Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Erikszon
senior tag
Az Infinity blade 3-at próbálta valaki?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Van akinek egyszerűbb kérdezni, mint Google-n keresgélni, mert például, nem tudja, hogy mit is keres valójában. Te rászánsz pár percet, és mondjuk linkeled a megoldást, de előnyben vagy azzal, hogy valószínűleg tudod, hogy mit is keresel valójában. Jó, rá lehet keresni magára a hibára, valószínűleg erre is találatot ad a Google.
Ez egy szakmai fórum, ezért (is) vagyunk itt, hogy ha tudunk, segítsünk.
Igen, megkapta a választ a kérdésére, és mint említette, sikerült megoldania a problémáját.
-
erdoke
titán
válasz
hackeeeee #9693 üzenetére
Én azért rászánok 2-3 perc próbálkozást segítségkérés előtt, és értelemszerűen a legvalószínűbb lehetőségekkel kezdek. Soha semmilyen iOS és iTunes bemutatót vagy manualt nem olvastam el, de nem is rohantam minden alap kérdéssel egy fórumba...
Ettől függetlenül adtam linket a megoldáshoz, a keresés szintén pár másodperc volt csak. Nem több, mint tovább görgetni a kérdést. -
erdoke
titán
Windowsban a jobbegér használata eléggé alap szerintem... Parancsolj
-
Mantin
aktív tag
Ezt hol tudom megtenni? Mármint átvinni az iTunes könyvtárba?
-
GALARDO
addikt
Tetszik, ez az új Fb.
-
legiaap
félisten
Quickoffice ingyenes lett!
-
VIBO
őstag
Passbook, meg részvények opciók törölhetőek valahogy?
-
togaba
tag
Sziasztok!
Új vagyok a témában. Egy olyan appot keresek, amivel a telefon mobil internetét kábelen megoszthatom a laptoppal. Tehát a mobil telefon kvázi internetvevőként működik. A Tethering mellett egy ilyen lehetőségre is szükségem lenne.
Köszi. -
FouriOS
újonc
válasz
bull84ghia #9657 üzenetére
Így szokott lenni a betakat nem lehet frissíteni a véglegesre.
-
Hosszú idő után frissül a Google Translate! Végre van i5 support, és belekerültek az androidos funkciók is. Érdemes beszerezni. Így ez a legjobb ingyenes szótár progi.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
bull84ghia #9657 üzenetére
Mostmár nálam is, beta alatt nem akart működni.
-
legiaap
félisten
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes az IM+ Pro
-
VIBO
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Köszi!
A facebook "integráció" is változott, ahogy elnézem. Arra gondolok, hogy az értesítési területen volt azonnali üzenetküldési lehetőség, az viszont eltűnt, viszont az fb app-nál ott van külön a login.
Viszont, nincs erre külön topic, hogy ne itt cseverésszünk erről?
-
VIBO
őstag
itt már új ikonok vannak. hát vegyes érzelmeim vannak. 3 óra és kiderül
Ha addig le nem áll a letöltés........... -
VIBO
őstag
vkinek lejött már a 7?
-
válasz
Ragnar95 #9628 üzenetére
Annyit is megér szvsz (végülis ennyiért vettem anno, majd hozzá minden IAP-t külön), de nekem az előbb free-t írt az oldalon, azért mertem linkelni. Aztán csak remélni tudom, hogy a magyaron is az
Egyébként a hivatalos Facebook oldalukról vettem a hírt. Ha nem így lenne, elnézést.
-
Az egyik legjobb iOS-es társas- kártyajáték, az Ascension: Chronicle of the Godslayer valameddig ingyenesen letölthető a boltból. Tudom ajánlani
-
őőő.. izé nos.
Valaki leírná lépésről lépésre, hogy frissítés előtt mit kell csinálni, hogy eltűnjenek a felesleges fájlok?
Érdemes szűz telefonra ráhúzni a frissítést? Az adatok a backup-ból visszajönnek? stb.
Tudom, hogy volt már erről szó, de ha valaki összefoglalná a tudnivalókat. -
-
hackeeeee
Jómunkásember
Még annyi volna a kérdés, hogy OTA-s frissítéskor érdemes töltőn hagyni a masinát, vagy ha maxon van a töltés, akkor bátran mehet anélkül is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Felsőkategóriás projektor eladó - Optoma Cinemax P2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- SzoftverPremium.hu
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest