- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brenyo
tag
Ha valaki vásárlás előtt áll leírom:
Jövő héten lesz újra magyarországon kaptahtó a 3G touch , jön 200db nagykerbe. -
kali8n
aktív tag
Aki használta/használja a MediaCoder iPod touch/iPhone edition videókonvertáló programot attól kérdezném: Az mitől lehet, hogy elindítom a konvertálást és rögtön jön egy hibaüzenet, hogy a faac.exe leállt a kellemetlenségért elnézést kérünk, hibabejelentés küldése... (aki XP-t használ gondolom ismeri ezt az ablakot
)...?
-
hdcsaba87
aktív tag
90% on volt az aksim 2-2,5 óra játék után lement szinte 0-ra. Ez jónak, vagy rossz? (hang nem volt bekapcsolva)
-
huntenseN
tag
Sziasztok!
iStyleban mennyibe fáj most egy 8gigás iTouch?
Sehol nem találtam árat.. -
Stifler93
tag
Csak éppen nem magyar konnektorba való.
Én 1900 Ft-ért vettem vaterán töltőt a Touch-omhoz, tökéletesen működik. Előtte egy 1000-esért vettem egy iPhone töltőt, de amikor rádugtam kiírta a Touch, h nem kompatibilis ezzel a töltővel. De az 1900 Ft-ossal tökéletesen tölt.
Itt egy: [link] -
Davey7
senior tag
Szerintetek ez mennyire lehet jó/rossz? Nagyon sok ilyen van az ebay-en és én szeretnék feli töltőt,de nem 8ezerért...
Ahogy néztem a feedback-jeit szinte mindenki pozitívan van róla,és a kábel sem tűnik nagyon gatyi,kamu cuccnak (tök olyan mint az eredeti).
Nekem mondjuk elég a töltő része,csak most ezt linkeltem,de van egy halom fent. -
Stifler93
tag
Sziasztok
Óriási szívességet kérnék vkitől. A Symbolic Calculator nevű programra lenne szükségem, cserébe bármilyen iPhone/iPod Touch progit vagy játékot adok. Aki tud segíteni az legyen szíves írjon mailt vagy privit. -
hdcsaba87
aktív tag
Azt be lehet e állítani, hogy amikor feldugom usbre a touchot, akkor ne kezdje el tölteni.
A sok ki be dugdosás nem tesz kárt az aksiban? -
sajp63
tag
Kb. 1 honapja a Pixmanian vettem touchot. Be kell valahol regisztralnom a gepet gyartasi szama alapjan? Az Apple oldalan neztem a garancia lejartat, de azt irja, hogy nincs ilyen gyartasi szam regisztralva es regisztraljam a gepet. App Storeba mar regisztraltam.
-
hemaka
nagyúr
-
Brenyo
tag
Valószínűleg rossz helyen érdeklődök , de nincs valakinek infója arról , hogy mikor lesz nagykerbe 3G touch? Már december közepe óta nem lehet kapni
-
Lenist
tag
Nem tudtok valami infót erről az oldalról?
Rendelni szeretnék de nem nagyon hallottam még róla...
Applebolt -
markose
csendes tag
Hali!
Lehet kérdezték már de azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet a névnapokat felvinni az ipodomra? Köszi a segítséget! -
baliii
senior tag
na, visszatért valahogy magától, ne kérdezzétek hogyan, már épp feladtam és letettem aza sztalra amikor elkezdett tölteni és beindult, ilyet még nem láttam
-
baliii
senior tag
Hello mindenki, problémám lenne:
jailbreake közben elromlott a touchom, úgymond örökké bootol, ezért be akarom rakni DFU módba, de nem lehet!
kikapcsolom rá van kötve a gépre
3mpig sleep, 10mpig home+sleep, majd 30mpig home buttont nyomom, az itunes elkezd tölteni egy csíkot, majd ezt írja ki:
"an ipod has been detected, but it could not be identifyed properly.Please dosconnect then reconnect the ipod, than try again. An unknown errer occured. (1601)"
hogy a viharba lehetne kezdeni vele valamit? -
ChopiTzr
csendes tag
Hello
meghallt az oprendszerem (win7) és most újraraktam.
A zenék videók eltűntek a süllyesztőben,és ha most új zenét vagy programot szeretnék rárakni (szinkronizálni) akkor leakarja törölni az eddig iphoneon lévő fájlokat.
Hogy tudnám orvosolni problémát? -
válasz
leroyclub #5960 üzenetére
OMG. Naponta jön ez a kérdés, én meg naponta visszalinkelek a saját leírásomra.
A különbségek a különböző iPod Touch generációk között. -
leroyclub
senior tag
Bocs hogy nem nyálazom végig a topikot, de nagyon megköszönném ha valaki röviden leirná hogy mi a különbség a legujabb és régebbi touchok között. Azt olvastam hogy az egyik van hangszoro + bluetotth is. Azt mondjuk nehezen tudom elképzelni hogy nincs hangszoro?? Kihangositva nem is lehet halgatni? Az elég hülyeség... Na szoval ha valaki röviden tömören leirná a különbségeket azt nagyon megköszönném...
-
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok, a regisztrált touchokat számla nélkül is lehet gariztatni? (szám alapján)
-
hemaka
nagyúr
-
ati313
csendes tag
Sziasztok!
Létezik hogy egy aksi töltés idejéig egy idegen asztali gépre felraktam a 3g-met és vírust kaptam róla?Egyszerűen azóta nem tudok belépni rajta!A csúszó résznél nem érzékel és nem enged be!Valaki járt már hasonló képp??Lehet vírust kapni így?Nem merem addig a saját asztali gépemre rádugni nehogy most még haza is vigyem a vírust!
Köszi a segítséget! -
skiny83
aktív tag
pont egy ilyen smc routert akartam lecserélni (mert instabil fos volt) pont egy ilyen tplink routerre. meg is vettem de az istenért nem lehetett normális müködésre bírni. kötelező körök után visszavittem. ez karácsony előtt volt, most fogok új routert keresni (bár megjegyzem az smc egy firmware frissités óta kifogástalanul müködik.
bocs az offért csak annyira megtetszett ez a kis router páros.
-
Theodolit
tag
válasz
adnoctum18 #5942 üzenetére
neked volt igazad 8gb-s
-
bbenhu
csendes tag
oké,köszönöm a segítséget
-
bbenhu
csendes tag
akkor maradok a D-Link nél
vagy ha nincs a boltban akkor még mit ajánlotok? max 10 ezer körül. helyben szeretném megvenni, itt veszprémben van office depot,ott láttam a routert, mert a postát nem akarom megfizetni, inkább helyette veszek egy jobb minőségűt. tehát milyen márkát ajánlotok?
-
bbenhu
csendes tag
aha, na jó, egy ... szót nem értettem
akkor szerintetek 10 ezerért van egy D-Link DIR 600 vezeték nélküli N Router az office depot újságban akcióban.
az megfelelhet digi nethez?itt a link róla: http://www.dlink.com/DIR-600
előre is köszi -
Nem felel meg.
Egy instabil fos, nagyon rossz tapasztalataim vannak vele nekem is.Egyébként a router beállításaiban mindig két dolgot kell beállítani:
1) Az internethozzáférést, ami az esetedben PPPoE. Valószínűleg van egy radiobutton, amivel ezt ki tudod választani, meg két szövegdoboz, ahova a nevet és a jelszót írhatod.
2) A vezetéknélküli hálózatot - adni kell neki egy nevet (SSID), beállítani a titkosítást (WPA2 Personal), meg adni neki egy titkos kulcsot. -
bbenhu
csendes tag
valami fnév és jelszó van hozzá, akkor arra a PPOe micsódra kell állítani? a hsz-ed végét sem siekrült felfognom
mitől hulladék az a router? 6 év garancával csak nem megy tönkre.
nekem nem torentezésre meg ilyen dolgokara kell, simán csak "egyszerű" netezésre. arra megfelel? -
hemaka
nagyúr
-
bbenhu
csendes tag
sziasztok
nekem egy gyors segítségre lenne szükségem
Egy 20/10-es digi netem van, és nincs hozzá modem, csak egy fehér dobozka. abba megy a telefonkábel, illetve az internet zsidór, amit bevezettek a lakásba. a dobozból megy a gépbe egy másik kábel, amit ugye bele kell dugni a gépbe (az a hagyományos net kábel, vagy mittomén minek hívják)
Na most van egy wifis iTouchom (802 b/g), és azzal szeretnék csatlakozni a netemhez. ehhez ugyebár kell egy router. kiszemeltem egyet: http://www.officedepotaruhaz.hu/termek_reszletes.vm?sku=808608587
ez jó lesz szerintetek? mert ha igen, akkor megyek és megveszem
tehát visszatérve a "dugdosáshoz": az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell ezt beüzemelni, úgy h. csatlakozni tudjak az ipodommal a netre routeren+wifi keresztül.
teljesen kezdő vagyok ilyen téren, még sosem csináltam ilyet, kérlek titeket, h. segítsetek.
köszönöm szépen -
Theodolit
tag
Üdvözlet!
Van egy ipod touch 4gb 3g-m (ami ugye csak az új szoftver miatt 3g-s) és megrepedt a kijelzője, illetve csak azt azt védő üveg, mert a kijelző a repedés alatt is tökéletesen,ferdítés nélkül üzemel.
Az lenne a kérdés hogy hol a legolcsóbb a javíttatás, illetve kb mennyi be fájna?
üdv:Theo -
Ezt még nem láttam, de ha ők mondják... Mintha olyat is hallottam volna, hogy nincs behuzalozva ez a része a chipsetnek. Majd elválik.
sajp63: Lehetni lehet máshová regisztrálni, de nem szabályos. Szerintem a magyar bőven elég, nem utolsó sorban még vásárolni is tudsz majd, ha rászánod magad.
-
sajp63
tag
Azt szeretnem mrgkerdezni, hogy az iTuneson melyik orszagba erdemes bejelentkezni, ha csak ingyenes programokat szeretnek lehuzni?
Egyaltalan belehet jelentkezni mashova is mint ahol laksz, esetleg tobb orszagba? -
danixa99
csendes tag
Köszi
-
danixa99
csendes tag
B.Ú.É.K mindeninek!
Azt szeretném kérdezni hogy az új hardwer (iphone 3Gs-sel egyenlő) csak az ipod touch 3G 32/64GB-esben van vagy van 2G-ben is, és tényleg nincsen a 8GB-ben?
Választ elöra is köszi. -
hakos1987
őstag
válasz
skiny83 #5923 üzenetére
nah, beszéltem a sráccal... 2009. július közepén voltak szülei USA-ba, akkor vették. Ezt a dátumot ő előbb mondta, mintsem említettem volna, hogy az apple oldalán regisztrációkor pont csak ha 2009 júliusi dátumot adok meg, akkor írja ki ezt: "We're sorry, but we are unable to complete your request at this time. Please try again later."
egyéb korábbi vagy későbbi dátumnál már azt írja, hogy igazoljam számlával....
Vagyis igazat mondhatott, valóban júliusi a cucc, viszont a fentebb idézett szöveg arra utal, hogy az apple oldalán van valami hiba, és nem működik a regisztráció. Googlebe gyorsan megnéztem, és másnak is volt ilyen gondja...
[link]vagyis szerintem az oldal hibája, hogy nem tudom regisztrálni, és remélhetőleg talán később jó lehet.
egyébként meg BUÉK mindenkinek!!!
-
sajp63
tag
A 3G 8GB-os Touchban is elrejtve benne van az FM vetel es adas? Netan csak az uj hardwares verziokban (32, 64) van ez benne?
-
redbullinger
csendes tag
köszi
-
válasz
redbullinger #5926 üzenetére
-
redbullinger
csendes tag
hello
mi a különbség az itouch 1g 2g és 3g között???
-
baliii
senior tag
sziasztok
a 2. generációs touchon lehet számot léptetni valahogy a hangerőgombokkal (pl ha hosszan nyomva tartjuk)? -
AIDA
csendes tag
Köszönöm, nem is tudjátok mekkora kő esett le a szívemről...
-
BB64
csendes tag
Rosszul hallottad. Csak a játékok letöltéséhez kell net, de azt számítógépen kell csinálni. Lehet ipodról is letölteni, de csak wifin keresztül, ami meg ingyen van. Az ipodról nem tudsz úgy fölmenni a netre, mint telefonon, mivel nem tudsz SIM-et beletenni, tehát nincs se 3G, se EDGE, se HSPDA, vagyis nem tudnál miért fizetni.
-
AIDA
csendes tag
Sziasztok, mostanában szeretnék venni Ipod touch-ot, de azt hallottam, hogy az alkalmazások és játékok csak úgy működnek ha netre kapcsolódok (ez pedig ugye nem olcsó)...Ha ez igaz akkor nekem nem érné meg
Ez tényleg így van? Kérlek segítsetek! -
hakos1987
őstag
válasz
skiny83 #5905 üzenetére
srác azt mondta, usába voltak szülei és onnan hozták, de számlája az nincs. pedig valamiért nem tudok továbbjutni a beregisztrálásnál, ha USA-t választom is
egyébként ez úgy működik, ha megvesznek egy bizonyos termékszámú ipodot, akkor azt ,,lejelentik", hogy megvették és csak utána lehet regelni? vagyis ha lopott lenne, nincs ,,bejelentve" és ezért nem lehet regelni, illetve ezért kér valamit, amivel tudom igazolni a vásárlás dátumát?
-
Ezek csak a konténerek.
A bele rakható videóról pl. itt is van egy felsorolás. -
uborka96
csendes tag
Sziasztok!
Sürgős segitség kéne.
Tegnap elött kaptam egy 2.gen 8 gb -os ipod touch-ot de nem tudok rá feltenni se képet se filmet. Előre is köszönöm Üdv!
-
skiny83
aktív tag
Chipman: Köszi már megoldottam..
kali8n: engem is érdekelne hogy miért ilyen olcsó! Lehet, hogy nincs hozzá kábel? Általában oda szokták írni hogy az is jár hozzá...
-
Vazallus
tag
A touch milyen video formátumokat támogat?
-
kali8n
aktív tag
Valaki vett már valamilyen tartozékot az ipodszerviz.com-ról?
Mert az iPhone és iPod hálózati töltő náluk csak 3000 Ft link, máshol meg 8-9 ezer.
És azt nem tudom, hogy miért ilyen olcsó.Más: az iwiw-el elboldogul a touch? (gondolok itt az alkalmazásokra, hírfolyamra és a többi felesleges dolgokra)
-
skiny83
aktív tag
hello! Mivel tudok ki be másolgatni az itouchba? Úgy értem egy progi amivel windowsban tudok ténykedni, kvázi böngészőként.
-
leeate
senior tag
Miért lehet az, hogy fent van az Outlook, mégis azt írja a Notes résznél az itunes, hogy "No supported applications can be found." Előbb még ott volt, igaz, bejelöléskor kifagyott az egész.
Tök jó, hogy az Apple mindent leegyszerűsít, a rohadt jegyzeteket meg így bonyolítjaDe biztos így tűnik elegánsabbnak, h Outlookkal kell szinkronizálni...
-
-
skiny83
aktív tag
válasz
hakos1987 #5902 üzenetére
én egy "kollégától" vettem itt ph-n. nagyüzemben nyomja. júeszből jön haza a termék. Bontatlan állapotban kaptam meg. Bekapcsoltam, mutatta a kábelt a kijelzőn jelezvén hogy talán dugjam be. Bedugtam, itunes telepítés. Új ipod regelés. semmi számlám nincs. se garipapír. azt a napot adtam meg amikor én bedugtam a gépbe. pedig vagy 2 héttel azelőtt vették az tuti. kiváncsi leszek a srác válaszára.
-
hakos1987
őstag
válasz
skiny83 #5901 üzenetére
tegnapi dátumra is azt írja, hogy mutassam be amivel igazolni tudom. de elvileg Te is beregisztráltad, az nem ugyan így működött? most írtam mailt a srácnak, majd várom, hogy jelentkezzen, én is kíváncsi vagyok. Elvileg azért nincs gari papírja, mert külföldön lett véve....
-
skiny83
aktív tag
válasz
hakos1987 #5897 üzenetére
érdekes.. próbáltad tegnapi dátummal? olvastam a korábbi hozzászólásod, miszerint a srác azt mondta egy hónapja vette de nincs gari. most már kételkedek abban is hogy nem vagyok totál hülye de én úgy tudtam ezekre világgari van. És eleve nem értem hogyhogy nincs regisztrálva.? helyedben megkérdezném a srácot, hogy szerezte be. pl ha "leesett egy teherautóról" akkor annak nem lesz garija.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest