- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
Wheater Pro frissítés után nagyon pofásan néz ki szerintem.
-
tibcs1
csendes tag
Sziasztok
Tudtok mondani olyan progit, ami, akár napi,heti,havi szintre megmutatja mennyit telefonáltam(be-ki) illetve mennyi az adat forgalmam stb....
Válaszokat előre is köszönöm
-
Mela Kehes
Topikgazda
Hogyan tudom Due-ban a már elvégzett teendőket egyszerre törölni?
Illetve a Game Centerben hogyan tudok egy játékot eltávolítani? -
Nektek is folyton összeomlik a Chrome a legutóbbi frissítés óta, vagy csak nálam?
-
Fifa13 szerintetek lesz mostanában leértékelve?
Köszi
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #3280 üzenetére
Pixelhibás volt az iPad. Simán kicserélték. Aki most vesz, annak javaslom, hogy ezeket a képeket, teljes fényerőn nézze meg. Akinek már régebben van, az inkább ne, mert ha idáig nem vette észre, akkor már ne is keresse.
-
flierqqq
tag
Sziasztok!
iPhone 2G-re keresek egyszerű játékokat..pl.Angry birds,Pasziánsz,Póker stb.
Minél többet..
Előre is kösz! -
pinnacle
nagyúr
válasz
ittakary #3279 üzenetére
Köszi! szemgolyód.exe
Nincsen valami program erre? Csak azért féltem attól, hogy használt, mert az Edigitaltól veszem, 113k-ért 3 év garanciával jónak tűnik, csak hallottam, hogy volt aki már használt terméket kapott. Igaz gondolom, ha már egyszer aktiválva volt, azt nem nagyon lehet még egyszer eladni. Nincs valami Ipad FAQ? Nem találtam a fórumok előtt. Nekem még soha nem volt Apple termékem. Pl. jó lenne tudni, hogy mentsem le a tiszta rendszert, amit vissza lehet állítani, ha elszúrtam valamit.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ipadot vennék, de gondolom az alkalmazások ugyanazok. Milyen programmal nézzem meg a stabilitást, pixel hibát, és azt, hogy nem volt-e használva?
-
BossBoss
őstag
válasz
vadászcsiga #3274 üzenetére
Te sem vagy földrajz szakos...
-
válasz
vadászcsiga #3272 üzenetére
Ha ezt kérdezned kell, akkor nyilvánvalóan nem te vagy a célcsoport.
-
válasz
Daniel Alves #3270 üzenetére
őő ez a teljes változat, nem?
-
Gyerekek azonnal csapjatok le erre! - Solar Walk - INGYÉ'!
-
BossBoss
őstag
válasz
Daniel Alves #3266 üzenetére
Talán valamit segít. Amúgy én annó bekamuztam valami fals címet és számot.
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
Hogyan tudok US store felhasználónevet létrehozni. HA gmailt akarok létrehozni akkor a végén kér egy amerikai telefonszámot hogy érvényesítsem a email fiókot
Valakinek ezzel kapcsolatban bármilyen tapasztalata? -
DanielK
addikt
válasz
adamssss #3262 üzenetére
Ez blődség! JB nélkül még a letelefonált perceket sem tudod, nemhogy titkosítani a telefonhívást. Ez maximum úgy kivitelezhető, ha a saját szervereiken megy keresztül a hívás (ahogy van is egy cég, akinek az appja felveszi a hívást, de saját szervereken történik mindez) és úgy titkosítják. az ios ilyenre nem ad lehetőséget, max ha jb-d is van hozzá.
[link] Láss csodát, igazam van. Nem a telefonon indítod a hívást/sms stb. hanem az appon belül. Ergo a saját szervereik titkosítják. Szóval, ha a másiknak nincs mobilnetje vagy nem ül wifi közelben, akkor hívni sem tudod (voip alapú). Így a sima hívást ugyan úgy lehallgathatják.
(országok: US, Canada, Puerto Rico) -
Sziasztok!
Arra vakami magyarázat, hogy miért nem rakja át az iBooks a pdf-eimet iPadról iPhone-ra.
(Csak a mappákat nyomja át...)Köszi
-
szabopali
aktív tag
Phone Call To Do List I Caller-App Ingyenes!
Semmi extra, de akik szeretik a to do app dolgokat azoknak is gondolom meg ér egy prószát. A nevében minden benne van: mikor? kit? miért? kell felhívnom etc.Csendesen megjegyezném: "időszámításunk, a mobiltelefon megszületése előtt anno" legalább 30 telefon számot tudtam fejből (matáv) +, - egy két nap eltéréssel a szülinapi dátumokat is.
A másik: AirFoto
Az AirFoto-val, megnézhetjük a képeinket a számítógépen közvetlenül az iPad vagy iPhone-ról szinkronizálás nélkül! Lehet, h egy gyors prezentáció esetén...esetleg! de ha ott van az iPad akkor inkább azon mutatom be annak mindig megvan a maga feeling-je.
Én ma reggel ezeket próbáltam ki, hátha vlki még ráér bütykölni
-
Enjoy
addikt
Akit érdekel a csillagászat / Naprendszerünk:
SolarWalk - Free -
Tibee86
nagyúr
FMA végre beindult. Pár napig semmi, ma meg már a 4.-et szedem, igaz mindegyik csak 80 credit.
Mela Kehes: belépsz a game center app.-ba, rákattintasz az email címedre és ott.
-
Mela Kehes
Topikgazda
A Game Center ID-m hol tudom megnézni? Az a nevem, vagy alatta az idézőjeles amit meg is tudok változtatni?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes #3240 üzenetére
Én figyelgetem szorgalmasan, mert még egy 10$-os gift card-ot össze akarok szedni.
De nagyon nem viszik túlzásba mostanában...Legutóbbi kerek 30 nap alatt volt meg, most meg még kell 500 credit hozzá, pedig a 30 nap megvolt.
-
Enjoy
addikt
Aki szokott autóban iPhone-ról zenét hallgatni, annak csak ajánlani tudom:
CarTunes
Most ingyenes az AppStore-ban!
Én 2 éve használom már, mert rendkívül hasznos, hogy gestures használatával érhetjük el a különböző funkciókat!Ráadásul iP5 ready
-
bobooo
addikt
válasz
vadászcsiga #3243 üzenetére
Mar nincs meg az e-mail mert annyira duhitett, hogy toroltem, de annyit irtak, hogy lehet azert nem ad pontot mert le se toltom. Felelmetes mennyire hulyenek nezik ma már az embereket.
-
bobooo
addikt
válasz
vadászcsiga #3241 üzenetére
Ismerős.. Én ezt szóvá is tettem az FMA supporton és azt állították, hogy le se töltöttem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #3240 üzenetére
Nekem még 495 pont kéne a 10 dodós kartyahoz úgyhogy néha igen. Rég meg lenne de mostanában egy csomó appot nem számolt el.
-
Mela Kehes
Topikgazda
A FMA-t szoktátok még nézegetni?
-
Sziasztok!
Ha newsstandon megveszem pl a Gamestar újságot, akkor az milyen nyelven lesz?
Azért érdekes, mert az van kiírva, hogy IDG Hungary, de a minták angolul vannak...
Tipp?Köszi
-
Daniel Alves
őstag
elvileg ma nemzeti ünnep van az amcsiknál
remélem 1-2 jó játékot is leértékelnek majd....
-
AMATŐR
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
AMATŐR
őstag
Nekem i5 öm van, feleségemnek i4. Fel akartam hívni Face Time-on, nála azt írta ki, kapcsolja be a Wifit.
Kérdezném, ios6 alatt nem lehet wifi nélkül alkalmazni ezt a progit? -
d3kk
senior tag
válasz
Totheground #3230 üzenetére
pontosan!
Domain semmi
username mail cimed,
server: m.google.com
-
válasz
Totheground #3230 üzenetére
Sikerült, köszönöm!
-
válasz
Totheground #3228 üzenetére
Most tötöltem a gmail-emet, mondom exchange-el beállítom,de alakadok a domain/usernavme-nél: [link] ami nincs kitöltve, nem tudom, mit kell beírni.
-
válasz
Totheground #3225 üzenetére
Itt nekem azt írja,hogy tavaly márciusban volt syncelve a telefonom, és hiába állítom be utána telefonon, amiket likeltél, és save-lem, akkor is marad a dátum... :S
-
bobooo
addikt
Hipstamatic leértékelve 0,79 euróra!
Smart Office 2 meg ingyenes!
icecave: Nekem is előbb törölnöm kellett a Gmailemet (pedig Exchangenek volt beállítva) és újra beállítani, hogy működjön, bár így is egy csomó napra nem ír névnapot.
-
Totheground
addikt
válasz
icecave #3224 üzenetére
Pedig így működnie kéne. Nálam be van állítva a gmail exchange-ként. Gondolom ez mindenkinél, aki pusht is használ. Calendar sync ofc bekapcsolva.
Ezután Google Calendarban be kell jelölni ezt.Utána az adott mobilről felmenni a már említett m.google.com/sync oldalra, és meglelni ezt, majd így beállítani (értelemszerűen a névnapokat bejelölni). Save.
Ezután rövidesen a gyári calendar app calendars részén meg kell jelennie a névnapoknak is. Bejelölöd, és utána a noti center beállításának megfelelően látszódnia is kell.Ha így sem megy, akkor mondd meg, hogy meddig jutsz és megpróbálunk kitalálni valamit.
-
válasz
Totheground #3222 üzenetére
Jó lenne köszi, mert minden így van csinálva, mégsem jelenik meg egy szál névnap sem a calendarban ,sem a notif. centerben.
-
norbi2010
őstag
LostWinds ingyenes ha valakit érdekel.
-
Totheground
addikt
Gyerekek, ezen mi olyan nehéz?
Ha hazaérek, leírom bővebben, de addig is.
Googleben nevnapok bekapcs. Google exchange-kent beállítva, hogy syncelje a calendart is.
m.google.com/sync és vadasszatok addig az országok között, amíg nem engedi beállítani az opciókat. Ezután a kívánt calendar-ra is engedélyezni a szinkronizálást és ha nem lenne automatikus, telefonon is kijelölni a calendart -
szabopali
aktív tag
válasz
icecave #3219 üzenetére
Magas sem tudtam egy darabig de megfejtettem. DanielK linkjei között a második linknél a névnapok.ics re katintottam ami betőltőtte automatikusan a naptáramba. Mivel türelmetlen voltam megnyomtam többször is, ezért lett aztán az erdménye a képen láthat 4xrezés. Amit fontos megjegyeznem mindezt iPadon própáltam, mert h éppen azon olvastam a fórumon a hsz-eket így aztán a kép is onnan való. Viszont a problémám az h a telóre ugyan evvel a módszerrel nem müxik amit azért nem értek mert h azonos iOS 6 mind a kettőn stb. Most ott tartok h az iPhone safarijában engedélyeztetem a felugró ablakot mert hogy az kell hozzá hiszen a fent említett integrálás egy felugró ablakban történt.
Most leállok a kisérletezgetéssel, mert mennem kell. Ha sikerült megoldanod légy szíves oszd meg velem/velünk is. -
Daniel Alves
őstag
melyik a legjobb mmporg játék ipadre? Az sem gond ha támogatja a retina kijelzőt
-
szabopali
aktív tag
Bocsánat kicsúsztam az időből!
Ahhoz, h egy egy naptárat és a hozzárendelt dolgokat ki tudd törölni, létre kell hoznod egy másik naptárat és akkor engedi. Logikus hiszen egy naptár nem maradhat hozzárendelt naptár nélkül.Na így sikerült!
-
szabopali
aktív tag
Na ez, màrmint az ismétlődéseket, h tudom eltüntetni? A francba....
Valami miatt nem tudom feltőlteni a képet amit lementettem, ( most ez mind1) elnézést. Szóval többször is megjelennek a névnapok a naptárban. Pontosabban napi 4x. Nagyon nem ok, főleg, h ezt használom nap mint nap. -
-
DanielK
addikt
-
-
m0ski
aktív tag
válasz
icecave #3205 üzenetére
Régóta használom, de most a kérdés kapcsán jobban belemásztam. Nagyon úgy tűnik, hogy csak azokra az emberekre / nevekre tudsz beállítani értesítést akik szerepelnek a névjegyzékben. Nekem ezzel eddig semmi problémám nem volt, ebben a formában teszi a dolgát rendesen. Ettől függetlenül persze értem a gondod, de szerintem más programot kell keresned az említett célra.
Esetleg van olyan okosság, hogy a komplett magyar névnap-jegyzéket behúzza a naptárba, és így mutatja, hogy az adott napon milyen névnap van...
-
Valakinek megvan a Névnap Menedzser app?
Megvettem, de csak akkor enged jelzést beállítani,ha a kontaktjaim közül választok egyet... én viszont ezt nem akarom, csak az általam bejelölt névnapokon szóljon (push formájában). Ezt meg egyszerűen nem tudom beállítani. Be lehet egyáltalán? Nem hiszem,hogy ennyire gagyi volna,hogy csak a kontaktok közül választva engedné, hisz olyan valakinek is lehet névnapja aki épp nincs a telefonkönyvemben. Remélem, csak én vagyok béna.
-
Nagyon nagy játék, már napok óta játszok vele...
Érdemes letölteni, most épp ingyenes.
-
válasz
Daniel Alves #3201 üzenetére
Akkor miért nem azt kérdezted?
Nekem csak a szókártyák és a szótanuló van meg. A szótanulót szeretem, nagyon jó szerintem. Klotyón, közlekedési eszközön, bárhol előkaphatod (a programra gondolok természetesen
), hogy szórakozz vele.
-
Polllen
nagyúr
válasz
vadászcsiga #3197 üzenetére
ICS alapú böngészővel nem igazán, de engem is ilyen téren a megszokásaim vezetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HOPPÁ! SUPREME7 Túrkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged