Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
És mi lenne, ha frissítenél 3.0-ra? Nálam igen jól bevált a rendszer.
A fejlesztők érhetően haladnak a korral, szerintem - vannak olyan API-k, amik az ő dolgukat könnyítik meg igencsak, és a tendencia egyébként is az, hogy mindenki frissít előbb-utóbb.
Nem tudom hogy új verzió kiadásánál lehet-e 2.2-t választani, de az biztos, hogy az Apple fejlesztői portálon már csak a 3.1 SDK van fenn.
-
-
ha az appstore ra gondolsz akkor sztem nem, ő regisztrálja azt h te már megvetted egyszer... legalábbis az ingyenes app oknál igy van. mikor frissités utén rányomok egy már korábban letöltött appra akkor kiirja h ezt már egyszer megvettem de ha ujra le akarom tölteni akkor nyomjak OK "gombot" ! csak ne felejtsd el h mien email címre regisztáltál app storeban!!!
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen notebookot vegyek?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- PlayStation 5
- PayPal
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Gitáros topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
köszi!