- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Addor
tag
Kellemes Karácsonyt kívánok mindenkinek!!!!
-
[Ace]
aktív tag
Ha van fülhallgatón hangerőszabályzó, akkor az teljesen független a lejátszótól (kivétel talán az Apple gyári fülesei, ott tán szoftveres). Tehát ilyenkor a fülhallgatón veszi vissza a hangerőt, és ahogy hangosabbra veszed, úgy csökkenti a hangerő "visszafolytását". Ergo megy.
-
rOwLeY
őstag
Hali!
Használ vki tácsot CX szériás Sennheiser fülessel v bármilyen hangerőszabályzós fülessel?!Működik touchal?! -
rii
nagyúr
sziasztok!
kaptam hivatalos mizziéria miatt egy iPod touch 16 GB, 220-as töltővel, védőfóliával, meg egyebekkel ... műanbyag védő keret, gumi tok, vagy mi
2 napig nézegettem, hogy kell-e ez nekem, akkor még azt hittem, hogy igen, kibontottam, tettem fel rá zenéket, de eztán rájöttem, hogy ez a készülék nekem tú sok, a wifivel, meg a különböző funcióival, soha nem használnám ki.
El szeretném adni, és az lenne a krédésem, mennyit érhet így.
tudom, hiba volt felbontani, de ezen már túl vagyok.
a garancia gondolom még egy év, amit rajtm keresztül lehet intézni, én meg leviszem oda, akiknél a számla van.- [link]
- [link]
- [link]
ha rajtam marad, nem gond, nem arról van szó
-
Béló
aktív tag
válasz
krisztian7 #2492 üzenetére
A régi iphonoknak voltak olyan hibái hogy pl. a legfelső sorban mindegyik pixel kiégett
tudtommal toucshnál nem fordult elő eza hiba: kérd emg h telepitsen rá a programokat: igy nyomkodhatod tesztelheted, vigyél fülesta zenékhez, hát gyakorlatilaga kijelző számit
mert pl. én többet használm olvasásra netezésre stbre a touchot mint zenére..
eléggé ritkán romalanak
a garanciapapirnál figyelj rá h be legyen pecsételve, meglegyena kicsi matrica ami igazolja, esetleg számla
a hátlapon lévő kod alapján az applenél megnézheted h mikori a készülék: igy biztosan nem tudnak átvernia korával sem
első generáciosoknál: erőteljesebb volta kopás, karcolodás a hátlapon, olyat vegyél ami lehetőség szerint tiszta mert az biztos hogy vagy invisible shieldel vagy vmi tokkal volt védve!kb. ennyi
-
krisztian7
tag
hello,
én is szeretnék venni egy ipod touch-t, ha használtam veszek mire figyeljek? mi szokott elromlani rajtuk? A garancia mennyire lenne fontos, mert nem tudom milyen sűrűn romlanak el.
elöre is kösz! -
mortalus
csendes tag
www.ivsnet.eu oldalról rendelt már valaki invisible shield fóliát? Én már megrendeltem az enyémet, de azt írják neten, hogy a beígért 8 nap helyett akár két és fél hetet is várhatsz a csomagodra
-
válasz
N_Norbi0629 #2487 üzenetére
Ha második generációsat vettél, felesleges, hiszen azt még nem lehet jailbreakelni.
Én nem értek amúgy hozzá, így csak a keresőt tudom javasolni ellenkező esetbenAddor:
Touch-csal nem próbáltam, de anno játszottam az N78-as transzmitterével.
Szerintem teljesen jó -
N_Norbi0629
csendes tag
Sziasztok!
Pár nappal ezelőtt vettem egy ipod touchot, és sokat olvasgattam, meg néztem videókat, de a tudásom gyakorlatilag egyenlő a 0valxD Szóval annyit szeretnék kérni h vki vagy részletesen leirná a feltörést,de a legjobb az lenne ha felvenne msn re ( rasztaboy@windowslive.com) és elmagyarázná. Előre is köszi! -
Addor
tag
Közületek valaki használ FM transmittert?
Életképes a megoldás, jó minőségü a szort jel? -
NyxNyxNyx
addikt
A Done Drinking és a klaus nevezetű appokat(free) feltétlenül próbáljátok ki!! Hatalmasak
-
N_Norbi0629
csendes tag
Sziasztok!
Pár nappal ezelőtt vettem egy ipod touchot, és sokat olvasgattam, meg néztem videókat, de a tudásom gyakorlatilag egyenlő a 0valxD Szóval annyit szeretnék kérni h vki vagy részletesen leirná a feltörést,de a legjobb az lenne ha felvenne msn re ( rasztaboy@windowslive.com) és elmagyarázná. Előre is köszi! -
-
NyxNyxNyx
addikt
Tudom,hogy ez nem a fülhallgatós fórum ,de oda alig írnak.
Na szóval :Tud valaki valamit a Creative EP-630 -as fülhallgatóról?
és a Sony mdr mdr082-t kényelmes viselni?gyárilag Adnak hozzá dobozt?
Sürgős! -
Davey7
senior tag
Amúgy hangszórót mire használjátok? Zene,videó,játék? Én még nem éreztem hiányát az 1G-s touch-omnál...max. akkor lenne jó ha a naptárba feljegyzek valamit és riasztás kell,de mivel úgyis nézem napi többször így nem kerülheti el a figyelmemet...
-
wmarci
senior tag
Melyiket érdemesebb megvenni? Apple Ipod Touch 1.gen 16GB?
Apple Ipod Touch 2.gen 8GB?
Köszi a válaszokat.
Sziasztok. -
Zolli77
csendes tag
Hellósztok!
Valaki tudna segíteni mert van egy kis problémám.
Egy 2G Touch-ról van szó. Úgy kezdődött az egész hogy beállítom a gmail fiókomat elis kezdtem majd kidobta hogy SSH-val nem tud csatlakozni hozzá megpróbálja-e másképp. -> Igen. Na és itt kifagyott az egész, 10 perc után újraindult itunes + usb kábel képernyő bejött. Rádugtam gépre ott írta hogy csináljak egy restore-t ami meg is volt bekapcsoltam első látásra minden ok volt de kiderült hogy semmilyen alkalmazás nem működött, mindenhonnan rögtön visszadobott a menübe. Gondoltam egy újraindítás segíthet, kikapcsoltam majd be de visszajött az itunes + kábel képernyő. :s Azóta ha próbálok frissíteni az iTunes csak ennyit ír: "waiting for ipod". és már 3 gépen próbáltam 3 különböző verziójú iTunes-al de semmi nem hozott megoldást.Mod: Azóta már nem is írja hogy "waiting for ipod" hanem csak egy 6-os hibával elszáll és újraindul, és DFU módban is ugyanez történik.
Nem tudtok erre a hibára valami megoldást mert én már másra nem tudok gondolni.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Csapi007
veterán
Hy
XP 64bithez van iTunes?
Mert én csak xp/vista 32-eset és csak vista 64-eset találtam. -
wmarci
senior tag
A 2. generációs Touchhoz kell külön Bluetooth adapter vagy már tartalmaz Bluetooth csipet, és nem kell hozzá? Egy Sony DR-BT22-essel szeretném használni, ez megfelelő lenne hozzá?
Köszönöm, a válaszaitokat.
Szisztok. -
Amit felsoroltál, annak csak a legelső lépése kötelező: kösd rá az iPodot egy olyan gépre, amin már van iTunes. Kérdezni fog egy-két dolgot, például az iPod nevét, és máris használható.
Az iTunes Store regisztráció az App. Store-hoz szükséges, a zenebolt nálunk nem üzemel még, de nem is kellenek hozzá banki adatok, csak keress vissza a "None" szóra, tök egyszerű. Vagy ha eljutottál idáig, küldj egy PÜ-t.
Amúgy nekem nem is rémlik ilyen regisztrációs szám, tőlem mindig az emailcímem és a jelszavam kéri
-
rii
nagyúr
sá
bontatlan ipod touch -ot hogy lehet üzembe helyezni?
alma logo
kéri hogy dugd rá a gépre
itunes-ban regisztrálni kell a legújabb itunesban
kapsz egy reg.számot, ami a te regszámod
és csak úgyneged tovább, valszeg csak úgy lehet regisztrálni, ha megadod a bankszámlaszámodat, és a bankártyád kódját, valszeg az iTunes Stroe miatt...hogy lehet ezt kikerülni
,mert sosem fogunk vásárolni az iTunes Strore-ról, csak zenét akarunk rá tölteni.elôre is köszi, bocs ha votlam mádzsér
-
Csapi007
veterán
Hy
Én a számok adait Samsung Media Studióval tôltetem ki. Még P2-től marad de asszem ingyenes, nem kell hozzá Samsung cucc.Hajdu: Mivel most ipodrol vok nem tudom megmondani a felbontást meg bitratet de holnap majd megnézem.
-
baliii
senior tag
de alapbol sem syncelek mert van vagy 30GB zeném, hanem csak ráhuzogatom ami kell, és olyanok is vannka rajta amik nincsenke fennt a gépen :S elvileg van egy program mi automatikusan kitölti a hiányos részeket a zsámoknál, beleértve a borítókat is de nem jut eszembe a neve
-
baliii
senior tag
sziasztok
a minap elszántam magam és elkezdtem betenni az album borítókat a touchon lévő együttesekhez
eddig csak 3-nak volt birítója, szépen meg is jelenítette őket
mnost hogy vagy 30at betettem, egyiket sem jeleníti meg, vagy amit igen azt hidásan, csak félig, elcsúszva vagy másik album borítóját teszi oda
az fw 2.2 gyári
mi lehet a baj? -
bentsze88888
tag
valami ilyesmire gondolnék : LINK
Csak ez nem kompatibilis touch-al. Tudna valaki segíteni?
Big thx! -
mortalus
csendes tag
válasz
bentsze88888 #2440 üzenetére
Azt, hogy távirányítós azt mire érted?
-
bentsze88888
tag
hali!
távirányítós fülest lehet ehhez kapni? Nézegettem már,d nem tudom,h melyik kompatibilis a touch-al. kösz! -
Addor
tag
Ma vettem a vateran egy 16gb-os 1gen-es tácccsot!!!
Nagyon várom, hogy kézbe vehessem!! -
Béló
aktív tag
válasz
mortalus #2435 üzenetére
sennheiser cx 300 10000 krül fellelhető ( a garitól függ mennyi ott vedd meg ahol 2 év van)
vagy cx 500
csakis sennhesier, a többi gyártóé l. koss stb nem rossz csak a mélyeket tulságosan kiemeli rendes rockot nem is lehet vele hallgatni élvezetesen.Az invisible shield amit irtál az csaka karcok ellen védi de nekm oylan kéne amibe akkor eszem mikor nem ahsználom, már találtam vmit: silicon tok, ez végig rajta van és védi az ütésektől horpadásoktol.
-
mortalus
csendes tag
A fülhallgatókról jut eszembe, tudnátok ajánlani a legjobbakat maximum 15.000 HUF-ért(mindenképp ilyen "agybadugós legyen")?
-
mortalus
csendes tag
Az én[Invisible Shieldem] ezen a héten érkezik, a legjobb védelem viszonylag olcsón
-
Béló
aktív tag
na ma megjött a kis drága joszág: már egyszer sikerült is lemeritenem: konkrétan ez jobb mint amire számitottam, 60 db alaklamzást tettem fel rá és semmi belassulás a filemekt is egyből tökésletsen lejátsza nem kell külön progival vesződni mint symbian alatt (bár eddig azt vallottam hogy az az etalon) csak átkonvertálom és már viszi is
sennheiser cx 300as fülesem van: jobban szol vele mint a nanommal.. -
hahajdu
aktív tag
jesszus.. az előbb rányomtam, hogy sync photos, most meg minden letörlődött az ipodról (az appokon kívül) és itunesban sem tudok rátölteni.. wtf?
-
hahajdu
aktív tag
csatlakoznék az itthoni wifi hálózathoz, de nem jön be az internet. csatlakozni csatlakozik, de semmi nem működik. amikor rámegyek a hálózat részleteire akkoriscsak az IP-t és az alhálózati mask-ot írja ki.
-
Barett 50cal
senior tag
értem,okkksi,bár ha ezekkel próbálkozok:0036202622777
vagy:+360202622777egyik sem jó,lehet van vmi más azügyben??mert ez mobil szám(saját) és nem csinál semmit a mobilom,5csörgés után determined lesz,ugyh nem tom mi van itt,wifi az az van itthon.....
vhogy kikéne deriteniüdv
-
válasz
Barett 50cal #2424 üzenetére
Nem kell pont 13 számjegynek lennie. Itthon "+36 Körzet Telefonszám" a helyes forma, a mi körzetünk tényleg a 36.
Amúgy a + az ugyanaz, mint két 0, szóval végülis kijön a 13 Magyarországon is
The Number 13
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
bentsze88888 #2423 üzenetére
csősztök
Lenne eg kérdésem.Számos filmet láttam a YouTube-on,hogy ipod touch 2nd. generációs készüléken fring app-pel VoipStunt-on keresztül hivták a mobilokat.
namost ez biztos igaz mert a VoipStunt gépen is gyönyörűen megy,tudom hivni spanyol rokonomat,szóval minden ok vele.De nekik amikor beirják a számot(dial number)
akkor nekik nagon sok,kb 13jegyű szám,nekem max 11,vagy 12.na de amikor hallgattam akk azt halottam,h az USA + és egy 1-esel kezdődik.a magyarországi +36 nem??
de akkor em jön ki a 13 szám.hogy irjam be a számom,hogy feltudjam hivni a mobilom vagy a vezetékest..???kösz
üdv -
33as
senior tag
válasz
bentsze88888 #2420 üzenetére
Ha nem vagyok indiszkrét, hány éves vagy?
-
NyxNyxNyx
addikt
Nektek se engedi leszedni a digidrummert?
-
Béló
aktív tag
no elvileg holnap jön az itouchom (8 gb second gen)
már van hozzá 50 programom,free az összes,
egy kérdésem volna: az ipysics hova tűnt az itunes storebol? -
33as
senior tag
válasz
bentsze88888 #2415 üzenetére
Nekem csak tört ipáim vannak, ez még nincs megtörve! Pár nap és meg lesz remélem!
-
33as
senior tag
válasz
bentsze88888 #2406 üzenetére
Tessék: Katt ide
-
Béló
aktív tag
van legális könyvolvasó program a touchra?
pl. amivel .prc kiterjesztésű fileokat olvashatokMortalus: köszi a választ, elküldtem nekik a diákom mind2 oldalas képét, remélem mihamarabb megkapoma cuccot (rohadt sztrájk)
-
válasz
bentsze88888 #2406 üzenetére
Hát, nálam az App Store-ban csak az Organist, Band, Pianist és Guitarist látszik. Biztos hogy megjelent már? Lehet hogy még nincs a mi boltunkban. Vagy még ki se adták, csak preview videók vannak fenn?
-
bentsze88888
tag
Császtok!
Valaki tudna segíteni,h honnan szerezzem meg a "Drummer" nevű programot.
A Moo Cow Music fejlesztette és sehol nem találom,a jútyúb is tele van vele:SKösz!
-
AloeVera
tag
Több helyen is volt róla szó annak idején, hogy kamu. Itt például olyan valaki ír róla, aki touch témában elég komoly tekintélynek számít. De ha letöltöd a videónál hivatkozott fájlokat, touch nélkül is könnyen rájöhetsz, hogy fake.
Sajnos, még mindig nincs JB.Szerkesztve: Magából a videóból is látszik, hogy nincs rendben a dolog. A QuickPwn ablakában, a Browse gomb környékén elolvasható a szöveg: The correct IPSW will have a name beginning with iPod1,1_2.1
-
rolixyz
tag
Hmm, érdekes nincs semmi fake vagy hasonló hsz, ugy tűnik mindenki elégedett vele
Mondjuk ha kipróbálom és nemmegy akkor mi a legrosszabb ami történhet? Már csinálnám csak nem merem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest