Hirdetés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Androidos fejegységek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Modding és elektronikai kérdések
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz MikeWazowski #40903 üzenetére
1Password
Telegram
Letterboxd
nPlayer
Perplexity -
Rage47
veterán
Sokan ajánlják a HashPhotos-t a gyári iOS 18 Fotók helyett
-
Rage47
veterán
válasz burgatshow #40573 üzenetére
password managerhez szerintem nem fog senki előfizetni masik pw managerre a 2fa miatt
-
Rage47
veterán
válasz MikeWazowski #40565 üzenetére
iCloudba menti. Most letöröltem a appot és visszaraktam és ugyanúgy berakta a fiókom, ami benne van.
-
Rage47
veterán
Majd jön az interoperability az EU-ba, szóval más, kevésbé fos appokból is chatelhetünk a messengeresekkel majd
[link][ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz MasterMark #40526 üzenetére
lődd ki az appot és indítsd újra
-
Rage47
veterán
-
Rage47
veterán
Én ezen már túlvagyok pár éve Semmit nem fejlesztettek rajta konkrétan. Ez már így marad örökre.
Tudnék ilyen feladatokat adni, hogy próbálj meg 2 emberre venni vonatjegyet úgy, hogy az egyik kedvezménnyel utazik, stb. Még a két ember hozzáadása alapból is olyan, amire nincs példa a Földön szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
-
Rage47
veterán
Ha valakit erdekel, kijott az em client (email app) ios-re. Regen hasznaltam Windows-on, egesz jo volt.
-
Rage47
veterán
válasz animatrix11 #40007 üzenetére
csak úgy lehet kiszedni az appokból (persze van kivétel pl. Facebook, Messenger) a reklámokat, ha VPN-es(?) adblockert használsz, vagy beszerelsz otthon egy Pihole-t. Tehát azelőtt kell blokkolni a reklám forrását, hogy elérné a telódat, illetve az appot.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Gboard ma jol szerepelt😄
-
Rage47
veterán
válasz BigBlackDog #39936 üzenetére
Simple csekkbefizetés nekem sem megy.
-
Rage47
veterán
Most latom a cikket, hogy az iPadOS nem kapja meg az eu-s újításokat
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz CharlieDrop #39891 üzenetére
Konkrétum nincs, de szerintem lesz Microsoft és Epic az tuti.
-
Rage47
veterán
iOS 17.4-ben jonnek a külön App Store-ok márciusban, amit az EU kiharcolt.
Matol engedélyezi az Apple a játék streaming appokat mint pl. az Xbox Cloudot.[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Semmi nem fog ebből megvalósulni szerintem. "ne számítógépen kelljen" - akkor nem vennének Mac-et az emberek, ha mindent meg lehetne oldani iOS-en
Fastmailt használok és ott már jóval előbb volt Hide My Email és ott sincs ilyen lehetőség, hogy a generált emailcímmel kezdeményezzünk email küldést. Válaszolni persze lehet a címmel.
Kérdés, hogy a VisionPro után mennyivel néznek újra rá a többi platformra, ami kezd romlani iOS 16 óta. -
Rage47
veterán
válasz HoppMaster #39633 üzenetére
Nekem fel szokott ajanlani tobb icloud backupot is, tehat ott kellene lennie regebbi, 14PM-es backupnak is.
-
Rage47
veterán
-
Rage47
veterán
-
Rage47
veterán
Ma megvettem az Autosleepet, elegem lett a Health app bénázásából. Watch-csal szoktam aludni és méri az alvásomat. Ma 10-re állítottam az ébresztőt, de hívtak 7 óra körül, felébredtem, nem tudtam visszaaludni. Kinyomtam az alvás fókuszt és eltűnt az egész éjszakai adat, konkrétan üres a mai éjszaka a Health app-ban. Ezt nem először játszotta már el. Úgy szoktam csinálni, ha előbb ébredek, hogy előbbre állítom az ébresztőt. Pl. ha 7-re állítom be az ébresztőt és alvás fókuszt, de 6:40-kor kelek, akkor 6:45-re állítom az ébresztőt, miután felkeltem, hogy normálisan elmentse az éjszakát.
Na az Autosleeppel ilyen gondom nincs, úgy látom, mert reggel még 9-kor ledőltem és bealudtam egy 40 percet és pontosan lemérte anélkül, hogy csináltam volna bármit.
Ja és poén a végére, hogy az Autosleep appban ott van az egész éjszakai alvásom, holott a Health semmit nem lát, tehát valahol megvannak az adatok mégis.[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz Mela Kehes #38866 üzenetére
Én kézzel beírom a Health appba 😄
-
Rage47
veterán
Swiftkey amúgy jobb lett a nagy visszatérés óta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest