Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #10197 üzenetére
Igen. Gyáritól semmivel nem jobb, egy a sok közül.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #10196 üzenetére
A Mailbox mivel jobb a gyáritól, vagy akár a gmail-tól? Te azt használod ugye?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #10195 üzenetére
Mailbox klon. Van push stb. Semmi extra
-
Mela Kehes
addikt
A Boxer programot használja valaki?
-
erdoke
titán
Nem a Go!-t, hanem az eredeti fullosat használom. Amikor én vettem, csak 4,49 volt, de ha hozzáadom a WinMo-s (eredeti) verziót, akkor én is ott körül járok.
Biztosan fogják még akciózni.
Olyan mail klienst még nem találtam, ami tényleg sokkal jobb a gyárinál, és a cég telepített rendszere is támogatja.
A fontos levelek kiemelésére az utóbbi időben használni kezdtem a VIP funkciót. -
nord_
veterán
válasz
erdoke #10185 üzenetére
Erdőke, te is munkára használod az iPhone-t: van olyan mail kliens, ami rendesen kezeli az exchange fiókot? Nagyon alaphelyzetre jó a gyári kliens, de ott ugye a különböző színű jelölőket nem látom és a piszkozatokkal is ez a helyzet...
---
A szervezős részt mindenkinek köszi!
A Pocket Informantból melyiket használtátok, a 12 eurósat? -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #10189 üzenetére
Talán 4,49-ért vettem annó akciósan, az ugyanannyi, mint a Calendar 5 volt nyitó áron. A Go! verziója volt már 1,79 is, ha valaki az egyszerűbbet szereti.
Jegyzet és független todo sync nélkül nekem kb. semennyi pénzt nem ér meg. Google az utolsó, ahová bármi fontosat feltöltenék... -
J00hnny
aktív tag
válasz
vadászcsiga #10187 üzenetére
Köszönöm szépen, jó ötlet volt, küldtem rá egy kis pénzt, ahogy gyorsan kipróbáltam ezt kerestem
-
-
J00hnny
aktív tag
válasz
vadászcsiga #10187 üzenetére
kettő is van az appstore-ban, melyiket próbáltad?
-
J00hnny
aktív tag
válasz
r3dsnake #10182 üzenetére
Szerintem a gyári mail app imap tudása nem túl jó, azaz néha jó néha nem (bug?)
ArkMC tudásával rendelkező videó / audió lejátszó app létezik ingyenesben vagy kicsit olcsóbban? (a lényeg: Lejátszik minden kódolású videót, zenét hálózaton keresztül is és DLNA server-en keresztül is )
-
erdoke
titán
válasz
DanielK #10184 üzenetére
Nekem van kb. két tucatnyi fizetős naptár/szervező appom, de nem merném kijelenteni, hogy egyik sokkal jobb a másiknál. Főleg nem az egyik legnagyobb tudásúra... Talán neked túl bonyolult.
Persze a legtöbbet akciósan és/vagy céges költségen vettem, de az kétségtelen, hogy szinte mindent próbáltam már. A Calendars by Readdle-t is, és olvasva a Calendar 5 többlet tudását, egyelőre még céges pénzből is sajnáltam rá 6 eurót... Főleg hogy nem láttam se Evernote, se Toodledo szinkronizálási lehetőséget. -
DanielK
addikt
A readdle calendars 5 is tud ilyet, ráadásul olcsóbb is. Most kérem vissza a lóvét a pocket informantra, mert nem tetszik. A calendars 5 sokkal jobb, egy helyen tudsz eventet és taskot is felvinni, csak egy spacet kell nyomnod. Egy hibája van, de dolgoznak rajta, a badge nem automatikusan frissül .
r3dsnake: ja kezeli az imapot, csak szarul. Lásd a tegnapi off topicos hszeimet...
-
erdoke
titán
-
J00hnny
aktív tag
Két kérdés:
1. Van e valami megbízható e-mail kliens app a gyári helyett, ami tud IMAP-ot, van push?
2 hogy tudom azt beállítani, hogy keressen e frissítést egy app-hoz? (vagy akár globálisan egyáltalán keressen e frissítéseket?)
köszi
-
nord_
veterán
válasz
Mela Kehes #10179 üzenetére
Ez jó hír, köszi.
A szinkron automatikus és kétirányú? -
Enjoy
addikt
válasz
Mela Kehes #10175 üzenetére
Majd pls dobj be egy-két screenshot-ot, hogyan is néz ki ilyenkor a NC valójában.
Köszi
-
nord_
veterán
válasz
Tud automatikusan szinkronizálni a gyári alkalmazásokkal (naptár, emlékeztetők)?
-
J00hnny
aktív tag
válasz
Én is próbálkoztam a Pocket Informant-al, de nekem 3 óránként feldobott egy ablakot, hogy vegyek meg még egy időjárás kiegészítőt, mert az a része csak trial. De majd most újra kipróbálom.
Egy régebbi kérdésedre: Metal Slug
Jól el lehet vele szórakozni, de nagyon retro a grafika, újra nem venném meg.
-
Mela Kehes
addikt
Na a Pocket Informant-tal végre sikerült megoldanom, hogy az emlékeztetők benne legyenek az értesítési központban. Talán most már használni is fogom.
-
válasz
erdoke #10172 üzenetére
Akkor csak azt kell kitalálnom, hogy jobb-e a darabolással szenvednem, és évi 25 dolcsiért még rádiót is kapni, vagy google play, ahol nincs korlát, legalábbis nem 200 mega, de nincs rádió az ingyenesben (miben van, 1650 ft/hó, azt sokallom, legalábbis előbbi megoldás árához képest.
-
erdoke
titán
válasz
icecave #10171 üzenetére
A gyakorlatban éppen úgy néz ki a dolog, mint amikor a készülékre másoláshoz lejátszási listákat csinálsz PC-n/Macen iTunesban. A különbség az, hogy nem kell a telefonodra húzni a listát, hanem annak tartalma elérhető lesz az összes, iTunes Match-be bevont készülékeden a felhőből. Szerintem minden más a megszokottnak megfelelően működik.
-
válasz
erdoke #10169 üzenetére
"elérhetővé teszi".
Azért megmaradnak a számaim listában nem? Úgy értem, ha feltöltök albumokat, akkor az ugyanúgy fog kinzni a saját felhőben, mint a gépemen ugye? Tehát tudok válogatni az albumaim között, mint most az iTunesomban a gépemről oda behúzott zenéket. Tehát gyk. olyan lesz, mint egy tükör?
-
nord_
veterán
válasz
r3dsnake #10168 üzenetére
Ha nem mindegyik szám egyezett, akkor valóban felemás lesz az album. De ha van biztonsági mentésed a zenéidről (gondolom, nem csak én vigyázok a bitjeimre
), akkor visszacserélheted a matches AAC-ket a korábbi anyagra. Ha meg kell a az apple-féle zenei anyag, hogy többi szám is "egyező AAC-fájl" felirattal jöjjön vissza, akkor lehet tovább vadászni a neten. Gondolom, a pleer.com mindenki előtt ismert, nekem nagyon sokat tudott segíteni.
-
erdoke
titán
válasz
Totheground #10163 üzenetére
A Match úgy működik, hogy megvizsgálja, amit megmutatsz az iTunes-nak, és ha megtalálja az iTunes kínálatban, akkor azt elérhetővé teszi. Aminek nem találja a megfelelőjét, azt feltölti a te saját felhődbe (de nem eszi az iCloud tárhelyet). A lényeg, hogy 25e dal erejéig lejátszható a zenéd minden iTunes képes eszközödről (iOS, PC/Mac, Apple TV).
(#10168) r3dsnake
Azt a minőséget kapod, ami megvan az iTunes Store-ban, vagy amit feltöltött tőled. Ha 64 kbps mp3 van meg neked, akkor is a 256-os AAC-t hallgatod, amennyiben van a boltban megfelelője. -
nord_
veterán
válasz
icecave #10165 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a szkennelést ki lehet-e kapcsolni, mert sose próbáltam, az viszont biztos, hogy magától nem fogja lecserélni a zenéket. A csere úgy működik alapértelmezetten, hogy az iTunes felküldi a Matchbe a számokat. Ha az iTunes zenelejátszójában vagy a merevlemezedről törlöd a dalt, akkor letöltheted a felhőből a zenét. Kvázi biztonsági mentés.
Ráadásul nem is biztos, hogy egyező AAC fájlt kapsz vissza, mert a Match elég alaposan belehallgat a zenébe és ha nincs megfelelő egyezés, akkor ugyanazt kapod vissza, amit feltöltöttél.
-
Match-el ki lehet kapcsolni,hogy egyből elkezdje szkennelni és lecserélni az iTunesban benne lévő zenéimet? Tehát lehet olyat, hogy amit én akarok, azt nyomom csak fel felhőbe (és ha lehet, azt is lehet, hogy önkényesen ne változtasson rajta semmit?). Már szépen meg vannak csinálva a zenéim, nem akarom, hogy belenyúljon pl.
-
nord_
veterán
válasz
Totheground #10163 üzenetére
Mondd mi az, kipróbálom neked.
-
Totheground
addikt
Egyébként a Match hogy működik? Zenéből csak az adott országban elérhetővel hajlandó matchelni, vagy a "teljes" iTunes kollekcióval? Mert nekem van pár zeném, ami csak a japán iTunes Storeban van fent. Azokat is matchelné, vagy fel kéne tolni?
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #10151 üzenetére
A régi nem támogatja a 16:9-es telefon kijelzőt, emiatt nem igazán szeretem telefonon hazsnálni. iPaden persze nincs vele hasonló gond, és mint annyi minden mást, ezt is sokkal kényelmesebben meg lehet oldani a nagyobb kijelzőn.
Tehát telefonon az új verziót használom, tableten a régit. Kb. le is fedi a rászánt időmet így, hiszen amikor csak telefon van nálam, ritkán van időm a teljes AppStore-t szűrni/bújni, olyankor elég ránézni a Kívánságlistára és a Streamre. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #10151 üzenetére
Bocs, figyelmetlen voltam. Azért nem tűnt fel, mert azt hittem az appon belüli változások listázására gondol.
-
erdoke
titán
Ez erősen egyéni ízlés kérdése. Nekem a régi AppShopper tudása jön be, amit kitiltott az Apple, de az már nem elérhető a boltban. Az újból hiányzik az összes AppStore változás listázása (emiatt tiltották ki...), amit szűrve olyan ütős akciókat is fel lehet fedezni, ami a Popular/Stream-ben nem jön fel.
-
zaskar
senior tag
Az egyik iPad- es app kérte hogy értékeljem, viszont azt írta, hogy már csak az USA store- ban érhető el az alkalmazás. Kérdezte, hogy váltson- e arra, én meg rányomtam, hogy igen. Azóta az amerikai store jön be állandóan, ha be akarok lépni, holott nem is vagyok oda regisztrálva, meg az árak is USD-ben vannak kiírva. Hogy lehetne visszaváltani az európaira?
-
adam3
aktív tag
Szerintetek melyik a jobb alkalmazás a következők közül?
Appshopper, Appzapp, Appsfire
-
Elims
veterán
válasz
Robo sapiens #10130 üzenetére
Köszi! De kár,hogy nincs egy "butább" rész sima i4-re.
Ragnar: Köszi!
(Nem kérdezek vissza..felesleges lenne) -
Mela Kehes
addikt
Egyszer már megvettem a Pocket Informant progit, de valamiért nem felelt meg. Most újból kipróbáltam, lehet hogy közben javították, de most tökéletes. Eddig én is Week Calendar fan voltam, de most szerintem erre váltok. Külön tetszik, hogy tudok bele írni úgy gyári emlékeztetőt, hogy nem kell az adott napon időpontot megadnom.
-
erdoke
titán
válasz
Rage47 #10138 üzenetére
Mivel az AppStore (szokás szerint
) nem jön be, csak az AppShopper linket tudom megadni.
(#10139) Totheground
A Pocket Informant Pro elég jól kezeli egyben a Task/Reminder funkciókat is. 4.49-ért vettem jó régen, de legalább univerzális. -
Totheground
addikt
válasz
erdoke #10137 üzenetére
Mondom, nálam naptárban a Week cal a nyerő (bár a fantastical is fent van), azzal nincs gond.
De a ToDo már zűrösebb. Az Omnifocus is elég profi, de pár apróság még kellene hozzá. Viszont a project overview-hoz hasonló jó implementációt még sehol nem láttam (ahol ízlésesen is néz ki).
-
erdoke
titán
válasz
Totheground #10133 üzenetére
Hate the new Calendar app in iOS 7? Here are the best App Store alternatives!
A Supercal se rossz, és ma ingyenes. Ami igazán profi (és WinMo óta használom), az a Pocket Informant.
-
Enjoy
addikt
válasz
Mela Kehes #10132 üzenetére
Én anno 3GS-re vettem meg, de akkoriban, ill. iOS7-ig bőven elég volt a gyári appok (naptár, jegyzetek, ill. később emlékeztető).
Azonban iOS7 naptár (napi)nézete nagyon gagyi, igy kénytelen voltam visszarakni ezt.Én most pl. úgy lőttem be, hogy külön füleken szerepelnek pl. a névnak, ünnepnapok, jegyzetek, emlékeztetők..stb.
Nem tudom, mennyiért vesztegetik az árát, de 2-3dolcsit megér, főleg ha játékpénz..
-
Totheground
addikt
válasz
Robo sapiens #10134 üzenetére
Még nem. Bár a things se olcsó, macre 50 dodo.
-
Robo sapiens
tag
válasz
Totheground #10133 üzenetére
A Things 2 -t próbáltad már? Vagy a Wunderlist-et.
-
Totheground
addikt
Nálam naptárnak a Week Calendar a nyerő, todo appnál most vívódom az Omnifocus 2 és a 2Do között. Projectekhez sokkal jobb az Omnifocus, viszont az ipad és mac appja egy kalap trágya (és drága), valamint az emlékeztetők se konfigurálhatók olyan szabadon, mint a 2Doban.
-
Robo sapiens
tag
Ide is írok, hogy leárazták a Baldur's Gate: Enchanted Edition-t.
-
Enjoy
addikt
Remek frissítést kapott az aNote: iTunes link
-
Elims
veterán
Van egy ember,aki symbian rendszerre gyönyörű témákat tud készíteni/alkotni.
Most szeretném ő "áthívni" az iphone-ra témát készíteni.
Szerintetek mit kellene neki átnézni? Winterboard részt esetleg? Vagy azt a másik "keretrendszert"? -
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
snooze #10121 üzenetére
Talán van hozzáférése 1-2 dologhoz (bár ezt is kétlem), esetleg generál nagy fájlokat, amiket clean után eltakarít, és azt a látszatot kelti, mintha tárhely szabadulna fel.
Normálisan működőt csak jailbreakkel vagy géppel tudsz megoldani. De nemigazán értem, miért nem jó, amit linkeltem? Ingyenes.
-
r3dsnake
nagyúr
-
Haart
addikt
Alkalmazást keresek amivel lehet clearelni az iphone alkalmazások cache-ét.
Pl Facebook állandóan növekszik és nem lehet cache-t törölni rajta.
Van valami progi amivel ezt meg lehet csinálni -
buci30
addikt
Az iPhoto-ba ,hogy lehet törölni mert sehol nem találom a kép törlése opciót akár hova kattintok!
-
Minek? Az alapproblémámhoz semmi köze (mármint,hogy magyar accal akarok iTunes Rádiót, de azt meg kell várni, és iTunes match-re kell előfizetnem hozzá). A rinyálás abból fakadt,hogy ha már előfizetnék, használnám is,de a 200 megás korlát miatt meg vagyok lőve kicsit (vagy kezdhetem darabolni a mixeimet).
-
Akkor nem gond. Már csak az a gond, hogy meg kell várnom,hogy Magyarországon is menjen az iTunes radio, és akkor előfizetek a match-re. A másik baj amúgy is az,hogy mixeket hallgatok, amik egyben nagyobbak, mint 200 mega, így csak asszony Queen gyűjteményét tudnám a felhőbe kilőni, a saját cuccaimat nem
-
oszy
veterán
válasz
Kicsirics77 #10099 üzenetére
nekem megadta... eddig
most mindig azt csinálja amit írtam :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mikrotik routerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest