Hirdetés
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #3197 üzenetére
Chrome nem lenne rossz, ha a saját motorját tudná használni, pl. a szinkronzáció miatt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #3198 üzenetére
Dropboxszal együtt van.
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #3197 üzenetére
Mint irtam, a Safariban nincs jó download manager (JB nelkul). sima bongeszesre nalam is csak a safari jatszik.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #3196 üzenetére
Én sosem használtam más böngészőt mint a Safari. Miért merül fel egyáltalán ez iOS-sen? Androidon érthető de itt?
-
nagyúr
válasz Daniel Alves #3191 üzenetére
Rejtélyes módon az "angol" szóra kell keresni a Appstore-ban
Angol nyelvtan
Szótanuló
Jourist nyelvtréning
Napi angol szó
Angol szavak
Angol szókártyákEzen programoknak van más nyelvvel való megfelelőjük is általában, külön megvehető appként. Német, francia, stb.
-
DanielK
addikt
válasz Totheground #3192 üzenetére
Nem tudom, de mindig visszatértem a safarihoz a gyors motorja miatt (amit más nem érhet el)
-
szabopali
aktív tag
válasz Totheground #3192 üzenetére
Nem lenne jó ha végleg eltűnne! Mondjuk még nekem megvan!
szabopali
-
Totheground
addikt
Hm, hova lett a magyar store-ból az Atomic browser full verziója?
-
Daniel Alves
őstag
Létezik olyan ibook ami az angol nyelvtanulást vagy más nyelv tanulását segíti? (angol tankönyv)
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Mela Kehes
Topikgazda
Dropboxban egy xls fájlt sehogy sem tudok megnyitni, lehet sok sor van benne.
Megtaláltam a megoldást. A Smart Office 2-t használom erre a célra. Mikor ingyenes volt letöltöttem, így most kapóra jött. iPad-en a Quick Office-t használom, de iPhone-ra még nem volt ingyenes, vagy olcsóbb. Maradt tehát a SO 2.
Hátha valakinek is volt már hasonló problémája."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
szabopali
aktív tag
-
DanielK
addikt
Ingyenes a second brain. Jelszavakra, bankkártyákra stb. Jópofa belépése van (széfszerű) van dropbox backup is.
-
nagyúr
-
tomkac
csendes tag
Sziasztok, keresnék egy jol használhato car dock appot,megköszönném az ötleteket.
-
norbi2010
őstag
válasz Kicsirics77 #3174 üzenetére
Freemyapps,megnyitos telóról(vagy ipad-ről,ami van),rámész egy app-ra,ez feltelepít profilt,aztán már telepítgetheted is őket,30 mp-ig futattod aztán vissza safariba ameddig újra nem tölt.Egy idő után kijöhet amazon gift card,itunes gift card stb.
-
Kicsirics77
veterán
hogyan működik ez a sponsor app
valaki felvilágosítana egy kezdő almást
előre is köszönöm.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
szabopali
aktív tag
-
Brumi˘
addikt
válasz vadászcsiga #3171 üzenetére
Nekem ment napközbe. Meg is adta mindenért a creditet.
-
vadászcsiga
félisten
Fma-n van egy rakat sponsor app, appstore meg bszik működni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #3165 üzenetére
Akkor keressen neked a DanielK!
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #3167 üzenetére
Ha van ilyen "ismertebb" számológép típus, annak a nevével. Múltkor láttam egy sharpot, de a típus számára nem emlékszem.
AppShopperben néztem neked párat most: [link], [link], [link]
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #3165 üzenetére
Vannak "igazi" számológépek is fent. Amik emulálják a nagyon durva számológépeket, próbáld meg azokat.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #3164 üzenetére
Köszi. Nem rossz, de nem az igazi. Valószínű, hogy nem tudom normálisan elmagyarázni. Olyan kellene, hogy ha elosztom a 63450-at 1024-gyel, akkor kiírja a maradékokat is, mintha írásban osztanám.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2886 üzenetére
Mela Kehes
Találtam egy olyan szamologepet amit múltkor kerestél:
Calculus doodlus -
Chosen
addikt
Sziasztok!
XBMC-hez létezik iPhone-ra optimalizált felület? Az alapot alig lehet kezelni, annyira kicsik a "gombok". Nagyon tablet optimalizált az egész. (11 eden)
-
C4mp3r
addikt
the dark knight rises game 7usd helyett csak 1 az app store-ban
-
norbi2010
őstag
válasz Totheground #3154 üzenetére
Kár hogy iPad-emen iOS 5.1.1 van és csak 6-on megy :/
-
Totheground
addikt
Ajánlom mindenkinek a Jasmine youtube appot. Szerintem röhögve veri az officialt, nem is beszélve arról, hogy univerzális. Ja, és ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
válasz vadászcsiga #3149 üzenetére
Ha a kutyát sem érdekli akkor feleslegesen nem írnám le
10 perc játék review-ja:
A grafika jobb,most már replay-ben fel lehet ismerni a játékosokat,a trükközés ami a 12-ben dupla kattintásra csinált most egy gombot kapott,azt kell húzogatni mindenféle irányba,ha meg éppen nem nálad van a labda akkor meg átmegy Call Second Defender-be.(valszeg ezért nem fog menni majd a Gamepad)Más változást még nem vettem észre
[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
Megvettem a Fifa 13-at,most tölti,ha valaki kíváncsi hogy milyen lett akkor leírom.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #3146 üzenetére
Nem, én sehogy sem tudtam megbaratkozni vele. A gyárinál nincs jobb nem érdemes elkölteni egy fillért sem naptár appokra, kivétel ez alól talán a week calendar...talán.
Még egyszer elolvasva neked univerzális kell, akkor vedd meg.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
Az Agenda Calendart ajánljátok? Jelenleg iPhone-on a Week Calendart használom, meg is vagyok vele maximálisan elégedve, csak sajnos nem univerzális. Az Agenda viszont az és állítólag a Due-val együtt tökéletes.
-
Mela Kehes
Topikgazda
-
nagyúr
válasz Mela Kehes #3141 üzenetére
Passz, csak iPhone-on használom. Viszont syncel dropboxal, szóval elképzelhető, hogy így iPadra is rákerül minden. Ha nem lesz aki így használja, kipróbálom neked.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Mela Kehes #3139 üzenetére
Mármint mivel szinkronizálása?
-
Mela Kehes
Topikgazda
A Due szinkronizálása mennyire egyszerű? Automatikus ha beírom, vagy rá kell nyomni egy gombra?
-
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #3127 üzenetére
Hehe, nem, Krétán voltunk. Csak nyugis szállodát kerestünk (és csak örültünk, hogy nincs tv) Nagyon jól ki tudtunk kapcsolódni.
[ Szerkesztve ]
-
Valaki próbálta már a fifa 13-at?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Ragnar95
félisten
válasz szabopali #3120 üzenetére
És mégis mi értelme lenne egy sztereo fejhallgatón az 5.1-es hangzásnak?
A sztereónak és az 5.1-nek is az a lényege,h több oldalon vannak a hangszórók és ezzel lehet elérni a térhatású hangzást...
DanielK: én elég sokat szoktam filmezni iPaden, iPhone-on nem nagyon szeretek, mivel kicsi a kijelzője, de az iPad tökéletes erre a célra, mondjuk én az AcePlayert használom, mivel azt letöltöttem, amíg ingyenes volt és tökéletes megfelel a célnakPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mondomén
őstag
válasz szabopali #3120 üzenetére
Én úgy értettem, hogy látszik a különbség telefonon is egy avi (nem tudom milyen felbontással használják) és egy 720p között. Múltkor kipróbálta egy sorozat résznél és sokkal élesebb képet adott a 720p. Szóval van értelme telefonon is a jobb minőségűt nézni. Persze itt nem esti mozizásra gondolok, hanem mondjuk egy hosszabb utazásnál 1-2 sorozat rész megnézésére és hasonlók...
Én is mindent TV-n nézek. Ha jobban belegondolok nem is használom az avplayer-t, de jó, hogy van. -
szabopali
aktív tag
válasz mondomén #3119 üzenetére
...hát azért egy jó minőségi filmhez, hozzátartozik az 5,1-es hang is...szvsz!
Ahogy olvasom a CinemaXPlayer 720-ban elmegy és kezeli az 5,1-es hangot is DolyDigital. Ebben az estben viszont a hanghatások érdekében össze kell hozni egy 5,1-es rendszerrel, ami meg ugye kanapé függő! Szóval megint ott vagyunk a tv-nél! De azért mindenképpen megfontolandó. Kár hogy nincs 5,1-es fejhallgató kimenet. Na az azért rendben lenne.
[ Szerkesztve ]
szabopali
-
mondomén
őstag
válasz rachmaninoff #3118 üzenetére
Pedig van értelme. Persze ha van hozzá hely is...
-
rachmaninoff
aktív tag
CineXPlayert használok, feliratokat is kezel, sorozatozni perfekt vele. HD-val nem teszteltem, telón nem láttam értelmét.
-
szabopali
aktív tag
válasz DanielK #3116 üzenetére
Köszönöm a helpet DanieK! Igen az AVplayer az a fályó pont nekem is. Nem is tudom miért nem vettem meg akkoriban, talán azért mert nem volt még iPadom.
De tulajdonképpen rájöttem, h a full HD -s filmeket csak jobb megnézni egy erre szakosodott nagyobb házimozi rendszerrel beleértve a hozzávaló 100 plusszos televíziót is, főleg úgy h szinte csak arra használom. Kivéve a nagyobb sport események és az NFL. Apropó, még mindig nem találtam használható és könnyen elérhető tv-s appot.
És ha már az NFL -nélkül tartok az official app természetesen tartalmaz live videó stream előfizetést, de a befizetés nem az store-ön kersztül megy ezért aztàn körülményes az eset.szabopali
-
szabopali
aktív tag
Lecsúsztam a szerkesztésről. Avi megy, hang kép ok! HD - val küszködik nèzhetetlen, mondjuk ideiglenes megoldásnak remek! Ja majd elfelejtettem. Goodplayer! Köszi a tippet!
szabopali
-
szabopali
aktív tag
Nálam az Oplayer sem akarja az igazságot! nem tudok hangot csiholni a filmekből. pedig kipróbáltam vagy 10-el. (avi,mkv,bkv,hkv... Pedig beruháztam rá !
szabopali
-
veterán
A Bump nevű alkalmazás képek átküldésénél nektek is levesz a minőségből? Az eredeti képem ~1MB-os volt, amit átküldött pedig 200-300KB lett...
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
szabopali
aktív tag
Ahogy a héten meglett a várt combo: (Phone@Pad) úgy jönnek az újabb és újabb igények, persze nem kevés családi nyomásra .
Televíziós csatornák nézésére alkalmas appot keresek! Persze rákerestem, de mindegyiknek volt valami extra kívánsága. Adapter kütyü, horror éves előfizetés stb. Gondoltam megkérdem, használtok-é ilyen appot. Persze spec igény is felmerült, miszerint jó lenne ha ESPN America is fogható lenne (mert hát ugye NFL).
Az természetesen vállalható, h legyen esetleg némi előfizetés, de semmiképpen sem éves, max havi etc.Nyilván a legjobb lenne ha free lenne az sem probléma ha az appért fizetni is kell, Ugyis mindig FMA -s dollármilliók jönnek összeszabopali
-
MODERÁTOR
válasz vadászcsiga #3102 üzenetére
Köszi, közben a LILIGO-t próbálgattam, de amit te ajánlottál többet tud, jobban kihozza az összehasonlításokat.
-
vadászcsiga
félisten
-
MODERÁTOR
Repülőjegy árakat mivel szoktatok keresni / foglalni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest