Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
sirszevenap #4497 üzenetére
Eladom eBayen a kártyákat.
-
ubid
senior tag
Silverlight köteles oldalakat nem Lehrer ipadon megnėzni? Vague van letölthetõ kiegèszìtõ?
-
Land
veterán
válasz
sirszevenap #4490 üzenetére
És a magyar ID-Ben le tudom majd vásárolni?
-
madgie
titán
Nem buta a', csak körülményes
Film: iTunes, vagy egyes programoknál wifi. Rámásolod, aztán meg majd visszaírsz ide, miért nincs hang. Megelőzzük hát a kérdést: jogi balhék a Dolby-val, AC3 hangú film néma marad, kivéve a cinexplayer nevű progival. Az egy borzalom, de csak azzal van most AC3 hang.
-
Land
veterán
Ez a gyujtogetos, beváltos dolog hogy működik?
-
ubid
senior tag
ez is egy megoldás, de a webui kicsit buta, ezért szeretek inkább desktop GUI-kat használni.
Jöhet akkor egy láma kérdés, előtte viszont a magyarázata ( most kaptam egy Ipad-et . életembe most használok először I cuccokat, előtte mindig windows cuccaim voltak, ezért foggalmam sincs hogy működik)
Hogyan lehet rá mondjuk egy filmet felmásolni ? vagy könyveket... bármit...
-
sirszevenap
addikt
Ez engem is érdekelne, csak most vettem észre, hogy már nem megy az exchange.... Várom rá én is a választ.
Más: Ha valaki keményen csinálja a gift cardokat és mondjuk szüksége van valamire azzal szívesen összefogok és cserélgethetünk appokat! Van egy pár az US-store-omba szívesen megadom a kódot még lekapjátok. Biztos van olyan ami nekem is kellene a tiétekről. Többen összefogunk akkor konkrétan minden ami kell meglenne.
-
ubid
senior tag
válasz
sirszevenap #4480 üzenetére
Sziasztok!
Ipad-ra letölthető valami olyan alkalmazás amivel exchange levelezést lehet szinkronizálni ?
Valamint olyat keresnék, amin látom a NAS-on lévő torrenteket, és tudom managel-ni őket.Mondjuk transmission vagy valami hasonló.
Valaki tud segíteni ?
-
norbi2010
őstag
válasz
sirszevenap #4478 üzenetére
Lehetséges,én is csináltam már ezt vagy ezerszer haverral.
-
Sziasztok!
Az normális, hogy a 0.89-es appoknál az apple 517 forinttal terheli a számlámat? Vagy ez vissza fogják írni?
-
lupus_l
aktív tag
válasz
bull84ghia #4475 üzenetére
Érdemes az Appshoppert figyelgetni.
-
bull84ghia
őstag
Walking dead nagyon jó kis játék lett és ingyen van, igaz a többi rész már pénzes.
Az aktuális leárazásokról hol lehet tudomást szerezni? -
bobooo
addikt
válasz
Kicsirics77 #4473 üzenetére
Most jott ossze fma-n 10 dollar, igy mar 54 dollarom van
-
sirszevenap
addikt
Ja, fáradt vagyok, elnéztem. Tehát arra vársz , hogy sikerüljön beváltanod a krediteket!
szóval az FMA-tól függ. Ha sikerül, akkor nem buktad a dolgot, az US apple id-en ott lesz a dollár!
Ja tényleg!
Észre sem vettem, hogy már 21.-e van. Eddig jók vagyunk, még fórumozunk. Remélem holnap ilyenkor is lesz még fórum... vagy akármi más...
-
Dusee
őstag
válasz
sirszevenap #4470 üzenetére
na az még külön jó lesz, elviekben mostanság váltok i5-re, el is bukom a gift cardot, az akciókat
tuti a világvége miatt nem tudom beváltani a kreditjeim
(#4472) sirszevenap: azzal tisztában vagyok, én is erre alapoztam, csak addig tudjam beváltani a krediteket míg nálam van a 3GS
-
-
Dusee
őstag
mellesleg, ha csinálok iCloud backupot a teló mostani állapotáról, és azt visszatöltöm egy i5-re, akkor azon ugyan onnan folytatódik az FMA, vagy nullázódik?
-
DiVaD
senior tag
válasz
sirszevenap #4465 üzenetére
Köszi.
Szerk: mindig elérhetőek a card-ok? Csak mert akkor nem görcsölök, hanem egyből gyűjtők egy 25-ös kartyára és kész. -
DiVaD
senior tag
válasz
sirszevenap #4458 üzenetére
Debil kérdés de pl a freemyapps-en app store ikont látok a gift card mellett... Ezt zenére is belehet váltani vagy csak app-ekre?
-
Dusee
őstag
válasz
sirszevenap #4460 üzenetére
jó neked
3GS 5.1.1-gyel, tehát annak nem kéne problémát okoznia
mindegy, próbálkozok még, de már írtam nekik e-mailt, remélem okoskodnak valamit.(#4461) r3dsnake: nem, mióta használom az FMA-t nem volt újrahúzva/visszaállítva a teló.
-
Dusee
őstag
hello!
FreeMyApps másoknál működik, csak nekem nem?
3190 kreditem van, váltanám be 10$-os iTunes Gift Card-ra, de azt írja, hogy: "Sorry, FreeMyApps has encountered a problem with your device. Please contact customer support:support@freemyapps.com"
pedig direkt emiatt átváltottam US store-ra is, el is úszott pár ingyenessé tett appom
tehát sikerült már valakinek ezzel a programmal iTunes Gift Card-hoz jutnia, vagy csak kamu a cucc?
köszi előre is -
sirszevenap
addikt
Így van, kis túlzással, úgy, hogy előbb gyűlt ki a 10$ megint kifog!
Nekem laza a holnapom, kicsit fent leszek még, megszedem magam!
Meg milyen már, hogy 320 kreditért szedtem le a Dark Summonert, most pedig már 480-ad. No mindegy.
(#4457) Blyan: A gáz az, hogy nem ismerem az alap sztorit sem!
-
Blyan
félisten
válasz
sirszevenap #4430 üzenetére
Szerintem bőven van értelme, legalább is, ha az alapsztorit ismered. A szereplők teljesen újak, tehát nem kötődnek a nagy játékhoz.
-
Möhe
addikt
FMA-n tényleg karácsony van, 10 percenként új app jön,és miről is maradhattam le ha most este 9 után így megy (bár ott még csak délelőtt van) .
-
bobooo
addikt
válasz
sirszevenap #4453 üzenetére
Igen
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
sirszevenap #4451 üzenetére
És ezt nekünk honnan kéne tudnunk?
-
sirszevenap
addikt
válasz
vadászcsiga #4443 üzenetére
Már hogy küldene push-t amikor gépen csináltam? nekem nem volt leszedve még mielőtt törölte volna az apple a store-ból...
-
Land
veterán
Meddig van akció? Hamar be lehet állítani bankkártyát az AppStore-hoz, illetve bármilyen kártyát elfogad?
-
C4mp3r
addikt
no, $25 balanceom van gift cardokbol, johetnek az akciok
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #4443 üzenetére
Beállítástól függ, mailt is lehet kérni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
sirszevenap #4442 üzenetére
Push-t küld nem emailt.
-
Land
veterán
Mire be lesz állítva a bankkártyám, végez az akció..
-
r3dsnake
nagyúr
2 hónapja vagyok iPhone user, úgyhogy nem tudok nyilatkozni milyen gyakran vannak. Viszont van egy csomó appom bejelölve appshopperben, és reggelre legalább 20 értesítés jött leértékelésről.
Amúgy a Bastion amit fix, hogy megvennék még ennyért most, de nem merem így, hogy valszeg nem bírná el az i4.
-
r3dsnake
nagyúr
Részemről eddig:
Lego Harry Potter 1-4
Lego Harry Potter 5-7
Wild Blood
NFS Most WantedDe még kapásból tudnék 15-20 leértékelt appot, amit szívesen megvennék. Viszont kár, hogy a GTA VC nem kapott kedvezményt, és a Crazy Taxy is csak 1,79-re lett akciózva.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
sirszevenap #4432 üzenetére
A wheres my holiday-ért megadta nálad?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
sirszevenap #4432 üzenetére
Be se váltom a 10$-os gift card-ot, rámegyek a 15-ösre.
Nem nagyon van semmi amúgy se, amit érdemes lenne megvennem jelenleg. -
sirszevenap
addikt
FIGYELEM FIGYELEM! Aki nem nézné az FMA-t annak mondom, hogy 320 + 185 kredit van forgóba per pill!
Nekem pedig bőven megvan a +10 dollár megint így az ünnepekre!
-
Land
veterán
válasz
sirszevenap #4424 üzenetére
-
Blyan
félisten
válasz
sirszevenap #4427 üzenetére
Aztán gondolom tele van in-app purchase ajánlatokkal.
Viszont a MASS EFFECT™ INFILTRATOR állati jó. Igaz fizetős is, de most csak €0.89 [link]
Ne kérdezd hogy jön az Bosszúállókhoz
-
sirszevenap
addikt
Nem tudom milyen lehet, értékelések és grafika alapján nem rossz. A lényeg, hogy Free így mindenképp megnézem!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
sirszevenap #4421 üzenetére
A delfinesre nekem megadta, Freeappslots-on volt korábban, FMA-n én még nem találkoztam vele. . Arra a medvés lövöldözősre nem adta meg, bár már 3x is volt fma-n, gondolom azért.
-
Land
veterán
Üdv!
Van valahol free app Top 10-100, akármi? Új vagyok ebben a rendszerben és jó lenne támpont, hogy milyen jóféle appok vannak rá ingyen (egyelőre). Köszi!
-
sirszevenap
addikt
Kár , hogy nincs neki i5 támogatása. Meg szerintem még kevés az fps-is i5-ön. 4S - en szebben futott.
(#4420) Tibee86 : Lehet épp ezért!
Nekem 214 kredit kell. Egyébként Gilt on go az "iPhone kombatibilis verzió neve". Jut eszembe. Ezért a mocskos delfines játékért nem adja meg a kreditet... egyszer eltűnik, majd újra látom... érdekes. Nem az első eset. De erre tisztán emlékszem, hogy pont FMA miatt, még az elején letöltöttem, kaptam érte pontot. Ezért nem adja érte, ugye?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
sirszevenap #4419 üzenetére
Nekem csak az iPad verzió van ott. Pedig 89 credit kéne a gift card-hoz.
-
sirszevenap
addikt
FMA-n megviccelik azt, akinek nem ipadja van. Két ugyan olyan appot kínált fel, egyik ipadra másik iphone / ipod touch. Az ipad verzióért 250 kreditet ad a simáért 150-et. De gyanítom az iPad-ra mindkettő rámegy!
Akinek meg nincs, szív!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Totheground #4415 üzenetére
Mi a neve? A katakanákat és hiraganákat már meg szeretném tanulni egy ideje, hogy legalább pár dolgot értsek. : )
Szerk.: Megvan, de nálam 1,79EUR-t ír.
-
vans?
őstag
válasz
Totheground #4415 üzenetére
Basszus.
-
vans?
őstag
válasz
Totheground #4413 üzenetére
Mi az?
-
Totheground
addikt
Learaztak egy appot, amit regota akarok 9 eurorol free-re, es nem tud kapcsolodni a store-hoz.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA -
r3dsnake
nagyúr
Most vettem egy akciós Lego Harry Potter 1-4-et.
-
r3dsnake
nagyúr
Bastion-t probalta valaki esetleg i4-en? Kompatibilitasnal ott van, de a leirasban meg i4S-t irnak. Most akcios es jo lenne megvenni, de foloslegesen nem szeretnem.
-
bobooo
addikt
Whats App is ingyenes.
-
nord_
veterán
Ingyenesre leárazva: Color Lake.
-
szabopali
aktív tag
fFinal Fantasy IV viszont nem olcsó.
-
Blaise
veterán
Tweetbot akciós, a legjobb Twitter kliens
-
szabopali
aktív tag
Reggeltam az HBO GO-t. Nagyon bejön. Online filmnézés, sorozatok és minden ami jelenleg HBO jogos.van olyan mozi amit reg nélkül megnézhetsz. Egy próbát megér mindenképpen. Ipadon is toltam hát ott meg már teljessen használható. Az LTE vel még wifi nélkül is szaladni fog, de wifivel parádés. Semmi akadás. A magyar store-ból kell lerántani, értelemszerüen az USA nem megy itthon és fordítva is igaz. Jó mozizást. ☺
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest