
Hello.
Az miért van ,hogy nem tudok youtube vidit nézni ,mert ezt írja ki: "This movie could not be played."
Elejinte csak 1-2 vidinél jelentkezett ,de már az összesnél -
Davey7
senior tag
Itt most Karma-nak van igaza,mert nem telik sokba a keresőbe beírni 1-2 szót...
Nem egyszer jön fel ez a téma... -
Csapi007
veterán
Hy
Itt egy videó.
Nem kell hatalmas angoltudás hozzá... -
Én is nagyon szeretem azokat az embereket, akik csak kérdeznek, de nem olvasnak vissza
Azt meg pláne, amikor az üzenetem se olvasod végig. Itt az iTouch.hu-s leírás.
-
Zolli77
csendes tag
Hát ja tényleg elég siralmas hogy PayPal nincs.
A Visa Electron nem is az a klasszikus dombornyomott kártya mivel csak elektronikus terminálok fogadják el, és európán kívül nem is nagyon kedvelik a cégek a használatát. Mondjuk Paypal-al megy ez igaz. Ha megfogadsz egy tanácsot add le a kártyádat és csináltass a bankoddal egy Visa Classic-ot. ;)
-
Zolli77
csendes tag
A beállítások a Settings -> General TV Out rész alatt vannak de téynleg nem valami sok. (A TV signal rész jól van beállítva mert lehet hogy mondjuk a TV NTSC-re van állítva akkor a Toch-ot is arra kell rakni.)
@Karma: Természetesen lehet rendes dombornyomott kártyát is használni a fizetéshez.
-
cronos
tag
Hi
Vettem egy tv kábelt a ipod touchoz és az a problémám hogy teljesen véletlenszerűen tudom csak a tv-re varázsolni a képet a hang az átmegy mindig de a kép nem csak néha és ha megy a kép is a tv-n akkor is csak pár másodpercig és utána megáll a videó lejátszás és visszalép a videók mappába. Mi lehet a baja? Meg a beállításoknál se találok lényeges beállítást valaki találkozott hasonló problémával? -
kriSii
csendes tag
értem! köszi a válaszokat!
-
kriSii
csendes tag
sziasztok! még nincs ipodom majd nyáron akarok venni egy touch-ot! az lenne a kérdésem h. iTunes-ba v. App.store-ba ha veszek vmit akkor azt h. fizetem ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest