Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Budapesten szakad a hó. Csak az Apple Weather nem mutatja. Foreca, Idokep, The Weather Channel jo.
-
-
ez a szövegcsere nem hülyeség, megcsinálom én is

meg másik kedvenc, hogy Edge-ben nyitom meg a máv oldalt és jön ez:
Ön jelenleg Microsoft Edge böngészőt használ, ami nem szerepel a weboldalhoz ajánlott böngészők listáján, ezért előfordulhat, hogy az oldal nem fog megfelelően működni. Kérjük, váltson az ajánlott böngészők valamelyikére (Chrome, Firefox, Safari) a weboldal megfelelő működése érdekében. -
Szerintem ha tesztelnék is a fejesek, akkor is azt mondanák, hogy ez tökéletes.
Átlag user nem fogja kirakni widgetbe. Megnyitja az appot, aztán majd lesz valami.Engem az zavar, hogy 3 helyen kell használnom ezt a szar szolgáltatást. Weben veszek jegyet, mert ott lehet grafikusan választani, aztán ha meg akarom nézni, hogy késik-e vagy melyik vágányról indul, akkor a régi appot kell használnom, de akkor is, ha vissza akarom kérni a jegy árát, ja, és akkor is, ha nemzetközi jegyet akarok venni. Az új appot meg azért, mert ott nem ugrik fel állandóan, hogy használjam az új appot, de az iszonyat zavaró, hogy megnyitom a jegyet és kisüti a szememet hirtelen.
-
igen, ha gyenge a terero a vonaton, akkor probalja betolteni a jegyet, de nem tudja. ha viszont repulo modban hasznalod az appot, akkor rajon az app, hogy offline is megvan a jegy, nem kell letoltenie a netrol.
ez a splash screen kikeszit, de mas appokban is. ott jo, ahol van egy lampa ikon es ha akarom megnyomom es maris maxon van a fenyero
-
Meg vannak ilyen finomságok, hogy QR kódot generál a jelszóból és megoszthatod akár egy vendégeddel. De általában a jelszómegosztás nagyon egyszerű.
Ha mondjuk Fastmailt használsz, akkor egyszerű masked emailt és jelszót generálni egyszerre.
Lokáció szerint előrehozza a listában az ott aktuális jelszavaid, ha akarod.
A Watchtower értesít, ha gyenge a jelszavad valahol, vagy kiszivárgott valahonnan. -
válasz
tuzpenge
üzenetére
Egyéni helyzettől függ gondolom alapvetően. Családban vagyunk és vannak Windows gépek is, így kellett egy normális cross-platform (még a passkey is megy, ilyen esetben a 1password a passkey device, nem az iPhone, tehát működik bárhol, ahol fent van az appod) megoldás.
Másrészt mindig jobb nem egy helyen tárolni mindent.
Több feature-t tud, mint az Apple Passwords. -
1password 50%
https://1password.com/promo/black-friday#50-off -
Signal kapott Liquid Glass UI-t és cloud backup lehetőséget. Ingyenes a szövegek örökös és 45 napig a média tartalmak mentése, és havi 999 forint, ha örökre meg akarod tartani a média tartalmakat.
Később jön a lokális és manuális mentés lehetősége iOS-en, tehát lehet majd iCloudba is menteni a cuccaid.
-
MagyarTv app ha erdekel valakit
-
Elindult az Apple Maps bringás útvonaltervező Magyarországon
-
szoval ezert nem frissítik a Gboardot 3 eve
-
válasz
undercover
üzenetére
töröld a watch-ról az appot
-
válasz
undercover
üzenetére
melyiket használod?
-
válasz
merqree
üzenetére
Ebben van igazság, egyik sem tűpontos. De nyáron az Apple időjárása napos időt mutatott, míg az osszes többi esőt éppen, es utóbbinak volt igaza - screenshotokat is csinaltam. A térkép szerint egyébként esett az Apple szerint is, marmint itt voltak a felhők, csak valami olyan bug van benne évek ota, hogy megsem jelzi, plusz lassan is frissül.
-
válasz
undercover
üzenetére
carrotban az szinte másodlagos 😀
-
válasz
undercover
üzenetére
Foreca tud ilyet
Az alap nem tudja ezt a mi országunkban sajnos -
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Ja valahogy sejtettem. Akkor így még viccesebb, hogy mennyien nem csináltak még ennyit sem az appjaikkal.
-
Lassacskán frissítik az appokat is az új dizájnra, ami annyit tesz, hogy pár gomb máshogy néz ki, meg az alsó gombok fölött buborék lesz, mikor rájuk nyomsz.
Pl. most frissült a Foreca app, elég fura így, hogy maradt minden a régi, sztem nem túl szép UI, de ráerőszakolták az újat is.
Valszeg ez lesz a legtöbb appnál. -
Már csak a ChatGPT-nél kellene engedélyezniük a magyar nyelvet, és meglenne a magyar Siri.
-
Signal app most már tudja azt, hogy átviszi a chat history-t egy másik eszközre, amire felraktad az appot. Pl. felrakod az iPadre vagy a laptopra és ott is akarod látni a korábbi üzeneteid, akkor ezt ki kell választani költözéskor és pár másodperc múlva látszani fognak és 45 napra visszamenőleg a médiatartalmak is. Viszont ha az iPhone-on törlöd az appot, akkor arra nem lehet visszahozni a chat history-t, mert az a primary eszközöd. Mindig az a primary, aminek van telefonszáma.
-
-
válasz
üzenetére
Pont akartam panaszkodni egyik nap, hogy hiába lett nagyobb telefonom a mini után, a UI ugyanúgy szar sok appban
Nem látok többet, a gombok/feliratok összecsúsznak, rossz helyen vannak, beágyazott web felületek vannak, amik dobálják a cookie szart, mindent kitakaró óriás gombok, stb. Már azon gondolkodtam, hogy Plus telefon kellett volna, hogy lássak valami pozitív változást, lehet nem hiába azt választják az emberek. -
Apple Invites
Androidosokat is meg lehet benne hívni. -
Megjelent a Pixelfed iOS-re végre. Olyan, mint az Instagram régen, csak nincs benne reklám. Gyertek minél többen

-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
1Password
Telegram
Letterboxd
nPlayer
Perplexity -
Sokan ajánlják a HashPhotos-t a gyári iOS 18 Fotók helyett
-
válasz
burgatshow
üzenetére
password managerhez szerintem nem fog senki előfizetni masik pw managerre a 2fa miatt

-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
iCloudba menti. Most letöröltem a appot és visszaraktam és ugyanúgy berakta a fiókom, ami benne van.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
lődd ki az appot és indítsd újra
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Fel eve mar biztos benne van, nalam legalabbis.
-
válasz
üzenetére
Én ezen már túlvagyok pár éve
Semmit nem fejlesztettek rajta konkrétan. Ez már így marad örökre.
Tudnék ilyen feladatokat adni, hogy próbálj meg 2 emberre venni vonatjegyet úgy, hogy az egyik kedvezménnyel utazik, stb.
Még a két ember hozzáadása alapból is olyan, amire nincs példa a Földön szerintem. -
Ha valakit erdekel, kijott az em client (email app) ios-re. Regen hasznaltam Windows-on, egesz jo volt.
-
válasz
animatrix11
üzenetére
csak úgy lehet kiszedni az appokból (persze van kivétel pl. Facebook, Messenger) a reklámokat, ha VPN-es(?) adblockert használsz, vagy beszerelsz otthon egy Pihole-t. Tehát azelőtt kell blokkolni a reklám forrását, hogy elérné a telódat, illetve az appot.
-
Gboard ma jol szerepelt😄

-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Simple csekkbefizetés nekem sem megy.
-
Most latom a cikket, hogy az iPadOS nem kapja meg az eu-s újításokat

-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Konkrétum nincs, de szerintem lesz Microsoft és Epic az tuti.
-
iOS 17.4-ben jonnek a külön App Store-ok márciusban, amit az EU kiharcolt.
Matol engedélyezi az Apple a játék streaming appokat mint pl. az Xbox Cloudot. -
válasz
üzenetére
Semmi nem fog ebből megvalósulni szerintem. "ne számítógépen kelljen" - akkor nem vennének Mac-et az emberek, ha mindent meg lehetne oldani iOS-en

Fastmailt használok és ott már jóval előbb volt Hide My Email és ott sincs ilyen lehetőség, hogy a generált emailcímmel kezdeményezzünk email küldést. Válaszolni persze lehet a címmel.
Kérdés, hogy a VisionPro után mennyivel néznek újra rá a többi platformra, ami kezd romlani iOS 16 óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bazinagy X balra fent az aztán kell...