Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #18097 üzenetére
Eleget.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
madgie #18095 üzenetére
Én a Pedometer++-t használom, azzal nincs semmi gond.
-
legiaap
félisten
Akinek kell lépésszámláló widget ez most ingyenes: [link]
-
Mela Kehes
addikt
válasz
bull84ghia #18092 üzenetére
A gépekbe beszámít a vetőgép, a kultivátor és a pótkocsi is. Az elején lassabban halad az ember.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes #18091 üzenetére
Szerintem soha nem érlek utol
Nekem csak 2 gépem van -
Mela Kehes
addikt
válasz
bull84ghia #18089 üzenetére
Akkor bevárlak. 45 óra a játékidőm, kicsit megszaladt a téli szünetben.
Kérdezz ha valami nem világos!
Például ennek a játéknak az a vége, hogy minden terület az enyém? Gépekből is csak 45 lehet, ami nekem már most kevés. -
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes #18086 üzenetére
Én, de csak most kezdtem 2 napja.
-
ryori
senior tag
[link] Tud valaki ilyen programot ami ingyenes? egy ilyen alacsony zársebességes dolgot, alap kamera, pro camera nem tudja valamiért
-
Mela Kehes
addikt
Farming Simulator 14-el játszik rajtam kívül valaki? Lenne néhány észrevételem/ kérdésem.
-
Nescafé
őstag
üdv
Smart Office 2 mennyire jó ?
most ingyenes.
Amugy valami 10 euro lenne. -
bigdady
nagyúr
válasz
Jackie_Chan #18081 üzenetére
Attól még ott marad a felhőben. icloud/tárhelyben nézz rá ott-e az előző teló mentése
-
bigdady
nagyúr
válasz
Jackie_Chan #18079 üzenetére
Telón az icloud tárhelyen van még mentésed az előzőről?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #18077 üzenetére
Itt is meg volt
bull84ghia: közben töröltem a telóról az icloud web tárhelyről is az ott található régi telóm mentését és mégis látszik továbbra is icloud.com-on, fura
-
Diokhan
addikt
válasz
bull84ghia #18067 üzenetére
Akkor írok nekik, hogy b@***k meg a játékukat
-
bigdady
nagyúr
válasz
bull84ghia #18073 üzenetére
Pedig kikapcsoltam és kiléptem eladás elott az icloudbol, imesst es facetimeot is kkkapcsoltam es kiléptem storeból is. Töröltem a lenti apple támogatási oldalon is a telót de akkor is ott van icloud webes felületén még akkor is ha azt mondom neki kilépés minden eszközről...
Lehet kell neki pár hét még eltünik. -
bigdady
nagyúr
válasz
bull84ghia #18070 üzenetére
En anno kijelentkeztem de ott maradt akkor is
Jackie Chan:
Itt töröld hátha. -
Jackie_Chan
senior tag
válasz
bull84ghia #18070 üzenetére
Lehet,hogy nem,de visszaállitottam a gyári beállitásokat.Mindent töröltem belőle.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Jackie_Chan #18068 üzenetére
Kijelentkeztél az icloud fiókból mielőtt eladad?
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz
bull84ghia #18067 üzenetére
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni,hogy a www.icloud.com \ beállitások oldalon a saját eszközökből hogyan tudom eltávolítani azokat az eszközöket amiket már eladtam???
-
válasz
HUTCHDB #18059 üzenetére
A Smart View 1.0 az a leírás szerint a D, E és F sorozatú smartTv-kkel működik, tehát a konditeremben (F sorozatú es Smart) mennie kellett volna ha a tv-n is engedélyezve volt - már ha szükséges az engedélyezés. Én otthon a tv-n látható adást is tükrözni tudom az iPadra, bár nem a legjobb felbontásban.
A C sorozathoz ezt ajánlják: [Samsung SmartView for iPad], reméljük ez működik majd.
-
pomk
őstag
válasz
Kicsirics77 #18062 üzenetére
Hát akkor pedig nálam van valami hiba. Pedig naponta többször is megnéztem mindkét eszközön...semmi. Írtam már supportnak is, de válasz még nem nagyon érkezett.
-
Diokhan
addikt
válasz
bull84ghia #18057 üzenetére
Hat szomorú vagyok ... Szóval ha jól sejtem pont csak a Colin 2 az, amiben van Subaru?
-
-
törölt tag
Az miért lehet hogy az AppStore nem jelzi ha új frissítés elérhető? Csak ha belépek a frissítésekhez akkor jelzi :/
-
Diokhan
addikt
Nagyon buta kérdés lesz, de valaki, aki ismeri a tapatalk appot elmagyarazna, hogy mire való? Köszi
-
sunsun2
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
SonyNex7
senior tag
Szia.
Nagyon szuper ez a money pro, nagyon tetszik.
Van egy ipadom (air2) is de miért nem működik az icloud funkció?
Elvileg működnie kellene neki,ugyanúgy mint pl a clear appnál
Nem kellett csinálni semmit és amit csinálok az egyiken mindjárt megjelenik a másikon is.
Ötlet.(persze azon kívül hogy kapcsoljam be az appban a icloudot)
kösziMegoldva:Telefonon újra telepítettem a money prot és egyből működik.
-
polonic
félisten
-
sunsun2
tag
Sziasztok!
Valaki használja az IGO navit iphone 6-on?Ha igen,hogy működik rajta?Vásárlás előtt szeretném tudni. -
polonic
félisten
a kontaktok miért nem jeleniti meg az összes fb-os ismerősőmet? csak 43-at tud közülük
-
HUTCHDB
nagyúr
Samsung tv iranyitasara melyik a legjobb ingyenes es fizetos app?
-
Ragnar95
félisten
A legtöbb program alapból a telefon nyelvére állítja magát, hogyha nem, akkor pedig az appon belül kéne tudnod állítani a nyelvet, ha tud több nyelven is.
Vasinger!: nekem a Pocket Expense vált be a legjobban, az egyetlen hátránya, hogy nem lehet számlánként különböző pénznemet beállítani, de annyira megszoktam már, hogy csak emiatt le sem váltottam. -
Vasinger!
nagyúr
Melyik az a legjobb program amelyikkel a kiadásaimat lehet követni?
Lehetőleg ingyenes kéne, de 1-2 USD-t fizetek érte, ha valóban tuti.
Jó lenne valami jelszavas védelem is rá.
-
oszy
veterán
one list - prioritized to-do list & task manager
Ez a program hogy lesz magyar? -
bok92
addikt
válasz
Mela Kehes #18020 üzenetére
Nekem működik gond nélkül. A save videó a fotóhoz menti amúgy a videót.
-
Mela Kehes
addikt
Megvettem a workflow-t, a szifon.com-ról letöltöttem a youtube download programot. Elindítja a letöltést, de nem tölti le sehová. Tud valaki segíteni?
-
Diokhan
addikt
Hello! Buek!
GarageBand-ben szépen megcsináltam a sávokat es kész van minden, de most elakadtam! Nem tudja valaki, hogy hogyan kell össze fűzni az A-B-C stb szekciokat, hogy folyamatosan játssza le es ne csak a szekciót ismételje?
-
smallmer
őstag
Halihó mindenkinek. Először is BUÉK.
van egy olyan gondom, hogy eladtam a gépem és megvan már az új. szeretnék valami olyan programot amivel nem kell szinkronizálni mert akkor minden cuccom elmegy a telefonomról. Eddig az itools-t használtam de most valami nem kóser vele. Tudtok valamit amivel ki tudom váltani az itunest? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Jackie_Chan #18015 üzenetére
Az az...jah tényleg. Hogy is felejthettem el.
Köszi.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Valami olyan progit keresnék, amivel a nas-ròl letöltés nélkül lehet filmet nézni. Mit ajánlotok?
-
jazzkifli
tag
Lehetséges, hogy az FMA-ban az Amazon gift card csak US-beli szállítási címre érvényes?
Mintha ezt silabizáltam volna ki a leírásból.
Örülnék ha valaki megcáfolna :-) -
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
A Chrome böngető mindig ezt írja ki nekem és nem tudom mi ez.
"Kérjük frissítse szinkronizálási összetett jelszavát!"
Milyen jelszót kér? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest