Hirdetés
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Vicc volt!
Semmi sincs nálam sem... -
sirszevenap
addikt
Tessék.
Itt a kép a Redeemed appjaimról.
Nem épp fényes. De pontosítok 30.-án volt egy darab 80 Credites!
Pont tegnap váltottam be 15$-ra a pontokat, már féltem, hogy valami probléma van.Bankkártyával? Hát persze!
-
ubid
senior tag
válasz sirszevenap #4796 üzenetére
Hm akkor az hogyan lehet hogy valaki meg több mint 3000 kreditnyi cuccot kapott ?
Nem értem miért így csinálják...
-.-
-
máyköl
veterán
Aztaaaa 3210 kredit csak ma!!!
-
Brumi˘
addikt
válasz sirszevenap #4792 üzenetére
Itt sincs semmi.
-
ubid
senior tag
FMA!FMA!FMA!
-.-
-
szabopali
aktív tag
Tehát ilyen nincs. Sejtettem, hogy brahis a dolog. Az áruházakban elhelyezett leolvasókat ismerem, természetesen. Sőt használom is őket, éppen ez hozta az ötletet, miért ne lehetne?! De olvasván a részleteket, világossá vált a helyzet vonalkód ügyben. Lesz még ilyen szerintem. Még az is lehet, hogy az áru egyszer "rádköszön" ha mer egyszer vettél belőle. 😄 Persze ez más téma, de igen.
szabopali
-
bull84ghia
őstag
Csrracingben a T4-es osztályban milyen típus specificus verseny van? T3 nekem M3-as volt megadva.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
DanielK
addikt
igen, sokan nincsenek tisztában ezzel. azt hiszik, hogy a vonalkód "raktározza" ezeket az infókat, holott az csak egy cikkszámot dob ki. Kis olvasmány a vonalkódról.
-
snooze
veterán
válasz szabopali #4785 üzenetére
honnan vennéd a tesco árlistát,amiben benne vannak az árak?mert ugye a vonalkodolvasok amik a nagy áruházakba vannak a saját számitogépes rendszerükhöz kapcsolodnak..
egyébként a legtöbb nagyobb áruházban van ilyen,csak meg kell keresni..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
szabopali
aktív tag
Létzik olyan app, amivel letudom olvasni a vonalkód alapján az árát egy terméknek? mondjuk a tescoban lenne rá sokszor szükségem.
szabopali
-
bobooo
addikt
2,69 euró a Due !
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam rá beállítást, de félő, hogy nekem kerülte el a figyelmemet, tehát (iPad) Skype-nál át lehet állítani a video felbontását? Azért kéne, mert net nem a leggyorsabb ahonnan menne a videotelefonálás és, hogy minél kevésbé akadozzon. Be lehet ezt állítani?
Köszi! -
Mela Kehes
Topikgazda
válasz sirszevenap #4777 üzenetére
Egy app-tól többet vártam a téli szünetre.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
bobooo
addikt
válasz sirszevenap #4777 üzenetére
Nincs.
-
sirszevenap
addikt
Nektek van valami mozgás FMA-n?
Bankkártyával? Hát persze!
-
nullzero
tag
válasz sirszevenap #4773 üzenetére
Még egy valami: nem tudod, mikor szokták megújítani az alkalmazás kínálatot (minden éjfél?)? Hogy jusson abból, amit szeretnék.
-
nullzero
tag
válasz sirszevenap #4773 üzenetére
Én is felhasználom majd, ha tudom. Csak sajnos most nincs mire, mivel minden értelmesebb app "sold out".
-
sirszevenap
addikt
válasz Totheground #4771 üzenetére
Jogos!
Viszont jelentem a pontokat visszakaptam, gyanítom ti is. Én le is vásárolom valamire, ne maradjon ott....
-
Totheground
addikt
Na akkor véglegesítsünk
"Freeappdaily will be closed at the end of January 2013.
Please Note that points will be available until 1/31/2013"Ez azt jelenti, hogy január végén bezárnak és a pontok is addig állnak rendelkezésre.
"Freeappdaily will be closed/is closed until the end of January 2013.
Please Note that points will be available at 1/31/2013"Ez lenne akkor, ha ADDIG lenne zárva.
Szerintem elég egyértelmű, de lehet az is számít, hogy 4 éves korom óta tanulok angolul
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
walakii
tag
válasz BossBoss #4768 üzenetére
Én sem, azért fizessek hogy ledörgölje a festéket Mennyi idióta lesz aki majd ilyen parkokba meg helyeken csinálja a panorámákat, aztán egyszer nem marad az alján festék
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
lupus_l
aktív tag
válasz vadászcsiga #4766 üzenetére
A 4s-nél erősebb a vibra motor. Itt egy cikk róla. Amúgy a i4 motorjával megegyező, de gondolom az alumínium ház erősít rajta.
-
Blyan
félisten
Cycloramic
i5 tulajoknak instant get! [link]
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Möhe
addikt
Fma-n mozgás van
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #4759 üzenetére
"Játékpénz", ez jó.
-
Enjoy
addikt
válasz vadászcsiga #4757 üzenetére
Anno 3GS megjelenésekor nagyot ütött az, mert akkor jelent meg benne az appon belüli böngésző fájl letöltéssel, számos gyárilag nem támogatott formátum kezelése, tömörítés-kicsomagolás, háttérben való zenelejátszás..stb.
Ezek akkoriban nagyot ütöttek, s valószínüleg kihozták az appból, amit csak lehet az iOS korlátai végett.
Azóta csak felh.fiókok körének bővülése, ill. az újabb kijelzők támogatása történt.► més que un club ◄
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #4756 üzenetére
Egyébként semmi extra, az igényes ikonjából ítélve azt hittem ötletesebb. Nem tudom mit vártam.
-
vadászcsiga
félisten
Akciós az iFiles, 0,89€
-
sirszevenap
addikt
-
Daniel Alves
őstag
GTA VC tankos küldetést valaki megcsinálta már?
Sehogy nem bírom megcsinálniOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
vans?
őstag
válasz sirszevenap #4750 üzenetére
Rosszul ertelmezed, az elso azt jelenti, hogy akkor bezar, a masodik pedig (until...), hogy a pontok 01. 31-ig lesznek elerhetok.
hábm bábm
-
sirszevenap
addikt
Körbekérdeztem közben a dolgokat. Van aki ezt, van aki azt mondja. Hát hihetetlen , hogy egy mondatot nem tudunk biztosra lefordítani. No mindegy, ha neked volt igazad, akkor elnézést. Bár szerintem mindannyian örülnénk ha nekem lenne, bár nem sok pontról van szó , nekem pl 4100 , de azért több mint a semmi.
-
sirszevenap
addikt
válasz nullzero #4745 üzenetére
Figyelj, nem okoskodni akarok, de ez mondat:
Freeappdaily will be closed at the end of January 2013.azt jelenti hogy:
Freeappdaily 2013 Január végéig zárva lesz.Az pedig , hogy:
Please Note that points will be available until 1/31/2013azt jelenti, hogy:
Felhívjuk figyelmét , hogy a pontok elérhetőek lesznek 2013/1/31.-én.Az igeidő sokat számít... Én így tanultam, ettől még ha valaki meg tud cáfolni akkor nyugodtan. Bár tisztán emlékszem, hogy amikor kint voltam USA-ba akkor akartunk menni egy üzletbe és ugyan így volt írva, akkor is ezt mondtam, amit most, csak ott a dátum pont holnapi volt, gyorsan kiderült, hisz másnap visszamentünk és nyitva volt a bolt.
-
peugeotmate
őstag
válasz sirszevenap #4739 üzenetére
Nálam 27-én még kínált fel alkalmazást, azóta se kép se hang.
meg
-
Mathematics
csendes tag
válasz sirszevenap #4742 üzenetére
Egyébként milyen ilyen gyüjtögetös appok vannak a freemyapps-on kívül, amik rendesen müködnek is? A freemyapps-szal már összeszedtünk kb. $50-t, de ha lehet párhuzamosan máshol is gyüjtögetni, akkor csinálnám azt is. Amiket néztem, ott nem elég a 30 mp-es futtatás, hanem regisztrálni is kell, ha van ilyen a programban, a tutorialokat is végig kell csinálni és általában fix programok közül lehet választani, amik játékok, én pedig más appokat vennék szívesebben.
-
nullzero
tag
A "will be closed at the end of January" számomra nem úgy hangzik, mintha csak szünetelne.
-
ubid
senior tag
Köszi a választ
A FMA-t azt ismerem.
Ezek szerint a Freeappdaily az pont ugyan ilyen ?-.-
-
sirszevenap
addikt
válasz nullzero #4741 üzenetére
Nem bezár! Szünetel Január végéig.
(#4740) ubid: A Freeappdaily amiről nullzero kollégával beszélek, a Freemyapps pedig az, ami most nem ad appokat. Ezek nem appok, hanem gift kártyára gyűktögetünk rajtuk, hogy ingyenesen tudjunk fizetős alkalmazásokat megvenni ezekből.
-
nullzero
tag
válasz sirszevenap #4739 üzenetére
Majd szólj ha visszaadják, akkor visszateszem az appot.
De én nem vagyok ennyire naiv, azokat a pontokat szépen lenyúlták és senki nem kap semmit.Gondolj bele, ha van egy
piramisjátékodvállalkozásod, amit be akarsz csukni, pont a végén fogsz óriási összegű kifizetéseket csinálni? Nem, szépen behúzod az összes pénzt és csődöt jelentesz. Aztán kezdődik minden elölről.De azért megyek bele ilyesmikbe, mert sikerült már több fizetős appot is ingyen leszednem vele, és nem az én pénzem úszik el. Illetve csak közvetetten, szóval azért mérges vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
ubid
senior tag
-
Möhe
addikt
FMA-n nekem 2 napja semmi,másnál is vagy csak én vagyok béna hogy elcsípjek 1 rövid akciót?
-
nullzero
tag
válasz sirszevenap #4732 üzenetére
Csakhogy a pontjaim nem elérhetőek. Konkrétan 9000 volt, 0 lett. Le is töröltem az appot.
Na az ilyenek miatt nem merek várni a FreeMyApps-en se, azonnal megveszem a legkisebb Gift Cardot, amint lehet. Sok az átverés, néha meg is szívom, de legalább nem a saját pénzem kockáztatom.
-
veterán
Nálatok is folyton összeomlik a chrome, vagy csak nálam? Eléggé instabil egy program.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
nullzero
tag
Csak nekem nullázta a pontjaimat a FreeAppDaily?
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #4729 üzenetére
Minden fszán működik csak az a fránya badge. Ha nem nyitom meg az Any.do-t, nem jelenik meg. Így meg gyak nem ér semmit mert sosem tudom meg van e valami teendőm vagy sem : (
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #4726 üzenetére
Nincs vele gond, olvasd el mégegyszer. Az bevásárló lista, nekem meg teendő lista kellene. Jó hasznalhatnam azt is erre de nekem egy speciális progi kellene.
-
jimhun
senior tag
válasz vadászcsiga #4725 üzenetére
Beepitett naptar vagy a gyari Reminders(nem tudom mi magyarul). Ha mindket telefonon beallitod hogy szinkronizaljon ugyanazon az iCloud-on akkor mindket telefonon ott lesz.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #4725 üzenetére
Mi lett a gond vele? Azt hittem megtaláltad álmaid programját.
-
vadászcsiga
félisten
Nem tudtok valami hasonló jó megoldást mint a Buy me a pie teendők megosztására? Az en rövid agyamon szeretnék segíteni azzal hogy a feleségem és az en telefonomon lenne valami közös program amiben ha beír valamit az nálam is megjelenik, jelez hanggal, badge-el stb. Milliószór van olyan hogy reggel megbeszelunk valamit hogy vegyek vagy hozzam el, hazaérek, kérdezi hogy akkor hol van en meg csak fogom a fejem. Plusz utakat akarom megúszni.
-
Tibee86
nagyúr
válasz Mela Kehes #4723 üzenetére
Régen elég sokat játszottam vele, jó kis játék.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz adyfreemail #4722 üzenetére
Ez mekkora játék!
-
adyfreemail
csendes tag
Ma ez ingyenes az Iphonra
Score! Classic Goals
By First Touch -
Enjoy
addikt
válasz ittakary #4719 üzenetére
iOS app-en belül sajnos nem lehet mappát megosztani.
Nekem legalábbis elkerülte a figyelmemet ez a lehetőség
Csak külön fájlokhoz lehet linket generálni, de ugye csak egyesével...Desktopon viszont lehet mappát is linkelni.
Van rá tucat megoldás, amennyiben gépen lévő tartalmat akarok megosztani, akkor így szoktam:
Linkha pedig iPhone tartalmat akarok, akkor dropbox app-ben csinálok foldert, feltöltöm a tartalmat, végül pedig iOS Safariban lépek be a Dropbox asztali felületére, s generálok ott linket.
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy a fölös' szabadidőmben szétnézek az AppStore-ban, hátha találok magamnak valami jó kis appot. Az újdonság hatását szerettem volna rávarázsolni a készülékemre, de nem találtam olyan appot, aminél azt érzem, "ezt feltétlen meg kell vennem"
Akinek van egy kis ideje megoszthatná, milyen alkalmazásokat / játékokat használ (vagy csak tárol) a telefonján, így csemegézhetnénk közülük.
Kezdeném én:
Link - iOS Apps[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #4716 üzenetére
Mintha deja vu-m lenne.
-
veterán
Csak nekem furcsa, hogy napok óta nincs egy frissítés sem az appstore-ban?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
DiVaD
senior tag
válasz Mela Kehes #4712 üzenetére
A másik topicban is ezt írták a héten akkor tuti teszek egy próbát.
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Ma kiderült, hogy tesómnak nem kell az EEE900-as netbook-ja. Arra gondoltam, hogy mivel Win XP van rajta, ezért az iPad-re megvenném az iTeleport-ot és akkor a netbook lenne a letöltőgép. Ez megoldható lenne a "Távoli asztal eléréssel" illetve az iTeleport-al? Az iPad-en keresztül nyitnám meg az EEE Firefox-át pl. és annak a képét látnám az iPad-en. Ez megoldható ebben a felállásban?
Ha helyi hálón megy az már bőven jó, nem kell kívűlről elérnem (csak ne elővennem mindig minden kis szarért, az a lényeg). -
nullzero
tag
A Vodafone-os iGo-t szeretném letölteni, de csak magyar Store-ban van. Nem tudja valaki hogy lehetne úgy a telómra tenni, hogy nem törlődik semmi más?
A US account-ot nem vagyok hajlandó otthagyni az FMA miatt. Ha nincs lehetőség, akkor inkább hagyom az iGo-t.
-
Mela Kehes
Topikgazda
iMovie használóktól kérdezem:
1. Hangot tudok videó alá tenni. El lehet tüntetni az eredeti hangot?
2. A videót fel lehet gyorsítani?
3. Az alá berakott hangot is fel lehet gyorsítani? Pl. hogy akkor legyen vége, amikor a videónak.Előre is köszi.
-
DiVaD
senior tag
Milyen témában, meg egyáltalán mire van szükséged?
Biztos más jobban tudja, de pl. játékoknál iPad-re nekem ezek alap játékok: Max Payne, GTA illetve még 1-2 látványosabb játékok. Viszont Én pl. szeretem a kaland játékokat is, abból még simán vállalható a Hidden Runaway, Broken Sword sorozat... sőt ha inkább a "logikai" kalandjáték érdekelne, akkor ott van még a Myst is.
Ha nem játékra gondolsz, akkor pedig érdeklődési körödnek megfelelően válasszál app-et, mondjuk én előtte mindig szétnézek 1-2 oldlaon, hogy mit írnak róla. Most pl. egy VNC kliens-re gondoltam, de rájöttem, hogy hiába baromi hasznos nem használnám ki jelenleg.
De amúgy Én most rájöttem, hogy inkább az iTunes Match-re gyúrok rá, arra lenne nagy szükségem.vadászcsiga: Ez nekem is furcsa most.
[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
válasz vadászcsiga #4704 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
Megszoktam hogy mindennap megnézem az appshoppert, tök furcsa hogy 2 napja semmi mozgás. Tudom ittakary, amiatt
-
DiVaD
senior tag
El se hiszem, de összejött az FMA-s 10 dodós kártyám.
Be is váltottam, kiváncsi voltam hogyan működik. Ez így nagyon baró... szerintem le is állok a hun account-ommal... így is az utóbbi 1,5 évembe max. ha 5ropit költöttem ott. Viszont miután átváltottam a Store-t US-re az App Store-ban a TOP fülnél kiakad... kiírja, hogy nem tud csatlakozni, majd bezárja az egész App Store alkalmazást (vagyis pontosabban háttérbe rakja). Restart után is. Erre van valami megoldás vagy váltás után várni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest