- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
ittakary #3279 üzenetére
Köszi! szemgolyód.exe
Nincsen valami program erre? Csak azért féltem attól, hogy használt, mert az Edigitaltól veszem, 113k-ért 3 év garanciával jónak tűnik, csak hallottam, hogy volt aki már használt terméket kapott. Igaz gondolom, ha már egyszer aktiválva volt, azt nem nagyon lehet még egyszer eladni. Nincs valami Ipad FAQ? Nem találtam a fórumok előtt. Nekem még soha nem volt Apple termékem. Pl. jó lenne tudni, hogy mentsem le a tiszta rendszert, amit vissza lehet állítani, ha elszúrtam valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Autós topik
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged