Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
vadászcsiga #8697 üzenetére
Kösz, ezt felraktam én is az appshopper mellé.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #8697 üzenetére
Na ennél maradtam. ez elég pofás.
És olyan app, ami mutatja mennyi app van a store-ban van olyan? -
legiaap
félisten
Van olyan app, ami a store-ban lévő akciókat figyeli?
Illetve olyan app, ami mutatja mennyi app van a store-ban? -
Pikkolo^^
addikt
Van olyan JB-s alkalmazás amelyik a közelség érzékelőre lezárja a kijelzőt ha mondjuk táskába rakom be a telefont vagy akár zsebbe? Feloldani utána nem kell, csak lezárni.
Blaise, r3dsnake: kösz, végül Episode Time lett
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #8685 üzenetére
Keveroprogihoz sample? Minek?
iMashine-hoz meg megertem, de traktorban az ipod librarybol tudsz keverni es mashupolni nem?
TVShow Time egyertelmuen.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
vadászcsiga #8686 üzenetére
Megnézem, ezek eddig kimaradtak. Kösz.
-
vadászcsiga
félisten
r3dsnake
Nem ismersz valami ingyenes oldalt ahol sample-eket letölteni Traktor dj-hez? -
Pikkolo^^
addikt
Sorozatok nyilvántartására melyik programot ajánljátok?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #8682 üzenetére
Vagy csak nem akarjak, hogy iOS7-re kijavitsak a jelenlegi biztonsagi reseket?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #8680 üzenetére
pláne
Egyébként gyanus nekem hogy miért nem csináltak jb-t 613-ra. Ha lenne simán ki lehetne próbálni a 7-et aztán még ősz előtt vissza+jb. De így...
Összeesküvés szaga van a dolognak -
Zozzer888
addikt
válasz
Mela Kehes #8678 üzenetére
6.1.3at nem is lehet JBzni azt mondják, nem?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #8677 üzenetére
Nincs és nem is szeretnék. De úgy látom lassan elkerülhetetlen.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #8675 üzenetére
Eleinte énis azt használtam, de aztán áttértem a NetMeter for NC-re, még kényelmesebb, hogy a NC-t csak lehúzom és már látom is, hogy mennyi netem van még
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #8674 üzenetére
Még mindig ezt keresed? Jb és datacounter. Tökéletes
-
Mela Kehes
addikt
Olyan adatforgalom számláló progi érdekelne, amiben van badge. ( a DataUsagePro helyett)
-
Pikkolo^^
addikt
A Mail+ -t használja valaki?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Pikkolo^^ #8668 üzenetére
Nem, csak gépen iTunesból lehet vagy telón az AppStore appból. Esetleg appshopper.com-ot tudod a böngészőből nézegetni, ott is fent van az összes AppStore-os app leírással, mindennel és az AppStore-os linkje is ott van az appoknak
legiaap: arra szerintem tökéletes lesz a PS is -
Pikkolo^^
addikt
Böngészőből lehet valahogyan az Appstore-t böngészni?
-
legiaap
félisten
Tudtok frankó fotó szerkesztő appot?
Jöhetnek ingyenes és fizetős appok is. -
bull84ghia
őstag
Ipadra milyen alkalmazást ajánlanátok avi film nézésére? Nem kell sem felirat sem a steamelés. Esetleg a fájlmásolásban ha lenne ftp kapcsolat az nem lenne rossz.
-
Mantin
aktív tag
Helló!
Azt szertném megtudni hogy a nem iTunesban vásárolt zenéket hogyan tudám egyben feljuttatni az iPad-ra? Egyenként nincs kedvem hozzá -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Ragnar95 #8653 üzenetére
Körbeforgatható 3D-s modell mindegyik Pokémonról, hangmintákkal. Szerintem annyira nem meglepő a mérete.
Inkább csak annyi a gond vele, hogy IAP van generációnként, és a legutóbbi gen Pokémonjait kapod csak meg az alap appal. (Vagyis nem teljesen igaz, hogy a legutóbbi, mert hamarosan startol a 6. gen. Bár foglamam sincs az apphoz kiadják-e azt is.)
-
r3dsnake
nagyúr
-
Mela Kehes
addikt
A RR3 legutóbbi frissítése óta csak a fele pénzt kapok a versenyekért. Így már még nehezebb a pénzszerzés. Most már én is komolyan elgondolkodom a folytatáson.
-
mandin
senior tag
válasz
vadászcsiga #8648 üzenetére
Akkor kicsit pontosítok
Napi szinten vezetni tudjam hány órát dolgoztam és ezt grafikusan is esetleg ábrázolja, tudom excel, de azt most nem megoldható.
-
mandin
senior tag
Van olyan app amivel órabért lehet számolni?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Tibee86 #8645 üzenetére
Az aktivátort én is néztem, de nem igazán tudtam mi legyen a lezárás. A nyitás ha megnyomom a home-t, nem kell csúszkázni :-)
Arra van megoldás, hogy lezárt képernyőnél ne elhúzással tudjam csak fogadni a hívást hanem rendesen gomb megnyomással, mint a nem lezárt képernyőnél?
-
rki1
csendes tag
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Ragnar95 #8640 üzenetére
Gondoltam erre is, de ezt a fajta értesítést most jegelem. Ha a többi iOS hiányosságra beszereztem a megfelelő programot visszatérek erre.
Olyan alkalmazás van amit ha elindítok akkor magától lezárja a képernyőt? A kikapcs gomb nem mindig áll kézre. Az unlockot az activátorral megoldottam, de lezárásra nem találtam megfelelőt.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Pikkolo^^ #8639 üzenetére
Arra véletlenlenül sem gondoltál,h nem éppen ugyanúgy működik a tört verzió, mint az eredeti?
Csak mert elég gyakran előfordul ez a Cydiás alkalmazásoknál, amúgy mint azt a többiek is írták, fel tudod venni a kapcsolatot a fejlesztővel, ha nem működne, de olvass róla review-kat és kiderül,h másoknál jó-e...
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Kicsirics77 #8636 üzenetére
Ha nem megy aminek mennie kéne akkor nem veszem meg, ennyiről szólt a hozzászólás.
DanielK: megelőzöm a vitát.
Ragnar95: azt kipróbáltam korábban, de a telefon nem mindig van lefordítva így az értesítést sem látom.
-
rki1
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud nekem olyan netrádiós progit aminek JÓ a hangminősége és ki is próbálta már? Akár ingyenes is lehetne. :-D
Tune in nem elég jó :-(Köszönöm
-
Pikkolo^^
addikt
Sajnos az iPhone nem tud olyat, hogy ha nem fogadott hívásom van, sms-em, email-em van akkor egy kis led villogjon. Van olyan alkalmazás amelyikkel hangjelzést lehetne kiadni 5 percenként ha van elmulasztott eseményem? Nem baj ha JB kell hozzá.
-
vadászcsiga
félisten
Ennyi volt az 5 éves AppStore nagy learazasa? Nehány gyagya játék, meg egy felfújt napló alkalmazás? Na jo a Traktor jo, de csak annak aki vágja ezt a zenei stilust. Apple elég sóher, amit karácsonykor is csinál azzal a 12 napig tartó nesze semmi fogd meg jól akciójával, nem semmi.
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok olyan app-ot ipadra, esetleg iphone-ra, amivel az elérhető wifi hálózatokat tudom megnézni, főleg,hogy milyen csatornákat használnak? egy kevésbé terheltre szeretném belőni a saját routerem.
-
Grind
tag
Star Wars rajongóknak, ingyenes az [Angry Birds Star Wars!]
-
Zozzer888
addikt
válasz
bull84ghia #8614 üzenetére
Bizony már nem
-
bull84ghia
őstag
Nem megy az FMA IOS 5.1.1 alatt?
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #8612 üzenetére
Mondjuk elég logikátlan megoldás is lenne 9€-t elkérni az iWorks appokért egyenként csak azért,h offline is szerkeszhesd a doksijaidat, mikor ott lesz az iCloudban is az iWorks...Ezenkívül az iMovie-t és az iPhoto-t is nyugodtan adhatják ingyen, ha már OSX-re az oprendszer részét képezik
-
vadászcsiga
félisten
-
Mela Kehes
addikt
DataUsagePro-t használok, mutatta is badge a havi felhasznált százalékot. Ma 30 nap után újraindítottam, rögtön meg is nyitottam, hogy fusson. Erre a badge csak akkor frissül, ha belépek. Valakinek tapasztalat?
-
Xero
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #8601 üzenetére
Ne mindegy milyet csinál? Annyi lehet mint a pelyva. Nekem is van (időrendi sorrendben): US, UK, HU, FR, D, valami arab, NZ
Ezek közül csak a US, UK és HU amivel fizetős vásárlásra is van módom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hardcore café
- Lexus, Toyota topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- EAFC 25
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Felsőkategóriás projektor eladó - Optoma Cinemax P2
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest