- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
sirszevenap #4198 üzenetére
Nagyon rá vag pörögve erre, hogy miért nem adta meg.
Több embernek nem is mutatta azokat az app.-okat (pl nekem). Szokj hozzá, sajnos lesz még biztos olyan app, amiért nem fogja megadni. -
sirszevenap
addikt
No , 104 credit kell a gift card-hoz. Ami simán meg is lenne, ha nem ragadt volna be ez a két app ( monstor quest, reign of dragons). Tuti biztos vagyok benne, hogy azért nem adja meg, mert már volt telepítve a telefonon hasonló célokból. Nem lehet valahogy megoldani, hogy ne "érzékelje", hogy már volt a telefonon? Mert ahogyszor belépek , nyilvánvalóan látszik, hogy játszottam vele, mert 4-es szinten vagyok a másikat is onnan folytatja, ahol emlékeszem, hogy abbahagytam. Nagyon bosszantó! Nem lehet Teljesen eltávolítani a telefonról ezeket mindenükkel együtt, hogy "nulláról induljak"?
-
Mela Kehes
Topikgazda
Van külön program arra ami mutatja, hogy melyik programom mennyit fogyaszt az aksiból?
A Battery Doctor-ban van azt tudom, de külön progi érdekelne. -
norbi2010
őstag
válasz
sirszevenap #4189 üzenetére
Ha leárazzák megajándékozlak vele
-
norbi2010
őstag
válasz
sirszevenap #4180 üzenetére
Már magamat megajándékoztam vele
(meg az MC4-el is
)
-
norbi2010
őstag
válasz
sirszevenap #4182 üzenetére
Sajnos nem tudom megcsinálni,mert alapból azt én acc-omhoz adja a dolgokat
-
gAnDzs
tag
Visszavonták a Vice City-t iOS-en is??? Mert nekem azt írja ki h Waiting....
-
Tibee86
nagyúr
válasz
sirszevenap #4180 üzenetére
Vagy pár gift card-ot így mikulás alkalmából szétdobálhatna. -
bobooo
addikt
válasz
sirszevenap #4172 üzenetére
Egyelőre béta van csak kint. Az meg nem mindenkinek elérhető. Csak a legjobbaknak.
norbi2010: még mindig áll az ajánlatom.
-
r3dsnake
nagyúr
Az milyen dolog, hogy a másfél gigás feltelepített ashpalt7-hez kijött egy frissítés, és nem elég neki 3giga,hogy feltegye? Kivettem a zene syncet iTunesból, így már 6gb elég neki...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
sirszevenap #4168 üzenetére
Nálam sem adja meg a happy streetet még mindig, de nem akarom letörölni, mert akkor veszne a mentésem.
-
bobooo
addikt
válasz
sirszevenap #4166 üzenetére
És meg is van a 10$-os.
Egyébként, ma reggel kaptam e-mail-t, az Android-os béta verzióról. Elküldték az apk-t úgyhogy mehet a 3 helyről való gyüjtögetés.
-
sirszevenap
addikt
válasz
r3dsnake #4167 üzenetére
Én biztosan nem töröltem.
Sajna nem jött be amit mondtam. Még mindig nem adja meg azt a két appot. Remélem majd később hozzáírja. De szerintem ez azért van, mert pl a MQ-t már más miatt leszedtem és játszottam vele. Másikkal is ez lehet a szitu. Viszont a 240 creditest megadta. Annyi bosszant, hogy már csak ez a 160 Credit kéne ebből a kettőből.
Szerk: most nézem, minden alkalommal felkínálja, hogy telepítsem a beállítást. Ez mitől lehet?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
sirszevenap #4166 üzenetére
Vagy csak törölted a sütiket és ezért kérdezte?
-
sirszevenap
addikt
-
szabopali
aktív tag
válasz
sirszevenap #4164 üzenetére
A monster nálam is smucig. Nem adja!
-
Ragnar95
félisten
Reméljük, most úgyis elment a giftcardom a Vice Cityre
Kipróbálni még nem volt időm, most iPaden a Most Wantedra kattantam rá
BoboDJ: és milyen? Trailer alapján a grafikától nem voltam elájulva, meg kb semmit nem fejődött az egész játék, közelharcnál volt 1-2 szép jelenet, de az gondolom úgyis csak megadott helyeken lesz elérhető a sztoriban.... -
bobooo
addikt
Tölthető a Modern Combat 4 !
-
HaZsolt
őstag
válasz
Daniel Alves #4142 üzenetére
Nekem most szedi, milyen?
(#4143) Mela Kehes
A gyárit hol találom? Szokatlan még az ios. -
Tibee86
nagyúr
Ingyenes a Snapseed, ha valakinek még nem lenne meg.
-
Tölthető a Vice City
-
nord_
veterán
válasz
Mela Kehes #4143 üzenetére
Na, pont ezért használok én külsős progit az adatforgalom mérésére...
-
sirszevenap
addikt
válasz
Daniel Alves #4142 üzenetére
Tolnám én is, de várok , hogy kigyűljön a gift card!
2472 creditem van FMA-n. +160 lenne, ha megadná azt a két appot amit előbb említettem. De semmi. Most reggel adott valami hupikék törpikéket +300 kreditért. Azt megadta. Ezt a kettőt ezek szerint buktam, vagy majd később jóváírja? Többször is lekaptam őket, futtattam 1 percig is őket, de ugyan úgy ott vannak és nincs + credit.
nos?
-
Daniel Alves
őstag
Én már a Vice Cityt tolom gyerekek
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
sirszevenap #4140 üzenetére
Nah mi? Nálam ugyanolyan.
-
sirszevenap
addikt
Fma-val mi történt ?
-
szabopali
aktív tag
válasz
DanielK #4122 üzenetére
Nekem is több email címem van de ez már gondolom, h manapság evidens. Viszont van egy gmail amire az összeset átküldöm, ezt látják az idevice-ok. A küldést meg megoldom kettőröl - privát vagy hivatalos. Persze sok lehetőség adódik, van bőven lehetőség az emailek beállítására és akkor még szoba se jöttek az aztali gépek levelezési rendszerei. Nekem ez a változat jött be, hamár szóba került, gondoltam leírom.
-
nullzero
tag
Megkérdezném még egyszer: hogy lehet magyar turistatérképet tölteni iPhone-ra?
A másik pedig: hogy tudok egy másik telefonra (Android, iPhone) átküldeni egy pdf-et iPhone-ról, PC és net használata nélkül? iOS 6, jailbreak nincs. Bármilyen app jöhet, ha lehetséges ez.
-
DanielK
addikt
válasz
sirszevenap #4134 üzenetére
Egyszer futtattam és kész. Aztán töröltem. Megadta. Várj még hátha.
Bár ez ipaden volt. De közben iphoneon is megadta. Zárd be majd nyisd meg újból a safarit. Esetleg törölj előzményeket -
Mela Kehes
Topikgazda
válasz
sirszevenap #4134 üzenetére
Sehol. Pedig nyavadt 140 kredit kellene a 15 dodóhoz.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes #4132 üzenetére
Nekem sincs napok óta.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz
sirszevenap #4130 üzenetére
Nekem most sincs semmi.
-
DanielK
addikt
válasz
sirszevenap #4130 üzenetére
Várj még, mert nekem megadta, csak később
-
sirszevenap
addikt
freemyapps adott két appot.( Monsters Quest, Reign of Dragons ) Az egyikért sem ad semmit. 30 sec-ig fut, multitaskba átlépek a safariba és nem történik semmi.
Hasonló valakinek?
-
Polllen
nagyúr
válasz
Polllen #4127 üzenetére
Na meg is van a kicsike, jól emlékeztem, ki kell nyuvasztani a szemetet.
Blood of rooftops pályán lehet próbálkozni, bár ha nem csak lelökdösi az ember a tetőről még a kimaxolt squad car-ral is nagyon nehéz.
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
Nem tudja vki, h a carmageddonban hogy lehet a 6 kereku swat járgányt feloldani?
Pc-n anno ugy rémlik, h idővel azzal támadtak, kellő rendőr kinyúvasztása után, de most se híre, se hamva..Minden auto megvan, mar csak ez hiányzik.
-
DanielK
addikt
minden email címemet a gmailben kezelem, egy helyen. (ide van átirányítva, már kb 2-3 éve - akkor még iphone-m se volt).
Illetve állíts be egy olyan exchange szervert, ami tűzfal mögé van rejtve és knockolni kell. hát macerás, mint állat. a gmailről viszont lehet annak a nevében írni és meg is kapom átirányítással. sokkal egyszerűbb.
a gmailben egy helyen látom az összes küldött és érkezett emailjeimet (van vagy 5 ide beállítva)
-
HaZsolt
őstag
Adatforgalom nyomon követésére milyen programot(kat) ajánlotok?
-
vans?
őstag
Csodaszep az uj gmail app!
-
sirszevenap
addikt
válasz
r3dsnake #4109 üzenetére
No igen, nekem is ez jött!
Viszont sajna elég beleéltem magam a 2092 ( most már 2172 ) pontommal, hogy meglesz a GTA Vice City-ig.
Ez szerintem most elmarad. Talán egy embert még meg tudok majd invitálni, de akkor is távol vagyok még. Meglátjuk. Ha mást nem, várok még karácsonyig, mert mélyen reménykedem benne, hogy ők is ajánékoznak majd minket, mégpedig sok sok sponsor appal!
Ha pedig nem, még akkor is esélyes , hogy kigyűjtöm és akkor lesznek akciók valószínűleg. Mondjuk ha GTA nem lesz leakciózva, akkor is kiváltom, az biztos!
Sőt, magamat ismerve, addig fogok vele szemezgetni az appstore-ba, hogy majd nem bírom kivárni.
Egyetlen egy játék, ami ezt váltotta ki belőlem. Talán még az MW de az sem ennyire, hisz ez egy régi klasszikus ... imádtam. Tisztán emlékszem, amikor erőltettem a P2 -es gépemen amibe össze csóróztam 256 ramot ( 64mb volt benne!
) és volt benne egy Diamond Viper V2 .-es vga !
Szaggatott mint az itélet, de mazoista módján játszottam vele!
Majd sikerült újítani, akkor le se akadtam róla több évig!
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz
sirszevenap #4107 üzenetére
Eleinte mindenkinek egyformán jöttek. Most az iPhone és az iPad között is eltelik néha 2 hét.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
sirszevenap #4105 üzenetére
Nálam is jött sponsor app, a Happy Street. Viszont ez nálam már régóta fent van, és rendszeresen játszok vele. Kíváncsi vagyok így is megadja-e.
-
b4zsi-
őstag
válasz
sirszevenap #4107 üzenetére
Azért nem hiszem, hogy ennyire személyre szabott lenne... Mi csináljuk kb 1 éve gondolom kevesebb a szponzor app mivel 1 év alatt sokkal többet leszedtünk, mint még aki most kezdi. Volt már olyan app ami 2 x is volt amióta töltögetem pl. a Hupikék Törpikék
-
sirszevenap
addikt
válasz
Mela Kehes #4106 üzenetére
Az igen. Akkor úgy látom ez teljesen random. Vagy akit már úgy látnak h közel van a nagyobb ajándékokhoz azoknak alig adnak.
Nem tudom...
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz
sirszevenap #4105 üzenetére
Én másfél hete nem kaptam semmit.
-
sirszevenap
addikt
Hihetetlen de végre i5 kompatibilis a YouTube app + kaptam egy sponsors appot 3 nap után free my appon
-
Möhe
addikt
4shared ezt használja valaki?
-
Injun
senior tag
Az lenne a kérdésem,hogy hogyan oldható meg iPhone-on az,hogy ne qwerty billentyűzettel gépeljem az sms-t hanem a klasszik szám/betű kiosztással mint a nem touch screen telefonoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest