Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
minimaLIST - nagyon jó cucc, csak ajánlani tudom. Igaz, mióta a gyári Reminders appba beköltöztem okafogyottá vált, plusz pár megosztott jegyzet simán jegyzetekből.
-
SharpSA
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
2Do
TickTick
Microsoft To Do
Emlékeztetők (Apple) -
Acula M.D.
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Google tasks?
-
flesh
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ezt próbáld, multiplatformos!
[https://www.zoho.com/notebook/] -
Whynot?
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
[link] Mi a Listonicot használjuk. Tud magyarul is.
-
Laslow
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mi a Google Naptárt használjuk, a feleségem Androidről, én iPhone-ról. Látom az ő bejegyzéseit is a naptárban, más színnel bejegyezve mint a sajátjaimat, és ő is látja az enyémeket. Bevásárlólistának meg a Bring! nevűt használjuk, ugyanígy, tökéletesen működik, jó a használhatóság foka. Meg van pár közös doksink is Google Drive-on (pl. személyi adatok, hogy bármikor kéznél legyenek).
-
MasterMark
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Eléggé szürke zóna, és 7 naponta újra kell csinálni. Illetve írják, hogy olyan apple id-t használj erre amit nem használsz ha bannolnák.
Szóval csak óvatosan.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az oldalán jól leírják hogy működik: [link]
Plusz azzal kiegészítve hogy sok user tolja fel az adatot ami még rásegít.
Én bereggeltem amint elkezdtem használni, most meg gondolkodok egy saját állomáson azt én is tolnám fel az adatot. Jelenleg csak úgy jelentem az időt, hogy kinézek azt bemondom itt milyen. -
moleculez
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez tetszik, hazamegyünk kipróbáljuk, köszi!
Viberrel meg a chat appokkal az a baj, hogy 10 x 2-3 perces videó (4k 60fps) nagyon lassan megy át, ha egyáltalán, fotó még okés.
Családi nyaralás, mindenkinél Apple cuccok, egy kivételével
Anyósnak nem kell Apple
. Aztán mikor rakom majd össze a nyaralós videót akkor nyilván jó az eredeti fileokkak dolgozni. -
kezo0
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi, ez nekem is jól jött!
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem AM van már több mint egy éve, előtte viszont a Spotify-t nem próbáltam. Family-ben működik a megosztás, vagy fejelnként meg kell venni? Ingyenes próbahónap vagy ilyesmi van? Amúgy én meg vagyok elégedve a Musiccal, nem hallgatok nagyon olyat, ami nincs fent. Az egyetlen, ami zavar az, hogy a dalszövegek elérhetősége nem konzisztens...
-
Serpiko
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Miben jobb? Most akarok előfizetni valamilyikre...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Évek óta használom, még iPad mini 2-n is fenn volt, soha nem találkoztam ilyennel.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Most néztem két napja jött ki új verzió, azóta van ez. Várom a frissítést, addig jobb híján a friendlyt használom.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Írok valakinek iPaden, az telefonon nem látszik és fordítva. Mac-en viszont jó.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
🤣
-
Sungoo
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem tudom, mondom hogy törölték. A mostani fb-s kihívás paródiája volt. Egy anyuka lógatott egy babát a kád felett, csak térdig ért a pélója. Hétköznapi mém volt, valamiért ugrott rá.
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A játék offline is működik, automata ellen, vagy két teló közt wifin. Itthon mondjuk nyilván inkább az eredeti társast játszuk, de melóban, vagy néha elütni unalmas öt percet tökéletes a gép elleni játék is. Az alapjáték persze menni fog, de vérzik a szívem a kiegészítők miatt...
Na de akkor tényleg írok a fejlesztőknek, hátha többet mondanak, mint az üzenetben volt. Bár nem hinném, mert akkor nem azt írták volna, hogy a kiegészítők elérhetetlenné válnak, hanem hogy hogyan tudjuk őket tovább használni. -
bbmt
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nincs
Syl: csak ez az egy tűnt el. De a store-ban sincs.
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem kell ahhoz tinilánynak lenni.
De a B612, amit itt használunk, nem erre van.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
hát, ha kondibérletet nem akar venni, akkor appot igen?
-
tboldi
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Csak az iPades verzió, nem?
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azt keresem, ezért kérdeztem
Boomerang és qustido kuka -
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pedig van csak túl sok...
Jó pár multi platform van csak nem tudom melyik tudja az időkérést, igazából ez a kérdés
-
trobi28
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hívástartás? Akkor villoghat ha más is hív éppen beszed közben
-
Norbi.
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hívás közben nem, csak mig fel nem veszed. Szerintem neki szimplán bekapcsolódott a vaku.
-
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az okés de hogyan?
Mert album mentes van egybe de nincsenek albumba.
Az odapakoláshoz is ugyan így kéne kijelölni tehát...🤬 -
moleculez
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
az megvan, csak még így sem tudok olyat, hogy egy album dalai egy listában legyenek.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Fain

-
Kicsirics77
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen amiatt,köszi,kipróbálom aztán meglátjuk milyen lesz.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Próbálni kell az alkalmazáson belüli vásárlást, mert van amikor az is ingyen van. Bocs, de nem töltöttem le, mert nem kell, így nem néztem, csak az akciót.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azert ott virit az in app purchase.
-
trobi28
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szívesen. Tudomásom szerint minden szolgáltatásért leszedik a sápot, ők ebből élnek.
-
trobi28
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen
-
silboy
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Sony TV-öl lenne szó.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor marad a chrome.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Tudtam én

Viszont ha már itt tartunk találtál megfelelőt? Nekem a 2Do vált be legfőképp a Mac szinkron miatt. -
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Naptár programokból nem vásároltál be anno?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Megvettem én is. Van már egy rakat ezekből. Mindig veszek egyet-kettőt, tetszenek a képek róla aztán sosem használom. Így voltam/vagyok a naptár és a todo appokkal is. Ismerős?

-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi, már párszor majdnem megvettem.

-
MasterMark
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hm, nálam csak teker.
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én iFanBox -al próbáltam vissza rakni,,ipa " fájlokat. Volt amit lehetett de voltak amit nem.Syncios -ban nem láttam ilyen lehetőséget ( igaz már régen használtam mert 3uTools -t használom)
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mostmár nem rakja át az iTunes minden szinkronnál a letöltött appokat/frissítéseket a készülékedről a gépedre, sőt, kézzel sem tudod őket átrakni (ezt tudta a Transfer purchases), tehát csak akkor tudsz iTunesról visszarakni régebbi verziót egy appból a készülékedre, ha minden appot kézzel leszedsz iTunesban is gépen.
Tehát az már nem működik, amit régen meg tudtál tenni, hogy frissítettél egy appot telefonon, nem tetszett a frissítés és ha a frissítés óta nem szinkronizáltál iTunes-szal, vissza tudtad rakni gépről a régebbi verziót. -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hacsak nincs meg még régről a gépeden lementve az .ipa, nem.
moleculez: iCloud control panelt telepítsd windowsra, azzal megoldható -
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Már amelyik felhasználót kicsit is érdeklik ezek a dologok...
Én például anno droidon sem tettem vissza régebbi appot. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Már rég.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jó ideje, nem emlékszem pontosan melyik verzióban lépték ezt meg, de az biztos, hogy jóval az iOS11 megjelenése előtt, emlékeim szerint inkább az iOS10 megjelenése környékén történt a dolog.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mi mi?
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Super repost. Tökéletesen működik.
-
leroyclub
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam meg most is pixeles elég sok...
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor vagy a szemüveged nagyon pixeles vagy keveset ittál.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam is jók a képek (Air).
-
kezo0
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
iPad mini 4-en használom, 24.0-ás verzió, mint nálad, és a képeknek semmi bajuk. Nem pixelesek, ugyanolyan minőségűek, mint korábban bármikor.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az megvan, hogy egy iPhone alkalmazást akarsz használni iPad-en?
Semmilyen frissitést nem kell elfelejteni.
Ez nem android, hogy telefonon és tableten is ugyan azt az appot telepíted. -
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én is használom,de nálam csak 120 MB foglal,abból maga a aplikáció 70 körül. Szoktak úgy is tárhelyet felmenteni hogy a iTunes -ból megpróbálnak nagyobb méretű filmeket letöteni mint amennyi szabad hely van.Én néha használom a Magic Cleaner -t, azzal is lehet 200-400 MB törölni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Sajna cache törlés opciót már évek óta kivették a rendszerből, pedig régen gyárilag tudta ezt az iOS.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Valószínűleg cache-el a kelleténél jóval agresszívabban. FB is ugyanezt csinálja sajna.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Részben ez is lehet az indok, hiszen a GSM hívásokhoz nem férhet hozzá semmilyen app, márpedig a hívásrögzítéshez erre szükség lenne, de a jogi aggályok is benne vannak valószínűleg, nem véletlen került eltávolításra a múltban jópár ilyen jellegű app az AppStore-ból.
Igény valószínűleg lenne rá valóban, de általában Androidról érkező új felhasználók jelentkeznek ezzel, hiszen a régi iOS felhasználók nagy része beletörődhetett már így iOS11-nél hogy nem lesz hívásrögzítő. -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az appok létezése nem törvényellenes természetesen, gondolom amit elfogadsz első indításkor nyilatkozat is arról szól, hogy a felhasználó felelőssége a másik fél beleegyezését megszerezni és a fejlesztőt semmilyen felelősség nem terheli.
Innentől az app fejlesztője és a Google mossa kezeit. Az Apple viszont nem szereti ezt ugye, nem véletlen hogy a YT letöltő appokat is sorra tiltját ki az AppStore-ból.
Olyan pedig nem létezik, hogy egy app hozzáférhetne valamihez, amihez az Apple nem szeretné, egyrészt a sandboxing, másrészt az hogy csak az Apple által elérhetővé tett API-kat használhatod az appodban garantálja hogy ne tudjon egyik app se semmihez hozzáférni, amihez nem kéne neki. -
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Sehogy. Facebook appon belül tudsz kilépni csak
-
wolf13
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pár napja már van ez a probléma. Viszont olvastam, hogy csak a magyar
Storet érintette a hiba , és nem igazán jelezte senki , csak tegnap szerzett
Róla tudomást az Apple. -
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam sem működik. Kilépés/belépés megoldotta nekem is.
Facebook Groups helyett valamit tudtok?
-
wolf13
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Esetleg ha van a családba másnak akinek működik, jelentkezz be annak ID-jével , majd vissza a sajátoddal.
Lányomét így tudtam életre kelteni.
-
lacy86
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nalam is OK!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam működik.
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszönöm!

-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Csak egy adott feladótól akarok pusht
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Utóbbit visszavonom, átgondoltam. Külföldön, áruházak wifijen én is csak a legszuksegesebbeket nézem meg.
-
No.01
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szoval ez neked megvan VPN nelkul is??
Erdekes...Mindenesetre meg kutakodom, de en nyilt halozatra csak es kizarolag VPN-el csatlakozom vagy inkabb sehogy.
Ha esetleg masnak van tapasztalata az kerem ne tartsa magaban.

-
No.01
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
OK, de akkor mondj mas biztonsagos lehetoseget nyitott halozatokhoz valo kapcsolodashoz.

Tudom a mobilnet lenne a megoldas, de az adatforgalom vegett az azert meg korlatozott... foleg kulfoldon. -
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ezen a téren driod sokkal jobb egyetértek
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ettől még én sem tudok egyetlen ismerőst se mondani aki használná.

-
Diokhan
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Úgy, hogy a feleségem pl android telefont használ, én javasoltam neki a swiftkey-t, mert jobb, mint a gyári bill. Én sem iPhone-al a kezemben születtem, voltak korábban droidjaim, már azon sem jött be. Pontatlan volt, és nehezebb volt számomra, mint pötyögni. Kolléganőm sokszor megjegyzi amikor hallja a bill kattogást amikor írok iPhone-on, hogy "jééézusom hogy tudsz ilyen gyorsan írni?"...
Szóval így nem hiányzik.(#28120) vadászcsiga: Annak, hogy kinek melyik írási mód jön be mi köze van ahhoz, hogy mennyi rálátása van a rendszerre? Tök mindegy mennyire értesz hozzá, mindegy, hogy app fejlesztő vagy vagy egy átlagos user, úgy fogsz írni, ahogy neked kényelmes és ennyi. nem kell ezt túl gondolni...
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nagy képzelőerő sem kell hozzá.

-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én próbáltam párszor a Swype-ot droidon is, meg iPhone-on is és nagyon nem jött be. Csomó Android felhasználó se Swype-ot használ, nem jöhet be mindenkinek

-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Esetleg úgy, hogy droidon próbálta és nem jött be neki?

Egyébként én sem használtam soha a Swype-olást. -
Diokhan
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Bocs, lejárt a szerkesztési idő. Tudom, hogy a képen a 4S van, volt nekem is, fel ismerek egy iPhone tipust. A rendszer volt a lényeg.
-
wayne1
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kár, hogy ha továbbra sem frissítik akkor IOS 11 alatt nem fog működni.
-
Diokhan
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A képei alapján megint akarok szerezni egy iPhone 5-öt ios 6-al

-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én se találtam megoldást. Csináltam új fb reget de azzal is uaz lett 3 hónap után mint a régivel, megszűnt emailt küldeni meg pusholni. Csak a jelvény megy

-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Valamivel meg lehet? Mert email nem küld fb, push nincs csak a jelvény ami működik...
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Dehogy küldi. Pont ugyanúgy lebutítja.
Most néztem rá asszony Samsungján. -
jazzkifli
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én azt tapasztalom, hogy mindegy miről mire küldünk képet Messengeren, mindenhogyan fos lesz.

Ha fontos a kép, akkor e-mail. -
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Fontos infó volt az ios alkalmazások topikjába.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem ha droidról küldenek messengerbe képet az is ocsmány, pont mint iPhone-ról. Marad az imessage vagy az email ha olyan képről van szó ami kell teljes méretben. -
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem iPhone-ról küldtek messengeren egy képernyőmentést és alig tudtam elolvasni.
-
Diokhan
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azt láttam, olvasni tudok, csak az érdekel, hogy a mindennapokban ezt mire és hogyan lehet használni? Mit lehet vele automatizálni?
-
Diokhan
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez mire jó? Bocs, ha amatőrnek tűnök, csak még sosem láttam.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Valahogy én nem boldogulok vele. Nem nagyon sikerül amit szeretnék, de most majd újra nekiesek.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Megvette az Apple az appot, emiatt lett ingyenes, úgyhogy lehet hogy viszont látjuk a funkcionalitását gyárilag az iOS-ben

-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hát igen, az élet fontos kérdései.

-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ja.
Bár nekem az Fotók-struktúra bevált. 
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem számít a tárhely (128 GB-os a telefonom), arra jó a box is. Pont az a lényeg, hogy a telón legyen és gyorsan elérjem net nelkül.
-
domerator
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem figyeltem meg sajnos, de itt a ph-n nagyon sokszor ilyen.
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Annyira nem vagyok képben alma-téren, hogy emiatt cserélgessem a beállított profilt, szóval marad az ungárise választék. De azért köszi a tippet

bigdady
Köszi, már el is vetted tőle a kedvem. Akkor azt hiszem marad a Spark...Rage47
Köszi a tippet, nem nagyon élnék a refunddal, ha nem muszáj, nehogy akkor intsenek be, amikor tényleg szükség lenne a dologra. -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Email helyesen, bocsi.
http://www.easilydomail.com/
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Anyósnak nem kell Apple
. Aztán mikor rakom majd össze a nyaralós videót akkor nyilván jó az eredeti fileokkak dolgozni.