Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs10
tag
Hívás lista blokkoló ami ingyenes, van elérhető?
-
mcs10
tag
válasz
Mela Kehes #2589 üzenetére
köszönöm
-
FefeeX
veterán
válasz
Mela Kehes #2594 üzenetére
ossz rá netet a telefonról, aztán mindjárt meglátod, a net-e a hibás...
-
Mela Kehes
addikt
Az invitel kicserélte otthon a net antennáját. iPad-en nem működik a Real multiplayer része. iPhone-on viszont mobilnettel igen. A HD verziónak lehet baja vajon? Egy újratelepítés megoldaná?
-
Mela Kehes
addikt
Ha letörlöm a Real Racing 2-t és újratelepítem, akkor az eredményeim megmaradnak? (a törlésnél a megtartást választva persze)
-
jilian
addikt
Ezek a ghift card -ok lejárnak valamikor amit az FMA-n szereztem?
Vagy akár gyűjthetek több darabot is, és összeadódik? -
mcs10
tag
Sziasztok!
melyik az az alkalmazás amelyik megmondja hogy hol parkoltam hagytam ott az autót?
-
Tibee86
nagyúr
Én már be is fejeztem az FMA-s pályafutásomat.
Olyan sok dolog nincsen, ami kellene, vagy már nem vettem volna meg, ami meg igen, arra meg beáldozom azt a pár száz forintot.
-
FMA állítólag javította a bears royale appnál,ha nem adta meg a kreditet, plusz jött új app is.
Ja, és van 10 és 15 dolcsis ghift card megint, egyre le is csaptam.
-
eszgé100
őstag
válasz
Ragnar95 #2579 üzenetére
Igen arra gondolok, de mivel wifit nem használok, így fel sem merült, hogy ott esetleg normális minőségben vannak a videók. Ez olyasmi progi, mint a 3G unrestrictor?
És melyik az a tweak amivel körbe lehet lapozni a menüt, Spotlight nélkül ? Ugy emlékszem régebben teged érdekelt a dolog, de nem tudom találtál-e megoldást
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #2575 üzenetére
Most már igen.
-
eszgé100
őstag
A YouTube-ra nem tudtok valami megoldást, hogy lehessen változtatni a minőségen? Néha olyan trágya, hogy meg sem bírom nézni a videót
-
szabosasito
aktív tag
Köszönöm a segítséget.
További szép napot.
-
DanielK
addikt
válasz
szabosasito #2569 üzenetére
Alapértelmezetten van ilyen a rendszerben. A beállítások alatt a Használat alatt. Nem kell külön app. Egyébként sem létezik a zártsága miatt jb nélkül. Ha van jb, akkor meg cydia.
-
Ragnar95
félisten
válasz
szabosasito #2569 üzenetére
Gyárilag is mutatja a teló
Beállítások>Általános>Használat menüpont alatt -
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan alkalmazás ami mutatja az aku időt?
Mint az android rendszerben, töltés végétől mennyi az eltelt idő?
További szép napot.
-
DiVaD
senior tag
Ingyenes az iStart Spanish
(Még kb. 1-2 napig)
Anno itt írtam róla -
máyköl
veterán
Van nálam egy iPad 2 eladásra, de ezen sem megy a freemyapps. Mi ez az egész?
-
máyköl
veterán
válasz
Mela Kehes #2560 üzenetére
Már vártam ezt a válaszod.
-
máyköl
veterán
Besz@rás. iPhone -on sehogy sem működik a freemyapps. iPaden hibátlan...
Lassan azt hiszem tényleg leállok ezzel az egész Fma -val. -
Ragnar95
félisten
Én letöltöttem, amíg ingyenes volt,de töröltem is le 1 óra játék után, mivel ennyi a story mód, mást meg nem lehet csinálni benne...
Ahogy nézem mostmár 5 pálya van,de ígyse hiszem, hogy túl hosszú, mivel 3 pályával 1-2 óra alatt simán végigvihető, ráadásul csomó helyet foglal, de maga a játékélmény az jó, az irányítás teljesen rendben van, bár neked csak céloznod kell, mennei megy magától,ha mindenkit megöltél az adott helyen,de a játék rövidsége miatt én nem ajánlanám. -
BDave
őstag
Sziasztok! Próbálta már valaki az id Software játékát, a Rage-et? Csak a véleményetekre lennék kíváncsi, mennyire könnyű vele játszani, milyen a játékélmény, stb.
-
FefeeX
veterán
Erre konkrétan nem tudok mit mondani, viszont az tuti, hogy nálam van 1-1 beragadt app iPhone-on és iPad-on is. Először mikor letöltöttem, nem adott érte, és azóta meg ugye már nem elsőre töltöd, szintén nem ad... De a listában benne marad... És most az új taptap is hasonló, mert azt meg mivel kellett, megjelenéskor letöltöttem. A listában meg benne van, csak ugye nekem már megvolt.
-
Tibee86
nagyúr
Én egyelőre megkapom a pontokat, egyedül a Via.me appal nem tudok mit kezdeni, azért sehogy se akarja megadni. Általában napi 2 app szokott jönni, egy reggel, egy meg este. A ma reggeliért is megkaptam a pontokat.(MyTown2)
-
Brumi˘
addikt
válasz
Mela Kehes #2549 üzenetére
Itt volt vagy 3, de ahogy letöltöm őket eltünnek, de a redeemed közt nem jelenik meg, majd ismét ott van a tölthetők közt, persze pont semmi. Mindkét teló nemrég volt restorolva.
-
Gordiann
őstag
Nagyon nem működik nekem még mindig a FMA...
Kb 5x újratettem az iOS-t is, mindig benyomtam neki, hogy elfogadom a certificate-et, gyakorlatilag ezt ezután sehol nem találom... viszont:
- nem lehet Gift appokat érvényesíteni, nem kapom meg a pontot.
- az eddigi 2760 pontomért nem tudok semmit beváltani...érzékeli, hogy hány pontom van, de nem tudok semmit csinálni...
van még rajtam kívül így valaki?!?
Tök jól működött, kb 2.5 hete nem megy semmi.... :S(iPhone 3GS)
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #2541 üzenetére
Az a terv igazából, bár ahogy pörög a dolog, odébb lesz az még.
Más: Régebben már kérdeztem, csak nem jött válasz, használ valaki olyan app-ot, amibe jelszavakat, ID-ket stb tudnék elmenteni? Esetleg még képet is, az lenne az igazi. Jelenleg a Password ABC-t használom, igaz ebbe képet nem lehet betenni, csak az a gond, hogy kb ilyen 4-5 db után már kéri, hogy vegyem meg. 8 eurót meg kicsit sokallok érte.
#2543: Köszi, a kereső kimaradt a kérdés előtt, ez igaz
-
Tibee86
nagyúr
Ismét jönnék egy FMA-s kérdéssel.
A gift appok milyen gyakran szoktak frissülni? Mert lassan egy hete használom, de a sok nem megvehető iTunes gift card, és az Amazon.com gift card-on kívül egyetlen app van csak, amit meg lehetne venni. Eddig mondjuk volt még ott 2 iPad app, és ennyi. -
DanielK
addikt
Ha valaki most keres egy nagyon jó kiadás kezelő programot, akkor a Pocket Expense-t ajánkom. Univerzális is. És most "csak" 0.79€.
Az iCloud keresztüli syncet még nem tudja, de fejlesztik állítülag. Addig gépen keresztül, wifit használva lehet iphone és ipad között syncelni.
Sajnos maces verziója nincs (ezért én a jumosoft, money for iphone appre váltottam) -
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga #2536 üzenetére
...és még a Windguru.Nagyon részletes és megbízható.
-
b4zsi-
őstag
A gyári időjárás alkalmazás napok óta tárgytalan kategóriába tartozik. Hiába bontja le óránként a fokot és az időt kb semmi valóság alapja nincs. Mondjuk amilyen mostanában az idő nehéz is eltalálni
Nektek jól mutatja a lakhelyeteken?
-
jilian
addikt
válasz
vadászcsiga #2533 üzenetére
Akkor nem kell aggòdnom.
Ilyesmit nem szàndèkozom venni. -
jilian
addikt
Mielött rànyomok a 15 € giftcard-ra, miröl nem àrt tudnom?
Mik a bökkenök ha vmit venni szeretnèk? -
bobooo
addikt
elfogytak a sponsor appok vagy mi?!
"Thanks for trying all our sponsor apps! We're busy finding more free apps for you to try. Check back later, or follow us on Twitter and Facebook where we announce our biggest new apps."
-
megema
őstag
Halihó!
Nincs bajotok a Buzz Player-vel? Én le kellett, hogy pontozzam az AppStore-ban. Csomószor kilépked, kétszer rebootolt tőle az iPhone-om is, amit még egy app sem csinált.
-
eszgé100
őstag
ÁFA -> Tax
Ha jól tudom Amerikában nettó árakat szoktak feltüntetni, mivel a különböző államok különböző mértékű adókkal súlytják a termékeket. Szerintem az AppStore a regnél megadott zip code alapján dönti el, hogy melyik államban "élsz" és az alapján számolja rá az adót is
-
FefeeX
veterán
én lecsaptam az egyik 10 dodós kártyára (mindkét eszközömön 2-2 10 és 15 dollárost jelez), majd in-app megvettem a 2013-as Magic The Gathering iPad játék full verzióját, az eddigi legdrágábban vett játékomat, 9,99 dollárért
De így legalább nem fájt
Óriási jó a játék amúgy, tudom ajánlani...
-
Tibee86
nagyúr
Lehet az nem tetszett neki, hogy közben visszajelentkeztem a magyar Store-ba, majd utána vissza az US-ba, mielőtt tölteni akartam a credites appokat. Amit írtál az elképzelhető, mert pl a Where's is my water free-t engedte leszedni, de az van a magyarban is. Amiket meg nem enged, azok nincsenek. Mindegy, trükközni nem fogok vele, várok még pár alkalmazást, ha így folytatja, akkor kukázom a dolgot.
#2520: De most akkor ezek csak nálam nem mennek, vagy nálatok se? Mert ez még nem tisztaEzekről van szó: Hotels.com, Expedia Hotels, Sweet Shop. + tegnap volt még vagy 5 másik is.
-
bobooo
addikt
válasz
Tibee86 #2507 üzenetére
szerintem ip cimet ellenorizhet az oldal mivel ha megnyitod az urlt akkor van benne olyan h HU ezaltal a magyar ajanlatok kozul keresne meg az fma ajanlatat de ott nem talalja ezert van az 'Offer not available' szoveg, szoval amerikai ip cim kene h mukodjon viszont nem tudom h iphoneon ez mennyire megoldhato
-
Mr. Teddy
őstag
Hali, már össze vagyok zavarodva, régebben úgy tűnt elég rossz lett az akksi teljesítménye telcsimnek 5.1.1 óta, szerintetek ez jónak tekinthető:
Utolsó full töltés óta: Usage: 7óra 56perc, Standby: 1 nap 9 óra
3G, Wifi, Location Service is be van kapcsolva.
Valamint icloud find my phone és photo stream is. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes #2510 üzenetére
Egyelőre a függőségtől nem tartok, de ki tudja mi lesz
#2515: Amilyen üzemidőket itt szoktam olvasgatni, kb az enyém a legrosszabb
8 óra használat még soha nem volt nekem szinte, kb 6 óra, és akkor van 20% körül..Úgy, hogy én kapcsolgatom a 3g-t, nem megy folyamatosan, csak ha nem vagyok itthon... Szerintem semmi gond nincs a tiéddel. -
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga #2511 üzenetére
de legalább annyit írt/kérdezett róla, hogy a végén csak őstag lett
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #2508 üzenetére
Akkor gondolom nem csak nálam nem megy a dolog. Ma raktam fel, de már rá vagyok kattanva
Hamar össze lehet szedni így elsőre ahogy látom gift card-okra a crediteket.
Most is ott van vagy 600 credit, és nem tudom leszedni -
Tibee86
nagyúr
Egy FMA kérdésem lenne, mert nem értem mi van
Jött pár új app, amire rákattintok, feljön az ablak, ahol nyomnék egy okey-t a dologra, hogy dobjon át a Store-ba. de helyette kapok egy olyan üzenetet, hogy: Offer not available. És mindegyiknél ezt dobja be.
US ID-vel vagyok bejelentkezve, nem értem miért nem akarja az igazságot :S -
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #2505 üzenetére
Sejtettem, hogy erre vágyik az app, csak nem akartam belépni a sajátommal.
Akkor csinálok én is egy accountot ezeknek az app-oknak, ha több ilyen is van, ahol be kell lépni. Köszi
-
Tibee86
nagyúr
Nekikezdtem én is az FMA-nak
Viszont van egy olyan nevezetű app, hogy Via.me. Na erre sehogy nem akarja megadni a creditet. Elindítom, mehet akár 1 órát is a kezdő kép, de semmi, mindig marad a sponzor app-ok között
Már letöltöttem többször is, semmi eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest