-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
madgie
titán
válasz
makszi #28184 üzenetére
A legelején, mikor bekapcsoltad és beállítottad a telefont, felajánlotta, hogy költöztesd át az adataidat. Ott lett volna lehetőséged az sms-ektől kezdve a képeiden át szinte mindent áttölteni a friss i7-re, csak az adott appot kellett volna letöltened a droidos telefonra (Move to iOS).
A második kérdésre: ha push notofocationt szeretnél, akkor gmail fiók esetén pont jó a gmail app is. Kerülőúton lehet ugyan push-od a gyári mail app-pal is (átírányítod a gmail fiókod egy icloud mailcímre), de elég macera és asszem mindig az icloud-osról akar majd neked új levelet írni.
-
madgie
titán
válasz
csizi90 #24799 üzenetére
Filebrowserrel megoldható, csak kicsit iOS-esen nyakatekert. Adott feliratot a Safariban megnyitás Filebrowserrel gombbal indítod, az átdob a Filebrowserbe, ott meg be tudod illeszteni (paste) az adott mappába (tehát a nas-on az adott film mellé is). Ha zipben van a felirat, akkor előbb a Filebrowser saját My Files részében tömörítsd, majd ott copy, az adott nas részre navigálva meg paste.
Ha nem stimmel a fájlnév, van rename opció is.
-
madgie
titán
válasz
nelsonmanian #24270 üzenetére
Gymglish?
-
madgie
titán
-
madgie
titán
válasz
univerzita #22941 üzenetére
Az nPlayer valóban jó cucc, átalábanb Plexen tévézünk, legalábbis a hálóban, tegnap olyan nézett az asszony, amit nem talált meg a Plex (Friderikusz-Frei), Beröccentettem az nPlayert, ott elértem hálózaton a cuccot és szépen lehetett választani, hogy a nappali Apple TV-re, vagy a hálóban lévő Smart TV-re dobja ki a képet és a hangot
-
madgie
titán
válasz
SpongyaBob #19429 üzenetére
Magyar fiókkal még nem megy, ha jól látom.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #19267 üzenetére
Nincs meg az iTunes-ban a PC-den egy régebbi verzió? Mondjuk gondolná a fene, hogy pont egy számológép appot b@sznak szét.
-
madgie
titán
válasz
csipszikutya #18872 üzenetére
Hamarabb letöltöd őket DD hanggal.
-
madgie
titán
válasz
tonyqa23 #18854 üzenetére
Az akkor azért van, mert egyetlenegy kontaktot mentettél eleve vCard-ba. Az iCloudnál is el lehet nézni, ha csak simán egy kontakton állva exportálsz, nem ctrl+a-val jelölöd ki mindet. Ha jól látom google-ből hoznád át, ott a google contactsban a nevek előtt a pipa, a legtetetén, a nevek felett is ugyaott egy pipálási opció, amivel mindet kijelöli.
-
madgie
titán
Az AppZapp Free-nek mutatta nemrég, aztán most visszatették akciós 1.99-re (1.99-ről)
Bocs a vaklármáért, de mivel nekem fent van a telefonon, így a Store-ba átdobva én már nem láttam az árat.
-
madgie
titán
Fotograf ingyé. Egész jó app, beépül a gyári Fotók app szerkesztés részébe is.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #18440 üzenetére
Nem, te arról beszéltél, miért állítod le droidon a mobilkapcsolatot külső programmal, én meg leírtam, hogy iOS-en gyárilag le lehet.
A többi csak a szokásos hittérítő süketelés, #válccsáldroidra, #hűdeszabadlehetsz
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #18438 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem akkor van értem a telefon, ha nem kell ezer külső appot telepíteni ahhoz, hogy letiltsuk bizonyos helyzetekben az okostelefon lényegét.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #18436 üzenetére
Te, ott a csúszka a Beállítások/iTunes és App Store-ban a Mobil adatforgalomra, nekem világ életemben ki volt kapcsolva
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #18432 üzenetére
és miért lövöd ki a mobilnetet, ha úgyis wifin van otthon a telefon?
r3dsnake: miért nekem mondod? engem pont nem érdekel ez a probléma, szinte soha nem használom a naptárt, azért van feleségem, hogy szóljon, ha dolgom van
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #18423 üzenetére
Látod, megtette más
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #18412 üzenetére
Ne haragudj, de nem egy telefon, hanem egy operációs rendszer alapján általánosítok
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #18409 üzenetére
Ahol aztán nem fog rendesen működni
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #18103 üzenetére
Nem is kell külön mérni, csinálja magától.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #18100 üzenetére
Nekem a 25-i családi ebéd/italozás a rekord a közelmúltban, aznap 7.2 km-t sétáltam (vezetni nem lehetett, mert ittam
).
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #17779 üzenetére
Kocafotósként azért én szeretek (időnként) saját kézzel mókolni
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #17774 üzenetére
Pedig pont azzal lehet akár instagram-szerű durvább buherálást művelni. De akár finomabb dolgokat is.... a lényeg ,hogy elég profi eszköz.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #17772 üzenetére
Már csak egy RGB csúszkacibálás hiányzik onnan, az droidon jó volt
-
madgie
titán
válasz
Vasinger! #17364 üzenetére
Pont ma jártam körbe a témát, de köszi
A cloudmagic lassú, késnek a levelek, a mymail jó, kezelőfelületre is, de valamiért kétszer jelzett minden levelet, a gmail az izé, gmail és a boxer (lite) az nekem annyira nem jött be kezelőfelületre, de mindegyiknél hamarabb jelzett.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #16984 üzenetére
14 év kereskedelem alatt sok demagógia ragad az emberre
Amúgy az Apple megoldása tényleg sz@r, droidon megveszed, ha nem jó valamiért, vagy nem tetszik, simán visszakérhetem a lóvét asszem két órán belül (amikor én használtam, akkor még fél óra volt)
-
madgie
titán
válasz
Tibee86 #16980 üzenetére
"Kereskedelemben is ismert a 3 napon belüli pénzvisszafizetés.
Ismert, mindeneki hallott már róla."
Arról már kevésbé, hogy felnőtt ember jobb esetben felelősséggel csinálja a dolgait.
Jó, az app store pont kivétel, mert ott aztán zsákbamacska sok minden, próbaidő meg nyista.
-
madgie
titán
Mánazonnal rárabolni az Instagram Hyperlapse-re, baromi jó progi, ilyenkor esz a fene, hogy csak iOS-re létezik
... meg az asszonyt is, mert nem bírom lerakni az ájfónját
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #16132 üzenetére
Onnan emlékeztem, nekem ugye nincs iPhone-on fél éve, iPad-en meg nem szoktam zenét hallgatni.
Múltkor volt bent egy srác a munkahelyen, nexus 7 volt az ingzsebében
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #16105 üzenetére
Jó, akkor szarazepöl, anutámnak nem tudok blútuttyon tökszemcsés beltéri képeket átzavarni, szentestén a fa alatt se.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #16093 üzenetére
Szerinted ha az egyiket megoldanák, meddig tartana átnevezni mondjuk az mp3-at jpg-re?
szerk: meg hát tetszik, nem tetszik, ők azt akarják, hogy mindened epöl legyen. Otthoni gépen már ott figyel az iPhoto-ban minden kép, mire hazaérsz és leülsz a gép elé.
-
madgie
titán
Nézd, az Apple annak idején komplett ökoszisztémát épített az iTunes-ra, pontosabban fogalmazva arra, hogy te lehetőleg megvedd a zenét, amit hallgatsz. Ezt a PC felől meg lehet kerülni, a telefon felől jelenleg nem, nem is valószínű, hogy engednék, hogy te zenét küldhess BT-n.
Nem kevés anyagi indokuk fűződik ehhez.
Szerk: abban meg semmi vicces nincs, hogy úgyis cloud backupol az ember, azzal osztom meg másnap a képeket, akivel akarom. Nem aznap, abban a percben, részegen, a borospince alján? Nosza, annál is több időm jut vedelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest