-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1ght3chzor
őstag
válasz h1ght3chzor #286206 üzenetére
Valaki tudna segíteni?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
válasz markknight #286241 üzenetére
Pont ez az, hogy nem szeretném ha törlődne a zenei lista.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz Luck Dragon #286253 üzenetére
Szerintem az nem fog, csak nem fogod tudni hallgatni amíg nem perkálsz megint.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
válasz Fritz Teufel #286254 üzenetére
Akkor marad minden ahogyan van. Köszönöm neked is a segítséget .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz Luck Dragon #286255 üzenetére
A kedvedért rákerestem és találtam egy hivatalos választ erre a kérdésre:
"A fiókjában jelenleg található előfizetéses zene az előfizetéséhez van kötve. Az előfizetés lemondását követően a zene többé nem lesz elérhető a fiókjában. Az előfizetéshez nem tartozó megvásárolt zenék az Ön Apple ID azonosítójához vannak kötve, amely nem előfizetés alapú, így mindaddig megtarthatja, amíg rendelkezik azonosítóval."
Amit letöltöttél, az nem fog törlődni de gondolom aktiválódik a DRM. Te le tudod törölni ahogy korábban írta egy kolléga. Ha vettél albumot, akkor azt hallgathatod minden további nélkül, de azok is csak addig hozzáférhetőek amíg aktív az ID. Ha azt törlöd, a megvásárolt zene is ugrik mert az ID-hoz van társítva.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
joebacsi4
tag
válasz N.YCityBoy #286250 üzenetére
Nem mondom, hogy nem fogja tok nélkül, de én nem merném úgy használni, rázós úton.
crue: igen, viszont a ventillátor csak akkor megy, ha a telefon rá van rakva. Igazából engem este sötétben nem zavar a fénye.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Az e-mail alkalmazásnál nálam van Kéretlen és Levélszemét mappa is. Melyik a klasszikus értelemben vett spam mappa, ahová a sz**ságokat átpakolhatom? Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
válasz Fritz Teufel #286256 üzenetére
Köszönöm , hogy utánna néztél . Akkor egyenlőre marad így.
-
veterán
-
Noxy
veterán
válasz tylerddd #286258 üzenetére
A gyári e-mail app-ban a kéretlen a spam mappa. Ha ebbe pakolod, akkor a következő, erről a címről érkező e-mail itt fog kérdés nélkül landolni.
Levélszemét sztm csak akkor van ha létrehozod, pld a Goo.. fiókokban.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
volvoguy
addikt
Sziasztok! Jól látom hogy a Safaribol eltűnt a Microsoft Transalate lehetőség? Sehol nem találom...Iphone 13 Pro
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Egy kérdés, ha veszek most egy új eu-s egy év garis készüléket, akkor arra minden gond nélkül tudok venni AppleCare+-t? Régen csináltam ilyet, de pár éve még nem ment simán. Ha igen mennyi most amúgy i14pro-ra? 80 usd-t találtam csak valahol. Hazai árat nem.
Köszönöm a segítséget! -
ittakary
nagyúr
válasz Dicker #286265 üzenetére
nincs hazai ár, mivel nincs hivatalosan
USA v NY-EU országban lehet beaktiválni, csak és kizárólag helyi bankkártyával - Revolut vagy Curve azt hiszem elfogadja UKnek
érvényesítés viszont már gond nélkül megy itthon, 0680-as Apple számon keresztül - nem itthoni szervizben!
-
MasterMark
titán
válasz kbela365 #286220 üzenetére
Ez így nem jó, így nem az alkalmazásban indítja el a zenét.
Kézzel milyen play gombot nyomsz meg? Mert ami az appon belül van az nem ugyanaz. Ha felül lehúzod a control centert, és ott a play-t megnyomd azt nyomja meg a shortcut is.
Ez így nem fog jól működni. Nézz utána hogy kell spotify-hoz shortcutot csinálni, mert nem így.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
OmniaI900
tag
Sziasztok a Yettel nél vásárolt készülék lokkolva van vagy független bármilyen kártya belerakható Ha valaki biztosra tudja ossza már meg meg , Köszönöm előre is üdv
14 pro a készülék[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
válasz Luck Dragon #286253 üzenetére
Számítógépen exportálhatod a gyűjteményt és listákat XML fájlba. Vagy költöztetni (songshift, soundiiz, tunemymusic...) másik streaming szolgáltatásba.
Változó, hogy az Apple mennyi idő után törli a playlisteket, nekem volt úgy 1 hónap után aktiváltam újra és már nem volt ott, és volt olyan is 3 hónap kihagyás után mégis ott volt minden. -
Sza_Sa
senior tag
Srácok, ma vettem egy Tactical magforce aramid tokot, de nekem kicsit csalódás lett a vége, ugyanis a kamerakivágás nem párhuzamos a tetejével, sajnos zavaróan. Küldöm vissza a Speedshop-ba, pedig egyébként tetszene.
Annyit nézegettem a Pitaka magez pro 3 tokját, hogy csalódottságomban ma megrendeltem közvetlen a Pitaka-tól 66.50 USD- ért, 23.000 Ft váltás után. A csehek tokja 16.500 volt szállítással, szóval… ráfaragtam… egyből az kellett volna vennem amit kinéztem.
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
tag
-
Imi1981
veterán
-
csab2
veterán
Valakinek sikerült párosítani a Windows 11-es PC-jét és az iPhone-ját?
Nekem nem sikerül...Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
válasz markknight #286286 üzenetére
Aztat meg hogyan?
-
félisten
-
Fritz Teufel
addikt
válasz szabonagyur #286288 üzenetére
A legújabb Winfos frissítés ezen változtatott, már mindenkinek elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
válasz Fritz Teufel #286290 üzenetére
Nálam a legújabb Win11 van és a legfrissebb telefonos kapcsolat program, de egyelőre nekem is azt írja Iphone hamarosan
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Fritz Teufel
addikt
A Winfos szerverek nem olyan gyorsak mint az ingyenes Linux szerverek , így hullámokban adják ki a frissítéseket elkerülendő a túlterhelést (mondjuk így is megfontoltan jönnek le a bitek).
-
col
addikt
válasz Fritz Teufel #286294 üzenetére
Ha lassan is jött - de szerintem ez nem sebességfüggő -, de a legfrissebb a WIN és a telefonos program is (4 napja frissítette), de még nálam az opció "hamarosan".
És szerintem is még csak az Insider programban résztvevők kapták meg...[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
Felesleges várni a limitációk miatt: group chat nincs, kép és videó küldés nincs és folyamatos kapcsolat kell.
-
-
addikt
Végre aktív itt a téma (Windows 11 topikban senkit nem érdekelt).
Az Intel verziót próbáltam volna, de nincs hozzá hardverem...
A Phone link meglepően jól működött. Folyamatosan használom a "gyári Apple verziót" és persze néha tényleg küldök vele képet, de mióta be van kapcsolva a családi album szinte nincs is rá szükségem (értsd= nem használom).
Az elérhetőségekről a MS azt írta, hogy május közepére már mindenkinek. Anno Insiderként sem volt semmilyen ráhatásom, hogy elérhető legyen nálam is, pedig mindent próbáltam, install, uninstall, reinstall... aztán egy nappal később ránéztem újra és ki tudtam választani az iPhone opciót.
Funkcionálisan ellenőriztem csak a dolgot, hosszú távon nem próbáltam, hogy az akku-ra milyen hatással van a dolog.
Egy biztos, hogy az ismerősök között (ritkán játszanak) az első "húzó" funkció a windows 11-re váltás miatt. Aki eddig el volt az integráció nélkül eddig, tehát nem vett emiatt netet, annak az nagyon jó lesz/lehet.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
col
addikt
válasz kleinguru #286298 üzenetére
Lényegében szerintem ennek a "kapcsoljuk össze" az Iphone-t is a Windows-al, nincs sok értelme, pláne, hogy az IOS miatt sok a korlátozás is.
Ha képeket, doksikat akarunk egyik helyről a másikra letölteni, másolni, akkor számtalan gyors egyszerű egyéb program van, ráadásul wifi-t, vagy adatkapcsolatot használva is lehet, nemcsak BT-n. A telefon képernyőjének "tükrözése" hasonló, az sem létkérdés, és az is megoldható, ha kell, más módon.
A chatelés, üzenetek, sms, stb. átvitele a Windows-os felületre megint nem nagyon vonz, mert szerintem felesleges kör, hiszen ez telefonról is megoldható
Az aksi használatot természetesen befolyásolja, mert a 2 eszköz közötti kommunikáció nyilván több energiát igényel.
Szóval én nem érzem úgy, hogy jelentős, vagy hiánypótló alkalmazás és lehetőség jön ezzel, max csak egy kicsit ismét csiszoljuk a Win-t[ Szerkesztve ]
-
Dr. Oid
aktív tag
sziasztok,
15 éve iPhone-t használok, de most felmerült, hogy a másik oldalra állnék (cserélném a 13 Pro-t, de piszok drága a 14-es sorozat, többek között).
mekkora szívás a gyakorlatban platformot váltani? van vagy 8000 képem a Fotókban, van Macbookom, de Windows laptopom is, mentett jelszavak, stb, stb. a családon belüli üzengetés a legkevesebb, gondolom, arra van pl Whatsapp is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest