Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Skacok van ez a freeappslots, megvettem egy jateokot coinért. De hogy a picsába kapom meg? Bemegyek a az acountommal ott van a redeemed Price statusba, ha ràmegyek a jàték nevére továbbit a storéba és nem történik semmi. 3- ra amikor probaltam, akkor meg azt irta a kód màr használva van. Nem értem, hogy lenne használatba, mikor semmit nem csinált a storéban
-
máyköl
veterán
Fma -tól búcsúzunk?
-
ubid
senior tag
HomeBudget-et valaki hasznàlja?
Melyik amjobb az easyfinance vagy a homebudget?
-
Möhe
addikt
válasz
Mela Kehes #4984 üzenetére
leszedtem én is,de mivel több levél is pihen a céges fiókban,és ugye mindet kijelzi olvasatlanként, nincs kedvem majd 1000 levelet törölgetni,így marad a gyári
-
nord_
veterán
válasz
Mela Kehes #4984 üzenetére
Szerintem semmiben.
-
Mela Kehes
addikt
A gmail app miben jobb, mint a gyári?
-
nord_
veterán
Annyiban változott a frissítésekkel, hogy most már bármilyen címkét létre lehet hozni, így a bevételi-kiadási oldal egyértelműen tölthető ki.
DanielK,
Három-négy éve megvettem a jumsoft money-t, most ki is akartam próbálni: de a kedves fejlesztő a retinás változatnál új appot készített, így a kisfelbontású régivel nem sokra megyek... -
norbi2010
őstag
válasz
sirszevenap #4977 üzenetére
Akkor az nem én voltam,én asszem egy ~400 spin-es képet raktam ki.
-
norbi2010
őstag
válasz
sirszevenap #4968 üzenetére
Nem csak állítólag,700 volt a legtöbb spin-em
-
sirszevenap
addikt
Valaki szokta nézegetni az igamer.hu-t? A srácok nagyon lazsálnak, semmi hír nincs dec.21. óta. De azok is olyanok, amikor már más közölt előtte több mint egy héttel. Pedig régebben nagyon szerettem az oldalt, most pedig inkább nem véleményezem.
Egy mezei facebook-os oldalon több és gyorsabb infó áradatot látni, mint tőlük.
-
nord_
veterán
Köszi a segítséget! Ezeket is megnézem, egyelőre a MoneyBook -ba vezetem be az adatokat. Ha valamelyik megtetszik, most még könnyű lesz átvezetni.
-
norbi2010
őstag
válasz
sirszevenap #4962 üzenetére
Az véletlen nem én vagyok?
Nem emlékszem hogy másnak annyi pörgetése lett volna itt mint nekem
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
sirszevenap #4962 üzenetére
nekem 60k korul jott ossze tegnap, ment is amazonomra a 25 dolcsis kartya.
-
nord_
veterán
válasz
Mela Kehes #4964 üzenetére
Köszi, megnézem!
-
nord_
veterán
Urak,
milyen alkalmazást használtok a havi költségek vezetésére? A Koin megvan, de valahogy nem az én stílusom...
Anno letöltöttem a MoneyBook - finance és a Jumsoft Money appot is, de azért megkérdem, hátha tudtok valami jót, ami esetleg elkerülte a figyelmemet. -
sirszevenap
addikt
válasz
r3dsnake #4958 üzenetére
Ugyan így jártam én is, csak nekem egy pörgetés után 16 lett belőle, de ez mindegy is!
Ideje volt, egy app sem jön nekem hetek óta, csak a my dinos ragadt be... ennyi.
Egyébként ebből a 16 ból kb 5k creditet sikerült csinálnom, amikor kettő van, akkor két naponta csak abból ad kb 7,5-8k-t
Tudták ők mit csinálnak, most biztos hu de rendesnek érzik magukat!
Ezentúl pedig, valahogy a 7. spin-nél jártam, amikor az első kettő oszlop szépen lepörgött az ipad-re majd a 3. is ott állt meg, a hang is stimmelt, mintha bankot raboltam volna, majdnem örömtáncot jártam, de rápillantottam az állapot sávra és még pörgött... hát persze, hogy be laggolt és az utolsó ipad lecsúszott egyel lentebb!
Mindegy...
volt itt egy srác akinek állítólag "3621518654156" pörgetése volt és nem tudja ki használni azt mondja és nyugodtan forumozgatott itt holott én már rég elintéztem volna, hogy több ipad eljusson hozzá, mivel tudom, hogy nem olyan egyszerű és ide nem postáznak.
Mindegy, nem tudom, hogy csinálta, de számomra hihetetlen.
-
madgie
titán
GoodPlayer update, aszongya hogy: DTS audio support removed. Persze mellette az AC-3 sem megy.
Mi a lósz@r van itt? Lassan az lesz, hogy konvertálhatunk mindent AAC hangra, ha egy vacak filmet meg akarunk nézni a fizetős (!) programjainkkal?
-
nullzero
tag
Én próbáltam már a Freeappslots-ot, de utálom hogy rohadt lassú a pörgetés, és eleve nem szeretem a félkarú rablókat. Szóval le lehetne tudni valahogy a dolgot kicsit gyorsabban? Appokat felraknám persze.
-
r3dsnake
nagyúr
Nálam a freeappslots meghülyült
. Beléptem az előbb, és a szokásos napi 2 spin helyett, 14 fogadott. Pörgettem egyet 15 lett belőle.
-
b4zsi-
őstag
Majdnem 1 000 000 pörgettem csak egyel ment fölé
Sebaj egyszer összejön.
Kép -
nullzero
tag
Kvízjátékot tud valaki, ami lehetőleg magyar?
Nem azért mert nem értenék angolul, csak a túl sok US/UK vonatkozású kérdés ugye nem nekem szól. -
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes #4951 üzenetére
Láttom sikerült kihámozni mit is akartam kérdezni
Köszi a választ -
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #4948 üzenetére
egy kb 30 mp-s google után kiderült számomra
hogy akkor csak a meglévö ürlapokat tudod használni. -
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes #4948 üzenetére
Használható amúgy, utslni is lehet vele?
-
Mela Kehes
addikt
Az OTP alkalmazásnál mi értelme van annak, ha nem az egyszerűsített belépést választom? Ha arra a telefonra jön az sms is, akkor az felesleges.
-
Möhe
addikt
válasz
ittakary #4944 üzenetére
Mivel még nem volt pénz a kártya nélküli us-accomon és tudom hogy milyen az epöl felfogás fejlesztői szinten, ezért kérdezem ,hogy ha van 10$ már az us accon akkor abból 20 lesz és nem csak max 10 dodót tudok elkölteni egyszerre. Ezért kérdezem,józan paraszti ésszel persze eszembe sem jutna feltenni a kérdést,de mivel olyan terméket vettem olyan gyártótól aki minden szabványra s*arik......
-
Möhe
addikt
Lehet göngyölíteni az Appstore-ban a pénzösszeget az ID-n?
FMA-s beválltás miatt kérdezem. -
nord_
veterán
válasz
bull84ghia #4933 üzenetére
Azért a 30 sms-t és a 800 Ft-nyi beszélgetést még nem olyan nehéz összeszámolni a híváslistából és az üzenetekből.
Tudom, nem olyan egyszerű, mint rápillantani egy alkalmazásra, de azért 'manuálisan' is megoldható.
-
frozt92
csendes tag
Valaki tud errol valamit? Nalam inditas utan a menuben villan egyet a kep aztan fekete marad a kijelzo (kozben a gamecenter udvozol). i5 iOS6.0.2
https://itunes.apple.com/hu/app/dropple./id569757873?mt=8
-
madgie
titán
válasz
bull84ghia #4933 üzenetére
Ja, én is erre használom (meg adatforgalomra).
szerk: remélem elindul hamarosan, ha már ennyit írtunk róla
-
madgie
titán
válasz
Mela Kehes #4931 üzenetére
Nekem mostanáig jó volt, most - a többi Voda progival együtt - nem megy valamiért.
-
Nem tudom, én csak az iPhone áraikat / díjcsomagjaikat néztem. ikon klónok, csak még szarabb feltételekkel.
Nekem elegem lett a T összes hülyeségéből, szóval beléptem egy flottába
december volt az első hónapom, most fog jönni majd a számla, de elméletileg jóval kevesebb lesz mint a mozaik S-em (5400 alapból, de kb mindig 6-7ezret fizettem).
-
madgie
titán
válasz
ittakary #4924 üzenetére
Nemrég váltottam a T-ről, egyelőre nem érzem azt, hogy k*cs*gebb brigád lenne (majd ha jön a számla
)
bull84ghia: most nekem sem megy valamiért, pont azután néztem, miután leírtam. Se belépni nem tudok, se semmi. Eddig mindig ment, meg szoktam nézni, hány ingyé' sms-em van még, meg ilyesmi.
-
Most épp ingyenes, szórakoztató játék
-
nord_
veterán
válasz
ittakary #4918 üzenetére
Kipróbáltam. Annak jó, aki - annak ellenére, hogy egy iPhone-t képes megvenni - már sajnálja a pénzt normális adatcsomagra. A kevesebb adatfogyasztásért cserébe undorító módon belassul a sebesség, láthatóan később tölti be az oldalakat. Mint amikor egy i5 hirtelen visszalassul a 3G szintjére. Reggel föltettem, este már nem volt a telefonon.
Szarrágó app.Szerk.
Magyarósi Csabáról és a blogjáról amúgy is megvan a véleményem, most sem hazudtolta meg önmagát. Három kategóriába tartoznak a cikkei, ez éppen az, amikor lényegi infót nem ír le. -
Na srácok-lányok, igazán kíváncsi vagyok mi a véleményetek erről az appról:
Tömören röviden ez egy adatforgalom számláló. De ennél azért egy kicsit bonyolultabb a helyzet. A trükk lényege az, hogy nem a telefonodon számolja a forgalmadat, hanem egy szerveren, méghozzá az app készítőinek a szerverén! Igen. Átállítja az egész netedet, hogy átproxyzza az _egész_ netes működésedet egy vadidegen szerveren
Vélemény? Bevállalnátok? Van egyáltalán bármi veszélye ennek?
App link: Onavo Count - Data Usage manager
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes #4914 üzenetére
Nálam két app is felbukkant, a számok stimmelnek.
-
Xero
nagyúr
válasz
bull84ghia #4915 üzenetére
Én is ránéztem a logout-ra és a telefon listán felbuzdulva elkezdtem számba venni mik is voltak az életemben.
Első számú telefonok:
Nokia 350 (THF-6)
Panasonic GD450
Nokia 3310
Sony J70
Sony Ericsson T610
Sony Ericsson W810
Apple iPhone 3G
Apple iPhone 4SMásodik soros telefonok:
Siemens M35
Ericsson R600
Ericsson T28
Samsung M300
Nokia 6310iMeg is lepődtem. Mondjuk már 4.5 éve ugyan az a brand az első vonalas. Unalmas figura vagyok.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes #4914 üzenetére
Megnéztem a blogodat, azóta folyik a nyálam
FMA-n sűrűn van ilyen nagy csend? -
Mela Kehes
addikt
Végre jött egy 82 kredites app. Vajon mire gondolnak, amikor kiszámolják hogy 82 kredit legyen? Á, tudom. Biztos a 81 keves rá, a 83 pedig meg már sok. Így mondjuk logikus is.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #4912 üzenetére
Jaja, én is rájöttem, hogy semmivel sem lehet többet kihozni belőle, de ehhez el kellett költenem egy radhedli zsetont.
-
vadászcsiga
félisten
Annak én is bedoltem az elejen de a másodiknál rájöttem hogy ebből a kamerából nem lehet többet kihozni nem mintha a 4S fotó képessége bármiféle kívánnivalót hagyna maga utan, le is álltam. Zene app mellett nekem a Capriccio a második és utolsó, viszont ezeknek a rohadt eseményszerkesztőknek nem tudok ellenállni, rágnám meg a zacsiját
-
Enjoy
addikt
válasz
bull84ghia #4909 üzenetére
Gyári:
Beállítások / Általános / Használat / Mobilhasználat.
-
DataMan: iTunes Link (Ár: 0,99$) -
Brumi˘
addikt
válasz
bull84ghia #4907 üzenetére
Hívásidőre tudtommal nincs, adatforgalomra a datamant használom, de a gyári is egész pontos.
-
bull84ghia
őstag
Melyik appot ajánlanátok adatforgalom,hívásidő mérésére?
-
Mela Kehes
addikt
PDF Max Pro ingyenes!
-
penge111
addikt
válasz
szabopali #4903 üzenetére
Nekem 800+ kredit az utóbbi kèt napban, lehet azèrt mert frissen regeltem. De èrdekes ez a FMA, mert màsnap csak a folyamatos frissítèsekre adott be hèbe hóba 80 kredites appokat, remèlem majd magàtól is ad egyszer, mert ez így szenvedős, hogy frissítgeti az ember àllandóan. Egyèbkènt meghívtam pàr ios és androidos ismerősömet, le is szedtèk a support appokat, de a 200 creditet egyikőjük utàn se kaptam meg, itt is èrvènyes a 48 óràs àtfutàsi idö? FF IV re sose lesz meg a 16 dodó így
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes #4901 üzenetére
Igen. Semmi mozgás hosszú napok óta.
-
Mela Kehes
addikt
Nem emlékszem ekkora szünetre a FMA-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest