Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
válasz bull84ghia #11598 üzenetére
Lehet nalam is van, de alapbol kinai, es nem tudom hol kell atalitani angolra...
-
törölt tag
A safariban hogyan tudok kezdőlapot beállítani?
-
matyi19
őstag
válasz bull84ghia #11588 üzenetére
Angol nyelv nincs benne?
-
oszy
veterán
válasz bull84ghia #11588 üzenetére
hol van az appzapp? U.S-el letölthető?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
törölt tag
Ugye van ez az okos mérleg. Nincs valami hasonló alkalmazás, ami ezt tudja, mérleg nélkül?
Pontosabban biztosan van, de nem nagyon ismerek ilyeneket, tudtok mondani 1-2-t? Köszi. -
legiaap
félisten
The amazing spiderman és a Worms 3 le van akciózva.
Aki használ skydrive appot ipad-on az megnézné, hogy fel tud-e tölteni képet a My Photo Stream albumból. Nálam nem látja. IPhone-on viszont igen.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
randras
veterán
válasz vadászcsiga #11585 üzenetére
AppShopper Social iPhone only app?
-
randras
veterán
Ilyen leárazásokra nincs valami követő app, fórum, blog, rss, akármi?
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz bull84ghia #11581 üzenetére
Tudsz linket a listáról?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
bull84ghia
őstag
Nagy EA leárazás van. Rengetek játék 0.89dolcsiba kerül
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
penge111
addikt
Wow, Tomb Raider az első rész, lehet nosztalgiázni Ki hány billentyűzetet vert szét míg végig vitte anno?
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
penge111
addikt
válasz penge111 #11571 üzenetére
Erre az eseményre gondolok Az időeltolódással mindig gondban vagyok, ez magyar idő szerint mikor kezdőik szombaton, hány órakor?
[ Szerkesztve ]
-
nauro
aktív tag
Sziasztok! Megoldható valahogy, hogy az iBook-ba belevarázsoljam az angol-magyar szótárat? Sokat olvasok angol könyveket, viszont bizonyos témákban a szókincsem még nem az igazi. Van fent szótár app, de nem a legjobb dolog váltogatni, főleg amikor rendszeresen kell egy egy résznél, erre a beépített jobb lenne.
Köszi (esetleg valamilyen alternatív könyvolvasó app is jöhet, ha csak úgy megoldható) -
penge111
addikt
Mikor lesz hazai idő szerint ez a Itunes befagyasztás, amikor nem kerül fel semmi se már újdonságként és mindennek marad x napig fix az ára. Mert én szombat reggel utazok vidékre 8 napra, ahol nuku net, szóval remélem szombat reggel vagy hajnalban még utazás előtt lehúzhatom a leértékelt appokat.
-
nord_
veterán
válasz penge111 #11569 üzenetére
Egyébként létezik ilyen, ha pl. az alkalmazás készítője törli a rendszerből.
Ezért szinkronizálom PC-re az appokat, hogy ilyen esetben se vesszen el a vásárlás. (Vagy már az is előfordult, hogy kivettek fícsöröket a frissítésben - na ilyenkor jól jön az előző verzió.) -
penge111
addikt
Létezik-e olyan, hogy egy app ha megveszem, az miután letörlöm és hosszú ideig nem telepítem újra eltűnik a purchased alkalmazások közül? Szóval volt nekem egy Ipad 2 még arra vettem meg a nplayer lejátszót sokat használtam, majd vettem egy ipad 4-et azon már csak hébe-hóba, most van az Air, és mondom megnézek már az nplayer-rel egy filmet, erre sehol sem található a purchased menüben. Szoktam használni a hide funkciót is, ugye ezzel a sok free baromságot amit anno az ember leszedett, vagy amit úgy is tud az ember azt elrejtheti, de megnéztem az account vezérlésben az unhide appok között ott sincs, tehát még véletlenül el se rejtettem. Ötlet, hogy hova lett az app?
szerk: tárgytalan meglett nem nplayerem volt, hanem Avplayerhd csak az ikonja kicserélődött ez zavart be!
[ Szerkesztve ]
-
válasz Zjunior #11567 üzenetére
Szóval még egyszer. Az a problémám, ha rámegyek a vásárlásra azt írja, hogy nincs net kapcsolat. Nem tudok vásárolni.
Szerk: most már engedi. Nem tudom mi volt a baja. Várom a karácsonyi akciót.
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Stirbi
addikt
Sziasztok!
Lenne egy sürgős kérdésem, melyik a legjobb, dokumentum olvasó és szerkesztő iphone-ra?
Ajánlhattok többet is!
Köszönöm!
-
szabopali
aktív tag
Nálam az FMA padon mident megad, telon semmit. Mia az a zöld kulcs? Lemaradtam. Lehet, h az meholdás kulcsa?
szabopali
-
randras
veterán
válasz bull84ghia #11562 üzenetére
-
randras
veterán
Nincs valami módja olcsóbban beszerezni ezt az appot: [link]
Gondolok itt arra, hogy tavaly karácsonykor voltak elég komoly akciók, ilyenek idén is várhatóak?
-
Megszeretném venni a fifa 14-et. De nem tudom. Inapp-ban azt írja h nincs internet. Az originbe sem enged belépni. Másnak megy?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
nauro
aktív tag
Nézzétek meg, ötletes megoldás
-
erdoke
titán
válasz legiaap #11544 üzenetére
Én most a 30 napos próba Premium időszakban vagyok, így minden megy. Közben az Rdio két hetem is pörög...
Megvárom a Spotify 30 nap végét, és ha nincs hír az iTunes Radio hazai engedélyezéséről, akkor meghosszabbítom havi előfizuval egy darabig. Még mindig abban bízok, hogy az iTunes Match és Radio együtt jobb megoldás lenne.A legjobb aláírás a héten
-
mondomén
őstag
válasz legiaap #11544 üzenetére
Esetleg ha nagyon zavar, próbáld ki az rdio-t is. 6 hónapig ingyenes gépen, telefonon 2 hétig. Reklámmentes, de csak egy adott mennyiségű zenét hallgathatsz meg 1 hónapban. Lesz felül egy zöld csík ami mutatja hogyan állsz abban a hónapban (zöld, sárga majd piros lesz...).
-
legiaap
félisten
Észrevettem még egy furcsaságot a Spotifyben. IPadon ha hallgatok egy albumot simán rá tudok bökni egy másik számra az albumon belül, viszont iPhoneon nem engedi. Hiába bökök másikra rá semmi sem történik.
Ez másnál is így van?
Amúgy kezd idegesítő lenni a reklám. Kb. Minden 5. számnál benyom kétszer kb. 20 másodperces szöveget, hog fizessek elő. A végén még elő is fogok.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Rage47
veterán
válasz Mr. Erikszon #11527 üzenetére
Nekem bevált a Sleep Time is.
Figyeli mozgás alapján, hogy mikor vagy felületes alvásban és akkor ébreszt. -
Ragnar95
félisten
válasz Kicsirics77 #11537 üzenetére
Nekem megadta mindet TunnelBear-el is...
[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
zserbox
őstag
válasz Kicsirics77 #11535 üzenetére
nekem se, meg mást se...kicsit hanyagolom is, tunelbear-rel meg egy hete egyet se adott meg, töröltem is.
-
Kicsirics77
veterán
FMA megadja nektek az appokért a pontokat?Nálam egész hétvégen fent volt a spotify de nem adta meg
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
vadászcsiga
félisten
Leakciózták a Perfect Web Browser-t ipadra. 0,89€
Erdoke szerint jó -
Keksz
senior tag
-
Totheground
addikt
válasz Mr. Erikszon #11521 üzenetére
Sleep Cycle, és igen, és jó.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz Mr. Erikszon #11527 üzenetére
Azt hittem az ébresztés a lényeg.
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz Mela Kehes #11526 üzenetére
Ki mondta hogy akkor ébreszt amikor legjobb?!😲
Én a statisztikáimat nézem meg hogy mennyit aludtam. -
Mela Kehes
Topikgazda
Jó ideig használtam. Bebeszélhetem, hogy akkor ébreszt amikor nekem a legjobb. Szerintem hinni kell benne.
-
törölt tag
Erre gondolsz?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Valaki használja a sleeping cycle nevű szoftvert?
-
legiaap
félisten
Aki haszál Spotify-t ahhoz egy kérdés. Ma egyszer csak fogta magát és kilépett a progi, majd utána mikor visszaléptem már nem az a menü fogadott mint korábban. Ipad-on maradt a régi. Mutatok képet, hogy könnyebb legyen elképzelni.
ipad-on
iPhone
Szóval ilyennel találkozott valaki?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Hooper
őstag
válasz Hooper #11331 üzenetére
hogy tudok olyan alkalmazásokra keresni, amiket lehet ipaden ketten játszani? nem multira gondolok, hanem olyanra amit körül ülhetünk, mint egy társasjátékot...persze nem a tabon szeretnék twisterezni
Legutóbb az AirHockey-t találtam, ilyesmire gondolok.
Van valami szűrési lehetőség a keresőben appstoreban hogy ilyeneket találjak?
Ajánlatokat is szívesen veszek
(főleg logikai, ügyességi, stratégia érdekelne)köszönöm!
-
bigdady
nagyúr
válasz Mr. Erikszon #11510 üzenetére
Vásárold meg akkor jó lesz
-
-
erdoke
titán
válasz Mr. Erikszon #11510 üzenetére
iOS 5.1.1 JB?
Szerintem ilyennel már nem igazán tesztelnek, az eszközök 97 %-a iOS 6 vagy újabbat futtat. Év végére 80 % iOS 7.A legjobb aláírás a héten
-
Mr. Erikszon
senior tag
A Gta san andreas kifagy miután rámegyek a startra...
Miért?
(i4s ios 5.1.1) -
bobooo
addikt
Kaptam ma reggel 200 kreditet egy 3napja letöltött appért
-
Xero
nagyúr
válasz Bandita4141 #11503 üzenetére
Nem használok német VPN-t, de a google tuti dobni fog valamit. Csak vadászni kell egy free servert.
-
-
Xero
nagyúr
válasz Mela Kehes #11500 üzenetére
Én a jelszó megadásnál és letöltésnél lelövöm. Semmiből nem tart egy gyors váltás.
Így gyorsabb és nyugodtabb a dolog. -
matyi19
őstag
válasz Mela Kehes #11500 üzenetére
Mivel ott nincs limit, ha nem tolt lassaban akkor maradhat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Óra topik
- Játékmenet előzetesen a tavaly bemutatkozott EXODUS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Automata kávégépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Villanyszerelés
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik