- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Attól függ... van PC kliense is. Nekem össze van linkelve így a PC kliens, iPad és iPhone. így bármi képet csinálok iPaddal, vagy iPhone-al egyből feltölti a felhőbe, ahol minden eszközről elérhető, sőt, a pc kliens meg letölti magának abba a könyvtárba, amit megadtál a dropboxnak. Így nem csak a felhőben, de már a gépedre is automatán felkerülnek a képek, a winychesterre.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
ajani
aktív tag
válasz vadászcsiga #10000 üzenetére
Dropboxba fel, onnan le!
Ilyen progi kellene, csak ingyen: CameraSync''Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.'' - Rejtő Jenő
-
nagyúr
Dehát pont ezt mondom... hogy ha pc-n fent a kliens, automatán leszedi a pc-d vwinyójára a képeket, amit feltöltöttél az iPhon-odról (ez is automatán megy,ha bállítod,hogy ha indítod telefonon dropbox appot, már tölti is fel.
-
-
Mela Kehes
Topikgazda
Az Apocalypse Max-hoz hasonló szaladó-lövöldözős játékot keresek. Tud ajánlani valaki?
[ Szerkesztve ]
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
bull84ghia
őstag
Régen is bajlódtam az airplayit-el mert ne játszott le semmit csak szürke volt a play gomb. Volt nálam egy másik laptom amit újra kellett rakni és próba képpen felraktam arra a server részét(win7) . Működött rendesen. Ezen felbuzdúlva újra raktam a saját win 7-emet de ezen ismét nem jó. Elég bosszantó pedig nem kéne másolgatni a filmeket az ipadra.
Mela kehes: ez nagy kedvencem
[ Szerkesztve ]
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz bull84ghia #10007 üzenetére
Kicsit retro-s a grafika. Egyébként miért ilyen drága? Mennyire hosszú a játékmenet?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
bull84ghia
őstag
válasz Mela Kehes #10008 üzenetére
Még nem értem a végére, én szeretem az ilyen retro grafikát elvégre ilyenen nevelkedtem. Youtube-n nézd meg milyen a játék menet, szerintem elég pörgős, tudsz használni járművet is, több fegyver gránát. Nekem kellemes kikapcsolódás.
-
buci30
addikt
válasz icecave #10001 üzenetére
Minek ehez a dropbox amikor az iCloud ezt full magátol csinálja elindítani se kell.
Iphone -iPad -pc es ez oda vissza minden mindennel.
Annyi ha pc-ről akarsz képet akkor az uploads mappaba kell másolni a képet es az megy fel felhőbe és úgy már látod is az iPad és iphone-on is. A másik kettővel ahogy készítesz egy képet már látod is mind három eszközön.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
dzsonesz
tag
Akinek szüksége van egy nagyon jó fájl-kezelőre, annak ajánlom figyelmébe az iFiles nevű alkalmazást.
Ráadásul most le is van értékelve!(#10010) buci30: Ahogy írtam is pár hozzászólással ezelőtt, ha dropboxba szinkronizálod a fotóidat, akkor cserébe kapsz ingyen tárhelyet is. Magyarán, nem beszélve arról, hogy baromi egyszerűen megy az egész, még bónusz tárhelyet is kapsz érte, tehát megéri.
[ Szerkesztve ]
-
dzsonesz
tag
válasz vadászcsiga #10012 üzenetére
Igen jófajta egyébként.
Kezeli szinte az összes felhő alapú tárhelyet, ill. sok mást is tud még.
Anno én sokat keresgéltem, amíg ráleltem erre, azóta is csak ezt használom, szal' csak ajánlani tudom.
Te mit használsz egyébként? Vetnék rá egy pillantást, hátha jobban tetszik ennél.(#10013) buci30: Az elég szép, elleszel vele egy darabig akkor.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Ha vki ismeri a vmikori K-Rally-t és a Hooked on alkalmazásokat és ismer hasonlót iphone-ra,kérem írja meg. /ezekért fizetnék is,max. 20€-t darabjáért/
-
nagyúr
válasz buci30 #10010 üzenetére
Sokra a te ötleteddel sem megy, ahogy az enyémmel sem, mert nem az a lényeg neki, amit kiragadtunk belőle. Tudom, hogy működik az iCloud, használom pár éve, írhattam volna azt is, de ugyanott lennénk a dologgal, mint a dropboxos megoldással (ami mint kiderült, szintén nem megoldás)
-
Totheground
addikt
Használ valaki Omnifocus 2-t? Hogy tudok remindert beállítani általam választott időpontra?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #10019 üzenetére
Ja egyszerű de célratörő program. Ftp-t beállítva, app elindításával kerdés nélkül már lövi is felfelé a képeket, videókat.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Használja valaki az iPhoto app-ot
Szerintem több lehetőség van benne mint a gyári-ba.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
nagyúr
válasz buci30 #10021 üzenetére
Nekem fentvan, de nem használom. Többször is próbáltam rászoktatni magam,de mindig úgy ítéltem meg, hogy felesleges, a sima photos app is megfelelt eddig nekem. Persze, az is hozzátartozik,hogy ha valami kép nem tetszik, vagy csak hozzá akarok nyúlni, azt Photoshoppal megteszem. Effektek meg már vannak iOS 7 óta a fényképezőben, ha meg nem elég ott az instagram, azzal aztán úgy cseszi el mindenki a fényképét,ahogy nem sajnálja
-
J00hnny
aktív tag
válasz vadászcsiga #10020 üzenetére
Nekem a FileBrowser nevű app vált be nagyon. De kinek a pap...
"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
-
J00hnny
aktív tag
válasz Mela Kehes #10008 üzenetére
bocs, lejárt a szerkesztés:
Én most itt felbuzdulva leszedtem mind a 4 darab Metal Slug játékot (1-2-3-x). Remélem olyan jó, mint remélem és amit az ára tükröz
[ Szerkesztve ]
"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
-
Rage47
veterán
Magyar Appstore-ban vagyok azt hiszem. Kicsit zavar, hogy alig van review az appoknál. Lehet külföldi appstore-ra váltani úgy, hogy megmaradjon minden acc-adatom? (Nem úgy, mint pl. az Xbox live, ahol 3 havonta lehet régiót váltani)
-
bull84ghia
őstag
Van itt olyan aki használja a plex-et? Az lenne a kérdésem hogy letöltöttem a win-re a szerver részt beállítottam de hogy tudnám ellenőrízni hogy működik-e a streamelés anélkül hogy az ipad-ra megvenném a progit. Csupán azért mert a laptopom elég rapszódikusan működik:sem az airplayit sem az airvideo nem megy rajta. Éppen ezért nem akarom elbukni a plex árát.
-
madgie
titán
válasz bull84ghia #10030 üzenetére
Fogsz valami olyan videólejátszó app-ot , ami tud UPnP/DLNA-t és megnézed, hogy a szerverek között ott van-e a Plex-é. Nekem például az nPlayer mutatja.
-
vadászcsiga
félisten
válasz bull84ghia #10033 üzenetére
Várd meg Xero-t ő a szaki ebben
-
bull84ghia
őstag
válasz vadászcsiga #10034 üzenetére
Akkor várok türelmesen köszi
-
r3dsnake
nagyúr
Aki összekapcsolta a quickofficet a google drive-val, megkapta a plusz 15giga tárhelyet? Nálam még mindig semmi, pedig kb 2 hete jelentkeztem be...
-
-
-
Xero
nagyúr
válasz bull84ghia #10033 üzenetére
UPnP legyen bekapcsolva és myPlex-en legyen regisztrálva/beléptetve a server. Ha nincs lehetőség UPnP-re, akkor a 24469-es és a 32400-as port legyen megnyitva.
-
Krisz79
őstag
Rádiócsatorna app van a készülékhez?
Melyiket ajánljátok?
Illetve zenét ,hogy tudnék feltenni a telefonra?
Ezzel abszolút nem vagyok tisztába...
Köszönöm.
K.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest