Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #5599 üzenetére
Városon belül csak 40
Amúgy a legtöbb robogó simán megy 65-70-el
-
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga #5597 üzenetére
Olyasmi kéne. Ránézek.
-
vadászcsiga
félisten
Megjelent a Mailbox az Orchestra-tól.
máyköl
Valami gps tracker? Mondjuk a Sportstracker. -
máyköl
veterán
Valamilyen jó kis sebességmérő alkalmazás?
Ami ha a zsebemre vágom a telefont, méri a max sebességet amit a robogóval megtettem... -
Blaise
veterán
válasz
sirszevenap #5592 üzenetére
Ezen semmi meglepő nincs, korábban is lehetett tudni
Facebookon írták a fejlesztők "It'll launch by late Feb!"
-
sirszevenap
addikt
"Az Apple jóváhagyta a Real Racing 3-at, így már nagyon közeli az App Store-os megjelenés is. Ezt az infót bizonyítja, hogy az EA marketing gurujának Game Center account-ján megjelent a Real Racing 3, sőt, az is kiderült, hogy 65 achievement-et fog a játék alapból tartalmazni."
-
vans?
őstag
válasz
Stalker-2572 #5590 üzenetére
Igen, a magnest szeretem.
-
vans?
őstag
3 Save Me-vel (a fejlesztesek meg kozel sincsenek meg)
-
Tibee86
nagyúr
Sehogy nem sikerül a Fortify app-nál a dropbox backup visszavarázsolása.
A Fortify szerint nincs meg Dropbox-ban (pedig de), a Dropbox szerint meg nincs fent az app, amibe vissza tudná tölteni... -
mandin
senior tag
A z Evernote-hoz hasonló jegyzetelő van? Nagyon nem jön be az Evernote felülete.
-
Atom_Anti
senior tag
telefonbeszélgetést felvevő app létezik?
-
mandin
senior tag
Létezik olyan to do app, ami szinkronizál mondjuk a google naptárammal?
-
nullzero
tag
Tud valaki normális magyar billentyűzetet a Cydiában?
Az Apple-féle valahogy sose tetszett... nagyon lassú, főleg ékezetnél és az autocorrect is szar. -
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5566 üzenetére
Király! Köszi.
-
penge111
addikt
Megérkezett a 6.0-6.1 Jb Én azt tanácsolom várjatok még pár napot, mert sokaknál beragadt a telefon (Iphone 5 főleg), biztos jön pár gyors fix még.
-
HarryPotter
őstag
Vine működik rendesen nálatok? 6.1 alatt elinditom és azonnal kilép
-
vadászcsiga
félisten
Végre egy jó csengőhang app
Pimp Your Sound -
Nálatok működik a legfrissebb Facebook app? Nekem iOS 5.1.1 alatt nem megy, egyszerűen kilép, amikor elindítanám.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #5560 üzenetére
10M lifetime meters
na ez már beteg
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #5556 üzenetére
Coin magnet van beállítva mindig.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #5556 üzenetére
Még mindig Templom Futás II
....
Score hogyan van kiszámolva, mi a méterek és az érmék szorzója? Hogy érdemesebb a pontra rámenni, méterrel vagy érmével? Illetve mennyi pontot ad pontosan a score powerup, tuti nem 500-at
kristállyal?
-
AMATŐR
őstag
válasz
vadászcsiga #5552 üzenetére
Azért egy kicsit más!
-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5552 üzenetére
Köszönöm, nézem!
-
vadászcsiga
félisten
Amatőr
Itt egy magyar alternatíva arra amit kerestél
G'Roby Mobileez a link volt az AppStore-os copy link, kiváncsi vagyok 6.1-en működik e már? Beillesztem úgy is ahogy szoktam.
G'Roby MobileSzabopali
Én a Capriccio-t használom, ez a legkifinomultabb. Több éves tesztelés áll mögötte. Nem a legszebb app de működik. -
szabopali
aktív tag
Lossless playert keresek. A legfontosabb a .flac kiterjesztésű fájlok játszása. Kutakodhatok a storeba, meg is teszem, de a véleményetekre, tapasztalatokra lenne szükségem. Köszönöm
-
vans?
őstag
válasz
Stalker-2572 #5541 üzenetére
Nalam is.
En a 10 millioval szenvedek egyelore, de meg fogom csipni azert.
-
Tibee86
nagyúr
Nekem rémlik rosszul, hogy az FMA-n a krediteket nem lehet elvileg átvinni másik készülékre? Mert én úgy tudtam, hogy készülékhez tartozik, nem ID-hez.
Csak mert le lett cserélve a családban a másik i4 egy 4S-re, felraktam rá a 4 backupját, és a kreditek ugyanúgy megvannak. -
Ragnar95
félisten
válasz
Stalker-2572 #5538 üzenetére
Szerintem annak nem kéne gondnak lennie, mivel az külön achievement / küldi,h ne gyűjts érméket...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Stalker-2572 #5536 üzenetére
És nem is szedtél fel valamilyen powerupot játék közben? Szóval ha belefutsz egy mega coinba, boostba vagy bármilyen más powerupba, akkor sem kapod meg az achievementet
-
Stalker-2572
veterán
Nagyon baró játék ez a Templom Futás II
Jobban futok benne mint Forest 10.000métereket sorba
1.000.000 without powerupsot hogy lehet megkapni, megcsinálom, de nem adja meg?
Lehet az érmék sem gyűlhetnek ki?
Semmilyen szuper erőt nem használtam
-
AMATŐR
őstag
válasz
vadászcsiga #5528 üzenetére
Köszönöm, remélem ismétlik. Itt elég nehéz lenne megtalálni.
-
AMATŐR
őstag
válasz
vadászcsiga #5526 üzenetére
Mai részben volt, 12 óra körül.
-
TheMarci
addikt
válasz
vadászcsiga #5523 üzenetére
Az egész alapja egy adatbázis, ahol a vonalkód, termék, ár kulcsok vannak. Kizártnak tartom, hogy itthon lenne ilyen, és még ha van is, ki az aki frissítgetné minden egyes árváltozáskor? Tényleg, ahogy írták, az árukereső, és társai van hozzá a legközelebb.
-
AMATŐR
őstag
válasz
szabopali #5509 üzenetére
A Discovery Science csatornán szokott lenni. Rengeteg jó app-ot is bemutatnak benne.
A csaj bement az áruházba TV-t venni. Annyit mondott: van ez az ... alkalmazás iphonokra , ezzel rögtön megtudjuk hol, milyen áron vannak ezek a TV-k. Vonalkód olvas és voalá. Kiadott egy csomó boltot az aktuális árral.
Annyi maradt meg, hogy piros színű az app. -
bobooo
addikt
válasz
vadászcsiga #5519 üzenetére
De ha egy fejlesztő csoport (vagy bárki) megvalósítaná ezt, akkor nagyot lehetne vele kaszállni az biztos
-
Möhe
addikt
válasz
vadászcsiga #5514 üzenetére
a QR és a vonalkód nekem nem egy liga
Amatőr: ez nem releváns dolog,hogy bemész tecsóba és fényképezel,aztán közli veled hogy "kard vissza te barom, 2 házzal ez olcsóbb mint itt..."
kell lenni egy b@szott nagy bázisnak amiből "táplálkozik" az app,napra készen ráadásul,mert ha ez nincs honnan a csából tudja bármi és bárki ha ez nincsen kigyűjtve? -
sirszevenap
addikt
válasz
vadászcsiga #5510 üzenetére
Ne aggódj, nekem is szórakozott mindkettővel. De nekem azt írta , hogy jelentkezzek át US-ra , holott már rég azon voltam. Hagyd pihenni egy kicsit, aztán menni fog!
-
bobooo
addikt
válasz
vadászcsiga #5510 üzenetére
Fél órája szedtem le US acc-al
-
vadászcsiga
félisten
Ezt az NFL shuffle-t melyik store-bol tölthető le mert nekem a magyarra is meg a us-re is azt mondja nincs?
-
AMATŐR
őstag
válasz
vadászcsiga #5502 üzenetére
Léteznie kell. Tegnap a tv-ben volt a "kütyümánia" abban mondta a csaj az app nevét, de pont megcsörrent a telóm így semmit nem értettem belőle.
-
Möhe
addikt
válasz
sirszevenap #5503 üzenetére
De megvan
-
nullzero
tag
válasz
sirszevenap #5503 üzenetére
Az amerikai focist? De, azt igen, egy hete ez az első.
-
sirszevenap
addikt
A mai appot se kaptátok FMA-n?
-
AMATŐR
őstag
Melyik az az alkalmazás, amelyik vonalkód alapján "megmondja" melyik helyen legolcsóbb az adott termék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest