Új hozzászólás Aktív témák
-
PierNight
aktív tag
olvasgattam minden féle tesztet és azt írja 22órát képes zenélni meg 4-5 órát netezni,filmetnézni! a 2g-s verzión is így van?
szerk: egyébként ha nem magyart veszek lehet tenni rá magyar felületet ugye? -
válasz
PierNight #3797 üzenetére
Az iStyle például forgalmazza őket, mint ahogy nem is olyan régen már ajánlottam egy kollégának, csak ismételni tudom magam. Nekem Neo Touch van (ami nincs már az iStyle kínálatában valamiért), ami gyakorlatilag a mintájában különbözik a Rebeltől, de ugyanaz a felépítés és ugyanúgy jár hozzá minden (2 kijelzőfólia, 2 szilikon-"bugyi", sok kis apróság...).
Az 5000 Ft-ot simán megéri, már pusztán a fólia miatt is.
-
PierNight
aktív tag
válasz
gelencser26 #3796 üzenetére
jó én kb annyit láttam eddig az egészből hogy 4-5 ezerért árulják a tokokat aztán rátalltam erre és nem is dráán (a többihez képest) de nekem most ez a Rebel Touch nagyon bejön
itthon nem lehet valahol rendelni? (néztem google-n..)
-
PierNight
aktív tag
nah nézegettem tokokat és itt vannak nagyon jók, olcsón
http://digitalbridge.hu/index.php?r=1305&l=hu -
PierNight
aktív tag
köszönöm srácok
bárcsak a hátúlja is ilyen jó lenne...
ma van a nagy bemutató napja...kíváncsi leszek az árakra
eyébként melyiket érdemesebb vanni? 1g v 2g? árban azért olcsóbb az 1g. -
gelencser26
tag
válasz
PierNight #3785 üzenetére
A kijelzője tényleg elég strapabíró!
Nekem még nem sikerült rá karcot produkálnom, pedig kijelző védőm nincs és általában zsebben hordom...
Na de a hátulja...
Arra nem, hogy érdemes, hanem egyenesen ajánlott valami tokot szerezni egyből a kibontás után, mert az pillanatok alatt karcos lesz! -
Csapi007
veterán
Szasztok
Skizz: Próbáld meg a gyári kábellel egyből az alaplapi portra kötni.
PierNight: Ezt még nem próbáltam de tény hony enyém még nem karcolódott össze. Viszont ajánlott már az elején vmi tokot szerezni ahoz meg úgyis van screen protector.
Immy: Én sima mpeg4-et használok. PDF-re meg dok-ra ott a Discver. De sajna a Touch korláai miatt nagy fájlokkal nem igazán megy.
-
Immy
őstag
Beszereztem a xilisoft szoftvert
2fajta ipod touch profil közül választhatok:
- H.264/mpeg4 avc profile optimazed for ipod touch
- mpeg4 avc profile optimazed for ipod touchcsak annyi különbséget találtam, hogy az egyikben lehet állítani még a szinteket is(level=21 22,30 is választható)
most melyik jobb? (H.264/mpeg4 avc nagyobb úgy 10%-al)
off: az emberi szem nem csak ~25 képkockát tud feldolgozni másodpercenként? Akkor miért
továbbra is fenntartom azt a kérdésemet, hogy ki milyen programokat használ pdf, doc nézegetésre stb...
-
PierNight
aktív tag
sziasztok gondolkodom rajta hogy veszek egy ipod touch-t és nézegettem róla vidiket persze és rátaláltam erre:
[link]
tényleg ennyire bírja a megpróbáltatásokat? -
Skizz
addikt
hali
van egy 8GB-os táccs(kó) a háznál, és már a második iTunes-t próbáljuk ki (friss), és nem hajlandó megbarátkozni az ipoddal. odáig eljut, hogy passcodeot pötyögjem be (unlock), mert különben nem tud vele mit kezdeni, aztán utána se kép se hang. mintha nem is lenne az usb-n az ipod.
van esetleg valami egyéb alternatíva? mert ez az iTunes az őrületbe kerget. -
Bling95
őstag
igen csak ha a szállítási költséget is hozzánézzük akkor jóformán ugyanott vagyok
-
Bling95
őstag
a médiába a 8 gigás 75, de néztem apple oldalon is meg más boltokban ,ott is akkörül van
igen 2G-s
-
Bling95
őstag
én meg elméletileg 1 hét múlva meek a touch-ért
a médiába XD
-
Kanczy
veterán
Holnap megyek is egy Switcheasy Rebel Touch-ért... ha nem 5 pénz lenne darabja, vennék egy feketét és egy fehéret és mixelném - kegyetlenül néznek ki keverve, de sajnos erre nincs 10.000 nehezen megkereshető Ft-om
-
cronos
tag
mp4 et fogad el én a Xilisoft Video Converter Ultimate progit használom konvertálni elég jó minőséget csinál.
bár lejátsza a divxet is ahhoz a yxflash player progi kell azt meg cydiábol lehet megszerezni....de itt problémás lesz a felbontással inkább mp4be megéri átkonvertálni
-
Immy
őstag
Nagy nehezen összejött a zene, kép, itunes reg stb..
Felsorolnátok, hogy nektek milyen INGYENES progik vannak feltelepítve? (csak mert nem akarom mindegyiket kipróbálni, elsősorban a megbízhatóságra törekszek)
+videóból milyen kiterjesztésűt fogad el?
-
"2 nem lehetetlen mer a winpwn 2.5 tudja ezt de csak 2.0ás rendszerrel"
Na most árultad el, hogy ugyanarról beszélünk, csak én tudom, hogy miről, Te meg csak képzelted. A "root partition resize" azt jelenti, hogy a frissen generált custom firmware-ben Te határozhatod meg a / partíció méretét, nem pedig azt, hogy menet közben átszabod
Amúgy se árt, ha tudod, mire jó a WinPwn. Nem a futó OS buzerálására.
-
cronos
tag
1 nem szúrtam el mer helyretudom hozni hogy jó legyen csak úgy akarom hogy akkor már megnövelném azt a particiót.
2 nem lehetetlen mer a winpwn 2.5 tudja ezt de csak 2.0ás rendszerreljó lehet én vok a hülye azért kérdeztem mer nem tom hogy lehet 2.2es rendszere megcsinálni de 2.0ás ra megtudnám csinálni de az nem jó nekem...
-
cronos
tag
1. itunesal nem feltételn azokat a zenéket tudod felteni amiket megveszel hanem azt is ami a gépen van jó ezt lehet tudod de akkor rosszul fogalmaztál....
2 igen van más megoldás
van a mobile studio progi ipodra azzal csinálsz egy ftp szervert a wifi hálózaton és rárakod total comanterel... -
Mivel nem tudod átméretezni a root partíciót, gyakorlatilag az általam előbb említett toollal se mennél semmire. Ezek csak arra jók, hogy csinálhatsz egy új saját firmware-t, aminek feltöltésekor elveszted minden adatodat.
Immy: Nem kell feltétlen bankkártya a regisztráláshoz. Válassz ki a Store-ban egy ingyenes programot, nyomd meg a Get App-ot, és a megjelenő ablakban kezdd el a regisztálást. Ott lesz a None, mint fizetési eszköz.
-
Immy
őstag
Van más lehetőség, hogy zenéket, videókat tegyek a touch-ra mint az itunes?
Csak mert otp junior kártyám van és a regisztráció még nem sikerült...
-
rOwLeY
őstag
Olyan kérdésem lenne, h lehet törölni a tácsról appot vmi alternatív módon?!SSH-val pl?!Mert mióta JB-ztem a a cuccot, nem megy rendesen az app store-os update közvetlen a tácson, konkrétan a Nimbuzz úgy néz ki h egy szürke ikon alján a töltési csíkkal, ami full fekete és meg sem mukkan már vagy egy hete,csak annyit csinál, h néha feldob egy update failed üzenetet, és nem tudom törölni se tácsról se gépre dugva itunes-al sem.
-
cronos
tag
-
cronos
tag
hi
ipod touch rendszerpartíció méretét hogyan tudom átméretezni? 1G 2.2 jailbreak FW -
Immy
őstag
válasz
Csapi007 #3751 üzenetére
SwitchEasy Neo Touch megvéve
http://www.lojamac.com/makethumb.php?pic=images/SW0042.jpg&w=500&sq=Y
Elvileg ma jön meg
Itunes felrakva.
Progikat honnan tudok szerezni hozzá? (pdf,doc,txt nézegető érdekelne elsősorban)
Vagy ezeket majd mind megtalálom itunes-on?üdv: imi
-
-
Csapi007
veterán
válasz
gelencser26 #3748 üzenetére
Aha
De lehet feltetted SBS azt az magától bekapcsolta, na mind1. -
Csapi007
veterán
válasz
gelencser26 #3746 üzenetére
Az is SBS-ből bekapcsolós...
-
válasz
gelencser26 #3744 üzenetére
Nézd meg, nem fut-e az OpenSSH a háttérben (persze csak ha felraktad, különben tárgytalan). Az elég jól bele tud harapni az akkuba.
-
-
Csapi007
veterán
válasz
gelencser26 #3742 üzenetére
Hy
Nem tudom miből következtettél erre de nem hinném hogy igaz. Egy kis alkalmazás, max az általa bekapcsolt wifi merítheti. -
gelencser26
tag
Jól vettem észre, hogy az SBSettings elég jól eszi az akksit?
-
Bling95
őstag
Sziasztok!
nincs valami ilyan tok ami alig látszik ?
Előre is köszi, 2 hét mulva lesz meg a touch, akkor a jailbreaket majd megoldom
-
Úgy tűnik elfogyott a Touch-os verzió, mondjuk nem csodálom, tényleg nagyon jó
A RebelTouch-ot is ők gyártják, ha esetleg az a design is tetszik, az ajánlásom arra is áll.
A jailbreakkel nem lehet tönkretenni az egész gépet. Pont. A legrosszabb esetben is DFU módban felülírhatod a teljes firmware-t, és visszahozhatod a halálból a gépet. Ha mégse, ott már más baj van.
Nomeg a témák és a tört programok mellett egy csomó más hasznos alkalmazást is tehetsz fel (ez a fő célja az egésznek, nem a warez), mint pl. a Backgrounder (multitasking), vagy az iFile (a teljes rendszert elérő fájlböngésző), emulátorok, mxTube (letölteni is képes Youtube kliens), Quake3, satöbbi.
-
Immy
őstag
SwitchEasy Neo ezt csak iphone-ra találtam (annak meg kivan hagyva a hely a kamerának)
Touch kiegészítők között nem találtam:
[link]Jailbrakelést egyik ismerősöm nem ajánlja, mert akár tönkre is teheti az egész készüléket. Ennek mennyi a valóságalapja illetve konkrétan milyen előnyökkel jár, ha meglépem? (létezik valamilyen normális leírás erről?)
-
A jailbreak felold egy pár korlátozást, amit az Apple hagyott a rendszerben. Sok mindenre jó
Nem mondtam hogy tedd fel az OSX-et! Csak annyit, hogy szerintem az iTunes a legjobb megoldás, persze ha nem 200 éves géped van, mert sajnos van rajta fölös zsír.
Megspórolhatod a tokot, csak készülj fel, hogy körülbelül két és fél perc kell majd ahhoz, hogy karcok tengere lepje el az alumínium hátlapot. Én az iStyle-ban vettem a kütyüt és a tokokat is (először volt egy Griffin Nu Form, ez nem vált be annyira, most meg egy SwitchEasy Neo Touch. Na ezzel teljesen meg vagyok elégedve, adnak hozzá két fóliát is, meg minden.)
-
iTunes-t használtam (és használok OSX-en is kitartóan). Nem vagyok a híve a manuális variálásnak, nekem sokkal kényelmesebb ez.
Célszerűen ne vágd földhöz, ne tedd össze kulcscsomóval, vegyél rá tokot (ha újonnan veszed, akkor mondjuk azonnal tedd rá kivétel után, komolyan!), jailbreakelt kütyüre ne nyomj belül "minden adat törlése"-t, ne igyál mosatlan gyümölcslevet, stb.
-
Immy
őstag
Üdv
Holnap ha Isten is úgy akarja, akkor tulajdonosa leszek egy apple ipod touch 2g 8gb készüléknek.
Szeretném megkérdezni, hogy Ti milyen windowsos alkalmazásokat használtok a szinkronizálásra illetve az adatátvitelre?
Esetleg tudtok valami tanácsot adni, hogy mire legyek nagyon figyelmes a használat kezdetén?üdv: i.
-
Bling95
őstag
ÉS JB.zni hogy kell ?
nem veszélyes a dolog? a garancia nem úszik miatta?
-
Davey7
senior tag
ha feltöltitek az akksit nektek mennyi ideig ír ki 100%-ot? most kapcsoltam be ezt a százalékos kijelzést(SBSettings).
Én általában mindig lemerítem 20% alá akkor felrakom és felteszem tölteni és 4órán keresztül fent van. És ahogy ma levettem a töltőről 2 percig írta,hogy 100 és aztán egyből 99...nem játszottam csak megnéztem a calendart. -
Bling95
őstag
egyébként pár okosságot tudtok mondani nekem a touch-ról. Pl. jailbrake nélkül lehet menű kinézete váltani vagy ilyesmi szóval hogy mi jót lehet vele csinálni
-
Állítólag (wikipedia) az iPod Touch 2G képernyōje egy kicsit sárgásabb. Nekem nincs összehasonlítási alapom, szerintem nagyon szép így is a Touch képe.
Sok ilyen program van, ott a Handbrake, a Media Coder, Total Video Encoder, Avidemux, iPhone Video Converter..... én Handbrake-et használok.
-
törölt tag
3.0-val sem. Szal restore.
-
"1. Csak ezek a különbségek a touch 1g és 2g között?"
A CPU sebesség nem érződik, viszont a 2G-s Touch rendelkezik Bluetooth chippel, ami szintén kimaradt az első körből. (A 3.0-ás OS-től fogják aktiválni.)"2. Milyen a videó lejátszása? Létezik, valami normálisabb szoftver ami gyárilag touch-ra vagy iphone-ra konvertálja a videókat(mind felbontásban, mind minőségben)?"
Korrekt. Igen."3. 56HUF-ért találtam a legolcsóbban. Létezik ennél még olcsóbban?
"
Remek kérdés, nem tudom, de a második generációs Touch-nál ne add alább szerintem."mikor lesz 3.generáció? illetve abban mi lesz a változtatás?"
Nem tudja senki. Nem tudja senki. -
Immy
őstag
Üdv nagyon gondolkodok egy Apple Ipod touch vásárlásán. Természetesen a legolcsóbb 8gigáson. 3kérdéssel fordulnák hozzátok:
1. Csak ezek a különbségek a touch 1g és 2g között?
+Proci sebesség
+Hangszóró
+Hangerőszabályzó
-Vastagság.2. Milyen a videó lejátszása? Létezik, valami normálisabb szoftver ami gyárilag touch-ra vagy iphone-ra konvertálja a videókat(mind felbontásban, mind minőségben)?
3. 56HUF-ért találtam a legolcsóbban. Létezik ennél még olcsóbban?
mod:
mikor lesz 3.generáció? illetve abban mi lesz a változtatás?
-
törölt tag
Sziasztok!
Ipod Touch-omat sikerült lezárnom. Ehh de a jelszót nem tudom. Vagy nem jót írok de már kipróbáltam az összes verziót amit használni szoktam, 2 napja ezzel szenvedek. Nos ilyenkor mi a teendő? Ziphone 2.5-el próbálkoztam de nem nyitja. Szal nagy help kellene előre is köszi. -
Bling95
őstag
hát ha akkor fog akkor már megvárom
-
Bling95
őstag
nem baj 1 hetet még tok várni hogy bejelentik e vagy sem
-
Bling95
őstag
Oké köszi, akkor még várok 1 kicsit , 1 hét mulva lesz az iphone bejelentés igaz?
ha ott nem jelentik be akkor megveszem
-
Bling95
őstag
Ezer hála, jah még valami halottam pletyiket hogy lesz touch ból új verzió, szóval jobb ha megvárom az apple bemutatót hogy az új iphone mellé bemutatják az is vagy nem
igaz? csak mert azt meg nem akarom hogy megveszem és 1 hónap múlva kijön az új
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kompakt vízhűtés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest