Új hozzászólás Aktív témák
-
rOwLeY
őstag
Hali!Kipróbáltam , ezt, fasza, működik, csak annyi a szépséghiba, hogy ugye a Photos mappában van a 100Apple nevezetű mappa, amibe pakolni lehet a dolgokat, nincs vmi megoldás h ne oda rakja?!vgig próbáltam az összes logikusnak tűnő többi mappát, ami tlát a progi, de egyik sem volt jó!
-
Csapi007
veterán
hu
Az elobb olvastam egy tesztet ph-n es magatol keskenyebbre vette a hasabot hogy beferjen es jol olvashato legyen. Most visszamentem es az istenert de akarta megcsinalni. Hogy lehet ezt a funkciot elohozni? -
Zirowe
nagyúr
Abból a cikkből amit linkeltél elég egyértelmű: kevesebb áramot vesz fel az új cucc,ezért lehetett rá nyomni egy kis kakaót,hogy az app ne 3mp alatt töltődjön be,hanem 1,4mp alatt,így tovább tud passziánszozni a gyerek
Egyébként elvileg a proci a touchban és az iphoneban (1g és 2g) gyárilag ugyanaz a 620 mhz-s,de vissza van fogva a fogyasztása miatt.
-
baliii
senior tag
válasz
Csapi007 #2194 üzenetére
már énis kérdeztem régen itt hogy gyorsabb e a 2. gen procija meg maga a gép és azt a választ kaptam thingol kollégától (aki szvsz innen a legjobban vágja a témát) hogy nem gyorsabb a procija, csak más... tehát sztem minden program ugyanugy fog menni rajtuk... de majd ugyis mgelátjuk. mondjuk akkormár most is lenne ilyen program, ha ez igy működne.
-
baliii
senior tag
válasz
mortalus #2191 üzenetére
minden program ami menni fog a 2. gen-en az meni fog az 1-n is... szoval ettöl nem kell tartanod.
ha erősebb is lenne, alapbol az ilyen cuccokat iphonera irják, ami olyan sebességü, mint az 1.gen touch, tehát...EDENYKE: nem tudod véletlenül hogy mi értelme van annak, hogy a 2. gen prociját jobban eleresztik, mint az 1. gen-ét?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
rolixyz #2190 üzenetére
Senheiser-t még nem próbáltam, viszont több éve használom az ex-71-et és mellé otthon egy philips sbc hs900-as fejhallgatót,mind a kettő neodimiumos.
Sokkalta jobb a hangzásuk,mint a hagyományos füleseké.Egyébként bennem is ezek a kérdések vetődtek fel még touch vásárlás elött,és a fórum elején ki is vesézgettem őket,amire mindig azt a választ kaptam,hogy az ipodokat nem a hangzásukért vesszük,hanem mert ipod(keress vissza rá)!
Ami tényleg igaz,belenyugodtam a kompromisszumba és azóta is megvagyok elégedve a touch funkcionalitásával,csak rühellem az apple-t és az üzleti filozófiáját.Egyébként kiváncsi vagyok, hogy fel fogják-e valaha oldani a touch és iphone procijának a sebesség korlátozását(tudom,2g-s touchnak már kicsivel gyorsabbra van eresztve a procija,de még az se a max sebessége),mint mondjuk történt az a pspvel.
Igaz,hogy többet fogyasztana,de többet is tudna.Apropó,nyár elején még volt a zottd-nak(azt hiszem így hívják) egy iphone-os vlc player terve,aminek próbáltam a bétáját,de nem volt kielégítő.
Történt azóta bármi a divx-ek lejátszásának ügyében 1az1-ben,konvertálás nélkül? -
mortalus
csendes tag
válasz
Csapi007 #2187 üzenetére
Hmm, köszi.
Csak az a baj, hogy egyáltalán nem tudom, hogy most az 1. vagy a 2. generációsat válasszam, mert nincs kedvem fél év múlva újat venni.
Az újítások annyira nem érdekelnek, megtudok lenni hangszóró nélkül is, de félek, hogy a "régi" 1g-re már nem jelennek meg majd új programok meg stb.
Valami tanács esetleg? -
Zirowe
nagyúr
válasz
rolixyz #2175 üzenetére
Én is ezzel a fülessel használom a touch-ot, az alap fehér apple sz*r,más szó nincs rá!
Le is jött a gumi borítás róla,bevittem szervízbe(mert elvileg vonatkozik arra is a gari,amit mellesleg külön 10k-ért árulnak a tolvajok!) és a csávó mondta,hogy tudják,hogy rossz minőségű,de nem tudnak mit csinálni és nem cserélik ki.Hát kösz szépen.
Szóval ex-71-el jobban,szebben szól,de a régi md-m hangja még így is jobb volt.. -
baliii
senior tag
válasz
Felpenzes #2186 üzenetére
ha elötte szinkronizáltad itunes-al akkor kell lennie backup filenak és rámész h restore és reméled h jo lezs... avgy keresel egy "profit" aki megcsinálja
erről vélemények? tényleg ennyivel lassabb a 1. gen touch mint a 2.?
mod: talán az lehet a baj h iphonehoz volt a zsoftver? -
Csapi007
veterán
-
Felpenzes
csendes tag
Szevasztok fiúk lányok, most kaptam kézbe az iTouch-om és lenne egy elég problémás kérdésem, remélem köztetek vagy ismerőseitek közt akad olyan aki tudna nekem segíteni, mert óriási galibát csináltam! Egyik haverom adott egy ziphone nevü fájl, amiként is ezzel feltudom törni az ipod-om és blablabla. rákattintottam benne egy file-ra és azóta fekete alapon fehér betükkel ennyit ir ki folyamatosan az ipod: "BSD root: md0, major2, minor 0" Se kikapcsolni se semmit nemtudok vele kérlek segítsetek rajtam!
-
mortalus
csendes tag
-
Csapi007
veterán
válasz
whiteseed #2178 üzenetére
Hy
Szerintem a hideggel nem lesz semmi baja, úgyis a zsebedben azért nem 0 fok van, ráadásul hát néha még fűti is magát... (főleg videó és net közben)
Lehet mappákba pakolni a képeket de a tömörítésről nem tudok nyilatkozni. Viszont van program amivel egy atz egyben rá lehet tenni itunes nélkül.mortalus: "Van hangszórója, és kicsit más a kinézete" "+oldalt hangerőszabályzó, új processzor, 2.0+-os szoftver." - 50 hsz-t se kelett volna visszaolvasnod...
Ha JB-zve van a cucc csomó progit, játékot tudsz rá pakolni ingyen. -
mortalus
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezem egy Ipod Touch vásárlását, esetleg tudnátok adni tippeket, hogy hol éri megvenni?
Mi a különbség az 1-es és a 2-es generációs modellek között, ill. törés vagy Jailbreakelés melyiken van és hogy működik és pontosan mire is jó, mik a hátrányai stb. (olvasgatom már 1-2 napja az ehhez kapcsolódó oldalakat, de úgy látom, hogy ti eléggé értetek a dolgokhoz)
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
rolixyz
tag
Köszi a gyors választ!
Erre az In-Ear fülesre gondolsz? Nem néz ki rosszul...
És a touch hangminősége? Olvastam hogy nem lehet kézileg hangszínt szabályozni.. Alapban jó beállítások vannak benne?
Lehet h elég hülyéket kérdezek, de szeretném ha elmondhatnám miután megvettem, hogy megérte
-
whiteseed
csendes tag
Üdvözletem!
Egy 2 generációs touch megvételét tervezem.
(Bár a jailbreak hiánya, elégé gondolkodásra késztet, főleg hogy már régóta téma, hogy "nemsokára" lesz, ahhoz képest semmi)
Touch tulajdonosokhoz lenne pár gyakorlati kérdésem:
1, Mennyire bírja a hideget? Értem én arra, hogy ha -10C-ben előszedem hogy váltsak egy számot, nem károsodik-e a kijelző ha fagyott állapotban nyomogatom? Illetve nem károsodik-e a memória. (Régi cube típusú lejátszóm ha pár percet töltött a hidegben, behalt a memóriája és formázni kellett, majd újrapakolni mindent.)
2, Videónézegetés helyett inkább képeket nézegetnék rajta. Mivel sok képet tennék fel rá (többezret) kérdésem, hogy lehet-e albumokat vagy mappákat létrehozni, mint a zenéknél?
Nem lenne túl jó, ha egy mappában összesűríteném az összeset.
3, olvastam hogy a képeket is úgy szinkronizálja. Máshol meg olyat olvastam, hogy az 500mb képét több gigára akarta szinkronizálni. Tényleg ilyen rossz a tömörítési aránya? -
rOwLeY
őstag
Van vkinek tapasztala bankkártya kezelő, vagy PayPal kliens progival?!
-
rolixyz
tag
A Touchhoz is a szokásos fehér ipod fülest adják? Milyen minőségű ez a füles? Nekem van ilyen 'agybadugós'
Sony (mdr-ex71), ez elvileg elég jó minőségü ha valaki hasonlót vagy esetleg ilyet használ elmondhatná, hogy mekkora a különbség a kettő közt? Illetve maga a touch hangminősége milyen? remélem lesz olyan mint a jó kis régi sony lejátszóm.
-
rOwLeY
őstag
GPS-re visszatérve:
Még jórégen volt egy cikk egy Gomite féle wifis gps modulról+ iGo 8-ról?!
Nem tudja vki mi ezzel a helyzet?Működik?Vki használ ilyet?Jóféle? -
AdaW
csendes tag
Jól tudom hogy a 2.gen. Itouch-ba sem tettek GPS-t, ugye?
Iletve ha az aljára rácsatlakoztatjuk azt a híres GPS-vevőt, az olyan mintha beépített lenne, tehát mennek vele a gps-es appok, vagy külön szoftver van hozzá?
Most egy olyan gps-vevő (amit 1gen ájfónhoz és ájtáccsokhoz csináltak) mennyibe is kerül? -
rOwLeY
őstag
Nah most meg olyan bajom lenne, hogy Discover vmiért nem megy!Csak fehérség van meg kétszer kérdezi h engedem-e a current location-t:-D
Letrölöm s újrarakom, az sem segít!Lehet h kéne egy restore? -
WeNoM
csendes tag
hát pontosan már nem emléxem meik programoknál volt , de úgy kezdődött , hogy elöször nem indult el a fele , de van vagy 6 oldalnyi játék meg progi (a felének el se olvastam a leirását h mire van optimizálva
), aztán hirtelen jó lett , és mire észbekaptam már semmien program vagy játék nem indult el ... csak a gyári ami rajta volt !
-
[Ace]
aktív tag
Egyszerűbb, ha letöltöd ezt a kis progit: [link]
Ezzel eléred kábelen keresztül a DCIM/Apple mappát, ahova a screenshotokat menti (ezt a mappát látja a Discover is). Innentől kezdve meg átmásolhatod a fájlokat, amiket rátettél Discoveren belül, a Public mappába, vagy ahova akarod.
-
WeNoM
csendes tag
Bejött !!! , iTunes-ban 1 restore , aztán 1 sut up as new iPod és kész , letöltöm vissza a progikat amik kellenek !
Csak még 1 kérdés , mi baja lehetett ? vagyis ha most újra letöltöm ugyanazokat a programokat akkor megint előjön a probléma ?köszönöm Ace a segitséged hálám örökké üldözni fog
-
WeNoM
csendes tag
Már updateltem (pont ma
) , megpróbálok 1 restore-t nyomni , és utána 1 set as new ipod funkció , hátha bejön
, am nem gond visszavinni mert itt élek
-
[Ace]
aktív tag
1. Próbálj meg tiszta lappal indulni. Update-elj a 2.2-es szoftverre az iTunesban és ne hagyd majd, hogy a korábbi backupot másolja vissza (set up as new iPod-ot kell majd választani). Ezután tedd fel a programokat.
2. Világgarancia van rá, szóval ha bármi hardveres gondja lenne majd (ne legyen), nem kellene olyan messzire visszavinned. -
WeNoM
csendes tag
Üdv mindenkinek !
KB 1 , max 2 hónapja vásároltam egy 8GB Ipod Touch - ot az U.S.A. - ban , az újjab verziót nem a régit ...
A lényeg belőle , hogy telepakoltam az App Store - ban talál6ó programokkal , játékokkal , vagy 6 oldalnyi "cuccot", néha kinja volt de először még ritka volt , ha elinditok bármien játékot vagy programot , elindítja és aztán visszalép a főoldalra , olvastam az Apple.com on lévő hibákról , reseteltem rengetegszer , de ugyanugy semmi változás , semmien más programot nem tudok használni a gyári programokon kívül ...
és szeretnék tőletek segitséget kérni , ha valaki tudna megoldást a problémámra kérem az irjon , drága volt és nem akarom visszavinni
, de lehet muszáj lessz
előre is köszönöm !
Üdv..: WeNoM !
-
rOwLeY
őstag
válasz
(Darkwood) #2153 üzenetére
2g tács
-
rOwLeY
őstag
válasz
(Darkwood) #2149 üzenetére
Appstoreban nem találom
-
rOwLeY
őstag
válasz
SweetBrother #2150 üzenetére
StarKingben(Aréna Plaza) láttam egy csomót!
-
SweetBrother
csendes tag
Hello!
Ajánlanátok nekem egy oldalt,vagy egy üzletet ahol vehetnék egy touch-ot?Karácsonyig mindenképpen akarnék venni.
Köszi előre is. -
NyxNyxNyx
addikt
Lenne 2 kérésem:
1.Az apple store hogy mukodik?Hogy kell fizetni?
2.Tesomnak is van ipodja .Valahogy meg lehet oldani ,hogy ne keveredjenek össze a cuccaink?Ezeken mulna ,hogy vegyek-e táácsot.
-
rOwLeY
őstag
Nem tud vki tácsra olyan lehetőleg free appot v vmit, ami az akksi pontos állapotát, meg ilyesmiket mutat?!
-
cristine
csendes tag
Hello
Azt szeretném megkérdezni hogy az 1,2 generációs ipod touch közt mi a külömbség????? -
rOwLeY
őstag
lehet h volt de azert megkerdem: kell az akksit kisutni?hany orat kell tolteni
?
-
[Ace]
aktív tag
válasz
rolixyz #2137 üzenetére
Nekem is ez volt a dilemmám egy ideig, de aztán a második generációs mellett döntöttem. Már 5. napja van meg, tele van ingyenes játékokkal, amik közül van, ami jobb, mint a fizetősök egy része. Nagyon jó, hogy van hangszórója és oldalt hangerőszabályzója. Igazából nem tudok most olyat mondani, ami hiányozna, és a JB pótolna. Most kicsit nélkülöznöm kell ugyan, mert szárad az invisible shield, de utána ismét nekiesek.
-
rolixyz
tag
Sziasztok, tegyük fel, hogy most akarnátok iPod Touch-ot venni, melyiket vennétek? Új vagy régi szériásat? Mert én pár napja ezen gondolkodom
de nem nagyon tudok dönteni.. Persze nem az a lényeg hogy játsszak rajta, de azért nem lenne gond ha le tudnék szedni egy-két 'ingyenes' cuccot
és nem akarok úgy járni hogy mondjuk megveszem az újat aztán karácsony után kiderül hogy sosem lesz feltörve az ingyenesen leszedhető dolgok meg nem túl izgalmasak..
Szóval Ti mit javasoltok?u.i. Egyébként ha régi akkor valszeg 16gigás lenne mert pixmániánál elég jó akció van.
-
Csapi007
veterán
Hy
Tud vki egy e-book readert adni amivel a gépről lehet "konvertálni" a pdf/doc fájlokat? -
baliii
senior tag
esetleg ha valaki tud segíteni ebben a tok dologban az írjon az apróhirdetésembe
[link]
(eladó fekete elegáns mágnesesen záródó bőr tok, és keresek szilikon tokot és kijelzővédő fóliát!)
köszi! -
rOwLeY
őstag
Pffffff:
[link] -
[Ace]
aktív tag
1. A beállításoknál lehet ki/be kapcsolni a geniust, ehhez 8-as iTunes kell, valamint United States-re kell állítani az országot az iTunes Storenál. (Én magyarral regisztráltam, de bármikor átállíthatom és akkor működik rendesen.)
2. Dupla klikk a home gombra bármikor, mindig előhozza azt a kis kezelőfelületet. -
baliii
senior tag
hi!
tudja valaki hogy ezt a GENIUS playlistet hol kell aktiválni? mert azt rja h ki van kapcsolva és itunesban tudom aktiválni de gőzöm sincs h hol
és van még valmai: egyszer amikor le akartam állítani a zenét kivettem a zsebemből a gépet és nem kellett kioldanom a billentyűzárat mert egyből ott volt egy play gomb meg számváltás meg hangrő ha jól emlékszem de azóta egyszer sem láttam, ez mitől van és hogyan lehet újra előhozni?
előre is kössz!
üdv -
rOwLeY
őstag
Gyerekek csak én vok hülye, vagy tényleg eltűnt egy csomó (leginkább free) app a magyar appstore-ból?!
-
[Ace]
aktív tag
Az mitől lehet, hogy a Fring add-on része nem tölt be, valamint, hogy nem tud mailt küldeni? A mail fiókot outlookkal szinkrinizálta, tehát a beállításoknak jónak kéne lenni, fogadni tudok, de küldésnél mindig kiszolgáló hiba van. A Fring meg egyszerűen elkezd tölteni, de semmi.
-
hun620
tag
Heló!
Egy hete van 16GB 2G -m. Tegnap elejtettem szőnyegre, meg kicsit vasra de azt arrébb. Késöbb vettem észre hogy a bal felső (a kapcsolónál) asrokban, kicsit elál a müanyag a vastól, és nem akrt visszamenni. Kicsit megkalapáltam, jobb lett de így se jó. Szervizbe gondolom nem nem vihetem, erre nem szól a garancia, de elégg zavaró, hogy az ujjam végig húzom, mindehol jó, de ott kicsit "megütközik".
Mit tegyek
Köszi. -
rOwLeY
őstag
Hali!
Ha olyan van h vki küld nekem appstore-os progit és azt bemásolom az itunesnak az app-os mappájába, akkor azt fel tudom rakni tácsra?!
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok4 egy haverom vett ujonan egy 1st gen ipod táccsot, de az itthoni wifire felcastlakozik, de a safari szerint nincs kapcsolat... nála sem, nálam sem.. tipp öltet, mi lehet a baj?
-
cristine
csendes tag
Hello
Azt szeretném megkérdezni hogy az 1,2 generációs ipod touch közt mi a külömbség????? -
Csapi007
veterán
Hello
Alvás (kikapcsol x idő után) funkcióra van valami beállítás vagy program? -
ladlac
tag
(JB-zett) 2.1-nél nálatok is előfordul, hogy ha rányomtok egy ikonra, akkor egy fél mp-re megfagy minden, majd rezegnek az ikonok, és pakolgathatod őket? 2.0.1-nél nálam ez tökéletesen működött, hosszan kellett rányomni valamire, és utána lehetett rendezni az ikonokat. Most viszont mintha bugos lenne, mert nem csak hosszan nyomásnál jön ez a rezgős cucc elő (kb. 10 kattintásból 5-ször az történik, aminek kell, a maradék 5-nél viszont az említett fagyás-és-ikonrezgés).
Szintén 2.1 óta van, hogy a magyar UI lokalizációnál (cydia/iphone.hu) megint nem írja ki normálisan a számokat. Ugye alaból 'x of y' a képlet magyarosítás után viszont 'x ból x' lesz. Ez megvolt a legelső megjelenéskor is (2.0 - 2.0.2), azonban ott hamar javították, 2.1 óta azonban megint előjött.
Továbbá nem értem, hogy miért nem tudja kezelni Touch, hogy több előadó Greatest Hits albuma is fent van. Bár igazából csak CoverFlow nézetben teszteltem, de ott egy Greatest Hits album alatt volt az összes szám. Pedig különbözött az album artwork, az artist és az album artist is. (Persze ha elindítottad a számot, akkor normálisan kiírta az előadót és passzolt az artwork is) Muszáj voltam átírni 'Előadó - Greatest Hits'-re ezeket, hogy külön kezelje őket. Másnál fordult elő hasonló?
Végül nincs rá valami megoldás, hogy egy kattintással ki/be lehessen kapcsolni a wifit? Sokkal kényelmesebb lenne, főleg kombinálva egy FiveIconDock-kal. Tehát valami parancsikon vagy hasonló kellene...
Most kábé ez a négy legsűrgősebb problémám, ha valaki tud segíteni... Köszönöm.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok,kérdés: hogy lehet kikerülni azt,hogy itunes átméretezze a képeimet amit rárakok? Vagy van vmi ingyenes képregény olvasó progi(most nincs jb-zve a touchom)?
Mert felraktam sima képekként a képregényeket,de a kicsinyítés miatt ha nagyítom nem olvasható a szöveg:S
Köszi. -
[Ace]
aktív tag
Valaki nem tudja megmondani, hogy iTunesban hogyan lehet elérni, hogy megtartsa a számok értékelését? Hiába minősítek valamit, ha kitörlöm, majd újra behúzom akkor megint nincs értékelve. Miért nem jegyzi meg?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
manutdzoli #2105 üzenetére
A restore mindent töröl!
-
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli #2105 üzenetére
Senki??
-
Pepe87
tag
Tobbszori ujratelepites utan is csak letiltja az iTunes-t. Valami mas otlet?
-
ben89
csendes tag
Letezik arra van vmi program amit az uj nanok kaptak h razasra szamot valt??mert erdekelne..
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Ahogy belépek az Itunesba ezt a hibaüzenetet kapom:[link]
Leokézom,és bejön ez:[link]
Gondolom leakarja formatálni.Jelenleg semmi zene\videó nincs rajta,de a noteszbe rengeteg mindig van írva.Szóval ha ott megnyomom a Restore-t,akkor a Noteszből nem távolítja el az írásaimat?Mert nem szeretném újra írni,belekerült egy kis időbe.
Előre is köszi a válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest