Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Hehe nem csak én húztam le az Asphalt 8-at: 6/10
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Ragnar95
félisten
-
bull84ghia
őstag
válasz r3dsnake #9295 üzenetére
Emlékszem rá csak a nevét nem tudom
szerk:
Androidról emlékszem erre: Free running[ Szerkesztve ]
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
r3dsnake
nagyúr
Egy barátom keres egy iPhone játékot, bemásolom, hátha tud valaki segíteni:
"ilyen fekete fehér volt, pálcika ember feelingű, ilyen sziluettes kinézetű az egész, és ahogy fordítottad a telót, úgy fordult a "gravitáció" a játékban"
Köszi!
-
Polllen
nagyúr
válasz vadászcsiga #9291 üzenetére
Ez elszomorított most... Pedig reméltem, hogy ha már az oktatást felkarolta az apple, a nyelvoktatás is benne van.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
peugeotmate
őstag
Hali, FMA-nál lesz még egyáltalán app kreditért, vagy ezentúl csak löki a 0 kredites baromi "jó" alkalmazásokat?
meg
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
iPadre tudtok jó nyelvoktató programokat?
Haladó angol/német/olasz és kezdő lengyel, orosz.
Babel-nél valami komolyabb kellene
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
legiaap
félisten
Nem próbáltam még de az Amazing Soccer 2013 ingyenes lett.
-
Criton
veterán
Nálam most nem az RR3 volt a ludas szerintem, hanem a windowsos PhoneClean alkalmazás, mert most megnéztem megint és rr3 fileokat is törölt ki, ettől meg a program meghülyült szerintem. iPad ki valamint bekapcs, játék elindít majd letölt valamit és most megint teljesen jó.
-
Criton
veterán
Frissites ota most elosszor teljesen kifagyott az RR3 iPad4en. Masnal elofordult ilyen?
-
nullzero
tag
Játszik még valaki a Real Racing 3-mal? Én csak nemrég kezdtem bele és felvennék ismerősöket.
Game Centerben nullzero89 néven találtok meg. -
Ragnar95
félisten
válasz legiaap #9271 üzenetére
Akkor ahogy várható volt, a Gameloft elcseszett egy újabb remek játékot a kapzsisága miatt... A 7-et is az IAP-ekkel rontották el, de úgy tűnik, nem tanultak a hibájukból és csak még nagyobb hangsúlyt fektettek rá a 8-ban...Ami a szánalmas, hogy magáért a játékért is pénzt kérnek, más kiadók legalább freemium játékokat adnak ki, de a Gameloft nem, ők duplán lenyúlják az embert...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legiaap
félisten
válasz GALARDO #9273 üzenetére
A legnagyobb baj, ha nem költöd el a megszerzett krediteket, mert gyűjtesz egy jobb autóra, ami amúgy is nagyon nehezen érhető el, akkor megrekedsz egy szinten mert nem tuningoltad az autód. Ha meg elköltöd az autód tuningolására akkor pedig sosem lesz kredited jobbra és ha még fullra is fel tudod gyúrni az első autód nem sokáig tudsz vele emberkedni. Még csak hab lett volna a tortán ha azt is beleteszik, mint a RR3-ban, hogy törik az autó és javítani kell, meg ha tuningolsz akkor idő míg elkészül. Csodálom, hogy azt nem rakták bele.
Egyelőre online játszásra még élvezhető, mert nem csalt még senki sem és még nem jutottak el mások sem sokáig.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Na első benyomás az Asphalt 8-ról:
+ Nagyon jó grafika
+ Jó zenék
+ A kocsik is nagyon tutik. A legtöbb bent volt a korábbi Asphaltban is, de vannak újak.
+ A menü elsőre kicsit bonyolultabbnak tűnik, de ha megszokja az ember sokkal szebb- A karrier módban a Season 1 még úgy ahogy megcsinálható tuning és anyázás nélkül, viszont a Season 2-nél (jelenleg ennek a közepénél tartok) már bonyolult a helyzet. Itt már úgy érzem a tuning is kezd kevés lenni.
- Egy két pálya elvégzése után alig csurran-cseppen a kredit így nagyon nehéz jobb kocsikhoz és ugye majd azok tuningolásához jutni.
- Kocsikat, Seasonokat és Crediteket is lehet venni rendes pénzért, hogy könnyebb legyen a játszás, de itt is elszálltak az árakkalHiába a jó grafika, zene, meg játékélmény, de a fentebb felsorolt negatívok miatt nem nagyon tetszik sajnos.
Szánalmas ez az irány, amit a Gameloft képvisel az ilyen és ehhez hasonló játékokkal.
-
bull84ghia
őstag
válasz vadászcsiga #9256 üzenetére
Köszönöm a gratulációt
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Qru
MODERÁTOR
válasz 800.henrik #9267 üzenetére
Ha nem akarsz komplett szöveget fordítani csak mondatokat akkor ez jó lehet: [link]
#nincsbennetarcsi
-
800.henrik
senior tag
válasz vadászcsiga #9266 üzenetére
nem...
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
vadászcsiga
félisten
válasz 800.henrik #9265 üzenetére
Akkor ennyi, más lehetőség nincs. Szótár nem jó?
-
800.henrik
senior tag
válasz vadászcsiga #9264 üzenetére
ott nincs, már néztem
-
vadászcsiga
félisten
válasz 800.henrik #9263 üzenetére
AppStore-ból
-
800.henrik
senior tag
-
legiaap
félisten
válasz vadászcsiga #9256 üzenetére
Hát nem egyszerű az biztos.
Ezért játszok most inkább Asphalt 8-al.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
vadászcsiga
félisten
Le van akciózva a Week Calendar HD 0,89€-ra
-
800.henrik
senior tag
Sziasztok!
Iphone 4-re honnan töltsek le olyan fordító programot, ami működik internet nélkül, és ingyenes?
-
legiaap
félisten
Storm Raiders ingyenes lett.
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
legiaap
félisten
válasz norbi2010 #9207 üzenetére
Akkor legalább tenne oda a progi egy átlátszó HD ikont a videó sarkába, hogy tudjam most akkor ez tényleg az vagy sem. De a jasmine is ugyanilyen.
Van olyan youtube kliens ahol én választom ki milyen minöségben játszon le?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
válasz norbi2010 #9217 üzenetére
Ja. Elhúzod, amire leugrik a jobb alsó sarokba, de tovább megy. Még egy mozdulat és kihúzod a képről, mire meglesz a tényleges stop.
És sajnos az androidos kliens is ugyanilyen vacakra frissült. Csak ott legalább a csatorna fejléce nem marad a kép tetején, hanem "kimegy" a listával együtt.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
válasz hackeeeee #9215 üzenetére
Jó lenne, ha át lehetne helyezni a videót.
Ha egy feliratkozott csatornát böngészek, akkor a csatorna fejléce állandóan a képernyőn van, drasztikusan leszűkítve ezzel a lista felületét.
A bezárás meg így két mozdulat, a korábbi egy helyett.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Szerintem sz*rul. Érdekes ez a pici ablak, de használhatatlan.
Plusz a felületet is elqrták. Nézel egy videót, nem tudsz visszalépni a listához. Először le kell kicsinyíteni a futó filmet, majd oldalra elhúzni.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
bobooo
addikt
Az a lényege, hogy zene hallgatás közben tudjál keresni következőt, nem az hogy kicsinyítve nézd.
Egyébként valóban picit iOS7-re hasonlít már. Már csak egy "Háttérben futás" funkció kell és lehet kidobni a ronda Youtube klienst.
#9213: Hát jó kérdés. Jogos
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Frissült a youtube app.
Amúgy had kérdezzem már meg, hogy a HD-t tudja? Kapcsolót sehol sem találok benne amivel lehetne változtatni normál és HD közt.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
norbi2010
őstag
válasz vadászcsiga #9199 üzenetére
Akkor ez nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.