Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Kicsirics77 #3698 üzenetére
Ha meglesz dobnál fel róla egy képet? Sosem láttam még annyit egyszerre.
-
Kicsirics77
veterán
6000 kredit
Gyurunk a 7500 kreditre kiderül megadja-e a 25$ gift cardot elsőre -
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes #3696 üzenetére
Nekem is, de mindegy igazából, mert ígyis-úgyis ugyanannyi kredit gyűlik össze x idő alatt, mindegy, hogy mikor váltom be, iPaden meg ahogy meglesz megint 3000, beváltom, ha elfogy addigra a 10$
-
Ragnar95
félisten
Végre megvan a 3000kredit mindkét eszközön, iPaden sikerült is beváltanom, pedig reggel még nem működött a 10$-os beváltása, hibát dobott, erre pont most változtatás alatt áll az egyik app, amit meg akartam venni belőle, úgyhogy várhatok....iPhone-on meg asszem gyűjtögetek tovább
Amúgy meg tudja valaki mondani, hogy van-e különbség a vodás és a rendes iGo között azon kívül,h a rendeshez egyáltalán nem kell netkapcsolat? -
Blyan
félisten
Na ugy látom bekövetkezik az Androidos freemyapp launch is.
-
b4zsi-
őstag
Játszik vagy játszott valamelyikőtök az IOS-es Carmageddonnal? Megéri az árát? Kiskoromban pcn nagyon szerettem.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes #3686 üzenetére
Böjtölünk majd szerintem ez a 2-3 nap után majd ismét karácsonyig.
Remélem nem lesz igazam. -
Tibee86
nagyúr
Ha tudtam volna, hogy miután összejön a 3000 credit, még aznap több mint 700 creditet össze lehet szedni, akkor inkább meg vártam volna míg összejön a 15$-os gift card-ra.
-
bobooo
addikt
160 kredites az FMA-n!
-
Ragnar95
félisten
Én a Vodafone-osat használtam eddig és az bejött, csak most gondoltam, megveszem giftcardból a rendeset is, csak kérdés,h megéri-e, tud-e bármivel is többet, mint a Vodás, hiszen az is iGo....Bár azt nem szokták túl gyakran frissíteni, szóval lehet,h megéri mégis a rendes
-
Blyan
félisten
Na mar 1940 kredit.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes #3671 üzenetére
Kb, nekem iPadre ma 8 sponsor app jött, úgyhogy már csak 44 kredit kell a 10$-os giftcardhoz
Viszont valamelyik eszközön asszem ráhajtok a 25$-osra és megveszem az iGo Hungaryt
Bár mondjuk itthonra igazából jó a Vodás is, hiszen netem úgyis mindenhol van, ha nagyon ellenőrizni akarja a szolgáltatómat...
-
bobooo
addikt
válasz
Mela Kehes #3671 üzenetére
Jövőhéten meg Black Friday.
Valószínű akkor is ilyen nagy felhozatal lesz a sponsor appoknál.
-
szabopali
aktív tag
Tegnap váltottam be 10$. Simán ment minden semmi akadás és azonnal megjelent a zse is!
Ma pedig már összejött 540 credit, nagy a felhozatal. Remélem nálatok is. Ja majdnem elfelejtettem hiszen Péntek van...akkor azért pörög ennyire. -
Mela Kehes
addikt
Úgy jönnek mostanság az appok mint a FMA fénykorában.
Pedig ennyire elszánt még nem voltam, hogy abbahagyom.
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam, hogy többeknek volt problémája azzal, hogy a 3000 credit után nem tudta átváltani, mert hibaüzenetet kapott. Ma én is belefutottam ebbe a jelenségbe.
Ha írni akarok a supportnak, akkor a telefonnal kapcsolatosan milyen infó kell nekik, ami alapján azonosítani tudnak, UDID?Előre is köszönöm a segítséget
-
r3dsnake
nagyúr
A FMA nektek sem adja meg a pontot a PayPal-ért? Az lehet a gond, hogy nálam eddig is fent volt?
Már semmi, megadta.
Amúgy még mindig nem világos, hogy redeem esetén átdob a store-ba és egyből jóvá is ír $10-t, vagy csak egy redeem kódot ad, amit manuálisan kell beírni?
-
Blyan
félisten
Hétfőtő máig 1400+ kredit jött össze. Kíváncsi vagyok mégegyszer ennyi összejön-e egy hónap alatt.
-
b4zsi-
őstag
Tegnap sikerült FMA val 800 kreditet összeszedni. Amúgy elmondtam pár ismerősnek mi is ez csak néztek, hogy én már 35-40 $ megspóroltam így. Szerintem akik a warez miatt Jbznek kezdenènek el helyette FMAzni. Vagyis valahogy fel kellene hívni a figyelmüket erre, mert nagyon tudatlanok... Legalábbis ahogyan én észrevettem
icecave
Jól összefoglaltad. Gratulálok.
-
válasz
Mela Kehes #3650 üzenetére
Köszi, még tervben van pár, amiket már elkezdtem, illetve lehet kívánni akár a facebook oldalon is, hogy mit teszteljek, persze, nem ilyen 1000 dolláros appokra gondolok
Igazából csak kedvtelésből írogatom ezeket, jobb, mint hasztalanul eltölteni a szabadidőt.
Ja, és nyugodtan bele lehet "fikázni" ha valami nem úgy van, ahogy leírom, pont ez a lényeg.
-
Csináltam egy leírást képekkel a freemyapps-ról,ha a jövőben esetleg valaki kérdezné: Free my Apps leírás. Remélem nem hagytam ki semmit.
-
ronda
aktív tag
Üdv!
Tud valaki olyan lejátszóról, amelyik videót is és zenét is lejátszik és van benne equalizer?
Videóra aceplayer-t használok, az lejátszaná a zenét, de nincs benne EQ. Zenére a capriccio-t használom, abban van EQ, de az meg nem játszik le videót. Meg lejátszás közben, a listában semmilyen jelzést nem tesz az éppen játszott zene mellé, a fejlécen pedig nem a file nevét írja ki, hanem az id3 tag infót. Pl Mikor egy mappában van 150 mp3 és az éppen halgatottat törölni szeretném, akkor elég szar mikor a file nevek track1, track2 stb.
Szóval kipróbálnék másikat is. -
Blaise
veterán
válasz
Mela Kehes #3645 üzenetére
Nekem jól működik, délután játszottam vele iPad-en.
-
Mela Kehes
addikt
Frissítettem a Where's my water?-t és elindulás után az első oldalról túljutva nem reagál semmire.
-
Blaise
veterán
CineXPlayer HD-t használ valaki? Megéri megvenni?
-
Blyan
félisten
válasz
Kicsirics77 #3641 üzenetére
Nekem késő délután volt ilyen. De azóta megjavult.
-
Kicsirics77
veterán
Remek
Nálatok sem megy az app store? Nem lehet kapcsolódni -
jilian
addikt
Hogy a monyomba kell ezt az appot leszedni? (link)
-
bobooo
addikt
válasz
Mela Kehes #3626 üzenetére
Nekem csak egy 240-es volt.
Viszont most jött egy "Jetsetter", ami 100-as.
Lassan össze jön a 15$-os is mivel nem tudok reedemelni a 10-esre...
-
Blyan
félisten
Egész jó, 4 napja csinálom, és már 1000 kredit megvan. Ráadásul ez Bubble Blaze nem is rossz. Buszon elleszek vele, ha már túl vagyok a AB SW-on.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes #3628 üzenetére
Már lemondtam róla rég.
Szerintem most rámegyek majd a 15$-os gift cardra, ha csak nem találok addig valami olyan app.-ot, amit meg kéne venni.
Kaptuk most ezt a két 240 creditet, aztán megint egy hétig nem lesz semmi... -
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes #3626 üzenetére
Megadta mindkettőt, ha a 320 crediteset is megadta volna, meglenne már a gift cardra.
-
Mela Kehes
addikt
Nekem jött most két 240 kredites app, minden gond nélkül meg is adta. Hátha másnál is megjelent. Ez azért elég sok egyszerre.
-
Blyan
félisten
válasz
gzbotii #3610 üzenetére
Attól mert az Android már a JB rövidítést is kopizza, ahogy minden mást, a JB két dolgot jelent általánosságban:
Jailbreak, és Jenson Button.(#3612) DanielK
Majd kiderül. Nem hiszem, hogy túl drága lenne.
Viszont egész jól fog működni szvsz, a Nokia Maps (m.maps.nokia.com) is jól használható.
-
gzbotii
nagyúr
Melyik a legjobb video lajatszo progi? Lehetolge ingyenes
-
Blyan
félisten
Nokia announces new location cloud service for iOS, Android and others: It's Here (update)
It turns out, the iOS app will provide offline maps, voice guided walking directions and public transportation directions at launch.
-
bobooo
addikt
válasz
Mela Kehes #3601 üzenetére
Free My Apps:
We have the inside scoop for our social media fans! Can you keep a secret?Top Stylist and Smurf's Village will be sponsor apps on Thursday!
We love rewarding our awesome users!
Ezt írták ki a Facebook oldalukra... De mire megyünk ezzel a kettő sponsor appal, ha szar a rendszer és nem ad kreditet és reedemelni se lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest