Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
-
Ha jól számolom tehát, akkor olyan 40 ezer pont körül kell összeszedni egy Kindle-re?
-
matyi19
őstag
válasz
vadászcsiga #11995 üzenetére
Nem, de majd eladom
-
bigdady
nagyúr
Kapja be a pana, áramtalanitani kellett a tv-t és tökéletes lett!
Fél napja szoptam vele, plazma tv topikban 1 perc alatt megoldották, mert másnál is volt már ilyen. Szóval felbontás már újra oké.
No megnézem visszarakom ezt a plexet hátha nem volt beállitva a hardveres gyorsítás. Kaptok egy esélyt
(hogy legalább legyenek hárman akik használják)
-
matyi19
őstag
válasz
vadászcsiga #11983 üzenetére
Kindle az jó lesz!
-
zserbox
őstag
válasz
vadászcsiga #11988 üzenetére
hát akkor megvan a jövőévi karácsonyi ajándék
-
bigdady
nagyúr
De az milyen user error hogy ugyanazon gép egy bd50-et simán visz, de plex home theather meg 1080-on akad?
Amióta feltettem nem tudom miért de a htpc-m a tv-vel csak 640-es felbontásban hajlandó elindulni és nem tudok mit csinálni. Ha rádugom egy másik tv-re tökéletes újra a htpc vagyis a gép felismeri a tv maximumát. Mi az isten lett a felbontással az eredeti tv-n?
-
zserbox
őstag
válasz
vadászcsiga #11983 üzenetére
de azt nem hozzák ki magyarisztánba nem?
-
matyi19
őstag
FMA!
Jelenleg is van tobb mint 15$-om, a store-ba, es ujra osszegyult a 3000 credit...
Nem tudom mit kezdjek vele, nincs mit vegyek a store-bol, mindent megvettem ami erdekelt.
Valami mas ertelmes dologra nem lehetne kolteni ezt a penzt, gondolok itt pl. PayPal-ra. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
vadászcsiga #11979 üzenetére
Gondolom valami Blackberry-s chat.
-
vadászcsiga
félisten
Mi ez a BBM, mostanában jelent meg
-
DanielK
addikt
válasz
bigdady #11976 üzenetére
Az user error lesz, már bocs. Xero-nál is és nálam is rendben megy. A felbontást meg a home theateren belül is lehet állítani, csak kicsit körbe kellett nézni.
Nem az auto syncre gondoltam, az tényleg premium. A server részt indítsd el (ahova feltetted) és annak is vannak beállításai. Ott a haladó/advancedet is engedélyezd, mert ott lesz ilyen beállítás.A home theaterben is lehet állítani sok mindent. Például a hardveres gyorsítást is.
De a beállításai a szervernek is vannak, sőt az ipadre való syncet is ott lehet beállítani.
Két különböző dologról van szó. Van a Home Theater, ami olyan mint az XBMC. És van a Plex Media Server, ami a lejátszást, transkódolást is végzi. A kettő nem ugyanaz. -
bigdady
nagyúr
válasz
DanielK #11975 üzenetére
Nekem torrent letölti és automatikusan bekerül a mappába a film én nem lépegetek sehova szóval ez nem változtat azon, hogy telefonról a honlapjuk egy fos
Továbbá az auto sync premum előfizetést igényel ahogy látom.
Továbbá home theather progijuk egy hulladék, ráadásul amióta feltettem azt, a htpc csak VGA módban indul a tv-vel 640-es felbontáson és átállítani sem engedi, hiába töröltem, szóval ez a plex eddig nagyon nem jött be -
DanielK
addikt
válasz
bigdady #11974 üzenetére
Állítsd be automatikusra, mondjuk.
Én mindig ha teszek fel rá filmet, megnyitom a gépen a böngészőt (amelyikre feltettem, tehát ott helyben) és akkor frissítem. Hogy miért? Ha éppen nem jó néven ismerte fel, akkor tudjam változtatni. Meg egységesre szoktam lőni a borítót is. Szóval én mindig gépen csinálom ezeket. Az ipaden, telefonon csak lejátszok, ha kell. -
erdoke
titán
válasz
DanielK #11970 üzenetére
Ezt értem, de ha a Plex a lejátszód iPad oldalon, akkor nem kell, hogy fontos legyen, hogy az iPad maga (illetve az OS és az alapértelmezett program) mit támogat. A lejátszó app attól függetlenül kezelhet más formátumokat/kodekeket, akár hardveres, akár szoftveres támogatással. Pontosan ezt írtam az előbb is, és ugyanígy van Windows alatt is. Ha a MediaPlayer 11 nem támogat valamit, feldobsz egy másik lejátszó appot (akár portable VLC-t pl.), ami majd viszi.
-
DanielK
addikt
válasz
erdoke #11969 üzenetére
plex-plex kapcsolatról beszélek mindvégig. Mással eddig nem is próbáltam, hogy elérem-e a plexet.
Ő azt írta, hogy az ipad 4-nek alapból ismernie kell az mp4-et. Erre írtam, hogy nem feltétlen, hiszen ahogy írták, sok mindentől függ. Magát az mp4-et ismeri, ha úgy van kódolva. Én már jártam úgy, hogy mp4-et nem játszott le a quicktime player macen, pedig elméletben az is ismeri azt. -
DanielK
addikt
válasz
erdoke #11966 üzenetére
Kérlek olvasd el, hogy mire reagáltam és utána kezdj el nekem írogatni. Köszönöm!
De lásd, milyen jó fej vagyok, erre válaszoltam:
"Hiába van bekapcsolva a direkt play és hiába tudja gyárilag az iPad az mp4-et."(#11965) bigdady:
Botrány?Jó helyen jársz? Én ugyanazt látom, mint desktopon. Az a baj? Ha rosszul ismert fel valamit, akkor azt a gépen kell orvosolni. Nyisd meg a webes server felületet és ott menj a filmhez és a bal oldali sávban lesz olyan, hogy dismatch valami. Ott kell manuálisan kiválasztani a filmet.
A feliratot az ios eszközön válaszd ki, miután a filmet kiválasztottad, lesz lehetőség rá. (mivel nem vagyok a szerver közelében, így nem tudom megmondani, hogy pontosan hol is van ez a funkció)
DTS-t nem kezel a mobil (mivel a mobil nem kezeli, de ezt olvasd el, amit linkeltem keksznek), ezért ha kell ő transcódol ac3-ra. -
bigdady
nagyúr
Na megvettem a plexet iosre.
Feliratot miert nem jarsza le hogyan lehet elovarazsolni? Ott van a mappaban elvileg
Illetve van olyan film amit rosszul ismert fel. Azzal mit lehet kezdeni?
Dts-t nem viszi?
Telorol belepve a honlapjukra valami botrany a nezet -
Keksz
senior tag
Ingyenes lett az AcePlayer
Sajnos DTS support már nincs benne, de hátha vkinek jó így is
Streamelés megy vele frankón:
https://itunes.apple.com/hu/app/aceplayer-powerful-media-player/id463242636?mt=8 -
Keksz
senior tag
válasz
bigdady #11956 üzenetére
iPad-en megnéztem megint.
Ha mkv-t vagy mp4-et indítok a Plex kliensben az Ipad-en, akkor a PC-n mindig elindul a PlexNewTranscode.exe és egyből elkezdi a memóriát zabálni és átkódolja a videót.
Hiába van bekapcsolva a direkt play és hiába tudja gyárilag az iPad az mp4-et.
Bár, most az 5 perces teszt alatt 1x sem lassult be.
Igaz, nem is néztem sokáig mint amikor legutóbb néztem.PCn nekem csak a Plex media server van fent,
Kliens nincs. -
norbi2010
őstag
válasz
vadászcsiga #11954 üzenetére
Akkor valami ötlet miért nem adja meg a pontokat? December közepéig mindent megadott, most meg semmit
-
Keksz
senior tag
válasz
bigdady #11943 üzenetére
Nekem szar régi a gépem, de ipadról nézve 720p videó Plex-ben x idő után bufferel mint a picsa.
Más lejátszóval hálózatban, wifin jó a lejátszás.Lokálban böngészőben a Plex serveren a filmnézés csak simán szaggat.
Ha media playerrel elindítom (MPC HD), akkor meg megy. :-DPlexben csak egy jó van, mindenféle módosítás nélkül bescannelte az összes filmem, sorozatom.
Azon megnézem hogy mit nézzek, pl. stílus alapján és utána elindítom másik appban. -
norbi2010
őstag
Aki ios 7-tel használja az FMA-t, nektek a Profilokban ott van az FMA-é? Nekem nem telepíti, csak visszatesz az oldalra...
-
bobooo
addikt
Canadai VPN-en 480as app van. Szedjétek
-
bigdady
nagyúr
válasz
DanielK #11940 üzenetére
Ez egy AMD brazos htpc ahol az xbmc röhögve viszi a bd50-et is. Ezzel a Plex home theather nevű progival meg a sima 720p is darabos, nem is kicsit. Avi-t viszi
Ez nem az iOS app hanem a Plex egy programja winre! Streamről még szó sincs ez hdmi-n szaggat!pedig nagyon jó lenne mert nagyon pofás program
-
DanielK
addikt
válasz
bigdady #11936 üzenetére
Szaggat!
Milyen felbontású amit nézel? Mekkora géped van?
Nálam C2D 2,9Ghz, 4GB ram, ati radeon 5770 1GB és a full hd is simán megy, sőt a h-sbs/h-ou 1080p 3D is simán fut.
A plex serverrel meg megy ipaden is simán. A plex servert rakd fel és nézd meg másik gépen hogy fut, ha a streamelés nem megy, akkor hagyd. A streameléshez több nafta kell, mert ha úgy állítod be, akkor át is alakit. -
bobooo
addikt
UK VPN-nel 240kreditért letöltető a Deezer
-
bigdady
nagyúr
Routerbe kene beállítások mi? De akkor mindig úgy menne a net nem? Van egyáltalán ilyen VPN?
Közben kipróbáltam a Plex home theather pc változatát mielőtt telora megveszem de az botrány. Szaggat minden pedig pofás maga a kinézet nagyon
.
Remélem iOS én nem ilyen lesz mert winen mar töröltem is. -
matyi19
őstag
válasz
radi8tor #11933 üzenetére
Pontosan!
Összefoglaló:
"Az egyik legjobb, és leghasznosabb "alkalmazás" (de inkább partnerprogram) az FMA alias FreeMyApps. Itt szponzorált alkalmazások jelennek meg amiket ha letöltünk, és használunk 30mp-ig, akkor a program jóváír nekünk x kreditet, amiket később gift cardokra, illetve egyéb értékes utalványokra váltatunk. Ehhez viszont szintén kelleni fog egy US account. Magához az alkalmazások telepítéséhez általában nem (néha van olyan app ami csak az US storeban érhető el), de a jutalmak beváltásához kelleni fog. Hasznos progi és sokat lehet vele spórolni.
Karácsonyi akciós app: Ez egy jópofa kis kalendárium, minden évben december első hetében érhető el, és minden nap ad egy ingyenes alkalmazást, vagy itunes zenét, klippet. Érdemes beszerezni." -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Kicsirics77 #11931 üzenetére
Aha, szóval ezzel ingyenes progikat kell letölteni, telepíteni, futtatni fél percig hogy kreditet kapjak?
-
norbi2010
őstag
válasz
Kicsirics77 #11931 üzenetére
Feltéve ha megadja a kreditet.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Kicsirics77 #11927 üzenetére
Valaki mondana pár szót nekem erről az FMA-ról? Ki vagy mi osztogatja a pontokat és mire lehet beváltani?
-
matyi19
őstag
válasz
Kicsirics77 #11927 üzenetére
Most en is kaptam 240 credit-et
-
Kicsirics77
veterán
Eszem megáll ettől az FMA-tól most meg megadta a kreditet....
-
polonic
félisten
Üdv!
Van nekem egy outlook-os címmel regelt apple id-m. Ezt használom az icloudhoz és az ituneshoz is. Ha létreohozok egy icloud-os email címet, akkor az icloud-hoz és itunes-hoz ez lesz az alapértelmezett fiók?
Regisztrációnál a régiót magyarra állítottam be. Ér ez valami hátránnyal?
Aztán lehet későbbiekben régiót változtatni? És esetleg más régiójú fiókkal futhatok bele régiókorlátozásba? -
legiaap
félisten
Amióta világ világ ez egy örök dolog. Nincs szerintem olyan verseny ahol ne az utolsó helyről indulnál. Na jó a GT Racing 2-ben néha nem az utolsó helyről startoltam. Amúgy roppant dühítő.
De még az is igaz, hogy mindig az utolsó körben kapcsolják be a rakétát és hibátlanul hiper sebességgel beérnek, mindig az utolsó körben csúszik meg az autód, lesz valami váratlan akadály. -
vans?
őstag
válasz
bigdady #11914 üzenetére
Szerintem nem, ezert kell felmasolni az adott filmet/sorozatot, ami meg lassu...
Amugy RR3-mal kapcsolatos kerdesem lenne: miert mindig utolso helyrol kell kezdenem pl. a 22 fos versenyeket a karrier modban?? es miert elozik meg egyenesben rosszabb autoval az en kimaxolt kocsimat??
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Mela Kehes #11916 üzenetére
lehet össze kellene cserélni mert nálam letölti mintha telepíteni de aztán a beállítások általános profil fül alatt meg azt írja,hogy nincs telepített profil
most megpróbálom itunes-al a full restore-t.
ha ez sem segít akkor majd legközelebb 7.1 alatt megnézem megy-e -
Mela Kehes
addikt
válasz
Kicsirics77 #11915 üzenetére
Nálam meg az a gond, hogy minden belépésnél telepíti a profilt.
-
Kicsirics77
veterán
na közben rájöttem mi a fond nálam az fma-val
safari cache ürités után ugye be kéri a verify settings telepítését amire rá is nyomok,hogy telepítse.
majd kirakja a zöld kulcskarikát jelzi,hogy vagy 475 kredit
de a profilt nem telepíti mert a telefonban nem szerepel a profil alatt semmi.
ilyennel találozott nár valaki
volt restore többször is
új készülékként beállítva,de semmit nem ad meg és a profilt sem telepíti -
bigdady
nagyúr
-
DanielK
addikt
-
bigdady
nagyúr
válasz
erdoke #11906 üzenetére
win 7 fut rajta. Belső hálón megy rendben, kintről hogy kéne? Van ötleted?
DanielK: lehet kipróbálom
Real vnc 9 usdés igen egy pforwardot be kell állítani, de wol miatt úgy is kell majd igy vagy úgy. Én a wol-lal sokat szivtam anno szóval ha nem tudja a routered alapból akkor olyan progit vegyél ami tudja
-
DanielK
addikt
válasz
bigdady #11904 üzenetére
Figyi, szerintem a plex a legjobb.
mindent tud. De próbáld ki, szerintem nem csalódsz benne.
A vnct megvetted 30$-ért?
Úgy látom a vncnél a routeren kell portforwardolni meg ilyenek. A logmein és a splashtopnál regisztrálni kell és nem kell szórakozni ilyenekkel. Ezért szimpibb. -
bigdady
nagyúr
válasz
erdoke #11902 üzenetére
pl 3g-ről az otthoni hálózatban megosztott filmeket láthatom-e vhogy mint otthon mikor ugyanazon a hálón lógok? Vagy ahhoz ez a plex kéne? Van olyan jó mint az nplayer?
Danielk: természetesen megy kivülről és belülről is. Játszani nem tudom lehet-e, gondolom kapcsolat függő
-
DanielK
addikt
válasz
bigdady #11900 üzenetére
Akkor marad a vnc vagy a splashtop. A splashtop megvan már telefonra és ipadre is, mikor ingyenesek voltak. Mondjuk 30$ az asztaliért, hm egy kicsit húzós. Bárhonnan elérhetem a gépet? Más hálózatból is? Játszani lehet? A splashtop ezzel reklámozza magát, ami tetszik, mert akkor pár játék is menne rá a htpcre.
icecave: ha minden igaz, te használtad a splashtopot. Tud wol-t? És milyen?
-
bigdady
nagyúr
Jut eszembe nplayer tud kivülről (pl 3g) filmet lejátszani vagy csak ez a plex?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Garanciális Gamer Számítógép (RTX 3070Ti, Ryzen 9 3900X, 32GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (26)
- IGAZI ERŐMŰ! Lenovo Thinkpad P15s Gen 1, i7-10610U, 32GB/1TB, NVIDIA, FHD/IPS, garancia, számla!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest