- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiny83
aktív tag
Szia!
Gratulálok hozzá!
Genius
A Genius egy nagyszerű új funkció a programban. A segítségével pillanatok alatt összeválogathatunk egy hangulatunkhoz illeszkedő lejátszási listát zenegyűjteményünkből. Elegendő kiválasztani egy dalt, majd rákattintani a Genius ikonra az iTunes ablakának jobb alsó részén, és – ha az adott dalhoz rendelkezésre áll a program számára a szükséges információ – azonnal kapunk egy olyan lejátszási listát, amelyben a választott dalhoz illő további zeneszámokat helyez el a program. Alapból 25 darabot válogat ki, de készíthetünk nagyobb listát is.Szerintem alapból nem tudsz mappában feltenni videót csak ömlesztve, illetve nekem még nem sikerült!
Az ébresztés kérdése engem is foglalkoztatott, kipróbáltam. Nem müködik kikapcsolt állapotban. Bár ha leveszed a wifit és sleep módba rakod akkor nem hiszem hogy sokkal többet fogyasztana.. ..ha meg igen akkor megmondják az okosok.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Fehér Gamer PC/i7 14700k/32GB/ AMD 9060xt 16gb/1.5 TB SSD Win11Pro
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest