Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
Gmail app már hetek óta semmilyen jelzést nem ad badge kikerül de semmi más.
iPhone 4s. Van erre bármi megoldás?Má' nem
-
legiaap
félisten
Na azt nem gondoltam volna, hogy ez a rohadt speedtest ennyit eszik. Egy mérés 4G neten 34 megámba fájt.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Tibee86
nagyúr
Valaki, aki kijátszotta a Limbo-t tudna segíteni?
Elakadtam azon a részen, mikor hősünk fejére esik valami világító "izé", és onnantól nem lehet irányítani, elkezd először visszafele menni, majd visszafordul, miután egy akadályt átugrottam ismét megfordul, és folyamatosan visszafele menne, ha a dobozzal nem akadályozom meg.
És nem történik semmi, ugye irányítani nem tudom, menne folyamatosan visszafelé, de ott meg egy lyuk van, amit nem tud átugrani. -
Rage47
veterán
Akinak váltakoznak a műszakjai, mint nekem, annak jól jöhet a Copy Shift. Én most találtam rá, elég régóta keresek egy rendes shiftes appot...
-
legiaap
félisten
Nagyon baba játék: [link]
-
Mela Kehes
Topikgazda
Ha valakinek van rá lehetősége, kipróbálhatná az avplayert mp4-gyel. Nekem nem jegyzi meg, hogy hol tartok.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
legiaap
félisten
válasz vadászcsiga #10674 üzenetére
És mit lehet ezzel csinálni?
Írni kell a Dropbox, Skydrive fejlesztőinek?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
vadászcsiga
félisten
-
legiaap
félisten
Kérdésem a következő lenne. Készítettem fotókat gyári kamera app-al és ott az "élő effektek" közül kiválasztottam egyet és így készítettem képeket. Ezután feltöltöttem Skydrive-ra, Dropbox-ba is és az effektet leszedte.
Valaki találkozott már ezzel miért van ez?
Telefonon rendesen effekttel mutatja de feltöltve eltűnik.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Mela Kehes
Topikgazda
Az AVPlayer mp4-nél nem jegyzi meg hogy hol hagytam abba? Avi-nál igen.
-
Rage47
veterán
Nekem a tapbooty es a Freemyapps is kb random ad krediteket. írtam a supportnak, elvileg vizsgálják az ügyem.
-
dzsonesz
tag
A Bloodmasque jelenleg ingyenes, 5.99-ről leárazva. Itt egy rövid videó róla. Szedjétek!
-
matyi19
őstag
Összejött a 3000 pont FMA-n, múlt szerda óta...csak azt sajnálom nem lehet PayPal-ra beváltani
[ Szerkesztve ]
-
bull84ghia
őstag
válasz Mela Kehes #10666 üzenetére
Még jó hogy megvan a 15 dodó
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Mela Kehes
Topikgazda
Ismét nincs 10$-os gift card.
-
-
senior tag
Ma reggel jött 1 db 200-as, egy 240-es, egy 80-as. Ezek simán lejöttek, és meg is adta. Van még a listán egy 280-as, de az appstore azt írja ki, hogy 'túl sok HTTP átirányítás'. Ez mit jelenthet?
Valamint felugrott 3 db magazinos, 480-ért, de természetesen ezt már nem adta meg. -
-
-
GALARDO
addikt
LIMBO 1$!
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
-
legiaap
félisten
válasz legiaap #10653 üzenetére
Na hát kipróbáltam egy online filmnézős oldallal és nem tudom kicsit fura.
Mire eljutok oda, hogy menjen a film addig 3-4 külön ablakban megnyit reklámot ami ugye okés, hisz erről szól a flash, de az ablakok közt váltani tök nehéz. Ki tudom ikszelni, de ha rákattintok nem lép bele.
A film kicsit mintha akadna, nem vészesen csak kicsit. Sebességen esetleg nem lehet állítani?
Igazából iPad-hoz kéne majd a böngésző ott lehet könnyebb kezelni, mint 5S-en.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Na köszi srácok leszedem azt meglesem mit tud.
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #10651 üzenetére
+1
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #10646 üzenetére
Köszi, szedem.
-
legiaap
félisten
Ki melyik böngészőt ajánlja flash tartalmak megjelenítésére?
Találtam egy párat, de nem tudom melyik a frankóbb.
Photon Browser
Skyfire Browser
iSwifter Browser
Cloud BrowseHow are U today? Just kidding...I don't care!
-
Tibee86
nagyúr
válasz Mela Kehes #10645 üzenetére
Vadászcsiga, anno még nekem is ő ajánlotta.
Egyébként teljesen jól működik, csak elég kevés képet csinálok telefonnal, mégkevesebb jut el addig, hogy a gépre fel is kerüljön, így nekem a Dropbox egyszerűbb. Ha esetleg az egész filmtekercset át akarnám tenni a gépre, akkor már biztosan ezzel állnék neki. -
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #10643 üzenetére
Mindenképpen vedd meg, en évek ota használom es nagyon szeretem.
Rendszeresen frissítik, es az összes platform között lehet képet videót kuldozgetni. Két ieszkoz között bt-n is megy[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Mela Kehes #10643 üzenetére
Akkor mindenkinél más gikszer van vele.
Másikhoz: Fent van a telefonon, de szinte soha nem ezzel mozgatom a képeket.
-
Tibee86
nagyúr
válasz matyi19 #10640 üzenetére
Tavaly nyár eleje óta használom folyamatosan, volt ideje összejönni. Régeben azért sokkal jobban pörgött, mint mostanság.
Eleinte ahogy megvolt a 10$, szinte azonnal el is költöttem, de már minden megvan ami kell, így csak gyűjtögetem. Mondjuk egy IGO Europa még kellene.[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
válasz Tibee86 #10639 üzenetére
70$ , az szép!
Én is írtam nekik, max egy héten belül visszaírnak, de nálam semmi sem javult...vagyis talán megkaptam egy app.-ért a pontokat.
Nekem semmi sem maradt belőle (0.02$), egyik barátommal ketten gyűjtöttünk össze 10-10$-t és abból megvettük az iGO HU&RO-t.
Most pedig ezt fogom megvenni 4$-ért... -
Tibee86
nagyúr
-
Wlac
Ármester
Nekem a váltásnál csak annyi gondom volt, hogy ismét importálni kellett a zenéimet, mivel bár az iTunes szerint fent voltak a telefonon, a telefon szerint nem. Nincs sem a sebességgel, sem a stabilitással gondom, és az értesítések is hiba nélkül jönnek (ex-WP8-asként ez rengeteget jelent).
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Tibee86
nagyúr
válasz Tibee86 #10635 üzenetére
A másik, csak az előbb elfelejtettem, hogy szintén iOS7 felrakás óta a facebook nem hajlandó jelezni ha rám ír valaki, újra fel kellett tenni a messengert, csak így jön a push.
Azt nem tudom, hogy ezt szintén a 7-nek köszönjem, vagy megint valamit elb*sztak a facebooknál.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
iOS7 felrakása óta FMA-n egyetlen app.-ért se adja meg a kerditet.
A másik iPhone-on meg iOS7 óta átdob a store-ba ha rányomok az app.-ra, de nem történik semmi, fehér képernyő.
Engem szivat csak ennyire? -
dzsonesz
tag
Portal fs-browser most ingyenes, tegyetek egy próbát vele. Szép ui, jó animációk és gesztusok.
-
VIBO
őstag
válasz vadászcsiga #10625 üzenetére
Nekem C:\-re is menti. Azt át tudom állítani?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
VIBO
őstag
Hol tudom állítani a photostreamet, hogy hova mentse a fotókat?
Meg a videókat hogy rakom át gépre?iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
V.Stryker
nagyúr
Hi
Van valami olyan progi amivel a budapesti utv kameráit meg lehet nézni?
-
-
Stirbi
addikt
Sziasztok!
Szükségem lenne office file-ok szerkesztésére szolgáló lehetőleg ingyenes szoftverre! Előre is köszönöm!
-
VIBO
őstag
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
válasz cibere11 #10603 üzenetére
Nem értem miért kell ráerőltetni az iOS 7 egy i4-re.
Pont ugyanazért, amiért anno a 3G-re is kiadták az iOS4-et és egy használhatatlan sz*rt csináltak a telefonból. Egyrészt azzal verik a mellüket, hogy bezzeg mi három éves hardvert is támogatunk, másrészt meg ez a támogatás olyan, hogy a telefon gazdája inkább földhöz veri a készüléket és vesz újat.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
cibere11
tag
Pontosan.
Nem értem miért kell ráerőltetni az iOS 7 egy i4-re.
Az i4 iOS 5.1 volt az igazi azt hiszem.De egy idő után úgyis frissíteni kell mert minden app 7 rendszert fog kérni.És amíg nem lehet visszatérni SSH nélkül a régebbi rendszerekhez addig csak bosszankodik az ember.
Pedig az i4 még most sem egy rossz telefon.Sőt.Pár androidos készülék újkorában is szaggat fagy és hasonló butaságokat csinál.HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
-
erdoke
titán
Nem tudom, mit vártok egy 3,5 éves, 800 MHz Cortex-A8 procis, a kijelző felbontásához képest durván alulméretezett GPU-s, 512 MB RAM-os telefontól... Más rendszereken ennél combosabb hardverre sincs legfrissebb OS, és a régivel is ipari hulladék mind.
Nem véletlenül a 4S volt az első iPhone, amit meg is tartottam...A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest