Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
1gen touch -ban néha lefagy a zene. Egyik alkalom most szombaton volt. LEhet hogy a -10 fok már necces üzemi hőmérséklet neki?
-
rOwLeY
őstag
válasz
Barett 50cal #2696 üzenetére
Davey7: #2687:
"thingol, mi történt a bloggal?"Úgy tűnik nem csak nekem volt bajom, semmi gond nem volt a netemmel!
Azóta már biztos megoldódott a probléma, már én is meg tudom nyitni! -
Barett 50cal
senior tag
-
szocskke
csendes tag
Sziasztok! Valaki küldjön egy linket, ahol levan irva hogy hogy kell jailbreakelni a touchot, ha még egyáltalán nehttp://prohardver.hu/dl/s/n2.gif
m volt feltörve! Köszi előre is
-
rOwLeY
őstag
Emberek, nem tudja vki mi lelte az itouch.hu-t?
-
laci06
senior tag
Hmmm
Egy két órás videót próbálok a legújabb handbrake-el átkonveráltni a touchomra, de 17,12%-nál mindig megakad, és leáll(a konvertálás)... Miért? A preset beállitást használom, már kétféle formátumra is próbáltam konverálni, és mindig itt akadt meg, miért?
A fájl elvileg oké, többször megnéztem már, és mivel koncertfelvétel, ezért érezném, illetve hallanám ha gond lenne vele, de eddig minden oké volt vele...
Ötlet?
Jah igen, a keletkezett kis rész(a teljesnek a 17,12%-a) használható, tehát a touch is lejátssza... -
-
Davey7
senior tag
thingol, mi történt a bloggal?
-
hahajdu
aktív tag
felraktam a windows 7-et, rettenetes volt, vissza raktam az xp-t és ugye most az itunesba elveszett minden. a kérdés, hogy az ipodon lévő playlisteket vissza tudom rakni a gépre? ( a zene sync-et egyenlőre kikapcsoltam, nehogy letörölje az ipodról a zenéket). szóval a gépet szeretném az ipoddal szinkronizálni valahogy
-
laci06
senior tag
Hogyan lehet képeket törölni?
-
[Ace]
aktív tag
válasz
Barett 50cal #2673 üzenetére
Én váltottam és nem bántam meg.
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
hahajdu #2668 üzenetére
húúúúúúúúúúúúh.Sikerült.Szerencse felismerte,azonnal nyomtam egy restore-t,szal sikerült,megoldotta.
Köszönöm a segitséget.Am sztetek érdemes váltani Iphone-ra??mert engem nagyon vonzz,a touch is izónyura teccik,csak ha már itt tartunk mért nem lehetne olyan amin már telefonáln is tudunk hálozattal
na mind1 köszi szépen everybody -
[Ace]
aktív tag
Home + Power hosszan amíg nem indul újra, ez egyfajta reset. Nekem is csinált már olyat amit említett az illető, ezzel megoldódott. Ráadásul semmi nem veszik el.
-
Csapi007
veterán
Hy
Van olyan program amivel bármilyen netrádiót lehet hallgatni?
Tehát hogy én írom be a címét. -
hahajdu
aktív tag
válasz
Barett 50cal #2666 üzenetére
dúrva. nekem is volt az első problémádhoz hasonló rendellenességem, de egy restore megoldotta. nekem szerencsére felismerte
-
válasz
Barett 50cal #2666 üzenetére
Az iPhone szakmai topikban volt szó DFU módról meg Recovery módról, azok szerintem a Touch-on is működnek. Ha beindítod valamelyiket, az iTunes-nak látnia kéne, hogy egy bajba esett iPod Touch van a kábel végén, és újrarakná a rendszert.
Keress rá amott. -
Barett 50cal
senior tag
Hali
Nagy gondban vagyok az ipod touch 2G-mel!!!!!!!!!!!!!!
Tegnap msnenztem a Nimbuzz nevű programmal,(nekem bejön),és amikor kiakarok lépni a Home gombbal,egy kattintásra megnyitja a zenelejátszót.Mondom mivam???okk megpróbálom még1szer,uanaz,akkor azt mondom neki Music,belép,minden ok,megpróbálom még1szer,uanaz...Jó van....Megnyomom a Sleep gombot felül.Kikapcsol.Bekapcsolom,beakarom irni a kódomat,beirom,és erre nem csinál semmit,megvan a 4 fekete pötty,de nem csinál semmit,hiába nyomkodom semmi...
Másik problémaem tom rendesen kikapcsolni.Hosszan nyomom,20ms,semmi,elengedem,rendesen kiakpcsol,volt nincs,bekapcsolom,kezdjük előröl....Szal ez már röhej.
Összefoglalva: NEM TOM használni semmire,csak zenére,ugyhogy még azt se látom ha hangositani akarom h milyen hangos,szal nem irja ki azt a hangszórós képet se.
Valakinek már volt iylen??vagy tud segiteni??
Jah és a legdurvábbem ismeri fel az iTunes,rádugom kiirja hogy nem tudja csatlakoztatni az ipodom mert vmi érvénytelen válasz került sorra.(invalid response)
Üdv
és köszi előre a segitséget
UI.:Sok más is van,de az nem annyira fontos ehhez képest. -
válasz
bmx powa #2662 üzenetére
Igen, az előbb sorolt programokból a Fring és a Nimbuzz biztosan tud Skype-ot is (meg mondjuk MSN hangátvitelt, meg ilyenek). A második generációs Touch-okhoz lehet olyan headsetet venni, amiben ugye van mikrofon, és akkor tud hangot felvenni is.
Apropó laptop vs. Touch, gondold végig, mire használnád, és ne vesd el a netbookokat se. Pl. PDF olvasásra sokkal jobb a nagyobb kijelző és az erősebb vas.
-
bmx powa
tag
valamilyen úton-módon tudok msn klienst futtatni egy ipod touch-on?
-
laci06
senior tag
Nah csatlakoztam egy 16gigás 2. generációssal...
Kérdéseim:
Kéne regelnem az iTunes-ba... Csak ingyenes tartalom érdekelne, a regelésnél a credit card megadását el tudnám valahogy kerülni? Amerikai cimmel regelnék, mivel azt az infót kaptam, hogy több a tartalom úgy. -
NyxNyxNyx
addikt
Nekem ugy sikerult kifagyasztanom hogy a (ketto gombnyomasra elojovo) zenemenübe száokat léptettem gyorsan és nagyon sokat.Szegénynek nem volt ideje valtani
Aztán lefagyott ,szurke kepernyo. semmit nem lehetett csinálni.
Restoreztam 10 perc alatt meg volt és jobb mint újkorában(na jo olyan mint régen). -
GTheo
tag
Sziasztok!
Van egy első generációs iPod Touch 8G-m, beakartam lépni a zenékhez, de nem lépett be, csak "félig" hozta be a képet. Utána hosszan felső gomb, kikapcsol, és nem kapcsolt ki, feketén világít a képernyő. Mit lehetne tenni?
A garancia 1 hónapja járt le.
-
rii
nagyúr
császtok!!
tud valaki progit mondani OS/X alá, hogy a touchr a filmet konvertálhassak?
-
Nem kell, értem már.
Van egy megoldási lehetőség:
1) ICS nélkül építsd fel az ad-hoc hálózatot, mint először tetted.
2) Windows-on menj be a Hálózati kapcsolatokba, és nyisd meg a vezetéknélküli hálód tulajdonságait. Ezeket az értékeket keresd meg: IP cím, Alhálózati maszk.
3) Touchon, miután rácsatlakozott a Wifire, menj be a hálózatba (jobbra kék nyíl). Válaszd ki a Static opciót az IP Address alatt, és töltsd ki így:
- IP Address: a Windowsos gép címe + 1, azaz pl. 192.168.1.143 esetén 192.168.1.144.
- Subnet mask: ugyanaz mint Windowson (pl. 255.255.255.0).
- Router: ide írd be a Windowsos gép címét.
- DNS: ide is.Elvileg így a két gépnek IP cím alapján látnia kéne egymást.
-
rii
nagyúr
hello
touch-ra hogy van a garancia?
nem számlától függ, hanem sorozatszámtól, Serial Number-tôl nem?
a bolt látja, hogy ott vették-e, nem? -
rOwLeY
őstag
Hali!
Csináltam notival adhoc hálózatot, táccsal csatlakozni is tudok de meg sem mukkan, vmi gáz!Lehet egyált így kommunikáltatni őket?Ha igen akkor hogy kéne csinálni, hogy ne kelljen külön router v hotspot?! -
bentsze88888
tag
Hello!
Az appulo.us szerintem megszűnt , nem tudtok mas alternativat ra?
Kosz! -
larvatus
csendes tag
Sziasztok! Új Ipod 2g touchomat vizsgálgatva vettem észre, hogy a MAIL gyorsgomb minden további nélkül azonnal kilistázza az aktuális leveleimet (eddig ez rendben is van, hiszen erre találták ki), az azonban már kevésbé tetszett, hogy mindenféle beléptetőkód, jelszó, vagy bármi egyéb nélkül teszi ezt. Nem vagyok paranoiás, de azt azért nem szeretném, hogy bárki akinek odaadom, csak úgy beléphessen a levelek közé… Tudtok erre valami megoldást? Előre is köszönöm!
-
-
baliii
senior tag
sztem max BT-on csatlakozhatsz az itunes-hoz, megkerülni nem nagyon lehet... de ha ennyire zavar léteznek programok amiket a gépedre kel telepíteni és akkor itunes nélkül tudsz rá zenét tenni és leszedni is róla, dehát akkor ugyanott vagy mivel megint egy külön programot kell használnod hozzá... tehát sokkal előrébb nem lehet jutni sajnos
-
AdaW
csendes tag
Mint tudjátok(gondolom), nemsokára elkészül a bluesnow-nevű app, ami lehetővé teszi az ipodok(és iphonok) bluetooth chipjének gyakorlatilag összes funkcióját a felhasználó számára, ami eddig max csak bluetooth headsethez tudott alkalmazkodni.
Ez szerintem nagyon csúcs, és remélem sikerül tényleg egy abszolút univerzális bluetooth portált biztosító appot csinálniuk, de lenne egy kérdésem: ha van a pc-mhez usb-s bluetooth, ami a BT-s mobilommal is jóban van, és tényleg klassz lesz ez az app, lehetséges hogy akár le is törölhetem az iTunes-t, mert anélkül is megtölthetem a táccsom? (mertháth ugye az iTunes nem mindenkinek fekszik, nekem pl nem)
-
baliii
senior tag
Hello, tudja valaki hogy lehetséges-e automata volume adjustment-et beállítani? Arra gondolok h mindig autómatikusan beállítaná a libraryhez hozzáadott számoknál vagy akkor ha átmásolom a touchra a zenéket.
üdv -
rOwLeY
őstag
Bááhh tegnap elindítottam az iTunest és efull üres volt a Library, újrasyncelte, a zenékkel videókkal nincs is annyira gond mert azok már szépen szortírozva voltak szal szépen visszaálltak, de a nagyobb gond az, hogy elveszett az összes app!Hogy lehetne újra előcsalogatni? Sztem a tárolási mappába ott kell h legyenek...
-
Csapi007
veterán
válasz
bentsze88888 #2617 üzenetére
Hy
Program tuti nincs erre és szerintem "bepítve" sincs semmi ilyesmi. -
bentsze88888
tag
válasz
bentsze88888 #2612 üzenetére
Vk esetleg?
-
baliii
senior tag
igaz, én sem formattáltam, de azt hittem csak azért van mert használtan vettem és már megtették
amugy nem értem ezt az 1 library-s dolgot, hogy miért kell ilyen badarságokkal (mod) elrontani dolgokatnem lehet valami regisrty file-t átmásolni h menjen már windows alatt is? esetleg JB-elve lehetséges?
-
Nem, nem kell semmi extra. A szopás az lesz, hogy egyszerre csak egy iTunes-szal tud szinkronizálni, de ez két Windows között is ugyanúgy előjövő probléma.
Amúgy meg a Touch-okat már nem formázod sehová elvileg (hacsak nem valami jailbreakes varázslásról van szó), nincs különbség a Mac-en vagy Windows-on kezdett gépek között, ellentétben a korábbi, nem OSX-alapú iPodokkal.
-
baliii
senior tag
hello
ha a touchomat windowson formáztam, és eddig azzal használtam akkor ujra kell formázni ha MAC-re akarom csatlakoztatni és arrol kezelni a arjta lévő zenéket?
üdv -
bentsze88888
tag
Hello!
Ismertek olyan progit touch-ra,mint amilyen az ipodokon szokott lenni;
elindit egy szamot a sajat zenek kozul es ki kell talalni a felsorolt
lehetosegek kozul,h melyik az.
Koszi! -
válasz
CocoonIbiza #2609 üzenetére
Számítógépen, és eközben a Touchon a Discovernek kell futnia. Ha nagyon nem akarná az igazat, indítsd újra a Touch-ot.
-
válasz
CocoonIbiza #2607 üzenetére
Persze. Ugyanúgy kell, mint a Files-szal: felrakod App Store-ból, elindítod, ekkor kiír egy IP címből és portszámból álló URL-t.
Például http:// 192.168.1.143:8888 nálam, Discoverrel.
Ezt a címed írd be a böngésződbe a gépeden.
Aztán majd látod az Upload gombot -
válasz
CocoonIbiza #2605 üzenetére
Discover.
-
CocoonIbiza
csendes tag
Sziasztok!
2. generációs touchom van, és Files lite-al próbáltam word doksit rátenni, d nem ment.
Tud vki segíteni, vagy esetleg vmi másik programot ajánlani?
Fontos lenne!Előre is köszcsi
-
robinka89
csendes tag
értem.....hát az a baj h hozzá rendelem addig jó..aztán ha egy másik albumhoz akarom hozzá rendelni, vagy nem jelenit meg semmit, vagy az összes album borító ugyan az lesz....nem értem miért..:S:s hogyan tudok albums nézetre váltani?merrt nem találom sehol....
-
robinka89
csendes tag
hali mindenki!
Az album borítót minden számhoz hozzá kell rendelni?vagy elégaz elsőhöz? mert én hozzá rendeltem mindegyikhez és eltünt az ipodól a borító..:S:S
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest