Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm mindenkinek. 2Do-t megnézem, mert a gyárival az a baj,hogy az adott napon marad csak ott, amikor beírom. Másnapra eltűnik a widgetről.
Más: Gmail appnál másnak is ottmarad a badge? Konkrétan a bajom:
Nekem 2 fiók van hozzákapcsolva, a gmail, meg a hotmail. Ha kapok egy új mail-t hiába olvasom el, ott marad a badge. Ha utána kapok egyszerre többet, akkor az a szám marad ott, és csak akkor frissül,ha újból kapok, de nem tűnik el,hanem az újonnan érkezett e-mailek számára frissül a badge. Gyáááá
Amúgy jól működik, egyből jönnek a mailek, szóval jó lenne, ha ez megoldódna. Volt reinstall, minden, nem segített.
-
Sziasztok!
Simple alkalmazásban való parkolás vásárlás érdekelne. Droidon úgy működik,hogy elindítom a parkolást, és a notif. centerben folyamatosan mutatja, mennyi ideje megy a parkolás.
iOS-en ez hogy van? Mindig be kell lépni az appba,hogy lássam, mennyi ideje fut a dolog? -
Többen kértétek,hogy ha megjelenik az első játékunk iPhone-ra és iPadra, akkor szóljak.
Nos, végre a BigFishGames kiadónk úgy döntött, megérett a kiadásra:Silent Nights - The Pianist, iPhone: [link]
Silent Nights - The Pianist HD, iPad: [link]
Bugreportot nekem is írhattok, továbbítom (én még nem találtam, de még az elején vagyok).
-
válasz
erdoke
üzenetére
Most miért? A városiak jórésze már egy sima disznó, sőt, egy csirke vágástól kifekszenek... Papírkutyák.

Na, befejeztem az offot, illetve folytassuk másik topikban

Viszont egy kis iOS app is már: a Stereomood app a frissítés óta random kilép ipadon, iPHone-on egyaránt. Írta ma fejlesztőknek, de sz*rnak a fejemre. Pedig a legtöbb app készítő visszaírt, akármi problémám volt.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
"Rávetődött, mint pulyka a takonyra". Egyébként ezt le lehet tesztelni sima csirke/tyúkokon is (falusiak előnyben). Beleköpsz a homokba, egyből felcsippenti. Gyerekkori kedvenc játékaim egyike

-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Bal oldalon lent ott van, mi mennyibe kerül appon belül: [link]
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Gyááá, és régi/kopotta parketta? Vaku nélküli árnyékmentes képet tudnál lőni nekem róla holnap természetes fénynél? Tile-os texturát kellene gyártanom belőle egyik melómhoz

-
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ugye?

Ellenben épp most próbálgatom a stereomood-t, tetszik ez a hangulatnak megfelelő zenehallgatás.
-
válasz
erdoke
üzenetére
Akkor csak azt kell kitalálnom, hogy jobb-e a darabolással szenvednem, és évi 25 dolcsiért még rádiót is kapni, vagy google play, ahol nincs korlát, legalábbis nem 200 mega, de nincs rádió az ingyenesben (miben van, 1650 ft/hó, azt sokallom, legalábbis előbbi megoldás árához képest.
-
válasz
erdoke
üzenetére
"elérhetővé teszi".
Azért megmaradnak a számaim listában nem? Úgy értem, ha feltöltök albumokat, akkor az ugyanúgy fog kinzni a saját felhőben, mint a gépemen ugye? Tehát tudok válogatni az albumaim között, mint most az iTunesomban a gépemről oda behúzott zenéket. Tehát gyk. olyan lesz, mint egy tükör?
-
Match-el ki lehet kapcsolni,hogy egyből elkezdje szkennelni és lecserélni az iTunesban benne lévő zenéimet? Tehát lehet olyat, hogy amit én akarok, azt nyomom csak fel felhőbe (és ha lehet, azt is lehet, hogy önkényesen ne változtasson rajta semmit?). Már szépen meg vannak csinálva a zenéim, nem akarom, hogy belenyúljon pl.
-
Minek? Az alapproblémámhoz semmi köze (mármint,hogy magyar accal akarok iTunes Rádiót, de azt meg kell várni, és iTunes match-re kell előfizetnem hozzá). A rinyálás abból fakadt,hogy ha már előfizetnék, használnám is,de a 200 megás korlát miatt meg vagyok lőve kicsit (vagy kezdhetem darabolni a mixeimet).
-
Akkor nem gond. Már csak az a gond, hogy meg kell várnom,hogy Magyarországon is menjen az iTunes radio, és akkor előfizetek a match-re. A másik baj amúgy is az,hogy mixeket hallgatok, amik egyben nagyobbak, mint 200 mega, így csak asszony Queen gyűjteményét tudnám a felhőbe kilőni, a saját cuccaimat nem

-
-
Köszönöm, akkor ha nem találok ilyen árban alternatívát, akkor várnom kell. A SKY és a DI megfelelő egyébként, de sokallom a havi 5 dollárt (iTunes 25 dolcsi/évéhez képest) érte. Másiket pedig egyelőre nem találtam

oszy: FMA-val egyre ritkábban foglalkozok, mert egyre inkább nem adja meg a krediteket
Régen 1-2 hónap alatt megvolt egy 10 dolcsis gift card, most meg már fene tudja, mennyit kell figyelgetni, mire összejönne. -
válasz
erdoke
üzenetére
Azt nem szeretném,ha önkényesen lecserélné a borítókat, átírná a neveit, mert neki máshogy szerepel, stb.
A másik inkább az, amit írtam, hiába fizetek elő rá magyar Accounttal, a rádió-t csak US accal tudnám hallgatni (de ott nem tudok előfizetni, hisz nincs amerikai bankkártyám). -
Megkérdezem itt is, hátha nagyobb esély van a válaszra, mint az OFF-ban:
Ha már fizetős zenehallgatás: én részint rádiót hallgatok, de jöhetnének sima zenszámok is. Viszont ugye iRadio reklámos, reklám nélkül meg iTunes match-et kell előfizetni, viszont én nem szeretném,ha belenyúlna a zenéimbe, amiket verejtékes munkával összeszedtem, rendszereztem. Külön meg nem tudok előfizetni rá,pedig évi 25 dolcsi a rádióért jó lenne. Aztán ott a DI és SKY FM, ami meg 5 dollár havonta, vagy különben ott a sok reklám és sz*r minőségű stream. Van még valami, ami megfizethetőbb? Mittudomén, 1-2 dollár/hó.
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Elhúzod az ujjad a zenén jobbról balra: [link]
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Láttam, csak nem is használtam, mert ugye az adók minősége nem valami jó, sőt, amire nem fizetsz elő, jön vagy 40 kbps-es minőségben, szóval nálam az a "hagyjuk" kategória (ahogy a 96 kbps is).
szerk: DI-ra van előfizetésem, szóval az tud jönni 256-ban (és szívni a mobilnetet, mint a kisangyal)

-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Én megvettem a pro-t, de sokmindent nem vettem észre
Igaz, én a sky.fm és a di.fm-hez külön appot használok, mindkettő oldalnak van saját appja.buci30: Mi az a "vok"? Azért ez nem a facebook chat, meg hasonlók. Remélem, ezután nem jön a szupcsi, meg a napszemcsi, és társai...

-
válasz
buci30
üzenetére
Nekem fentvan, de nem használom. Többször is próbáltam rászoktatni magam,de mindig úgy ítéltem meg, hogy felesleges, a sima photos app is megfelelt eddig nekem. Persze, az is hozzátartozik,hogy ha valami kép nem tetszik, vagy csak hozzá akarok nyúlni, azt Photoshoppal megteszem. Effektek meg már vannak iOS 7 óta a fényképezőben, ha meg nem elég ott az instagram, azzal aztán úgy cseszi el mindenki a fényképét,ahogy nem sajnálja

-
válasz
buci30
üzenetére
Sokra a te ötleteddel sem megy, ahogy az enyémmel sem, mert nem az a lényeg neki, amit kiragadtunk belőle. Tudom, hogy működik az iCloud, használom pár éve, írhattam volna azt is, de ugyanott lennénk a dologgal, mint a dropboxos megoldással (ami mint kiderült, szintén nem megoldás)

-
Attól függ... van PC kliense is. Nekem össze van linkelve így a PC kliens, iPad és iPhone. így bármi képet csinálok iPaddal, vagy iPhone-al egyből feltölti a felhőbe, ahol minden eszközről elérhető, sőt, a pc kliens meg letölti magának abba a könyvtárba, amit megadtál a dropboxnak. Így nem csak a felhőben, de már a gépedre is automatán felkerülnek a képek, a winychesterre.
-
Egyszerűbb behatárolni egy ránézéssel az appra, mint leszaladni a harmadikról, álldogálni kicsit kint, hogy milyen is az idő, majd visszaszaladni. Lehet mondani,hogy legalább sportolok kicsit, de hála Istennek, rendszeresen edzek és egy kis lépcsőzés meg nem számít annak (lehet, egy zsírmirigynek már ez is az, de ez már nagyon off).

Viszont hogy ne csak off legyek: ma pont kerestem valami legalább annyira igényes, de ingyenes speedtest appot,de nemigen találtam, használ valaki valami jót? Egy egész jót találtam, de az meg merőben eltérő értékeket mér, mint a speedtest.net app-
-
-
válasz
J00hnny
üzenetére
Nincs is sok értelme az appnak mostmár, lockscreenen lehúzod a noti center és ott figyel az időjárás is (iOS 7). Persze, ez egyel több mozdulat, mint ha csak simán "kivilágíttatod" a képernyőt és egyből ott van. JB-s koromban én is használtam olyat, amit te keresel, nem volt rossz.
-
Tibee86, nord_ : Köszönöm, igyekeztem mindenre kitérni. Nem olcsó app, jobb,ha tudja, mit vesz az ember.
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Én alapból nem értem,hogy tud fennmaradni egy ekkora bugos f*srakás, komolyan....
-
Én még a 3000-re várok, de 2579-nél megtorpant a dolog pár napja...
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az baráti, iPadon másoltam ki linket Appstore-ban, és nem működik. Szép bug akkor
Köszi a javítást. -
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Én leszedtem, mikor ingyenes volt
Azt hiszem, ha van wifis nyomtatód akkor hasznos, de lehet tévedek. Aztán néztem neten wifis nyomtatót, pl. hp, annak meg úgyis van ingyenes külön appja. Szóval ha veszek, nem kell külön appot is.DanielK: na, akkor jól mellé lőttem a dolgot

-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Köszi, még tervben van pár, amiket már elkezdtem, illetve lehet kívánni akár a facebook oldalon is, hogy mit teszteljek, persze, nem ilyen 1000 dolláros appokra gondolok
Igazából csak kedvtelésből írogatom ezeket, jobb, mint hasztalanul eltölteni a szabadidőt.Ja, és nyugodtan bele lehet "fikázni" ha valami nem úgy van, ahogy leírom, pont ez a lényeg.
-
Csináltam egy leírást képekkel a freemyapps-ról,ha a jövőben esetleg valaki kérdezné: Free my Apps leírás. Remélem nem hagytam ki semmit.
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nekem mindkettőn megvan, de iPhone-on nem is próbáltam, csak mikor még államvizsgáztam és azt hittem, lehet puskázni
Egyébként kicsinek és macerásnak tartom, ezért csak az iPados verziót használom. -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam is ok, telepítettem,de hogy használni fogom-e, majd kiderül.
szerk: Nem ehet hogy, azt írta be, hogy bilux és nem azt, hogy blux?

-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Dehát rá kell nyomni, hogy kiírja, mit jelent
A szöveg meg ott van le kell fordítani, nem nehéz 
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én is ráböktem: [link]
-
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Meg is vettem a HD-t, egyik barátom nem tudja letenni a játékot, kíváncsi vagyok, miért

-
válasz
Totheground
üzenetére
Sikerült, köszönöm!

-
válasz
Totheground
üzenetére
Most tötöltem a gmail-emet, mondom exchange-el beállítom,de alakadok a domain/usernavme-nél: [link] ami nincs kitöltve, nem tudom, mit kell beírni.
-
válasz
Totheground
üzenetére
Itt nekem azt írja,hogy tavaly márciusban volt syncelve a telefonom, és hiába állítom be utána telefonon, amiket likeltél, és save-lem, akkor is marad a dátum... :S
-
válasz
Totheground
üzenetére
Jó lenne köszi, mert minden így van csinálva, mégsem jelenik meg egy szál névnap sem a calendarban ,sem a notif. centerben.
-
-
-
Valakinek megvan a Névnap Menedzser app?
Megvettem, de csak akkor enged jelzést beállítani,ha a kontaktjaim közül választok egyet... én viszont ezt nem akarom, csak az általam bejelölt névnapokon szóljon (push formájában). Ezt meg egyszerűen nem tudom beállítani. Be lehet egyáltalán? Nem hiszem,hogy ennyire gagyi volna,hogy csak a kontaktok közül választva engedné, hisz olyan valakinek is lehet névnapja aki épp nincs a telefonkönyvemben. Remélem, csak én vagyok béna.
-
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Akkor miért nem azt kérdezted?

Nekem csak a szókártyák és a szótanuló van meg. A szótanulót szeretem, nagyon jó szerintem. Klotyón, közlekedési eszközön, bárhol előkaphatod (a programra gondolok természetesen
), hogy szórakozz vele. -
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Rejtélyes módon az "angol" szóra kell keresni a Appstore-ban

Angol nyelvtan
Szótanuló
Jourist nyelvtréning
Napi angol szó
Angol szavak
Angol szókártyákEzen programoknak van más nyelvvel való megfelelőjük is általában, külön megvehető appként. Német, francia, stb.
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Passz, csak iPhone-on használom. Viszont syncel dropboxal, szóval elképzelhető, hogy így iPadra is rákerül minden. Ha nem lesz aki így használja, kipróbálom neked.
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Mármint mivel szinkronizálása?
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pedig erre figyelhetnének, régebben is mondtam,ha találok pár kb. ugyanolyan beltartalommal rendelkező appot, azt fogom megvenni, amelyiknek legszebb/legigényesebb az ikonja. Csak azt bámulom egyből, mikor feloldom a telefont.
-
válasz
Fecogame
üzenetére
Due-t használom, próbáltam sokat. Igaz, nem olcsó,de teljesen rendben van. Esetleg,ha olcsót akarsz, még próbáld ki a 3do-t, vagy figyeld, mert szokott ingyenes lenni.
Ott van még a dooo is, bár nekem nem jött be, túl kevés az állítási lehetőség.
Egyébként érdemes Appshopperrel figyeltetni egy párat ami tetszik, elég sokat akciózzák ezeket.
-
válasz
rachmaninoff
üzenetére
Végülis, amit linkeltem, csak az első mondat írja, hogy US account kell hozzá...
Szerk: tévedtem, a harmadik mondatban van.
-
válasz
rachmaninoff
üzenetére
Ne voltál elég alapos: [link]

-
Van pár, az már más kérdés, hogy ezek mennyire megbízhatóak. pl:
Biztos van még, a data usage, data monitor, data counter szavakra érdemes rákeresni.
-
FMA állítólag javította a bears royale appnál,ha nem adta meg a kreditet, plusz jött új app is.
Ja, és van 10 és 15 dolcsis ghift card megint, egyre le is csaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy jól működik, egyből jönnek a mailek, szóval jó lenne, ha ez megoldódna.
Persze kivételek vannak,ha sokáig nem válaszolnak 1-1 topikban, de azért elég látogatott mindkettő.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)