Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Androidos fejegységek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Modding és elektronikai kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
Maradok a Due-nél emlékeztetőnek, az legalább nem csak egyszer csipog és ezer éve használom, az vált be a legjobban. A napi dolgokat meg beírom a gyári naptárba aztán meglátjuk.
Majd leszedem még a Ne feledd app.-ot amit Gsx-rr kolléga javasolt, csak épp elfogyott a játékpénzem.Más: Ki milyen Youtube lejátszót használ, hogy lezárt kijelzőnél is menjen? Eddig a YouPlayer-t használtam, nem is lenne vele semmi bajom, de ha CC-ből megállítom akkor pár perc és eltűnik és nyithatom meg újra az app.-ot és kereshetem meg, hogy hol tartottam..
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Oliverda #24096 üzenetére
De pont ez az, hogy iOS6-ra vonatkozott a kérdés, az említett funkció pedig csak iOS7-el jött be
A legtöbb telemarketinges pedig ha van egy kis esze rejtett számról telefonál, így ellenük nem jó a gyári funkció, hiszen ott csak adott telefonszámokat lehet letiltani.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Oliverda
félisten
válasz Mela Kehes #24095 üzenetére
A Phone menüpont alatt ott a Blocked, ahol sorolja a tiltott számokat, illetve hozzá is lehet adni újabbakat. Nálam remekül működik a telemarketingesek ellen.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Ragnar95
félisten
válasz Mela Kehes #24092 üzenetére
Nem, csak az iOS7 óta elérhető gyári funkcióval oldható meg telefonszámok blokkolása JB nélkül.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Oliverda
félisten
válasz Mela Kehes #24092 üzenetére
Mire gondolsz fekete lista alatt?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Mela Kehes
Topikgazda
6-os szoftveren jb nélkül lehet fekete listát létrehozni?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Tibee86
nagyúr
válasz Gsx-rr #24084 üzenetére
Lehet rátesztelek most majd arra is. Régen próbálkoztam vele, de nagyon nem tetszett, úgyhogy dátumnézésen kívül másra nem is használom jelenleg. A fő gondom az volt vele, hogy nekem nem kell ilyen, hogy órára pontosan vigyem fel a dolgokat. Tudom be lehet állítani egész naposra, viszont akkor csak aznap 9 órára lehet jelzést beállítani.
Pl. most beírtam hétfőre egy dolgot x időre, majd szerkesztés és átraktam egész naposra, és fent hiába nyomom meg a 'kész' gombot nem csinál semmit, ugyanúgy a 'mégse'-re se reagál. -
Gsx-rr
veterán
válasz Tibee86 #24083 üzenetére
Gyári miért nem jó? Én biztos olyant használnék ha több teendő van aminek van webes felülete.
Nekem az egyik legértelmesebb és használhatóbb egyszerű kis program, a Ne feledd.
Akár vezetésközben is csak bemondom a pontos dátumot és a teendőt ,elmenti a naptárba ,ami figyelmeztet üzenetben és emailban is előtte ,valamint az alkalmazás egy borzalmas hangos sípolással az adott időben[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Az új meló miatt elég sok emlékeztető kell és jegyzet, akár jó pár hétre előre is, illetve füzetbe írás helyett a napi dolgokat is jó lenne valami app.-ba beírni inkább. Elég gondba vagyok, hogy mit használjak erre, a 2Do szimpatikus a widget miatt is, de túl bonyolultnak tűnik. Ma reggel gondoltam beállítgatom, sikerült a work mappát teljesen eltüntetni benne mindennel. Jó ez nem az app. hibája, az én angolom van a béka segge alatt.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Mela Kehes #24081 üzenetére
Jelenleg semmit, mert nem találok értelmeset.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Mela Kehes #24079 üzenetére
Pár hónapig én is használtam, de inkább megjegyzem, mint hogy állítgassam... Az a kezelőfelület katasztrófa.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz r3dsnake #24078 üzenetére
Én is azért töröltem régen. Most beállítgattam és így már jó. Szeretem, hogy a külön listák látszódnak mindig nem úgy mint a Clear-ben. A widget is ha akarom mutat 10 feladatot is ellentétben a gyárival. Ott is ki tudom pipálni, nem dob be a programba. Pár hónapja újból használom és eddig bevált. Ja és egy nyomással bállíthatom a napot. Más programokban ez szenvedés.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Mela Kehes #24076 üzenetére
2Do-val szenvedtem egy ideig, de nagyon túlkomplikált.
-
burasu4
senior tag
Outlook? E-mailt küld pl egy találkozó előtt.
Vagy a gyári naptár? -
smallmer
őstag
Sziasztok,
sajnos elég feledékeny vagyok és szeretnék egy appot amiben rendszerezhetem a dolgaimat. Ami kellene:-fel tudjam jegyezni a napi teendőket, akár a jövőben is
-tudjon valahogyan értesíteni az app, tehát ha beállítok egy időt emlékeztessen, hogy most dolgom van
-nem hátrány az sem, hogy ha van hozzá widget, mondjuk ha lehúzom a felső sávot akkor megjelenjenek a napi teendők
-nem annyira fontos, de ha lenne valami netes elérhetősége, hogy gépről is tudjak bele írni, az nem lenne rossz.gondolom most feladtam a leckét, de előre is köszönöm a segítséget
-
törölt tag
Jól látom, hogy a Numbers-ből kivették az ujjlenyomat védelmet és csak jelszóval lehet levédeni az űrlapokat?! iphone-on pedig ott volt a touch id opciója, de sehol sem találom már 😒😵
-
burasu4
senior tag
válasz Lizardman #24065 üzenetére
Offline a Here-n belül is. Megy a navigálàs közeli helyekre. De pl. ha Budapestről tervezek utat Veszprémbe akkor kiirja azt amit a fenti képen láttok. Hogy csatlakozzak netre.
Valaki megprobalnà hogy offline otthon ülve, nem útközben egy távoli helyre navigál? Köszönöm. -
Tibee86
nagyúr
Na már a második app.-ba futok bele FMA-n ami iOS9-cért sír, de akkor se.
-
burasu4
senior tag
válasz univerzita #24060 üzenetére
930-on nekem is tervezett. De amióta iPhone van azóta nem volt szükség offline tervezésre. Viszont megyek lassan külföldre egy hétre ott jó lenne használni.
-
burasu4
senior tag
-
Oliverda
félisten
Shazam Encore 3 EUR
-
burasu4
senior tag
Sziasztok. A Here navigáció internet kapcsolat nélkül (WiFi, mobilnet) tud navigálni? Mert az alkalmazáson belül azt írja hogy igen. És ma próbáltam nekem nem ment. A térkép le van töltve.
Csak pl. külföldön hasznos lenne repülő üzemmòdban használni.[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz Mela Kehes #24052 üzenetére
Majd kederul, ez az uj asszem. Nemreg jott ki
-
bigdady
nagyúr
Akcios a gta liberty city erre nem engedi tolteni mert being modified... Másnál?
-
Gsx-rr
veterán
Az ,hogy lehet ,hogy a Here Maps-nál egy térkép I5-re 997 mb I6-ra 1,67 gb?
-
Vasinger!
nagyúr
Van aki letöltötte már a The Silent Age nevű játékot?
Böngészőben 311 megát ír rá, viszont iOS eszközökről 3.75 GB-ot. Még a PC-s változat is csak 350 MB.
Hogy lehet ez? -
Rage47
veterán
létezik valami jo magyar receptes app? akár fizetős
-
Lefty
addikt
Milyen jo kis offline szotart tudnatok mondani, ami angol mellett azert meg nemetul is tud?
-
Laca1212
őstag
Nálatok fb messenger-ben a másolás,stb működik? Sőt, ha kapott linkre nyomok, akkor az sem megy. Nem nyit meg semmi linket.
[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
Sziasztok,
el akarom adni az iPad mini 2-esemet, és szeretném tudni, hogy ha majd összejön a tranzakció valakivel, és nyomok rajta egy "összes tartalom, beállítás törlését", akkor vajon a rajta levő rendszer is visszaáll-e egy korábbira, vagy az megmarad?
Jelenleg a legfrissebb iOS 9.2.1 van rajta, és jó lenne, ha az megmaradna, csak a saját cuccaimat törölném róla.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Blyan
félisten
válasz Tibee86 #24021 üzenetére
Érezhető és a Battery részben látszik is ha kb ugyanannyit használod a FB appot meg a Safarit. Androidon is jól működik, csak ott annyival más a dolog, hogy a Chrome pl képes értesítést is küldeni.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
lacy86
addikt
Lemerül a telefonod? Töröld a Facebook appot
Engem az idegesit, hogy mar tobb mint 100MB az app se ennyit nem tudnak megoldani?!
( nem ertem ) -
buci30
addikt
válasz Rage47 #24016 üzenetére
En bíztos a fizetoset szedtem mert az AppZapp dobta ki, hogy xy €-rol free.
Szerk.:
Tényleg van free de nekem ez volt akkor free-be ahogy látszik is megvan.
Lehet akkor csak pár órát volt az vagy éjfélig nem tudom de akkor szerencsém volt.[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
_bl_
újonc
válasz nylontacsko #24000 üzenetére
Ahogy a többiek mondták, a hangopostát a szolgáltatóval tudod kikapcsoltatni, a 3 csengetésnyi időt meg így tudod megváltoztatni: [link]
-
vadászcsiga
félisten
válasz lacy86 #24007 üzenetére
Calculator+ elég pofás.
-
buci30
addikt
8.99€-rol most free ez a fordító. Szerintem jobb mint a Google es több funkció is van benne!
[link]lacy86:
En párat próbáltam es mellett maradtam mert nekem fontos volt, hogy vissza tudjam nézni a számítást meg ki másolni stb [link]
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
lacy86
addikt
iPadre van valami jo calculator vagy csak toltsem az elsot amit kidob a kereso
-
Vasinger!
nagyúr
válasz vadászcsiga #23998 üzenetére
De ez akkor csak a gyorsítótárat üríti, vagy minden zeneszámot letöröl amit már letöltött? Mert ezzel nem sokkal lennék előrébb, mert újra le kell tölteni azokat a számokat amiket letörölt.
-
bok92
addikt
válasz vadászcsiga #23998 üzenetére
És ez droidon van?? 😱 Eléggé bosszantó...
-
vadászcsiga
félisten
válasz nylontacsko #24003 üzenetére
Hívd fel a szolgaltatódat, 1 perc alatt kikapcsolják. Csak ott tudod intézni, készüléken nem.
-
nylontacsko
senior tag
válasz szildavid90 #24002 üzenetére
A hívásátirányítás ki van kapcsolva.
Külön nem találtam hangposta kikapcsolást."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
szildavid90
aktív tag
Kapcsold ki a hangpostát vagy a hívás átirányításoknál kikapcsolod, hogy ne irányítsa a hangpostára, ha nem veszed fel.
-
lacy86
addikt
Ha jol tudom ezt csak a szolgaltatonal lehet beallitani!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest