-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért olvasni tudsz?
Oda van írva: "Chasing Down Paid Apps." Nem mindegy,hogy megy-e vagy nem, ha nincsenek új appok éppen, és csak frissítgetni lehet? Csak szépen vadásszák az appokat, nekem elég,ha akkor megy az oldal, mikor ténylegesen a krediteket gyűjtögethetem.
Egyébként én is pont a TuneIN appért járó kredit miatt frissítettem, mikor kiírta
-
Mela Kehes
addikt
Köszi, hogy szóltál. Mostanában egyre ritkábban nézem, mert alig van sponsor app. Amúgy is bajban vagyok, mert van 4195 kreditem és inkább a 15-ösre költeném, de vajon meddig lesz ott, ugye? Szerintem kockáztatok. Gyanús, hogy ha ezt megveszem lezárom a saját fma-om. Elég volt.
-
-
runner 125
nagyúr
Nézd, ma pl. egy motor tűszelepet kellett volna befotóznom, h látszódjon normálisan a hegye.
Ezt sikerült összehoznom. Ennél közelebbről már nem talált fókuszt, pedig ez is kb. 12-14cm-es tárgytávolság volt.Egyszerű kompakt fényképezőgépem nincs, minden kis szir-szarért nem bányászom elő a D80-at.
Na ez teljesen zsír minőség és helyén van az élesség is. Ha, ilyet tud a lencse simán kell egy.
-
-
vadászcsiga
félisten
Mondjuk meg őszintén a minőségben ki is merül az ios appok előnye a droiddal szemben. Emlékszem amikor droidrol valtottam iphone-ra én is a legendás minőséget kerestem azt hittem minden egyes app amit letoltok valami fantasztikus designal lesz megaldva de ra kellett jonnom hogy itt is vannak trén kinezo és szarul is működő programok. Az is tévedés hogy a droidos appok szetkúrják a rendszert ez csak akkor van így ha rootolva van a készülék de még úgy is nehezen. Most hogy van egy tabom is a szifon mellett ami rootolt raktam ra már vagy 500 progit mindenféle forrásból de semmi gond nincs még ujraindulas sem volt.
Bossboss
Az app storeban meg kepes vagyok orakat nezelodni.
Majd megunod. Egy idő után rajossz hogy pl hiába keresel egy jobb todo appot ha az apple-től megkaphato összes jogot már felhasználta az első ilyen cucc amit letoltottel, es sajnos a 10dik sem fog többet tudni annál mert az apple ennyit enged. -
vadászcsiga
félisten
Nincs itt semmi bug nekem megjött mindegyikre a pont.
Más
Aki szereti a Clear-t de nem használja mert nincs benne emlékeztető annak itt van a Well Done! (To-Do List)
Valaki megcsinálta hogy használható is legyen. Ingyenes.Ja és iCloud-al syncel!
-
FefeeX
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest