Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
Kommy,
király lett az új iPHupper! Marha gyors és eddig elég stabil. Köszönöm! -
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes #5997 üzenetére
Én már meg is untam kicsit.
-
Ezzel játszottatok már? Már másfél napja folyamatosan tolom, nagyon jó játék
-
Mela Kehes
addikt
Holnap Real Racing 3!
-
Most próbálok reggelni egy us acc-ot de mindenképpen kéri a bankkártya adatokat...
Ezt lehet vhogy skippelni? Ha nem adjam meg a sajátomat? -
Kicsirics77
veterán
cirka 540 kredit és megvan a második 25 dodós giftcard
-
penge111
addikt
válasz
adamssss #5969 üzenetére
FMA egy olyan alkalmazásféleség, amit telepítesz a telefonra és felajánl neked letölthető ingyenes appokat kipróbálásra, ha kipróbálod őket (kb 30 sec használat, vagy regisztálsz benne stb.) akkor ezért cserébe creditet kapsz, a kreditet beválthatod Itunes gift cardra, ergo így fizetős appokat is tudsz venni (ingyen), de belehet váltani másra is. Itt van az FMA. Én is váltottam már be 10 dolláros kártyát, van aki már 10-20 ezret spórolt ezzel. Egy 10 dodós kártya kb 1-1.5 hónap alatt megvan, hogy naponta felnézel jött-e valami új app.
-
r3dsnake
nagyúr
Akciós lett a Pokédex iOS-re. Viszont eléggé lehúzásnak tartom, hogy alapból csak az 5. generáció pokémonjai vannak benne, a másik 4 generáció 3,59eur egyenként. Így a komplett cucc 15,25eur (akciósan!)...
-
Tölthető a photoshop.
Valakinek van már tapasztalata?Btw mi ez az FMA? Soha nem hallottam róla.
-
penge111
addikt
válasz
bull84ghia #5965 üzenetére
Nem tudom de január eleje óta van fent, mikor még nem volt jb 6.X re nekem nagyon nagy segítség volt
Sőt, leírásában is ott van az Itunes oldalán, hogy mi ez és még a download oldal linkje is ott van.
-
penge111
addikt
Rejtett Mame emulátor én már rég használom és a mai napig nem vették le a storéból. Szóval akinek nincs jb-zve a kütyüje az is bátran használhatja, ez régi idők játéktermi gépeinek szimulátora. Nem kell feltörni a készüléked egyszerűen IFunbox vagy bármilyen más progi segítségével amivel tudsz tallózni a telefonod mappái között, és másolni rá. Kikeresed a gridlee mappán belül a roms könyvtárat és behúzod ide a neten fellelhető romokat. Nosztalgiázni kitűnő és nem igényel jb-t. Hogy mi is a mame: [link]
Én kölyökkoromba sokat toltam ezekbe masinákbaRomokat meg mindenki talál hozzá tonna szám, azt nem írom be, hogy hol, mert nem szeretnék kitiltást kapni
-
penge111
addikt
FMA-val kapcsolatban szerintetek JB-s készülékre is megadja a 3000 pont után a 10 dodós Itunes giftet, mintha olvastam volna itt anno, hogy valaki szívott volna e miatt? (próbáltam megkeresni de nem találom az ezzel kapcsolatos hozzászólást)
-
jimhun
senior tag
Egy program ami allitolag lejatssza a Youtube videokat a hatterben is. En nem probaltam, de emlekszem itt valaki szokott ilyet itt keresni. Egy probat meger.
-
Möhe
addikt
FMA 240-es app + ipadra is 1 app
-
válasz
Mela Kehes #5948 üzenetére
Sajnos ezt én is tapasztaltam, viszont már lehet vele ftp-ről streamelni.
-
Vasinger!
nagyúr
Olyan alkalmazást keresek, mint droidon a sourceliar. Tehát C nyelveken lehessen rajta programozni, legyen online és offline állapota is, tehát ha gépről ráteszek az accomra egy forráskódot azt le tudjam egyből tölteni telóra és offline is szeretném látni.
-
barrasz
aktív tag
válasz
Mela Kehes #5946 üzenetére
Én is így voltam vele, két hetet vártam amíg sorra kerültem de nagyon lassan haladt a dolog.
Azért várd ki hátha neked jobban bejön és még akár fejleszthetik is. -
nord_
veterán
válasz
HarryPotter #5944 üzenetére
Ahogy írtam, nem elkerülhetetlen tulajdonság...
-
Mela Kehes
addikt
Frissítettem az AV Playert, erre nem jegyzi meg, hogy hol tartottam a filmben. A beállításokban jól van és ennek ellenére mindig a legelejéről kezdi.
-
Möhe
addikt
válasz
HarryPotter #5940 üzenetére
traffic monitor
külön 3g és wifi ,fel és letöltés is,nekem ez működik,egyszerű -
barrasz
aktív tag
Na végre sikerült kivárnom a Mailbox letöltését de eddig nem nagyon kápráztatott el.
Amit hiányolok belőle az a mappa kezelés amit a gyári email kezelőben tökéletesen megoldott.
Mondjuk még csak ismerkedem vele de lehet marad a gyári. -
nord_
veterán
válasz
DataMan.
1021MB-nál jött a T-s sms, hogy elértem az 1 gigás határt.Blyan,
sok alkalmazást nyugodtan kilőhetsz, az nem fog felejteni. Ilyen a DataMan vagy a YoctoClock. -
Kicsirics77
veterán
válasz
My data usage pro
-
Blyan
félisten
válasz
Szvsz mindegyiknek kéne futnia a háttérban ahhoz, hogy megbízható adatot adjon. Ellenkező esetben használhatnád a iOS gyári számlálóját is.
-
HarryPotter
őstag
Sziasztok!
3g adatszámlálót keresek, olyat, ami megbízható (lehet fizetős is). Most a datawiz app-ja vann fenn, de azt írja, hogy hagyjam állandóan futni (soha nem nyírjam ki a haáttérből se), és ez egy kicsit elbizonytalanít (üzemidő, teljesítmény csökkenés a telon, stb.). Van valami bejáratott megoldásotok? -
vadászcsiga
félisten
Még nem volt idom vele foglalkozni de nálam biztos hogy lecseréli a gmail appot, csak előtte szeretném biztonságban tudni a kódot ha már enélkül nem lehet friss rendszerre feltenni.
Egyébként nem érzem hogy nagy hype lenne körülötte, a szifonos cikk óta nem olvastam róla sehol.
-
Möhe
addikt
válasz
vadászcsiga #5936 üzenetére
szerintem úgy érti hogy azért a pár ősz hajszálért amit már ezért begyűjtöttél
,komolyabb dolgokra is fordíthattad volna
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #5936 üzenetére
Túl nagy a hype körülötte, holott semmi extrát nem nyújt. Megy majd a süllyesztőbe.
Ugyanez volt a Sparrownál is, kiderült, hogy hiába a mézes-mázas UI, de közben kiderült, hogy Exchange fiók kezelésre és push notification-re se képes csórikám, amivel gyakorlatilag a használhatatlan kategóriába helyezi magát a legtöbb embernél.
-
bobooo
addikt
válasz
vadászcsiga #5932 üzenetére
Azt kérdezi, hogy a weboldalon "regisztráltál-e" vagy az alkalmazáson keresztül "álltál a sorba".
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #5932 üzenetére
Szerintem túl sok energiát fektetsz ebbe a Mailboxba
-
vadászcsiga
félisten
Segítsetek már legyszi. Írtam a Mailboxnak hogy küldje el nekem a reservation kódot erre ezt válaszoltak:
"Did you reserve a spot on our website or get in line from inside the app?"
Nem tudom értelmezni. A weboldalukon is lehetett ilyet kérni vagy mi? -
törölt tag
válasz
vadászcsiga #5881 üzenetére
alapvetoen a beerkezo mappat latod gmail-en, meg az ott jelen levo maileket.
Amikor archivalsz, eltunteti a szemed elol.Ha ujra latni akarod az archivaltakat, kattints az osszes level-re.
elonye: rendet lehet tartani a most fontos es a kesobb meg fontos lehet kozt
-
Blyan
félisten
Ingyenes a PDFExpert. [link]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
peugeotmate #5920 üzenetére
Amit hiányolok gyári lejátszóban:
Swipe-pal való zeneváltás. Tehát ne kelljen keresgélnek a gombot ha léptetni akarok, vagy visszamenni x menüvel feljebb, hogy 1 számot váltsak. Persze utóbbira megoldás lenne a lejátszási lista, de az meg megint nyűgös. A másik a tekerés. Miért kell ilyen kicseszett apró pöttyre rábökni és azt húzni, miért nem lehet simán egyből betekerni a szám közepébe... Ebben a videóban bemutattam már, hogy hogyan is néz ki egy kényelmes zenelejátszó: [link]
Ezek a bajaim vele, más nincs.
vadászcsiga:
Nem feltétlenül a minőség miatt kell. Nem akarok és nincs időm se konvertálgatni, ennyi. 32 GB-on sok zene elfér mp3-flac vegyesen. Androidon szó sem volt ilyesféle megszabásról....
Füles témára:
Jelenleg egy Audio Technica ATH-M50S-sel és egy Sennheiser CX95-tel használom a telót, amelyek egyik sem az alapkategóriát súrolja, tehát számít a minőség is.
-
peugeotmate
őstag
válasz
vadászcsiga #5924 üzenetére
Ez csak természetes. Én egy ilyet használok már több mint egy éve. Alapzaj nincs, minden hang ott van, ahol lennie kell, nem recseg, kellően hangos. Persze ehhez szükséges a jó "forrás" is (az én esetemben az i4-et jelenti), ami szintén nagyon jó.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
peugeotmate #5923 üzenetére
De ami a legfontosabb, hiába van flacunk meg lejatszonk, egy prémium füles nélkül nem ér az egész semmit. Ha ilyen nincs, elég a 128-as mp3 is.
-
peugeotmate
őstag
válasz
vadászcsiga #5922 üzenetére
Nem beszélve arról, hogy egy album FLAC formátumban kb. 500 mega helyet foglal el, míg 320-as MP3-ban jóval kevesebbet. (Félreértés ne essék, én is hallgatok FLAC-et, mert van olyan albumom, ami csak ilyen formában áll rendelkezésemre. De nincsenek különösebb igényeim azon felül, hogy le tudjam játszani őket, arra meg az ingyenes FlacPlayer+ is elég.)
Szerk.
Azt tudom, hogy Apple-nél ALAC a veszteségmentes, de én nem fogok konvertálgatni, legalábbis egyelőre. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #5919 üzenetére
De minek hallgatsz flacot? Egy jó 320-as mp3 van legalább olyan jó, hacsak nem komolyzene rajongó vagy és akkor arra bőven jó gyári lejátszó is.
Egyébként az itunes-ban megvasarolhato zenék minősége a legjobb a flac után, 256 kbps AAC. Alig hallható a különbség a veszteségmenteshez képest.peugeotmate
10 dodót nem ér. Egyébként a szifon is kezeli a flacot csak Apple-éknél máshogy hívják, ALAC a neve, m4a a kiterjesztése. -
AMATŐR
őstag
válasz
peugeotmate #5914 üzenetére
JB-t nem akarok. De, ezt -úgy ahogy te is mondod- bizonytalannak látom. Akkor ez a projekt törölve.
-
peugeotmate
őstag
válasz
Vasinger! #5906 üzenetére
Ezt már nézted?
Egyébként nem értem milyen hiányosságokra gondolsz a gyári lejátszó esetében, azon kívül, hogy nem kezeli a Flac és Wav formátumokat. Szerintem a legjobb mobilos zenelejátszó. (De a legtöbb konkurens op.rendszerhez mindig is kellett külső alkalmazás, hogy kezelje az ilyen formátumokat.)
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5918 üzenetére
Igaz.
Még a ezt találtam ami nagyon tetszik, ez minden szempontból megfelelne, de ehhez is konvertálgatni kéne, mert csak mp3-at eszik, ha jól olvasom...
Marad a Capriccio, meg is veszem majd a következő héten.
Azért az eléggé elszomorító, hogy zenelejátszó téren ilyen gyenge legyen az IOS droidhoz képest, de ez van, azért így is bőven használható
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5916 üzenetére
Hát, a dalszöveg nem igazán kritérium, de nem árt ha van, de az album art annál fontosabb.
Az albumborítót honnan szerzi be? Lehet én is látnám, csak kevés számot tettem rá, vagy nem tudom. Beállításokban semmit nem találtam album art-ról.Szerk.: Közben megtaláltam, hogy a számokkal volt a baj, nem volt beléjük integrálva a borító.
Amúgy néztem ezt a Cartunes nevű appot is, az még jobb lenne, csak tekerni nem lehet benne normálisan.
-
vadászcsiga
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
peugeotmate #5914 üzenetére
Szerintem alapból lehetetlen, hogy egy app hozzáférjen az ikonokhoz. Nem is értem hogy mit keres ez a store-ban, ráadásul ilyen értékelésekkel. Mondjuk egy dolcsit biztos nem fogok rászánni, hogy kipróbáljam kamu-e.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5912 üzenetére
Feltettem, nagyon tetszik, de csak 1 baj van: Nem jeleníti meg az albumborítókat
Azt hittem ez ma már eléggé alap. Igaz a free-t szedtem le, de ha csak ezen múlik, akkor megveszem, amennyiben ott van. Továbbá lyrics-et sem talál semelyik számra sem.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5910 üzenetére
Értem amit mondasz, de nehéz volt így elsőre elhinni.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5907 üzenetére
Kinézetre tojok. Hogy érted, hogy a legjobb hangja ennek van?
Az alap zenelejátszó rátol valami EQ-t vagy konvertál?
-
AMATŐR
őstag
Ezzel a programmal érdemes próbálkozni, vagy felejtős? App Icons
-
Möhe
addikt
box-on megint 50GB tárhely ,ha valakit érdekel
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #5901 üzenetére
Mindegy, nem érdekes meg vagyok nélküle. -
vadászcsiga
félisten
Velem nem b*sznak ki, visszaraktam az icloud mentesemet
Mailbox újra működik, mégiscsak 2 hetet vártam rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig I7 8700 16GB DDR4 120GB SSD 750GB HDD RTX2060 6GB!
- MacBook Air 15" M3 24GB / 1024GB / Midnight / International billentyűkiosztás / ÁFÁS SZÁMLA
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Precision 7670 16" 4K+ OLED érintők i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 256GB NVMe + 500GB HDD magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest