Új hozzászólás Aktív témák
-
rolixyz
tag
válasz
skylinelaca #4099 üzenetére
Ez a 3.0-ás szoft? Jól hangzik
-
skylinelaca
senior tag
nem is csoda h ilyen süketek az amerikaiak... ez a hangerőlimit eétávolítás ami ugye náluk egyáltalán nincs... rémes... megjelent a mély a fülesbe, é az eddigi gyári max a skálán kicsit a felén túl van... odavágta az N91-em...
-
rolixyz
tag
3.0-hoz még nem jött ki JB?
-
Bling95
őstag
válasz
Csapi007 #4092 üzenetére
REdnben viszont olyan gondom van ,hogy amikor felveszem a szifonos izéet, akkor
kiirja hogy Unknown HTTP error: -2096de nem csak a szifonosnál csinálja ezt hanem végigkiirja az összes alapból ott lévő " bejegyzésre" ( pl .apt.bigboss.us.com , de az összes többi ott lévőre)
Szal mi lehet a gond?? 5let vlakinek??
-
Shodan
őstag
válasz
Bling95 #4085 üzenetére
grafikus mód.
Kérdésem az lenne hogy létezik e olyan app amivel le tudok tölteni teljes oldalt automatikusan? ilyen RSS féle csak az egész oldalt vagy cikket mentse.
Arra kéne hogy itthon wifivel letölti mondjuk innen PH-ról a legujabb cikket lementi és ezt utazás közbe tudom akkor olvasni wifi nélkül....szóval valami ilyesmi létezik? -
Bling95
őstag
ŐŐŐ amikor először inditom cydiát akkor a 3 fülecske közel melyikre kellett volna rámennem??
-
Bling95
őstag
HEllo!
Na sikerült a JB, szóval szerintetek miket rakjak rá , a winterboardot midnenképp szeretném, szóval mondjatok 1-2 hasznos dolgot amit le kéne szednem
-
leeate
senior tag
válasz
skylinelaca #4080 üzenetére
Nincs is az országban itunes oO
Karma: Már vettem egy szótárt 4-5 napja 2 euróért, akkor azt le is vonta, de azóta nem vettem még csak ingyenes dolgot se.
-
Shodan
őstag
feltettem az ssh+winscp, működik, csak azt vettem észre ha a képernyőt lelockolja, akkor nem jelentkezik be.
Illetve az lenne a kérdés hogy az itunes- al felmásolt zenéket, képeket videokat hol tárolja a podon, melyik mappába? -
leeate
senior tag
Most az előbb az Itunes levett tőlem 1 HUF-ot. WTF?
-
Shodan
őstag
válasz
Bling95 #4067 üzenetére
de, mxtube a neve.
Nekem két problémám van, az egyik hogy úgy vettem észre hogy a wifi vevője nem a legerősebb a cuccnak, az E51 simán találok több hálozatot ott is ,ahol ez egyet se lát.
Okozhatja ezt esetleg az hogy van rajta egy rebel tok?A másik hogy rájöttem hogy ez a szar cx300 5ft se ér hiába próbálom magamra erőltetni, de nekem nem jön be pedig lassan már egy éve megvan szerintem. Basszusa gyenge, közepe nincs, magas meg ilyen cines.
Van olyan hely ahol esetleg ki lehet próbálni füleseket? Mert nem hiszem el hogy ennyien istenítik, de nem értem hogy mire fel?, lehet az enyémmel van baj -
Sipi16
őstag
Ma vettem egy touch-ot és van egy pixelhibám. A fekete képnél egy piros pont figyel ott. Alig észrevehető amúgy. Mennyi pixelhibától lehet garanciáztatni?
-
Bling95
őstag
jah igen és még valami, itunes hogy tudok albumborítót hozzáadni ?? hogy podon is megjelenjen
-
Bling95
őstag
ipodon nem tom leszedni a youtube vidiket valahogy???
-
Csapi007
veterán
válasz
skylinelaca #4065 üzenetére
Keresel egy linket a 2.0 to 3.0 restorera és Shift+restore-al rárakod.
-
skylinelaca
senior tag
pfff, 9.95$ a firmware??
-
skylinelaca
senior tag
nah frankó, akkor 2g-s touch már ma lesz JB?
-
rolixyz
tag
Köszi a gyors válaszokat
Pénteken? Hmm azt már kivárom..
És akkor ebben már tudjuk majd használni a bluetooth-t olyanra h pl zene küldése vagy le lesz korlátozva csak fülesre?
-
Davey7
senior tag
én most rakom felfele épp a 3.0át...elvileg még ma várható a JB(nekem 1G van)...
-
Davey7
senior tag
Én úgy szeretném frissíteni,hogy előtte restore-olok és aztán felteszem a 3.0-át,mert egy tiszta új rendszert akarok. Persze utánna rögtön JB-zném,de nem szeretnék restore from backup-ot nyomni. A szifonról megtudtam,hogy kell lementeni a calendar és safari dolgait,mert az fontos nekem.
A kérdés,hogy az alkalmazások mentéseit,dolgait,hol találom meg? Mert pl. flight control,doodle jump rekordok nem szeretném ha elvesznének
Meg mi az amit még érdemes lehet lementeni?És igaz ezeket majd úgy rakom vissza,hogy simán ssh-val visszamásolom a megfelelő helyre?
-
Bling95
őstag
oké azt már beallítottam , olyan volt hogy all , vagy selected,, akkor ha a filmet átkonvertáltam akkor megjelenik a movies fülrcskében ??
-
skylinelaca
senior tag
válasz
Bling95 #4045 üzenetére
fut a iTunes -> ahogy bedugod a touch -ot ő elkezd sync elni !de! leállítod a sync et touch on vagy tunes-ban és bal oldlaon kiválasztod a touch odat. katt rá megjelenik egy ablak amiben csa a touch-od az allítgathatod, lenn 3 lehetőség asszem , egyik a manual manage! vannak füles az ablakban , music, video,pictures, meg applications asszem. azon belül tod állítani h automatikusan sync eljen vagy csak az általad kiválasztott dolgokat!
-
Bling95
őstag
de nem kell hozzá konvertálni semmi???
-
Bling95
őstag
gyors kérdés hogy leeht rá filmet feltenni, a zenéket msot ugy tedtem fel hogy csináltam egy lejátszási listát és azt sync-elkelt, de filmet nem tudom hogy kell valki elmagyarázná?
-
skylinelaca
senior tag
én sajnos hozzászoktam a N91 es nokiámhoz, ami valami rettentően szörnyen hangos volt.... hiányzik is ez a mostani telómban.... komolyan mondom h ugy hordom h nugy hordom magamál a touch om mintha telefon lenne
imádom
Bling95: néhány zeneszám van ami nekem is hangosnak jön le, de télleg nagyon szépen szól, olyan hangszereket és effekteket veszek észre a zenékben amiket eddig telón sosem hallottam!
-
Bling95
őstag
a gyári hangos???
nekem az nagyon halk, viszont egész szépen szól D:
-
válasz
skylinelaca #4033 üzenetére
Miért nem próbálod ki? Én az érzékeny fülűek közé tartozom, nekem már a gyári is túl hangos, minimumon szoktam hallgatni
-
Bling95
őstag
igen de hogyha én ipodon keresztül akarok leszedni app-ot??
-
Bling95
őstag
sziasztok , ha vmit le akarok tölteni app store ból ahhoz mindenképpen kell regisztrálni??? vagy hol kell kiválasztani az a none-t meg ilyesmi, amugy nagyon faxa
-
válasz
skylinelaca #4026 üzenetére
Keresd a Volume Boost-ot a Cydiában.
-
szorcsika
csendes tag
válasz
skylinelaca #4024 üzenetére
A hangerőnél tudod beállitani, hogy neked mi legyen a "leghangosabb"...ez szerintem baromság, de ha valakinek érzékeny a füle jo...
-
skylinelaca
senior tag
Én találtam egy érdekes dolgot a zene beállításoknál, mi ez a hangerőkorlát?
-
válasz
mokasmokus #4022 üzenetére
Na ja. azt hittem a Hello Worldnél hasznosabb dolgikat is akarsz futtatni
-
Bling95
őstag
na holnap JB-zek , redsnowal fogom csinálni egy a félelmem hogy vmit ugy elrontok hogy a restore-t se tudom megcsinálni.
Ugyhogy szurkoljatok
-
válasz
mokasmokus #4018 üzenetére
Ez könnyű: sehogy.
-
mokasmokus
csendes tag
sziasztok
kb egy hónapja van egy touchom, eddig jol elboldogultam vele, most viszont elakadtam,
nem tudna valaki segiteni, hogy hogyan kellene java-t telepiteni rá? -
-
skylinelaca
senior tag
most jöttem rá hogy lehet képernyő fotókat csinálni vele
-
Csapi007
veterán
válasz
gelencser26 #4009 üzenetére
Ja bocs félreolvastam.
Gmail-nél kelett.De nincs ötletem.
-
PierNight
aktív tag
nah én ilyenre gondoltam
http://macsense.com/product/justmobile/ST-101.htm
és "csak" 40$ lehet majd veszek egyettde még körbe nézek
-
szorcsika
csendes tag
válasz
skylinelaca #4003 üzenetére
Én azt adtam meg, es még a szolgáltato papirra is az volt irva! De az a baj, hogy nem enged kuldeni!!
Ha meg van egy email szolgáltatom akkor nem szivesen csinálok egy másikat, mert ezt az email cimed mindeki tudja.De azért koszi
-
szorcsika
csendes tag
Szijasztok
Lenne egy kérdésem az iPod touch email kapcsolatával.
Mindent beállitottam az emailben. jelszo...felhasználonév stb..( van elofizetett mail szolgáltatom) de amikor akartamkuldeni a Mail programbol egyszeruen kirita hogy a kimeno szolgáltatoval van baj. Nem tudjátok miért lehetett???Elore is koszi
Orsi
-
Csapi007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEHÉR
- Számítógép összeszerelés Gyorsan, precízen, garanciával!
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest