- Milyen SSD-t vegyek?
- Fujifilm X
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgergo
tag
Nah sikerült az összeset kiiktatni, igy már jó. Most már csak a törést kell feltenni
-
pgergo
tag
Okés megtaláltam azt, csak az a gond, hogy a többi 4 gép is ez volt valószinűleg és nem tudom, hogy lehet azt megoldani a korábbi rendszereket Deathorize-álni
-
pgergo
tag
Rendben, köszi!
Jah meg amikor a gépre felteszem a touchot mint mindig és szeretnék rátenni játékot nem engedi hiába free azt irja ki h több mint 5 géppel van használva ez a touch :S nem tom, hogy lehet megoldani -
tazmanka
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég lettem tulajdonosa egy touch 2gnekAzt szeretném kérdezni h az normális ha durvább 3d-s gameknél az eszköz elkezd melegedni? Főleg a bal alsó sarkánál érezhető.
-
pgergo
tag
Sziasztok!
A problémám az lenne, hogy feltettem a legújabb szoftvert a touchoz a 4.0-t, minden ok, csak nem tudom beállitani a hátteret amikor az ikonokat látom, csak a fő hátteret lehet állitani..
-
Zsom!
tag
Kicsúsztam a szerkesztési időből.
ALAPSZABÁLY: A topicban a mai naptól fogva (2009. június 30.) tiltott téma a jailbreak, valamint minden ezekkel kapcsolatos dolog említése, legyen szó linkekről vagy eljárásokról — programok említése megengedett, de azok felrakásának módjáról írni már tiltott.
MÁS: ál3.generációs 8GB-os touch-on a 4.0 felrakása óta nagyon belassul a masina mikor zenét hallgatók, és közben netezek, de csak néha, de akkor nagyon.
Sebaj kb. 1.5 hónap és (elméletileg) jön a 4. generáció.
-
ZozzHUN
addikt
Találtam vicceset az aprók között
-
caverinha
aktív tag
Sziasztok,eddig semmi hír az ipod touch 3g ios4 jaibreak-ről???
Találtam egy ilyen videót:
http://www.youtube.com/watch?v=tKqldNMA5PM
Ez csak akkor működik,ha van ez az ssh vagy mi a szösszenet?,mert én megpróbálkoztam vele,de nem jött össze(nincs lementett ssh-m) :S -
meise
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki írt és segített. Leszedtem egy firmware-t netről, és úgy ahogy javasoltad (másik gép,másik usb) megpróbáltam még egyszer.Sikerült!
Mivel iOS4-re frissítettem, még magyar is lett.
Még egyszer köszönöm! -
meise
csendes tag
Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni. Gondolom vannak itt olyanok akik nagyon benne vannak ebben az iPod témában. Én sajnos nem annyira, és elkövettem egy nagy bakit az új iPod Touch-ommal.Jailbreak-et próbáltam csinálni, Spirit programmal.Valami hiba történt és nem sikerült.Gondoltam előröl kezdem az egészet, mert azt olvastam h, ha gáz van csak nyomunk egy Restore-t, és előröl kezdjük. Igen ám, de nekem 3.1.3 -as firmware van rajta, és ezért mikor iTunes-ban rányomtam a Restore-ra, automatikusan Restore+Update jött be.(iOS 4-re akart fríssiteni.) Miután leszedte az iOS 4-et és befejezte volna a folyamatot, kiírta h vmilyen hiba történt és nem sikerült befejezni, és a Restore-t sem csinálta meg, mivel a csak az update után csinálta volna. Ezután kihúztam az iPodot és megpróbáltam Settings-->Generalban "kézzel" resetelni. Kiválasztottam azt a funkciót ami teljesen letisztítja, minden médiát letöröl róla. Azt írta h ez a folyamat kb. 1 óráig tart. El is kezdte törölni. Megjelent egy Apple logo fekete háttéren és egy töltést jelző kör alakú ikon.Ezután nem történt semmi.Vártam 1 órát,2 órát, 3 órát de csaknem csinált semmit.Kipróbáltam a Kikapcs. és Home gombot egyszerre lenyomva Resetelni, de erre kikapcsol a készülék. Ha ezután bekapcsolom ismét egy apple logo és a kis töltést jelző ikon, és itt megáll.Nem tölt be az iPod.
Ami miatt aggódom az az, h az iTunes se látja.
Van bármiféle ötletetek a probléma megoldására, a szervizen kívűl?
Valamilyen program esetleg....
Előre is köszönöm a segítséget, és remélem azért sikerült érthetően megfogalmazni a problémát.
üdv; meise -
Mops
tag
A "keret" elvileg tartalmaz mikrofont, és csak jailbreakelt touch-csal, külön szoftver feltelepítése mellett üzemel.
Cáfoljatok meg, ha rosszul tudom, de a harmadik generációs touch hardverében 90%-ban megegyezik a 3gs iPhone-nal.
Akárhogy nézed, az Apple-nek nagyon nem érdeke, hogy egy 200 dolláros termékükből 50 dolláros ráfordítással egy az iPhone 3gs funkcionalitásával szinte megegyező (-kamera, gps, de ezek - siker esetén - a későbbiekben szintén beépíthetők a keretbe), hálózati korlátozásoktól mentes (!) eszköz készüljön.
Nehéz lenne megbecsülni, hogy mennyit buknának rajta.
-
zsigo
csendes tag
válasz
Bling95 #8065 üzenetére
Igen bocs a S csak odacsúszott...
Szóval ez a BRANDO nem füles, csak egy ilyen pici kapszula... de úgy tűnik leválasztja a hangszórót?????pedig csak ezért vettem, hogy pici fiam megtaníthassa a Talking Tom-t beszélni. Egyébként a macsek hallja is a hangot, válaszol is, csak nem hallatszik...
-
Bling95
őstag
ipod touchból csak 3G van 3GS nincs
sajnosez igy nem lesz jó, mert ha bedugod a lyukba mikrofont akkor a hangot is odaküldi, de mivel hangot nem ad ki a mikrofon ezért nemjön ki semmi. szerintem szerezz be egy mikrofonos fülest, vagy ha létezik ilyen akkor valami olyan hangszórót amibe van beépítve mikrofon is
-
zsigo
csendes tag
Sziasztok!
Egy Ipod Touch 8G 3GS boldog tulajdonosa vagyok. Kisfiamnak töltöttem le a beszélő állatos alkalmazásokat, amik megismétlik a beszédet ha van csatlakoztatva mikrofon. Beszereztem egy BRANDO mikrofont, ami működik is, a Voice Memo-felvette a hangot, de lejátszani, csak úgy lehet, ha kihúzom a mikrofont. Így a macska sem beszél.... Tudtok erre vmi megoldást?
Nagyon köszönöm előre is -
xxman
senior tag
nekem is tetszik ez a tok jó dolog -
az applenek mioka lenne ezt a céget vagy mit "lerombolni"?
aki iphonet akar az úgyis azt vesz akinek meg van 1toucha és tud iet venni az meg vagy megveszi vagynem... -
Bling95
őstag
csak fülhallgatóval lehet bele beszélni , plusz a nagyon halk hangszóró ami az ipodban van szóval meghallani is elég nehézkes. egyáltalán hogy erőszakolsz rá iphone szoftvert az ipodra? hogy legyen benne tárcsazó sms ilyesmi.... mert a videon vhogy megvan oldva
egy értelmét látom ennek az izének. mobilnetet ipodra, másra szerintem nemigen alkalmas normális minőségben
-
Mops
tag
Nem tudom, hogy itt volt-e már szó az erről: iPod touchból iPhone - Apple Peel 520
Amennyiben akárcsak egy pici kis valóságtartalma is van a dolognak, akkor én Steve Jobs helyében megkeresném ezt a céget egy minikommandóval, földig dózeroltatnám az egész gyárukat és a helyét sóval hinteném be, ugyanis, ha valami, akkor ez igazi iPhone killer lehet.
-
Zsom!
tag
Szerintem raknak bele FaceTime-ot, jó az ha terjed.
Remélem lesz fehér is. (akkor tech kütyük közül csak a telóm, meg a fényképezőgépem lenne fekete
ja és meleg vagyoknem csak fehérben jobban bejönnek a kütyük )
-
xxman
senior tag
válasz
koma106 #8047 üzenetére
én nagyon várom...
amit én szeretnék bele:
600mhz-1Ghz proci
256mb-512mb RAM
RetinaDisplay
erősebb akksi
más design
FaceTime (ez nem hiszem h lesz de nagyon jó lenne)A legkisebb kapacitású (szerintem 16GB lesz) annak az ára külföldröl behozatás esetén (vagy akár itthoni megjelenéskor) 100e Huf alatt lesz?
-
hack69
aktív tag
Csak egy kérdés: Mikor jelentik be a 4. Generációt?
-
e30st
tag
válasz
Monochrome #8040 üzenetére
érdekes, nekem ugyan classicom és nanom meg shuffle-m van csak, de azokon ha beállítom a kezdőoldalon hogy manually manage files, akkor onnantól kezdve bármilyen gép itunesára ráteszem, közli hogy másik géppel van szinkronizálva, akarom e ezzel szinkronizálni, mire a válasz hogy nem, és onnantól kezdve tökéletesen működik. azt húzok rá a könyvtárakból amit akarok (így van az ipod classicomon már 62GB zene).
tehát igenis lehet úgy, hogy több gépről másolsz fel különböző fájlokat, anélkül, hogy kavarodást okozna.
haverom Touchán is kipróbáltam, és ott is működött, mégcsak jailbrake sem kellett hozzá.
tehát annyi a lényeg, hogy a kipipálandó részeknél beállítod az autosync leállítását, és kipipálod hogy manually manage files, onnantól kezdve pedig ha másik gépre csatlakoztatod az itunesnál minden feljelenő kérdésére nemet kell mondani, és akkor nem szinkronizálja újra, hanem ráhúzhatsz mindenféle zenét
-
xxman
senior tag
vagy pwnTunessal
-
trobi28
addikt
válasz
Monochrome #8040 üzenetére
ITunes-al nem tudsz másolgatni csak szinkronizálni és le fogja törölni az összes cuccodat.
Meg tudod csinálni JB után T-pot-al. -
Monochrome
csendes tag
Ha másik számítógépre (ahol soha nem fog stimmelni a library tartalma) feltelepítem az iTunest, másolhatok-e az ipodra anélkül, hogy bármi kavart okozna a korábban felmásoltakban?Csak ipodra másolásra gondoltam "manual data transferrel".Semmiféle szinkronizálást nem akarok, auto-szinkronizációt kikapcsolnám. Ami nem kell, azt az ipodon törölném.
-
xxman
senior tag
üdv!
az a kérdésem hogy a fájl rendszer megpiszkálása(képfájlok cserélje ) nélkül átlehet-e írni a statusbar balsarkában lévő ipod feliratot? -
Zsé2003
aktív tag
Nekem is valahogy vissza kéne állítani 4.0-ról, de nem igazán akarja :S
Shift+Restore? Miért nem műkszik? -
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi #8021 üzenetére
Hy
JB után SBSettingsből be tudod kapcsolni a számos kijelzést. A százalékoshoz pedig rengeteg csomag van cydiaban. Percentage-t írj be. -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Nem tud valaki valami megoldást arra, hogy a Touch-on ugyanúgy, mint az iPhone-on a jobb felső sarokban ki legyen írva az akku töltöttsége százalékban. Találtam progikat az appStore-ban, de azért az kényelmesebb, ha eleve ott van az állapotsorban.
Ha valami JB-s progi van rá, akkor privátban megírnátok? Köszi! -
sparc
tag
Ma megpróbálom a 9.1-es itunessal.
Amúgy esetleg van itt olyan akinek már sikerült a downgrade? -
sparc
tag
Kössz a tippeket, megpróbálom.
-
sparc
tag
Szóval a 3194-es hiba továbbra is fennáll.
Megpróbáltam minden módszert ami elérhető a neten, de úgy vettem észre, hogy az ipod tulajok jó részénél előjön ez a durva hiba.
Akinek esetleg van valami jó ötlete azt nagyon megköszönném. -
sparc
tag
Végignéztem az összes Apple fórumot amit tudtam, meg a apple oldalát is de semmi.
Annyi hogy a 3.1.0-ás szoftvernél 1601 a hibakód. Ahogy láttam ez általános probléma az ipod 2g-nél. Nem előszőr szívom meg apple termékkel. Nem igaz, hogyha tudnak a problémáról (vagyis hogy downgrade közben problémák merülnek fel) akkor arra miért nem tudnak megoldást találni?
Az apple support egy nagy nulla. -
sparc
tag
válasz
Csapi007 #8000 üzenetére
Ez touch 2g szal elvileg lehet.
Ahogy szétnéztem láttam hogy nem vagyok egyedül a hibával, a külföldi fórumokon százával láttam ilyen eseteket. Megoldás pedig sehol.
Szerintem ez elég gáz, kb 2 hónapja vettem a cuccot, de most emiatt nem tudom használni. A 4es felment rá, de mivel a gépemre valahogy nem megy rá a legújabb itunes ezért nem lehet rá másolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest