Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB64
csendes tag
Hát nem tudok vmi sok mindent mondani róla, mert sztem vmi kínai noname
Sitecomp Broadband router 54g, a szabványa 802.11g (legalábbis ez villog rajta XD), a biztonsággal kapcsolatban annyi hogy kér WPA-t, és nincs titkosítva, mert a telefonom és a laptopom is megtalálja, és tökéletesen működik. -
BB64
csendes tag
-
BB64
csendes tag
Sziasztok.
Ma lettem boldog tulajdonosa egy ipod touch-nak, de van egy kis probléma. A házunkba van wifi, de az ipod nem találja meg
Tudja vki mitől lehet? -
Bling95
őstag
válasz
skylinelaca
üzenetére
hát akkor asszem grétikém ezt megszívta
-
Bling95
őstag
válasz
skylinelaca
üzenetére
rendben akkor ő lesz a befutó, és ha vki ir nekem ugy hogy ő rejtve van akkor nem tudok neki visszairni?
-
Bling95
őstag
válasz
skylinelaca
üzenetére
de még nekem is

nem dobál le ?
-
skiny83
aktív tag
válasz
skylinelaca
üzenetére
detto

-
skiny83
aktív tag
válasz
skylinelaca
üzenetére
Legutóbbi beszélgetést is mutatja, talán ami negatívum hogy nem kapod meg az olyan üziket amiket akkor kaptál amikor offline voltál, illetve te sem írhatsz offline embereknek.
-
Bling95
őstag
Msn-ezésre tudtok nekem ajánlani vmi jó programot??
-
Bling95
őstag
Nem tudjátok véletlen 2.2.1 -es rendszeren hogyan kell kikapcsolni az automatikus szövegkorrekciót? mert nagyon idegesítő hogy átirogatja amit irot
-
skylinelaca
senior tag
én azért nem várnék sokat kamerából egy ipod touch esetén, nemhsizem h a 3gs ből átraknák a 3.2 es Af es kamot, a 2mpix es fix nek meg nincs sok értelme
-
Davey7
senior tag
-
Davey7
senior tag
válasz
DroneZ^
üzenetére
Nekem megy 1G és 3.0 alatt a wifi rendesen... Próbáld meg újratenni és új iPod-ként felállítani.
Egy hét múlva kijön az új touch,kamerán kívül vajon lesz benne valami különleges?
Most van egy 1G-m egyhén karcos háttal és a kijelzőn eredeti fóliával(szóval annak semmi baja nincs),minden eredeti cucc megvan hozzá. Ezt szerintetek el lehetne passzolni 30ért? És megérné frissíteni? Mert most kint van egy barátom az USA-ban és 16án jön haza szóval tudna nekem venni egy új 3G-s touchot mai árfolyammal 45.000 ft körül(8GB).Annyit kérdeznék még(mert ez talán döntő),hogy a 2G-s touchnál,hogy van az ébreszés/naptári emlékeztető. Lehet saját dallamot beállítani?Eléggé hangos a hangszóró?
-
bwoay
nagyúr
-
DroneZ^
őstag
Létezik az hogy iPod Touch 1G-n a 3.0-s firmware miatt nem működik rendesen a wifi? Mindig sokat kell várni mire csatlakozik, valamikor egyáltalán nem megy az internet róla, pedig kiírja hogy csatlakozva van, és maximum a térerő, más készülék meg röhögve megy ugyanarról a wifi-ről. Downgrade-elni meg ugye nemtudok
Tapasztalat valakinek? 
-
skylinelaca
senior tag
hát a táccsok nemhiszem h 3.0 val vannak a boltba.... már csak azért mert a touch ra pénzbe kerül a frissítés, 10 dollár , sztem 2.2.1.
-
válasz
gelencser26
üzenetére
Létezik, mint ahogy a másik kábel, másik (elsősorban hátlapi) USB port, más oprendszer egyaránt. Ez sajnos csak egyáltalán nem egzakt tudomány

-
gelencser26
tag
válasz
gelencser26
üzenetére
Keresgéltem kicsit a neten, az létezik, hogy egy másik gépen kellene megpróbálni?
Egy leírásban ez megoldotta a problémát. -
gelencser26
tag
Sziasztok!
Házilag javítható az a touch, aminél restore-ra error 6-os hibaüzenetet ad az itunes?

-
pookito
csendes tag
üdv Mindenki!
Még 1 kérdés?!
Ha most veszek 1 taccsot akkor azon gyárilag melyik firmware van rajta?
Köszi a válaszokat.
-
Csapi007
veterán
válasz
pookito
üzenetére
Hy
Van hivatalos Skype alkalmazás, minden rendben van vele.
Elég hangos, metrón vonaton max alatt hallgatom.
Wifi van benne, csak akkor tudsz netezni h van a közeledben wifi. Hazsnálhatod szinte bármire.
Nincs mikrofon az alap fülesen.skylinelaca: Talán iBluetooth működik, de lehet csak iPhone-al.
-
pookito
csendes tag
Üdv Mindenki!
Ipod touch vásárlás előtt állok és lenne pár kérdésem!
Van e skype rajta és használható e?
A zenét elég hangosan lehet e halgatni rajta?
A net használható e vagy csak úgy van?
A fülesen van e mikrofon vagy 1 mikrofonosat külön kell venni?
A válaszokat előre is köszi!
-
skylinelaca
senior tag
van már valami buherálás ami normális működésre bírja a bluetooth-t?
-
Csapi007
veterán
válasz
skylinelaca
üzenetére
Igen
-
válasz
szilvorium
üzenetére
Üveg, és csak a digitalizálóval együtt lehet cserélni (ugye így vannak sorban, hogy kijelző - digitalizáló - üveg), mivel azok össze vannak ragasztva. Az ár húzós, de nem tudom mennyi, a szifon.com-on láttam hirdetést szervizelésről, de lehet itt a Hardveraprón is van valami.
-
szilvorium
csendes tag
Hy
Van egy 2g-s iTouch-om, aminek sajna a kijelző jobb alján megrepedt az üveg/plexi(?)
És az lenne a kérdésem, hogy azt lehet rajta cserélni? csakmert a kijelző full jó alatta, csak én maximalista vagyok, és ha van rá mód akkor kicserélném...
Valaki ötlet hogy lehet-e és hol meg mennyiért?
-
Csapi007
veterán
válasz
skylinelaca
üzenetére
Azt tudom mondani hogy ne nézegesd azt az oldalt.

3GS-en 148-ról 94-re esett vissza a szabad memória, ami 54MB-ot jelent. Ilyen az oldal, nem épp iPhone/iPodra optimalizált... -
Csapi007
veterán
válasz
skylinelaca
üzenetére
Hy
50-60 MB szabad memória az nagyon sok és nagyon jó eredmény. Ennél kétlem hogy bárhogy is lehetne több.
Szerintem nálad vmi más lehet a baj. Mit értesz az alatt h "kifújt"? -
skylinelaca
senior tag
sziasztok , vanvalami megoldás arra h ne csak 50-60 mega legyen a felhasználható ram? mert eleg idegesitő h akár 1 weboldallal is kifújt a egész és kilép,ujraindul... ssh nekem bonyolult... próbáltam valami iphonebrowserrel kitörölgetni a szövegkorrekciós cuccokat de nem használt semmit
-
Inferno_LoL
csendes tag
Sziasztok.
Pár hete hoztak nekem Amerikából egy 16gb-s touchot. Pár nap nyomkodás után hamar megállapítottam hogy ez nem az én világom. Ha valakit esetleg érdekelne akkor az írjon az inferno8@t-online.hu címemere és megbeszéljük. Olyan 60-at azért szeretnék kapni érte.

-
Ferry89
csendes tag
Sziasztok! van egy kisebb problémám, mégpedig: van egy zeneszámom az albumon amit az istenért nem akar bemásolni az itunes...se nem védett a fájl semmi probléma vele a többit gond nélkül csak azt az egyet nem akarja mindenhogy próbáltam, de nem megy!:S válaszotokat előre is köszönöm!
-
gYaLo
őstag
válasz
skylinelaca
üzenetére
Format Factory

-
válasz
skylinelaca
üzenetére
MP4 vagy MOV konténerben H.264 videó a legjobb, legfeljebb 640x480-as felbontásban. A konvertálóprogramok többségének van iPhone profilja, így gondolkodás nélkül lehet átkonvertálni a videókat.
-
válasz
skylinelaca
üzenetére
Jó formátumban van a film? Bekerült a Library-be? Csakmert le kéne játszania azokat a filmeket, amit a QuickTime visz.
-
skylinelaca
senior tag
lehet h énvok lökött, de itunes al nem lehet lejátszani filmeket? rákattintok a filmre, bejön a itunes , meg a movies fül de afilm nem indul el.
-
Bling95
őstag
válasz
skylinelaca
üzenetére
irtam pü-t
hátha tudsz segíteni -
Bling95
őstag
válasz
skylinelaca
üzenetére
sky neked van psp-d is iaz?
-
skylinelaca
senior tag
én sbsettings ből csak a szabad memória kijelzését meg a nem használt ikonok pl itunes, v appstore elrejtését használom. amiket tapasztaltatok hibákat, kérdezem ezt azoktól akik irták h van nekik... ezt jb-s vagy js nélküli táccson tapasztaltátok, és mik ezek?
-
Shodan
őstag
feltettem a 3.0-át de nincsen százalékos akksi kijelzés. :S
szifon repoból feltettem a százalékos akksi kijelzést , amit a settings -> general->usage menu alatt lehetne bekapcsolni, de nekem nincs is ilyen menu (gondolom csak iphonon)
szóval ennek egyből menni kellenne vagy kell hozzá még valami? -
cronos
tag
vagy ezt is megcsinálhatod és lesz hely.
-
slima
tag
Kerdes: nektek mennyi ures hely van a system meghajton?
Szerintetek gaz hogyha alig azaz pontosqn 9,5 szazalek van rajta már csak uresen? -
Davey7
senior tag
Valaki nem tudja,hogy kb. mikor jön a 3.1? Nem akarok downgrade-elni de van hiba ebbe a 3.0-ban....
-
Shodan
őstag
Ha most van egy 2.2.1 jb-s 2G touchom , akkor ahhoz hogy feltegyem a 3.0 ,előbb vissza kell tennem a sima 2.2.1 vagy egyből mehet rá a 3.0 Shift + Restoreval?
Nem akarom elrontani, csak már elég sok progi igényli a 3.0át, illetve kicsit már le van lassulva a touch igy egy restore se árt neki.
-
csigusza
csendes tag
sziasztok. teljesen új vagyok még az ipodosok között is. úgy alakult, hogy kaptam egy ipod touch 8 gb készüléket, de mivel rajta volt az utolsó tulajdonos összes holmia, hát úgy döntöttem, eredeti beállítások visszaállításával oldom meg a letörlést.
az egészet törölte, sőt nem hajlandó bekapcsolni, vagyis azt mutatja, hogy csatlakoztassam az itunes-hoz.
ha csatlakoztatom a géphez, bejön az itunes, és elkezd letölteni valami szoftvert is, azonban mindig hibát ír ki, ráadásul a készülék félidőben kikapcsol.
eddig azt hittem, talán az a baja, hogy nincs feltöltve, viszont hiába hagyom töltőn, nem mutatja, hogy töltene, és ugyanúgy kikapcsol, vagyis eltűnik róla a "csatlakoztassa a számítógphez " kép.
kell valami telepítő cd is, azért nem sikerül a szoftvert rá frissitenem? -
Bling95
őstag
Na akkor jól emlékeztem , dr ipod oldalon voltam egszer és ott olvastam hogy külön nem lehet
-
válasz
skylinelaca
üzenetére
Nincs olyan, hogy külön üveg és külön digitalizáló. Ezek össze vannak ragasztva, és csak egyben lehet cserélni. Itt a videó, amit említettem.
-
Csapi007
veterán
válasz
skylinelaca
üzenetére
Tudtommal lehet csak üveget is kapni. iPhonehoz biztos. Nézz szét eBay-en.
-
Csapi007
veterán
válasz
skylinelaca
üzenetére
Azért biztos nem cserélik mert összekarcolódott az üveg.
Az akksit meg letesztelik 2x is. 24 órás zenéléssel. -
Csapi007
veterán
válasz
skylinelaca
üzenetére
Beviszed, ők is seriálszám alapján nézik. Szóval van rá garid. Nem kell semmilyen papír, tapasztalat.
-
Béló
aktív tag
válasz
skylinelaca
üzenetére
2010 apr.20 ig érvényes a garancia (korlátozott)
a telefonos segitségnyujtás/támoigatásra nem vagy jogosult ingyenesen
-
slima
tag
Na de az miért van gyerekek hogy a safari valami nagyon pixeles csúnya minőségben menti le a képeket?....valamit rosszul csinálhatok? (hosszan tartom az ujjam a képen, majd aztmondom hogy save image )
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sitecomp Broadband router 54g, a szabványa 802.11g (legalábbis ez villog rajta XD), a biztonsággal kapcsolatban annyi hogy kér WPA-t, és nincs titkosítva, mert a telefonom és a laptopom is megtalálja, és tökéletesen működik.
(de az Other...-rel be lehet vinni).
Tudja vki mitől lehet?

Tapasztalat valakinek?