- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiny83
aktív tag
válasz
sirszevenap #11355 üzenetére
A 8 gigás verzió ugyanazt a hardvert kapta mint a 2G. Elvileg a 3G-s podokon nagyobb a méretét jelző felirat. (hátlapon a kis téglalap)
-
-
skiny83
aktív tag
válasz
Viki.viki #11227 üzenetére
Az én routeremben van b only, g only és b/g mixed mód. régebben voltak olyan laptopok pl amikben a wifi kártya nem tudta csak az egyiket. ha a mixed módban van akkor azt elviekben mindennek ennie kell. De biztos van valaki okosabb aki majd megmondja a tutit, ez csak egy kósza ötlet volt mert érdekes hogy mindenhol máshol látja a hálózatokat csak otthon nem. de mondom nem értek a gyémántokhoz...
-
skiny83
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10976 üzenetére
van benne valami, de ha szerencséja van most is hanyagok lesznek és nem írják fel
-
skiny83
aktív tag
válasz
Cool Face #10965 üzenetére
Az az szörnyű, hogy sokkal durvább dolgokat is megcsinálnak az apple szervízben. Tucatnyi történetet olvastam neten arról, hogy miként basszák át a kedves vevőt. Memória, merevlemez cseréje egy gyengébbre vagy hibásra meg hasonlók..
...tönkretétel: ez csak egy hirtelen ötlet de egy erős mágnes nem vágna gallyra benne valamit? Ha valami hibát okoz már az is elég és legközelebb amikor visszakapod már háboroghatsz a karcok miatt is.
Persze ez csak egy futó ötlet nem tettem még direkt tönkre semmit.
-
skiny83
aktív tag
válasz
ZozzHUN #6693 üzenetére
Szia!
Csak hogy még jobban elbizonytalanítsalak: Nekem ilyen van fehérben :[link] de nem igazán ajánlom. Recseg ropog, sniccerrel kellett rászabnom a touchra, gyűjti a port a széleken de ami a leginkább bánt az, hogy a fehér müanyag része már egyáltalán nem fehér! Egy két hónapja van meg (nem kőműves vagyok és nem is útmunkás szóval nincs kitéve masszív szennyeződésnek) és a szimpla zsebben tartás mellett is "besárgult". Próbáltam lepucolni müanyag tisztitóval de meg se kottyant neki. bocsi
-
skiny83
aktív tag
Hello! Mitől lehet az hogy az itunesban, ha az add files to library-t választom bizonyos fájlokat (MP3!) nem másol be! Ha a könyvtárat másolom akkor bemásolja! köszi
-
skiny83
aktív tag
Hello! Ma sikeresen tönkretettem a gondosan felépített touchomat. Olvasás helyett kattintottam, és sikeresen feltettem a 3.1.2 es szoftvert. Csodálatosan eltüntette mindenemet (témák, alkalmazások, cydgetek). Gondoltam megcsinálom újra. De beletekintve a fájlrendszerbe megtaláltam a régebbi könyvtáraimat. Minden duplán van! Nem tudom ennek van e köze ahhoz hogy az itunesban az szerepel hogy 7 giga a kapacitás! Mindenkinek 7 giga??? (persze a 8 gigás tulajok közül)
Namost a reset/ erase all contents and settingsel teljesen le tudom gyalulni a touchot? Olyan lesz mintha a gyárból jött volna?
-
skiny83
aktív tag
válasz
zsoltke #6106 üzenetére
A linket megnéztem, de ott még csak nem is említi hogy jó lenne iphonehoz. Az ára meg szerintem elárulja a minőségét is, másrészről ha kompatibilis és müködik akkor nyertél, ha meg nem akkor legalább nem buktál nagyot. de ha úgy alakul hogy veszel mindenképp jelezd hogy milyen.
Mtt: hm milyen jó izlésed van
-
skiny83
aktív tag
Nekem van. Tucatszor vásároltam náluk mindenfélét. (vinyó, dvd író, mp3 lejátszó, memória) Régebben volt de emlékszem hogy nagyon olcsó bolt volt. Aztán kicsit bedrágultak lehet azért mert nyitottak egy boltot a duna plázában is. Bár garanciális ügyem nem volt velük, minden másban teljesen korrektek voltak. Viszont ez nagyon olcsó ár! Érdekes..
-
skiny83
aktív tag
pont egy ilyen smc routert akartam lecserélni (mert instabil fos volt) pont egy ilyen tplink routerre. meg is vettem de az istenért nem lehetett normális müködésre bírni. kötelező körök után visszavittem. ez karácsony előtt volt, most fogok új routert keresni (bár megjegyzem az smc egy firmware frissités óta kifogástalanul müködik.
bocs az offért csak annyira megtetszett ez a kis router páros.
-
skiny83
aktív tag
Chipman: Köszi már megoldottam..
kali8n: engem is érdekelne hogy miért ilyen olcsó! Lehet, hogy nincs hozzá kábel? Általában oda szokták írni hogy az is jár hozzá...
-
skiny83
aktív tag
hello! Mivel tudok ki be másolgatni az itouchba? Úgy értem egy progi amivel windowsban tudok ténykedni, kvázi böngészőként.
-
-
skiny83
aktív tag
válasz
hakos1987 #5902 üzenetére
én egy "kollégától" vettem itt ph-n. nagyüzemben nyomja. júeszből jön haza a termék. Bontatlan állapotban kaptam meg. Bekapcsoltam, mutatta a kábelt a kijelzőn jelezvén hogy talán dugjam be. Bedugtam, itunes telepítés. Új ipod regelés. semmi számlám nincs. se garipapír. azt a napot adtam meg amikor én bedugtam a gépbe. pedig vagy 2 héttel azelőtt vették az tuti. kiváncsi leszek a srác válaszára.
-
skiny83
aktív tag
válasz
hakos1987 #5897 üzenetére
érdekes.. próbáltad tegnapi dátummal? olvastam a korábbi hozzászólásod, miszerint a srác azt mondta egy hónapja vette de nincs gari. most már kételkedek abban is hogy nem vagyok totál hülye de én úgy tudtam ezekre világgari van. És eleve nem értem hogyhogy nincs regisztrálva.? helyedben megkérdezném a srácot, hogy szerezte be. pl ha "leesett egy teherautóról" akkor annak nem lesz garija.
-
skiny83
aktív tag
válasz
hakos1987 #5877 üzenetére
az ipod kép mellett van egy olyan sor hogy: estimated coverage: limited warranty és mellette kis betüvel: see full coverage details. Ha arra rákatt akkor megtudod meddig él még a garid. Majd az okosok megmondják a tutit de én úgy tudom, hogy nem a vásárlás napja számít hanem az üzembe helyezés. ha megveszed de nem dugod rá gépre csak egy jókora levélnehezék. az első gép csatinál itunes telepítés regeléstől számít.. ..szerintem.
#5875 kérdésre tudja valaki a választ? köszi
-
skiny83
aktív tag
Hello!
Szeretném ha a lockscreen és a háttér különböző kép lenne! Van erre valami egyszerű megoldás? Köszi
-
skiny83
aktív tag
Nem tudom szabad e ilyet de itt egy link.
http://itouch.hu/2009/05/no-wi-fi/
Hasonló eset, kérdés a te ipododat érte e valami extrém behatás.?
-
skiny83
aktív tag
válasz
skylinelaca #4988 üzenetére
detto
-
skiny83
aktív tag
válasz
skylinelaca #4986 üzenetére
Legutóbbi beszélgetést is mutatja, talán ami negatívum hogy nem kapod meg az olyan üziket amiket akkor kaptál amikor offline voltál, illetve te sem írhatsz offline embereknek.
-
skiny83
aktív tag
Sziasztok ki milyen tokot ajánlana hozzá? Kinek mi vált be?
-
skiny83
aktív tag
Ki milyen fényerővel használja? Én majdnem teljesen levettem de így is elég hamar lemerül (kb egy nap). És olyan is előfordul hogy elöször 85% os az akksi aztán felkúszik 95% ra! Ez normális?
-
skiny83
aktív tag
Szia!
Gratulálok hozzá!
Genius
A Genius egy nagyszerű új funkció a programban. A segítségével pillanatok alatt összeválogathatunk egy hangulatunkhoz illeszkedő lejátszási listát zenegyűjteményünkből. Elegendő kiválasztani egy dalt, majd rákattintani a Genius ikonra az iTunes ablakának jobb alsó részén, és – ha az adott dalhoz rendelkezésre áll a program számára a szükséges információ – azonnal kapunk egy olyan lejátszási listát, amelyben a választott dalhoz illő további zeneszámokat helyez el a program. Alapból 25 darabot válogat ki, de készíthetünk nagyobb listát is.Szerintem alapból nem tudsz mappában feltenni videót csak ömlesztve, illetve nekem még nem sikerült!
Az ébresztés kérdése engem is foglalkoztatott, kipróbáltam. Nem müködik kikapcsolt állapotban. Bár ha leveszed a wifit és sleep módba rakod akkor nem hiszem hogy sokkal többet fogyasztana.. ..ha meg igen akkor megmondják az okosok. -
skiny83
aktív tag
Jó reggelt! Tegnap sikeresen frissítettem a 3.0-ás szoftra, tök jó hogy vannak új dolgok meg lehet használni 3.0 ás programokat viszont nem müködik a wifinder (wifi-checker) nevü alkalmazás. feltelepíti és el is indul de azonnal ki is lép de semmi hibaüzenet. valami ötlet hogy miért lehet? esetleg valami hasonló program ami mutatja a közeli hálózatokat?
-
skiny83
aktív tag
A jobban bírja mit jelent? Mert nekem elég hamar lemerül a régebbi szoftverrel. Tehát ha fel akarom tenni a 3.0át akkor jobb ha újra teszek mindent az ipodra és akkor nem fog szarakodni? Azt láttam hogy egy két program csak a 3.0val indul el de milyen előnyökkel jár még az új verzió?
-
skiny83
aktív tag
válasz
skylinelaca #4624 üzenetére
uh nagyon köszi. sokat segítettél! a playlistet meg kipróbálom ha hazaértem! kösz
-
skiny83
aktív tag
Sziasztok! Megérkezett a 2.genes itouchom (shodan köszi a tippet!!) regisztráltam az apple storeban (USA) a bankkártyamentes megoldással. Namost innentől én csak free cuccokat tudok letölteni. Olvastam viszont a jailbreakelésről és a cydiáról. Ez a törés arra jó hogy tört alkalmazásokat is tudjak felrakni illetve mindenféle extrákra legyen képes a touch? (pl saját háttérkép meg témák) Érdemes 3.0ra frissítenem a szoftvert? De amit igazából kérdezni akartam az hogy miként lehet törölni egy alkalmazást? Leszedtem egy free progit, kirakta a menübe, de hogy tudom törölni onnan? Amúgy eszméletlen király kis kütyü csak az itunessal vannak gondjaim. Az lehetetlen hogy csak azokat a számokat pakolja fel amit én szeretnék? Valahogy nagyon átláthatatlan program, vagy csak számomra?
-
skiny83
aktív tag
Sziasztok! Pixmania.com-on készülök vásárolni egy touchot. Azt olvasom, hogy nincs benne magyar nyelv illetve használati sincs magyar hozzá. Ez még önmagában nem akkora baj csak érdekelne hogy hogy egyikben sincs vagy csak itt árulnak ilyet?? Előre is köszi a kedves tulajok vagy okosok mielőbbi válaszát! üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest